Familiekorting Center Parcs

De Center Parcs familiekorting is speciaal beschikbaar voor gezinnen met jonge kinderen. Deze korting bedraagt 20% en geldt op de boekingsprijs van een cottage. U mag deze korting combineren met vroegboekkorting. Uw voordeel kan in dat geval oplopen tot wel 40% korting.

20% Familiekorting

20% Familiekorting bij Center Parcs, mag gecombineerd worden met vroegboekkorting
U kunt gebruikmaken van 20% familiekorting wanneer u minimaal één kind meeneemt op vakantie dat jonger is dan 13 jaar. Verder goed om te weten is dat deze korting niet geldig is voor de schoolvakanties. Wilt u toch goedkoper weg in één van de schoolvakanties, kijk dan eens naar deze Center Parcs kortingen.

Combineren met vroegboekkorting mag!
Het is toegestaan om de familiekorting te combineren met de vroegboekkorting van Center Parcs. Door te combineren kunt u tot 40% korting krijgen op uw verblijf. Om voor vroegboekkorting in aanmerking te komen dient u minimaal 2 maanden van te voren uw vakantie bij Center Parcs te boeken. Bovenop vroegboekvoordeel ontvangt u Activiteiten Cadeau t.w.v. € 30 (hier kunt u tot 3 activiteiten mee boeken) + Gratis voorkeursligging van uw cottage t.w.v. € 33. De voorkeursligging service wil zeggen dat u zelf mag kiezen waar uw bungalow ligt of dat u specifiek een cottagenummer kiest waar u graag in wilt verblijven.

Uw ideale vakantie snel en makkelijk boeken

Uw ideale vakantie snel en makkelijk boeken
Gebruikmaken van familiekorting? Ga na naar deze speciale kortingspagina van Center Parcs en daar ziet u direct het beschikbare aanbod met parken en cottages staan. Bij het onderdeel “je zoekopdracht” kunt u precies aangegeven naar wat voor soort vakantie u opzoek bent: naar welk park u op vakantie wilt gaan, aankomst- en vertrekdatum en aantal personen. Bij het onderdeel “filteren” kunt u opties kiezen om nog sneller uw ideale vakantie te vinden. Hier kunt u o.a. het luxe niveau en cottage type kiezen.

Een kortingscode hebt u helemaal niet nodig
U hebt helemaal geen kortingscode nodig om gebruik te kunnen maken van de familiekorting (overigens ook niet voor de vroegboekkorting). Center Parcs werkt namelijk helemaal niet meer met kortingscodes, in tegenstelling tot wat sommige kortingscode websites nog steeds beweren.

Tip: Zo vindt u snel de voordeligste parken en cottages
Vindt u vooral de boekingsprijs belangrijk, kies dan bij de optie “sorteer op” voor “Prijs: van laag naar hoog”. U krijgt na het aanklikken van deze optie meteen de beschikbaarheid te zien gesorteerd op prijs. Op deze manier ziet u snel welke parken en cottages het voordeligste zijn om te boeken. Hou wel even goed rekening met de bijkomende kosten. De prijzen die namelijk worden vermeld door Center Parcs zijn exclusief verplichte kosten. Dit zijn de kosten voor reservering, verplichte bedlinnen pakketten wanneer u een Comfort Cottage in Nederland, België of Duitsland boekt en toeristenbelasting en heffingen (per park verschillend).

Uw familievakantie is inclusief diverse services!

Uw familievakantie is inclusief diverse services
– Cottage op een mooie locatie midden in de natuur
– Onbeperkt toegang tot het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs
– Diverse gratis activiteiten (verschilt per park)
– Gegarandeerd vakantieplezier ongeacht het weer en seizoen
– Kies zelf op welke dag u graag aankomt en hoelang u blijft
– Water- en energiegebruik
– Eindschoonmaak van uw cottage