Center Parcs Vakantie Voordeeldagen: Korting op alle schoolvakanties 2020

Tijdens de Center Parcs Vakantie Voordeeldagen actie van deze keer ontvang je de maximale 20% vroegboekkorting op alle schoolvakanties 2020.

Ook ontvang je 2 GRATIS extra’s: 3 activiteiten cadeau + gratis voorkeursboeking service. Je verblijf is bovendien inclusief onbeperkt toegang tot het Aqua Mundo zwemparadijs en eindschoonmaak van jouw cottage!

Vakantie Voordeeldagen: 20% Vroegboekkorting + 2 Gratis extra’s

Center Parcs Vakantie Voordeeldagen: 20% Vroegboekkorting + 2 Gratis extra's
De Center Parcs Vakantie Voordeeldagen actie staat dit keer in het teken van de schoolvakanties 2020. T/m donderdag 12 december 2019 ontvang je 20% vroegboekkorting op jouw vakantie in 2020. Je ontvangt ook nog 2 gratis extra’s: 3 gratis activiteiten + gratis voorkeursboeking service.

Jouw verblijf is bovendien inclusief zwemkaartjes voor het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs, toegang tot diverse leuke activiteiten zoals family entertainment in de Market Dome, toegang speeltuinen (o.a. indoor speelparadijs BALUBA) en HangOuts en eindschoonmaak van jouw vakantiehuisje.
Bekijk snel de aanbieding!

Vooral super aanbieding voor gezinnen met schoolgaande kinderen

Geniet extra voordelig van een heerlijke vakantie bij Center Parcs met de Vakantie Voordeeldagen aanbieding. Samen gezellig genieten van leuke activiteiten op of rondom het vakantiepark.
De Vakantie Voordeeldagen aanbieding van Center Parcs van deze keer staat in het teken van de schoolvakanties 2020. Dit is dan ook vooral een super aanbieding voor gezinnen met schoolgaande kinderen.

Je ontvangt niet alleen 20% vroegboekkorting, maar ook 2 gratis extra’s waar je veel profijt van hebt.

Dankzij deze speciale actie van Center Parcs kun je nu eindelijk voordelig een vakantie boeken voor één van de schoolvakanties in 2020.

3 Gratis activiteiten
Met de 3 gratis activiteiten kun je met het hele gezin leuke dingen ondernemen op het vakantiepark zoals midgetgolfen. bowlen, elektrische familybike huren, Segway rijden, paintballen, waterfietsen, elektrische boot varen en nog veel en veel meer!

Gratis voorkeursligging
Met de gratis voorkeursligging bepaal jij in welk cottagenummer of specifieke locatie op het vakantiepark je wilt verblijven. Kies je bijvoorbeeld voor een vakantiehuisje aan het water of vlakbij de Market Dome waar o.a. het Aqua Mundo subtropisch zwembad is gevestigd. Jij bepaalt het en nog helemaal gratis ook!

Vakantie met het gezin of de hele familie? Kijk zeker eens naar de 5 Birdies parken!
Bij de 5-Birdies vakantieparken beleef je de ultieme Center Parcs ervaring. Bij deze parken vind je het grootste aanbod met activiteiten, entertainment en grootste variatie aan cottages. De 5-Birdies parken hebben de mooiste faciliteiten en liggen allemaal in een prachtig landschap. Bij deze vakantieparken ervaar je dan ook de echte WOW-factor.

Goed om te weten

Belangrijkste voorwaarden
+ Deze actie loopt t/m donderdag 12 december 2019 + er geldt OP=OP
+ Geldig voor alle schoolvakanties in 2020
+ Je hebt geen kortingscode nodig, jouw korting wordt automatisch geactiveerd zodra je naar deze actiepagina gaat.
+ Mocht je buiten de actieperiode met korting willen boeken, dan kunt je het beste één van deze aanbiedingen kiezen

Maak snel gebruik van deze aanbieding, want:
+ Deze aanbieding is super aantrekkelijk en één van de BESTE aanbiedingen van het jaar.
+ Inclusief 2 gratis extra’s: 3 Gratis activiteiten + Gratis voorkeursboeking service.
+ Inclusief toegang Aqua Mundo, eindschoonmaak cottage en diverse leuke activiteiten.
+ Unieke aanbieding met hoge korting speciaal voor alle schoolvakanties 2020 (bespaart je echt veel geld!)
+ De aanbieding loopt slechts tijdelijk, de uiterste boekingsdatum is donderdag 12 december 2019.

Parken, cottages, luxe niveaus en cottage types
Je kunt bij de Vakantie Voordeeldagen aanbieding kiezen uit alle Center Parcs parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Keuze uit de luxe niveaus: Comfort, Premium of VIP, Exclusive en de Cottage specials: Eden, Hotelkamer, Waterfront Suites VIP, boomhuis, woonboot, nieuwe generatie kindercottage en pony cottage.

Geldig
De Vakantie Voordeeldagen Schoolvakanties aanbieding is geldig voor alle schoolvakanties 2020. Je kunt gebruikmaken van deze actie t/m donderdag 12 december 2019.

Niet geldig
Deze korting mag niet gecombineerd worden met Jonge Gezinnen-, Kids- of 55+ korting. Ook niet met andere kortingen, acties, voordelen, Vakantie Voordeelkaart of wanneer geannuleerd wordt. Het is niet mogelijk om deze korting te laten gelden voor boekingen die al gedaan zijn. Deze aanbieding is ook niet geldig in combinatie met Friends Voordelen.

Boekingsprijzen en voorwaarden
+ Het aanbod is exclusief bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en overige toeslagen en heffingen)
+ (Prijs)wijzigingen onder voorbehoud
+ Controleer altijd op de actiepagina het volledige overzicht met actuele voorwaarden alvorens je gaat boeken

Er geldt: OP=OP, wacht daarom niet langer!
Bij de Vakantie Voordeeldagenactie geldt een duidelijke OP=OP. Omdat deze aanbieding ontzettend populair is wordt er heel veel geboekt door vakantieliefhebbers. Het zou zonde zijn wanneer je te laat bent met het boeken van een cottage, want na deze actie gaan de boekingsprijzen voor de schoolvakanties 2020 bij Center Parcs weer omhoog.
Boek snel jouw cottage, voordat iemand anders het doet!