Black Hole glijbaan Landal Het Vennenbos

De Black Hole glijbaan kan gevonden worden in het subtropisch zwemparadijs van Landal Het Vennenbos. De naam zegt eigenlijk al om wat voor soort glijbaan het gaat: zwemmers roetsjen in het donker naar beneden.

Kind glijt uit de Black Hole glijbaan op Landal Het Vennenbos

Juist omdat je niet precies weet welke kanten je allemaal opgaat zodra je de glijbaan instapt maakt dit tot een spannende waterglijbaan. Aan de bovenzijde van de Black Hole slide wordt met een stoplicht aangegeven of het veilig is om naar beneden te gaan. Brand het licht rood dan is de afstand tot je voorganger nog niet voldoende. Springt het licht op groen, dan kun je de glijbaan in. Direct na de eerste bocht naar links gaat het licht uit en tijdens je vaart naar beneden zie je allerlei gekleurde LED-lampjes aan je voorbij gaan. Dat doet denken aan de sterren in de ruimte. Even verderop zie je verlichte pijlen die juist zorgen door een desillusie omdat ze de verkeerde kant op wijzen. De rit naar beneden duurt ongeveer 15 seconden en eindigt in een apart gedeelte van het zwembad.

Tip: Het is toegestaan om samen met je kind van de glijbaan af te gaan mocht hij/zij niet alleen durven.

Video

Kenmerken van de Blackhole glijbaan
– Glijbaannaam: Tube 1200
– Lengte: 57 meter
– Hoogte: 5,70 meter
– Bouwjaar: 2002
– Ritduur: 15 seconden

Andere zwembadfaciliteiten Landal Het Vennenbos
– Golfslagbad
– Kids Junglebad
– KinderDoeBad
– Kruidenbaden
– Lazy River
– Ligweide
– Openluchtzwembad
– Recreatiestrand
– Sprüdelbad
– Whirlpools
– X-clusive snelbruiner

Wil je graag deze waterglijbaan beleven?

Wanneer u een vakantie boekt bij Landal Het Vennenbos is uw verblijf inclusief onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs. Het is ook mogelijk om losse kaartjes te kopen wanneer je een dagje wilt komen zwemmen. Tip: Zwemmen is het goedkoopste van maandag t/m vrijdag van 10.00u tot 21.00u en in het weekend, tijdens feestdagen en schoolvakanties van 16.00u tot 21.00u. Ben je 55+? Dan ontvang je € 2,50 korting wanneer je overdag komt zwemmen. Korting kan ook verkregen worden wanneer je minimaal met 10 personen komt zwemmen (€ 0,50 korting per persoon). Een andere mogelijkheid om goedkoper een dagje te zwemmen is door te kiezen voor een 10-badenkaart. Deze kaart is 1 jaar geldig en hiermee hebben maximaal 2 personen per dag toegang tot het subtropisch waterparadijs.