Bowlingbanen Landal Hochwald

Landal Hochwald heeft mooie bowlingbanen voorzien van de modernste technieken. Hier kun je een super gezellig potje bowlen met familie, vrienden of gewoon gezellig met zijn tweeën.

De bowlingbanen van Landal Hochwald zijn modern met digitale schermen en comfortabele zitbanken
De bowlingbanen van Landal Hochwald zijn modern met digitale schermen en comfortabele zitbanken

Op de bowling baan kun je na bijvoorbeeld een lekker etentje in het restaurant jouw gezellige avond afsluiten met een leuk wedstrijdje bowlen. Natuurlijk kun je ook op andere momenten gaan bowlen, bijvoorbeeld ’s middags. Dit is natuurlijk ook een hele leuke activiteit wanneer het buiten minder weer is en je wilt toch iets leuks ondernemen op het Landal Hochwald.

De bowlingbanen zijn voorzien van digitale schermen die de scores automatisch bijhouden. Ook zijn er comfortabele zitbanken en is het mogelijk om een hapje en een drankje te bestellen.

Locatie bowlingbanen op het park
Op de plattegrond van Landal Hochwald kun je zien dat de bowlingbanen zijn gevestigd in het hoofdgebouw (A). Dit gebouw kun je vinden vlakbij de ingang van het park. In het hoofdgebouw vind je ook faciliteiten zoals restaurant en indoor-speelparadijs.

Bowlingbaan huurprijs en reserveren
Bij de receptie op het park kun je informeren wat de prijs per bowlingbaan per uur zijn. Ook kun je daar een bowlingbaan reserveren.

Contactgegevens receptie Landal Hochwald
Feriendorf Hochwald 1
54427 Kell am See, Duitsland
Tel: +49-(0)6589 914 70
E-mail: hochwald@landal.de