Avontureneiland Vakantiepark De Lommerbergen (Landal) geliefd bij kinderen

Vakantiepark De Lommerbergen (Landal) heeft een Avontureneiland. Dit superleuke speeleiland met toffe speelelementen is heel geliefd bij kinderen en is één van de meest populaire kinderactiviteiten van dit mooie familiepark in Limburg.

Avontureneiland is een superleuk speeleiland

© Foto: Landal.nl - Kinderen zijn dol op het superleuke Avontureneiland van Vakantiepark De Lommerbergen.
© Foto: Landal.nl – Kinderen zijn dol op het superleuke Avontureneiland van Vakantiepark De Lommerbergen.

Het avontureneiland is bereikbaar via een vlot en een hangbrug. Je maakt vanuit de grote speeltuin de oversteek naar het leuke speeleiland.

Het Avontureneiland heeft diverse speelelementen zoals klimtorens, glijbanen en schommels. Ook kan gespeeld worden met water en zand.

Het eiland is omheind. Ouders / Verzorgers kunnen meegaan met hun kinderen naar het speeleiland als ze dat willen.

Voor zowel jonge als wat oudere kinderen is het hele mooie en superleuke buitenspeeltuin. Kinderen zijn dan ook dol op dit avontureneiland!

Wil jij het Avontureneiland beleven?

Bekijk prijzen & beschikbaarheid Vakantiepark De Lommerbergen ›

Locatie

Het Avontureneiland wordt op de plattegrond van Vakantiepark De Lommerbergen aangegeven met het cijfer 18 (= Avontureneiland / Aventeuerland, Spielinsil / Adventure Isle).

Dit speeleiland kan gevonden worden vlakbij het Park Plaza (3) en Subtropisch Zwemparadijs (2). Vanuit de grote speeltuin (15) kun je met een vlot of hangbrug oversteken naar het Avontureneiland (18).

Buiten slecht weer?

Mocht het buiten te slecht weer zijn om te spelen op het Avontureneiland, dan kun je terecht in het superleuke indoorspeelparadijs.

In het indoorspeelparadijs (maar liefst meer dan 100m2 speelplezier) vind je glijbanen, touwladders en een grote spider tower.

Het speelparadijs bestaat uit vier zones (area’s) die passen bij iedere kinderleeftijd en beschikken over diverse interactieve speelelementen.

Speciaal voor de allerkleinsten is er een speciale peuter-area.

Net als het Avontureneiland is het indoorspeelparadijs één van de meest populaire parkactiviteiten van Vakantiepark De Lommerbergen.

Het indoorspeelparadijs wordt op de parkplattegrond aangegeven met het cijfer 3 (= Park Plaza). Je vindt het indoorspeelparadijs in het Park Plaza. Dit centrum is gelegen in het midden van het park en heeft diverse faciliteiten zoals restaurants, bowling en ParkShop.