Alle vernieuwingen Aqua Mundo Center Parcs De Huttenheugte op een rij

Alle vernieuwingen Aqua Mundo Center Parcs De Huttenheugte op een rij
Het vernieuwde Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs van Center Parcs De Huttenheugte is geopend vanaf 15 oktober 2021. Zin om het vernieuwde zwemparadijs uit te proberen? De Huttenheugte heeft vernieuwde cottages!

De vernieuwingen

Het Aqua Mundo van Center Parcs De Huttenheugte is letterlijk in een nieuw jasje gestoken. Vooral de vervanging van het dak was één van de meest opmerkelijke vernieuwingen.

+ Nieuwe vloer golfslagbad
+ Nieuw aquapark voor kinderen
+ Nieuw sanitair (o.a. douches, kleedruimtes)
+ Nieuwe kluisjes (lockers)
+ Nieuwe tegels
+ Nieuwe verlichting boven en onder water
+ Luchtbehandeling is vernieuwd
+ Buitenbad opnieuw aangekleed
+ Nieuwe ingang glijbaan buitenbad
+ Dak wildwaterbaan is vernieuwd
+ Dak zwemparadijs is vernieuwd

Nieuwe dak zorgt voor flinke besparing op gasverbruik
Het nieuwe dak van het Aqua Mundo is vernieuwd. Dit dak heeft een extra laag polycarbonaat waarmee heel veel kuub gas op per jaar wordt uitgespaard.

Nieuw: Water Playhouse
Het nieuwe Water Playhouse is een echte topattractie in het Aqua Mundo van De Huttenheugte. Dit aquapark is een platform met waterspellen, glijbanen, waterpistolen en een hele grote emmer met water die om de zoveel tijd 900 liter water uitstort over de zwemmers.

Nieuwe kluisjes
De nieuwe kluisjes (lockers) in het zwemparadijs zijn voorzien van een digitaal slot die geopend/gesloten kunnen worden met een digitale armband.

Vanaf wanneer is het vernieuwde zwemparadijs geopend?

Vanaf 15 oktober 2021 is het mogelijk om te genieten van het vernieuwde Aqua Mundo zwemparadijs op Center Parcs De Huttenheugte in Drenthe.

Tip! Verblijf in een vernieuwde cottage

Zin om het vernieuwde Aqua Mundo zwemparadijs uit te proberen? Kijk dan zeker eens naar de vernieuwde cottages van vakantiepark De Huttenheugte. Deze cottages hebben een geheel nieuw interieur en zijn extra leuk om in te verblijven!

De vernieuwde cottages zijn heel mooi en sfeervol ingericht en beschikken over veel comfort voor een heerlijk ontspannen vakantie. Je kunt een keuze maken uit de luxe niveaus Comfort, Premium en VIP. Welke cottage je ook kiest, toegang tot het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs is begrepen!

Comfort Cottage Vernieuwd
Comfort Cottage Vernieuwd

De vernieuwde comfort cottage heeft een warm interieur, comfortable hoekbank en fijne keuken. Deze cottage is inclusief bedlinnenpakket, eindschoonmaak en standaard Wifi.

Premium Cottage Vernieuwd
Premium Cottage Vernieuwd

Wil je nèt even wat meer luxe tijdens je vakantie, maar ook weer niet het nadeel hebben van de hoogste boekingsprijs, kies dan voor een vernieuwde premium cottage. Deze cottage heeft een modern interieur, fijne hoekbank en goed uitgeruste keuken. Deze cottage is inclusief bedlinnenpakket, opgemaakte bedden, keukenpakket, eindschoonmaak en standaard Wifi.

VIP Cottage Vernieuwd
VIP Cottage Vernieuwd

De meest luxe cottage die je bij De Huttenheugte kunt boeken is de vernieuwde VIP cottage. Hele luxe ingerichte accommodatie met comfortabel meubilair en fijne keuken. Het zal je aan niets zal ontbreken tijdens je verblijf. Deze cottage is inclusief bedlinnenpakket, dagelijks verse broodjes (bij je cottage bezorgd), eindschoonmaak, handdoekenpakket, keukenpakket, opgemaakte bedden service, streaming Wifi, verzorgingspakket en eindschoonmaak.