Center Parcs Thema cottage

Unieke vakantie beleven bij Center Parcs? Kies dan voor één van de drie thema cottages bij Center Parcs Les Trois Forêts. Stuk voor stuk prachtige cottages die superleuk zijn voor kinderen.

Dieren in het Bos cottage

Dieren in het Bos cottage
De Dieren in het bos cottage (TF965) is heel leuk ingericht met diermotieven en de kleuren van het bos (groen, bruin, oranje tinten) en is superleuk voor kleine kinderen van 3 tot 6 jaar. Deze cottage kan geboekt worden als 4- of 6-persoonsbungalow.

De woonkamer, keuken en eetkamergedeelte hebben een vrolijk vogelmotief en leuke, zachte kleuren. Het bosthema is heel goed uitgevoerd door Center Parcs. De slaapkamer van de kinderen heeft een berenthema met groene, bruine en oranje kleuren. De slaapkamer van de ouders is in nachtthema met blauw/paarse kleuren en een motief van bosdieren en de maan. De moderne badkamer heeft een bad of douche met dierenelementen zoals een kikkerdouchekop en kikkerspiegel. Op het houten terras kan lekker buiten gegeten worden en genoten worden van het zonnetje op één van de ligstoelen.

Belangrijkste kenmerken
– Iedere kamer heeft de wereld van de bosdieren als thema
– Uniek avontuur speciaal voor kleine kinderen van 3 tot 6 jaar
– Kan geboekt worden als 4- of 6-persoons cottage

Prinses en Ridder cottage

Prinses en Ridder cottage
De Prinses en Ridder cottage (type TF963) is een koninklijk vakantiehuisje. Deze thema cottage heeft zelfs een eigen ophaalbrug! Kinderen gaan terug in de tijd met prinses- en ridderavonturen. Iedere kamer heeft een nieuw verhaal. Leuke thema cottage geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Deze cottage kan geboekt worden als 4- of 6-persoonsbungalow.

De woonkamer, keuken en eetkamergedeelte zijn in koning/koningin thema. In de woonkamer staan o.a. een hobbelpaard, speelkasteel en er is een speelvloer. Heel leuk en sfeervol ingericht allemaal. Voor meisjes is de prinsessenkamer ontzettend leuk. Mooie warme, paarse kleuren en crème tinten. Er zijn zelfs heuse prinsessenaccessoires aanwezig op de kinderkamer zoals een kroontje en spiegeltje. Voor jongens is er de stoere ridderkamer met echte jongenskleuren blauw en groen. Deze kinderkamer heeft o.a. een kastelenbed, ridderaccessoires en ridderspeelgoed. De slaapkamer voor de ouders is heel sfeervol met pauwthema, vrolijke kleuren en bruintinten en een heerlijk groot tweepersoonsbed. De badkamer is superleuk ingericht met een koninklijk tintje. Het houten terras buiten is groot en hier kunt u genieten van de buitenlucht en gezellig samen eten. Op één van de ligstoelen kunt u heerlijk genieten van het zonnetje.

Belangrijkste kenmerken
– Uniek: Eigen ophaalbrug!
– Ouders zijn koning en koningin
– Kinderen zijn prinses of ridder
– Originele werelden waarbij iedere kamer een nieuw verhaal heeft om te vertellen
– Ideaal voor kinderen van 6 tot 10 jaar
– Kan geboekt worden als 4- of 6-persoons cottage

Avontuur cottage

Avontuur cottage
De Avontuur cottage (type TF953) is voor vakantieliefhebbers die graag op avontuur gaan. Een prachtige cottage waar iedereen in het gezin de avonturier in zichzelf naar boven kan halen. Deze thema cottage is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Deze cottage kan geboekt worden als 4- of 6-persoonsbungalow.

De woonkamer, keuken en eetkamergedeelte stralen rust uit en hebben Arabische details (doet een beetje denken aan Fata Morgana van De Efteling). Het plafond is geschilderd als een blauwe sterrenhemel en doet sprookjesachtig aan. Afhankelijk van het type avontuur cottage waar u in verblijft is de slaapkamer van de kinderen in een tropen of jungle thema. De slaapkamer voor de ouders heeft een jungle thema, groot tweepersoonsbed en straalt rust uit dankzij de warme kleuren. De badkamer heeft een zeethema/astronauten thema of tropen thema (ook dit is afhankelijk van het type avonturen cottage waar u in verblijft). Buiten kunt u een houten terras vinden met terrastafel, tuinstoelen, ligstoelen en een parasol.

Belangrijkste kenmerken
– Voor echte avonturiers
– Deze cottage heeft heel wat verrassingen in petto
– Fantastische beleving voor kinderen vanaf 10 jaar
– Kan geboekt worden als 4- of 6-persoons cottage

Extra’s inbegrepen bij verblijf thema cottage

Wanneer een thema cottage boekt bij Center Parcs ontvangt u diverse extra’s. Welke dat allemaal zijn kunt u hieronder zien.

Inbegrepen
– Onbeperkt toegang tot subtropisch zwembad Aqua Mundo
– Opgemaakte bedden bij aankomst
– Handdoekenpakket voor iedere gast
– Bedlinnen
– Keukenpakket
– Gratis Wifi
– Eindschoonmaak cottage

Services die u kunt bijboeken
– Extra kindermeubilair
– Voorkeursligging of voorkeursindeling cottage (tip: gratis wanneer u kiest voor vroegboekkorting!)

 

© Foto’s Center Parcs & studio-bergoend.com