Center Parcs Vakantie Voordeeldagen: Meivakantie 2021

Tijdens de Center Parcs Vakantie Voordeeldagen actie van deze keer ontvang je tot 50% korting op jouw meivakantie 2021. In verband met het Coronavirus is het mogelijk dat faciliteiten op de vakantieparken geheel of gedeeltelijk gesloten zijn tijdens de meivakantie. Bekijk de FAQ COVID-19 pagina van Center Parcs voor informatie over actuele situatie voordat je gaat boeken.

Vakantie Voordeeldagen: Tot 50% korting

Center Parcs Vakantie Voordeeldagen: Meivakantie 2021. Je ontvangt bij deze aanbieding tot 50% korting op je meivakantie 2021.
De Center Parcs Vakantie Voordeeldagen actie staat dit keer in het teken van de meivakantie 2021. Tot en met 7 maart 2021 ontvang je tot 50% korting op jouw verblijf in de meivakantie 2021. Je verblijf is bovendien inclusief eindschoonmaak van jouw vakantiehuisje. Mocht het zo zijn dat Aqua Mundo (gedeeltelijk) weer geopend is tijdens meivakantie (dit is afhankelijk van de dan geldende regels m.b.t. het Coronavirus), dan kun je als parkgast gratis zwemmen in dit mooie subtropische zwemparadijs.
Bekijk snel de aanbieding!

Goed om te weten

Belangrijkste voorwaarden
+ Deze actie loopt t/m 7 maart 2021 + Er geldt OP=OP!
+ Geldig voor meivakantie 2021
+ Geen kortingscode nodig, korting wordt automatisch geactiveerd zodra je naar deze actiepagina gaat
+ Buiten de actieperiode met korting boeken? Kies dan voor één van deze aanbiedingen

Maak snel gebruik van deze aanbieding, want:
+ Deze aanbieding is super aantrekkelijk en één van de BESTE aanbiedingen gedurende het jaar.
+ Inclusief toegang Aqua Mundo (indien geopend), eindschoonmaak cottage en diverse leuke activiteiten (indien geopend).
+ Unieke aanbieding met hoge korting speciaal voor meivakantie 2021 (je bespaart echt geld!)
+ De aanbieding loopt slechts tijdelijk, de uiterste boekingsdatum is 7 maart 2021.

Parken, cottages, luxe niveaus en cottage types
Je kunt bij de Vakantie Voordeeldagen aanbieding een keuze maken uit diverse Center Parcs vakantieparken in Nederland (9), België (3), Duitsland (4) en Frankrijk (3). Keuze uit de luxe niveaus: Comfort, Premium, VIP of Exclusive OF de Cottage specials: Woonboot, Appartement of Hotelkamer.

Geldig
De Vakantie Voordeeldagen Schoolvakanties aanbieding is geldig voor meivakantie 2021. Je kunt gebruikmaken van deze actie t/m 7 maart 2021.

Niet geldig
Deze korting mag niet gecombineerd worden met Jonge Gezinnen-, Kids- of 55+ korting. Ook niet met andere kortingen, acties, voordelen, Vakantie Voordeelkaart of wanneer geannuleerd wordt. Het is niet mogelijk om deze korting te laten gelden voor boekingen die al gedaan zijn. Deze aanbieding is ook niet geldig in combinatie met Friends Voordelen.

Boekingsprijzen en voorwaarden
+ Het aanbod is exclusief bijkomende kosten (reserveringskosten, toeristenbelasting en overige toeslagen en heffingen)
+ (Prijs)wijzigingen onder voorbehoud
+ Controleer altijd op de actiepagina het volledige overzicht met actuele voorwaarden alvorens je gaat boeken

Er geldt: OP=OP, wacht daarom niet te lang met boeken!
Bij de Vakantie Voordeeldagenactie geldt een duidelijke OP=OP. Omdat deze aanbieding ontzettend populair is wordt er heel veel geboekt door vakantieliefhebbers. Het zou zonde zijn wanneer je te laat bent met het boeken van een cottage, want na deze actie gaan de boekingsprijzen voor meivakantie 2021 bij Center Parcs weer omhoog.
Boek snel jouw cottage, voordat iemand anders het doet!