Bowlingbaan Vakantiepark De Leistert

De bowlingbaan van Vakantiepark De Leistert is heel mooi en modern. Je kunt hier met veel plezier samen een leuk bowlingavontuur beleven. Er zijn 4 bowlingbanen aanwezig. Per bowlingbaan is het mogelijk om met maximaal 6 personen te bowlen.

De bowlingbaan van Vakantiepark De Leistert

De bowlingbaan van Vakantiepark De Leistert
© Foto Vakantiepark De Leistert, Bowlingbaan

De bowlingbaan is voorzien van de nieuwste technieken. De banen zijn van hoge kwaliteit, de puntentelling verloopt geheel automatisch en je hebt geen bowlingschoenen nodig. Voor de allerkleinsten is er een speciaal hekwerk aanwezig waarmee wordt voorkomen dat de bal in de goot terecht komt. Tijdens het wachten kun je plaatsnemen op een comfortabele leren bank. Ook zijn er tafeltjes en barstoelen aanwezig waar je kunt genieten van een lekker hapje en een drankje. Het is mogelijk om leuke arrangementen in combinatie met bowlen te boeken. Tip: Bekijk de bowlingbaan in de virtuele tour.

Gaming Deals Juni

Niet duur en veel bowlingplezier
De kosten van een bowlingbaan zijn niet duur en voor je krijgt veel waar voor je geld: een fantastisch avondje bowlen met veel gezelligheid. Je kunt een bowlingbaan reserveren om te bowlen met familie, vrienden, kennissen etc. of voor een kinderfeestje, 55+ bowling of vrijgezellenfeest.

Belangrijkste details
– Bowlingschoenen zijn niet nodig
– Maximaal 6 personen per bowlingbaan
– Bowlingduur: 55 minuten (i.v.m. baanwissel)
– Reserveren is alleen mogelijk per uur (niet per half uur)

Bekijk virtuele tour >
Bekijk tarieven >
Bowlingbaan reserveren >