Center Parcs Verrasservice: Win vakantie bij Park Zandvoort

Center Parcs Verrasservice: Win vakantie bij Center Parcs Zandvoort
Win een vakantie bij Center Parks Zandvoort en test als één van de eersten de nieuwe wildwaterbaan! Deze unieke wildwaterbaan is 116 meter lang, heeft diverse stroomversnellingen en elementen zoals lichteffecten, waterkanonnen en watervallen.
Bekijk winactie

Center Parcs Verrasservice Winactie Park Zandvoort

Center Parcs Verrasservice Winactie Park Zandvoort
Je kunt makkelijk en snel meedoen met de Center Parcs Verrasservice Winactie door je gratis in te schrijven op de winactie pagina. Het enige wat je hoeft in de vullen is of je een man/vrouw bent, je voornaam, achternaam en e-mailadres. Hierna hoef je alleen nog op de button ‘Doe mee’ te klikken en klaar ben je. Je maakt daarna automatisch kans op een verblijf bij Center Parcs Zandvoort voor de maand september. Wanneer je wint ben jij straks één van de eersten die de gloednieuwe wildwaterbaan in Park Zandvoort mag testen.

Tip: Center Parcs heeft nog een andere winactie waarbij je waarbij je een weekend of midweek vakantie kunt winnen bij een vakantiepark in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk.

Nieuwe wildwaterbaan Center Parcs Zandvoort

Nieuwe wildwaterbaan Center Parcs Zandvoort
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe wildwaterbaan van vakantiepark Center Parcs Zandvoort (bekijk foto’s). In september 2019 gaat de nieuwe wildwaterbaan open.

Het is een unieke wildwaterbaan met een lengte van maar liefst 116 meter. Per uur gaat er ruim 2.400.000 liter door de baan. De wildwaterbaan begint in het Aqua Mundo zwemparadijs en legt een parcours langs buiten af. Er zijn diverse stroomversnellingen en een splitsing waarbij je zelf kunt kiezen of je nog sneller wilt gaan. De wildwaterbaanrit eindigt in het eindbad die uitkomt in de Aqua Mundo.

De wildwaterbaan beschikt over verschillende elementen zoals waterkanonnen, gekleurde luchtbubbels en waterstralen, watervallen en afwisselende temperaturen.

Video: Ruben van Xtremerides test de nieuwe wildwaterbaan

Wil jij graag als één van de eersten deze nieuwe wildwaterbaan testen? Kijk hier voor meer informatie

Ruben van Xtremerides is vrijwel nergens bang voor. Hij durfde het dan ook best aan de nog niet afgebouwde wildwaterbaan van Center Parcs Zandvoort te testen. Gewapend in een duikpak ging hij de nieuwe zwemattractie in.

Ruben laat je eerst nog even het golfslagbad en de bubbelbaden zien. Ook krijg je een kijkje bij het leuke buitenbad (die is inclusief camerabewaking). Voor kinderen is er een kinderbadje met enkele kinderglijbaantjes. De Aqua Romana is een 25 meter bad in Romijnse stijl met kinderbadje.

Na een kleine rondleiding door het Aqua Mundo gaat Ruben door naar de wildwaterbaan. Hij legt uit dat de wildwaterbaan is gemaakt van beton i.p.v. kunststof die je bijvoorbeeld ziet bij Center Parcs Port Zélande. In de video stapt hij buiten in de baan, maar de entree van de nieuwe wildwaterbaan is straks in het Aqua Mundo zwemparadijs.

Omdat de wildwaterbaan op de testdag nog niet klaar was, dat houdt in nog niet was afgewerkt met een coating moest Ruben een duikpak aan om zich te beschermen tegen eventuele scherpe delen in de baan. Na het aantrekken van zijn duikpak gaat hij beginnen aan de wildwaterbaantocht.

In de video zie je goed dat deze zwemattractie echt heel groot is, maar liefst 116 meter lang. Wanner de baan helemaal klaar is dan gaat de snelheid echt wow zijn. Er gaat 2.400.000 liter per uur door de baan! In de wildwaterbaan zijn best wel diepe delen aanwezig. In het diepe eindgedeelte gaat de waterstroom eruit en kun je uiteindelijk rustig de baan weer verlaten.

Op het einde van de video laat Ruben je nog even de waterglijbanen van het Aqua Mundo zien. Hij start met de familieglijbaan. Daarna de groene waterglijbaan die door de groene beplanting van hoog naar laag dwars door het zwemparadijs loopt.

In ieder geval weer een leuke video!