2 Nieuwe glijbanen Center Parcs De Kempervennen: Aqua Racer en Aqua Loop

2 Nieuwe glijbanen Center Parcs De Kempervennen: Aqua Racer en Aqua Loop
Het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs van Center Parcs De Kempervennen krijgt er 2 nieuwe glijbanen bij: Aqua Racer en Aqua Loop.

Aqua Racer: Bandenglijbaan

In de nieuwe Aqua Racer ga je in een grote luchtband met grote snelheid naar beneden. De Aqua Racer is 130 meter lang. Tijdens de snelle glijbaanrit kun je genieten van interactie en lichteffecten in de glijbaanbuis.

Aqua Loop: Loopingglijbaan

De Aqua Loop is de eerste loopingglijbaan van Nederland. Bij deze glijbaan glijdt je eerst omlaag en dan weer omhoog door een scherpe bocht. De Aqua Loop is 13 meter hoog en 80 meter lang. Je staat op een plateau, deze opent en hierna maak je door een afgesloten glazen buis een vrije val van 11 meter. Hierna ga je door een looping heen.

Center Parcs geeft in haar nieuwsbericht aan dat je gegarandeerd kriebels in je buik zult krijgen bij deze toffe nieuwe glijbaan.

Wanneer openen de nieuwe glijbanen?

De verwachting is dat de nieuwe glijbanen zullen openen in voorjaar 2022. Dat zal ergens rond eind maart, begin april 2022 zijn.

De 2 nieuwe glijbanen zijn een mooie aanvulling op de wildwaterbaan, 2 bestaande glijbanen, golfslagbad, Kinder-doe-bad en vernieuwde koraalbad met tropische vissen.

Zin om de nieuwe glijbanen als eerste uit te proberen?

Zin om de nieuwe glijbanen als eerste uit te proberen?
Wil jij heel graag de nieuwe Aqua Racer en Aqua Loop glijbanen bij Center Parcs De Kempervennen als eerste uitproberen? Houd de vakantieparkpagina van Center Parcs De Kempervennen goed in de gaten. Op die pagina zal als eerste door Center Parcs bekend worden gemaakt wat de exacte openingsdatum is van de 2 nieuwe glijbanen.

Op dit moment is de verwachting dat de nieuwe Aqua Racer en Aqua Loop glijbanen eind maart / begin april 2022 zullen openen.

Vroegboekkorting + 2 Gratis Extra’s
Boek je jouw vakantie minimaal twee maanden vooraf, dan ontvang je vroegboekkorting + 2 gratis extra’s.

Last Minute korting
Wanneer je al snel op vakantie wilt gaan kun je profiteren van Last Minute korting. Je ontvangt dan niet de 2 gratis extra’s die je bij vroegboekkorting wel ontvangt, maar daar staat wel een extra hoge last minute korting tegenover.

Andere leuke zwemattracties van Aqua Mundo De Kempervennen

Andere leuke zwemattracties van Aqua Mundo De Kempervennen
Het Aqua Mundo zwemparadijs van Center Parcs De Kempervennen heeft diverse leuke zwemattracties waar je nu al gebruik van kunt maken zoals het vernieuwde koraalbad en wildwaterbaan.

Vernieuwd snorkelbad / koraalbad
Het vernieuwde koraalbad in het Aqua Mundo is nu al geopend. In het snorkelbad duik je onder in een exotische wereld en kun je mooie tropische vissen bewonderen. Dit koraalbad is in samenwerking met het Wereld Natuur Fond tot stand gekomen. Een prachtig educatief bad waarbij je kennis kunt maken met de prachtige onderwaterwereld.

Golfslagbad
Het golfslagbad is één van de leukste zwemattracties van het Aqua Mundo. Bij dit bad lijkt het net alsof je in de zee zwemt. Laat jezelf meedeinen met de golven. Deze zwemattractie is op en top zwemplezier voor jong en oud.

Wildwaterbaan
De wildwaterbaan is 120 meter lang en is een echte favoriet bij Center Parcs gasten. Het is een ECHTE wildwaterbaan met een binnen en buiten gedeelte. Zodra je binnen arriveert glij je door een prachtig mooi decor met tropische planten!

2 Bestaande glijbanen
Je hoeft bij Center Parcs De Kempervennen niet te wachten tot je glijbaanplezier kunt beleven. De wildwaterbaan is superleuk, maar ook de 2 bestaande glijbanen zijn heel leuk. Er is een snelle afdaling glijbaan (half open buis) en familieglijbaan (hier kun je met het hele gezin tegelijk afglijden).

Kinder-doe-bad
Voor kinderen is er het Kinder-doe-bad. Dit kinderbad heeft diverse glijbanen en fonteintjes. De allerkleinsten kunnen hier de tijd van hun leven hebben in het zwemparadijs.