Center Parcs Black Friday Aanbieding 2023 is een goede actie

Center Parcs Black Friday Aanbieding 2023 is een goede actie
Tot en met woensdag 29 november is het Black Friday bij Center Parcs. Bij deze aanbieding kun je voordeliger jouw verblijf boeken voor de periode t/m 22 maart 2024. Deze aanbieding is ook geldig voor een verblijf in de kerstvakantie 2023 en voorjaarsvakantie 2024.

We hebben de Black Friday aanbieding van Center Parcs voor je bekeken en kunnen je meteen al vertellen dat het een goede actie is. Je hebt een hele grote keuze uit parken en accommodaties + we berekenden tot 47% korting (maximaal voordeel) en tot 24% korting (gemiddeld voordeel).

Black Friday aanbieding is met 2 dagen verlengd!
De Black Friday aanbieding zou eigenlijk t/m maandag 27 november 2023 lopen, maar deze is door Center Parcs met 2 dagen verlengd. Je kunt van deze aanbieding gebruik maken t/m woensdag 29 november 2023.

Wat is de Center Parcs Black Friday 2023 aanbieding?

De Center Parcs Black Friday 2023 aanbieding is een speciale actie die één keer per jaar beschikbaar is. De aanbieding van dit jaar (2023) is geldig t/m 29 november 2023. Je kunt dus meerdere dagen gebruikmaken van de actie!

Via de Black Friday aanbieding kun je voordeliger een verblijf boeken voor de periode t/m 22 maart 2024. Dat is best een ruime periode om een verblijf te kiezen. Dat is alvast het eerste pluspunt!

Bijzonder om extra te vermelden is dat je ook een verblijf mag kiezen dat valt in kerstvakantie 2023 en voorjaarsvakantie 2024. Het volgende pluspunt!

Voor de handigheid, voor wanneer je in één van die schoolvakanties een verblijf wilt boeken, hebben we de data van deze twee schoolvakanties hieronder gezet.

Kerstvakantie 2023
Regio Noord, Midden en Zuid hebben op hetzelfde moment kerstvakantie: 23 december 2023 t/m 7 januari 2024

Voorjaarsvakantie 2023
Regio Noord: 17 februari t/m 25 februari 2024
Regio Midden: 17 februari t/m 25 februari 2024
Regio Zuid: 10 februari t/m 18 februari 2024

Hoeveel korting ontvang je bij de Black Friday 2023 aanbieding?

Center Parcs vermeldt geen kortingspercentage bij deze aanbieding. Daarom hebben we zelf berekend wat je ongeveer aan voordeel krijgt wanneer je een boeking doet via de Black Friday aanbieding.

We zijn naar de aanbiedingspagina gegaan en de sortering hebben we op “Populariteit” laten staan, zodat er een gemengd prijsoverzicht was om de korting te berekenen. Tot slot hebben we gekozen voor een selectie van 200 boekingsprijzen.

Maximale voordeel: tot 47% korting
Gemiddelde voordeel: tot 24% korting

Door gebruik te maken van de Black Friday aanbieding kun je een in ieder geval een aantrekkelijk voordeel op je verblijf krijgen!

Keuze uit alle parken!

Op het moment van schrijven zagen we dat alle Center Parcs parken meedoen met deze aanbieding! Dat is toch wel uniek, want niet bij alle aanbiedingen van Center Parcs is dat het geval. Een groot pluspunt.

Nederland: 9 parken
België: 5 parken
Duitsland: 6 parken
Frankrijk: 7 parken

Het is sterk afhankelijk van de populariteit van de Black Friday aanbieding hoe de beschikbaarheid zich tijdens de aanbiedingsdagen (t/m 29 november 2023) zal zijn. Misschien wel zo verstandig om niet te lang te wachten met boeken!

Keuze uit bijna alle soorten cottages!

Je hebt een ruime keuze uit accommodaties. Bijna alle typen accommodaties doen mee met de Black Friday aanbieding. Ook weer een groot plusplunt!

Alle luxe niveaus doen mee:
Comfort, Premium, VIP en Exclusive

Bijna alle typen accommodaties doen mee:
Woonboot, Boomhuis, Pony cottage, Dieren in het bos cottage, Avontuur cottage, Koninkrijk der sprookjes cottage en Wellness cottage.

De  bijzondere accommodaties die niet meedoen zijn de lodgetenten. Dat heeft waarschijnlijk met de boekingsperiode van deze aanbieding te maken. Je verblijf dient namelijk in de periode t/m 22 maart 2024 te vallen. De Lodgetenten zijn te koud om in te verblijven in die periode.

Alle hotelkamers / appartementen doen mee:
Toch ook wel uniek te noemen is dat alle hotelkamers en appartementen meedoen met de aanbieding. Mocht je niet in een cottage willen slapen, dan kun je de keuze maken voor één van de mooie appartementen, hotelkamers of hotelsuites.

De kleine lettertjes

Ook bij de Black Friday aanbieding heb je te maken met enkele voorwaarden. De kleine lettertjes hebben we bekeken.

Geldigheid
Je kunt t/m woensdag 29 november 2023 gebruikmaken van de Black Friday voordeel op je verblijf. Je dient een verblijf te kiezen dat valt in de periode t/m 22 maart 2024. Bij deze aanbieding kun je ook kiezen voor een verblijf in kerstvakantie 2023 en voorjaarsvakantie 2024.

Op basis van beschikbaarheid
Voor deze aanbieding zijn is een bepaald aanbod met cottages beschikbaar gesteld. Dat wil zeggen dat het kan zijn dat je een bepaalde cottage (kan bijvoorbeeld een specifiek cottagenummer zijn) wel via een “normale aanbod” beschikbaar is, maar niet via de Black Friday aanbieding.

Aanbod is inclusief extra kosten
Het aanbod met boekingsprijzen is inclusief toeristenbelasting, overige heffingen en toeslagen.

Algemene voorwaarden
Op de boekingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.