Avontureneiland op Landal Orveltermarke is waanzinnig leuk

Landal Orveltermarke heeft een heel leuk avontureneiland. Dit is een groot speeleiland dat bestaat uit twee gedeeltes. Toegang tot het avontureneiland is helemaal gratis voor parkgasten van Landal Orveltermarke, deze activiteit is namelijk bij uw vakantie inbegrepen. Alleen de kano- en waterfietsverhuur zijn niet inbegrepen, hiervoor dient betaald te worden.

Afbeelding van het avontureneiland op Landal Orveltermarke
Bekijk foto's en video van het avontureneiland

Het avontureiland op Landal Orveltermarke bestaat uit 2 gedeeltes

Gedeelte 1: Voor kleine kinderen en het hele gezin
Het eerste gedeelte is speciaal voor kleine kinderen en is geschikt om met het hele gezin plezier te hebben. Hier kunnen o.a. een schuilhut, kruipbuizen, glijbaan, waterspeelplaats met waterloop en strandje gevonden worden.

Gedeelte 2: Voor wat oudere, avontuurlijke kinderen
Het tweede gedeelte is voor wat oudere kinderen die van avontuur houden met o.a. een uitkijktoren, klimparcours, touwbrug, kabelbaan, stapstenen en er is een mogelijkheid voor het bouwen van hutten.

Kano’s, waterfietsen, picknickplaatsen, vuurplaats en vogelkijkwand

Op het avontureneiland kan niet alleen gespeeld worden. Het is ook mogelijk om een kano of waterfiets te huren, er zijn picknickplaatsen waar genoten kan worden van lekkere sandwiches en drinken, een vuurplaats voor het roosteren van marshmallows en er is een vogelkijkwand.

Kano’s en waterfietsen
Bij het avontureneiland ligt een gedeelte waar een kano of waterfiets gehuurd kan worden. Een kano of waterfiets is ideaal om mee rond het eiland te peddelen.

Picknicken en vuurplaats
Het eiland heeft diverse mooie picknickplaatsen waar u met het hele gezin kunt genieten van gezellig samen eten en drinken en er is een vuurplaats om marshmallows te roosteren.

Vogelkijkwand
Ga zeker ook eens naar de vogelkijkwand. Hier kunnen vogels, andere dieren uit de omgeving en een ooievaarsnest bekeken worden.

Bloemen en vlinders in voorjaar en zomer
Vooral in de voorjaar en zomer is het avontureneiland heel speciaal, dan staat het eiland namelijk vol met mooie bloemen en er vliegen vlinders rond. Kinderen kunnen opzoek gaan naar insecten en meehelpen met het bouwen van huisjes voor vogels en insecten.

Leuke activiteiten met het Landal Fun & entertainment-team

Het Fun & entertainment-team van Landal organiseert op het avontureneiland verschillende leuke activiteiten. Bijvoorbeeld het bouwen van een eigen bootje, leren knopen als een echte scout, boomstam sjouwen of broodbakken bij het kampvuur.

Tip: Kies voor een bungalow vlakbij het avontureneiland

Tip: Kies voor een bungalow vlakbij het avontureneiland
Het avontureneiland wordt met de letter M aangegeven op de plattegrond van Landal Orveltermarke. Het eiland ligt vlakbij het natuurbad, ligweide en kano- en waterfietsverhuur. Wilt u zo dicht mogelijk in de buurt van dit speeleiland verblijven? Kijk dan goed op de plattegrond welke bungalows vlakbij liggen. Juist kiezen voor een accommodatie vlakbij het avontureneiland heeft als voordeel dat uw kinderen snel bij het eiland kunnen komen en ze kunnen makkelijk de weg weer terug kunnen vinden naar uw vakantiehuisje.

Tip: Wilt u goedkoper een accommodatie boeken bij Landal Orveltermarke? Kijk dan eens naar deze Landal kortingen.

Nog veel meer plezier voor jong en oud op Landal Orveltermarke

Nog veel meer plezier voor jong en oud op Landal Orveltermarke
Landal Orveltermarke is een vakantiepark gelegen in Witteveen (Drenthe) waar heel veel te doen is. Dit park heeft heel veel leuke activiteiten voor jong en oud, niemand hoeft zich dan ook maar een seconde hoeft te vervelen tijdens de vakantie. Ook zijn er diverse faciliteiten zoals een restaurant, uitgebreide fietsverhuur, overdekt zwembad met glijbanen en stroomversnelling, midgetgolfbaan en speel- en sportvelden.

Activiteiten speciaal voor kinderen op Landal Orveltermarke
– Avontureneiland
– Indoorspeelplaats
– Vernuverpad
– Uitkijktoren
– Waterspeelplaats
– Ballenbak
– Airtrampoline
– Bollo
– Fun & Entertainment-programma
– Speeltuinen
– Midgetgolfbaan
– Zwembad met o.a. peuterbad en kinderglijbaan

Faciliteiten van Landal Orveltermarke
– Restaurant De Teydt
– Snackbar
– Online ParkShop
– Supermarkt
– Pitch & Putt golfbaan
– Airhockey
– Poolbiljart
– Jeu-de-boulesbaan
– Sportveld (o.a. geschikt voor voetballen)
– Bikes & More (verhuur van o.a. fietsen, skelters en trikes)
– Speel- en sportvelden
– Midgetgolfbaan
– Voetbaltafel
– Leuk zwembad met peuterbad, kinderglijbaan, bruisbank, familieglijbaan en stroomversnelling
– Natuurbad, ligweide en buitendouche