Aqualagon Center Parcs Villages Nature Paris

Het Aqualagon is een supergroot subtropisch zwemparadijs van Center Parcs Villages Nature® Paris. Parkgasten kunnen hier heel veel waterpret beleven met o.a. glijbanen, jacuzzi’s, golfslagbad en buitenlaguna waar het water altijd lekker warm is (op natuurlijke wijze tot 30° verwarmd).

Aqualagon Center Parcs Villages Nature
Waterattracties
Niemand zal zich vervelen tijdens het zwemmen in het subtropisch zwemparadijs van Villages Nature® Paris. Er zijn diverse waterattracties: een golfslagbad, Water Playhouse, wildwaterrivier en zwembadjes voor de allerkleinste kinderen. In de zomer kan genoten worden van het meer/natuurzwembad, het strand en de buitenactiviteiten.

Waterbaden
Waterbaden

Het zwemparadijs van Center Parcs Villages Nature® Paris heeft een uitgebreide spa. Hier kunt u helemaal tot rust komen in één van de ontspannende waterbaden, op de ligstoelen of relaxomgeving aan het water. De waterbaden hebben magnifiek uitzicht over het meer en de Lakeside Promenade.

Avonturen beleven
Avonturen beleven

Het zwemparadijs heeft 7 fantastische glijbanen waarmee echte avonturen beleefd kunnen worden zoals wie het hoogste klimmuur kan klimmen of wie het laatste in het water valt.

Activiteiten Aqualagon

Deze activiteiten zijn inbegrepen bij uw boekingsprijs van Center Parcs Village Nature® Paris:
– Culbuto Water Playhouse
– De Rots
– Glijbanen
– Golfslagbad
– Lagunezwembad
– Waterbasketbal
– Waterpolo
– Wildwaterbaan

Aqua Bike
Aqua Bike

Met Aqua Bike fietst u in het water op diverse ritmes en muziekstijlen. Met deze activiteit kunt u op een niet-belastende wijze werken aan uw lichaam.

AquaGym
AquaGym

Geniet van het verfrissende water bij deze watergym en train uw lichaam.

Baby Massage
Baby Massage

Bij deze activiteit leert u het masseren van uw kind waardoor het ontspannen raakt. Professioneel begeleid door deskundigen van Deep Nature Spa.

Baby Massage
Babyzwemmen

Babyzwemmen is heel leuk voor ouders en kinderen. Kindjes maken voor het eerst kennis met het water, leren hun zintuigen te ontdekken en motoriek verbeteren.

Barboto Watertuinen
Barboto Watertuinen

Barboto Watertuinen is een speciaal programma voor kleine kinderen. Bij deze activiteit wennen ze aan het water en leren om zelfstandig te zijn. Dit alles ter voorbereiding op leren zwemmen.

Cool Factor: Cool Jump
Cool Factor: Cool Jump

Waterpret wordt bij deze activiteit gecombineerd met trampolinespringen. Een hele leuk vorm van gymnastiek.

Culbuto Water Playhouse
Culbuto Water Playhouse

Een van de leukste activiteiten in het zwemparadijs is het Culbuto Water Playhouse. Dit is een klimtoestel met waterpistolen, glijbanen, waterspuiten en grote emmers die maar liefst 900 liter water over de zwembadgasten stort.

De Rots
De Rots

De Rots is een klimparcours in het zwembad. Hierbij moeten badgasten zowel klimmen als springen.

Glijbanen
Glijbanen

Aqualagon heeft 7 super toffe glijbanen. Er zijn rustige en hele uitdagende glijbanen. Deze activiteit is heel leuk om te ondernemen met vrienden of het gezin.

Golfslagbad
Golfslagbad

In het golfslagbad kunt u de golven ervaren zoals u dat ook zou doen in zee, alleen dan binnen. Een superleuk waterspektakel!

Lagunezwembad
Lagunezwembad

Het water van het Lagunezwembad is het hele jaar verwarmd tot 30°C en heeft een waanzinnig mooi uitzicht op het meer.

Leren Zwemmen
Leren Zwemmen

Kinderen kunnen bij deze zwemactiviteit hun eerste zwemslagen leren van een badmeester.

Lichaams- en gezichtsbehandelingen
Lichaams- en gezichtsbehandelingen

In de Deep Nature Spa kunt u lichaams- en gezichtsbehandelingen ondergaan van één van de beauty- en wellnessexperts. De Spa biedt verschillende combinaties van behandelingen voor een heerlijke relax- en wellnesservaring.

Vroege-Vogel-Zwemmen
Vroege-Vogel-Zwemmen

Vroege vogels kunnen bij Center Parcs Villages Nature in alle rust zwemmen in het zwemparadijs.

Waterbasketbal
Waterbasketbal

Basketballen in het water is een unieke en leuke activiteit. Lijkt een beetje op waterpolo, alleen dan met een waterbasketbal.

Waterpolo
Waterpolo

Een partijtje waterpolo spelen is altijd leuk om te spelen met vrienden of familie.

Wellness en zwemfaciliteiten
Wellness en zwemfaciliteiten

Het subtropisch zwembad heeft veel verschillende sportactiviteiten. Voor iedere zwembadgast is er wel een leuke activiteit beschikbaar ongeacht de fysieke conditie.

Wildwaterbaan
Wildwaterbaan

De wildwaterbaan is een spannende reis over het water. Sommige delen zijn rustig, andere delen wild. De wildwaterbaan heeft steeds weer iets verrassends in petto: waterkolken, opspuitend water, geisers, watervallen, bubbelzones en nog veel meer waterpret. Superleuke afdaling in een prachtig decor.

Extra informatie


Leuk voor jong en oud
Het Aqualagon zwemparadijs is leuk voor jong en oud. Of u nu graag met zijn tweeën, met het gezin, de hele familie of groep vrienden wilt gaan zwemmen, iedereen zal het naar zijn/haar zin hebben! En het mooie is: zwembadkaartjes zijn bij uw verblijf op Villages Nature® Paris inbegrepen.

Schone zwembaden en warm zwemwater
De zwembaden zijn netjes en schoon. Het zwembadwater is lekker warm, dat geldt ook voor de watertemperatuur van de lagune. Of u nu binnen of buiten wilt zwemmen, het kan altijd in een tropisch klimaat en tropische omgeving. Ook is de waterkwaliteit prima. In het binnenzwembad wordt weinig gebruikgemaakt van chloor.

Mooiste subtropisch zwemparadijs
Het Aqualagon zwemparadijs is het mooiste subtropisch zwemparadijs van Center Parcs en zelfs van heel Europa. Wanneer u een onvergetelijke subtropische ervaring wilt hebben is een vakantie bij Villages Nature® Paris de juiste keuze.

Superveel leuke zwemattracties
Het aanbod met zwemattracties is enorm. Vooral de snelle glijbanen, golfslagbad, grote jacuzzi’s, wildwaterrivier en buitenlagune zijn geweldig! Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen in de kinderspeeltuinen vol met waterattracties special voor kleine kinderen.

Toezicht door zwembadmedewerkers is prima
Het geeft een veilig gevoel dat medewerkers van het zwemparadijs alles goed in de gaten houden. Zowel binnen als buiten lopen zwembadmedewerkers rond om de veiligheid te bewaken.

Veel zwemplezier voor jong en oud
Tip:
Zin om naar het Aqualagon zwemparadijs te gaan? Vergeet uw Center Parcs korting niet!