Bollo viert feest weekend op Landal Landgoed ’t Loo

Bollo viert feest weekend op Landal Landgoed 't Loo
Van 9 t/m 11 november 2018 vindt het ‘Bollo viert feest’ weekend plaats op vakantiepark Landal Landgoed ’t Loo. Tijdens dit weekend kunnen kinderen veel plezier beleven aan de vele (gratis) activiteiten, diverse attracties en optredens.
BOEK JOUW BOLLOWEEKEND VERBLIJF MET KORTING

Bollo Weekendprogramma

Bollo Weekendprogramma
Het Bollo viert feest weekend vindt plaats op Landal Landgoed ’t Loo in Oldebroek (Gelderland) van 9 t/m 11 november 2018 en is superleuk voor kinderen in de leeftijd van 0-8 jaar en hun ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s. Het Bollo Weekendprogramma zit vol met leuke (gratis) activiteiten zoals dansen in de mini-disco, feesten, spelen met Bollo de Beer en zijn vriendjes, optredens en diverse attracties.
BEKIJK HET BOLLO-WEEKENDPROGRAMMA

Landal Landgoed ’t Loo

Landal Landgoed 't Loo
Vakantiepark Landal Landgoed ’t Loo heeft veel toffe faciliteiten zoals een Bollo Club, midgetgolfbaan, kinderboerderij, airtrampoline, recreatiemeer, overdekt zwembad, indoorspeelparadijs en comfortabele (kinder) accommodaties. Het is een ideale vakantiebestemming voor jong en oud.

Dit is leuk voor je kind!

Gratis Bollo-app
Gratis Bollo-app

Kan jouw kind geen genoeg krijgen van Bollo de Beer? Download dan de gratis Bollo app met heel veel spelletjes en alle afleveringen van de Bollo TV-serie.

Gratis Bollo kleurplaat
Gratis Bollo kleurplaat

Kinderen zijn dol op Bollo de Beer en kleuren. Daarom heeft Landal GreenParks nu een leuke kleurplaat die je gratis kunt downloaden en thuis kunt printen. Kinderen kunnen deze naar eigen inzicht kleuren en hier veel plezier aan beleven. Tip: Laat je kind de tekening meenemen naar het Bollo Feestweekend en aan Bollo de Beer geven, superleuk!