Action Factory Center Parcs De Eemhof met leuke activiteiten

Action Factory Center Parcs De Eemhof met leuke activiteiten
In de Action Factory van Center Parcs De Eemhof kun je leuke activiteiten ondernemen. Zo kun je hier o.a. een gezellig potje bowlen, laser battle spelen en indoor klimmen. Ook is er de Factory Café met regelmatig live entertainment (shows).

Minimale leeftijd, prijzen en openingstijden

Minimale leeftijd: Voor de hele familie
Prijzen: Center Parcs app
Openingstijden: Center Parcs app

Video

In deze video krijg je een kleine impressie van de Action Factory van Center Parcs De Eemhof.

Het begint met een shot van de airhockeytafels en op de achtergrond zijn de bowlingbanen te zien.

Bij het horecagedeelte kun je terecht voor lekker drinken en eten. Heb je (klein)kinderen? Dan kun je deze in de gaten houden, terwijl jij ontspant met bijvoorbeeld een lekkere kop koffie of thee.

Op de achtergrond is het casinogedeelte te zien. Dit is alleen toegankelijk voor mensen met leeftijd 18+.

Het podium komt in beeld. Op dit podium worden leuke uitvoeringen gegeven zoals zang en shows. In deze video van Diesna Loomans kun je dat goed zien. In die video zie je ook stukjes van de gamehal met o.a. flipperkasten, racegames en de airhockeytafels. Op de achtergrond zie je ook de fungames waarbij je tickets kunnen winnen die je in kunt ruilen voor prijzen.

Wat is de Action Factory van Center Parcs De Eemhof?

De Action Factory is, zoals de naam het eigenlijk al zegt, een centrum met actie. Je vindt in deze ruimte bowlingbanen, indoor klimwanden, bioscoop, indoor speeltuin, Kids Club, poolbiljart en Cool Factor: Laser Battle en Factory Café met vaak live entertainment. Bij de Action Factory liggen ook de Midget Golfbaan en kinderboerderij.

Je kunt de Action Factory vinden vlabij de Market Square. Het is echt een ideale plaats voor iedereen die graag binnen leuke activiteiten wil ondernemen, bijvoorbeeld wanneer het buiten even wat minder weer is.

De Action Factory van Center Parcs De Eemhof heeft trouwens ook een Arcade hal (House of Games). Hier staan Arcade speelautomaten zoals flipperkasten. Bij de Arcade hal is ook een gokhal. Om hier binnen te komen dien je minimaal 18+ te zijn.

Tip! Wanneer je wilt genieten van live entertainment bij het Factory Café is het aan te raden op tijd een plaatsje te bemachtigen, aangezien shows nogal populair zijn.