Waanzinnige Woensdag Center Parcs is super aanbieding

Elke woensdag kun je bij Center Parcs een cottage boeken tegen een uitzonderlijk lage prijs. Er geldt altijd op=op, zie je dus een cottage tijdens de Waanzinnige Woensdag voor een leuke prijs die je aanspreekt, wacht dan niet en boek deze meteen voordat deze weg is!

Waanzinnige Woensdag Center Parcs is super aanbieding
Je krijgt alleen aanbod met parken en accommodaties te zien op de Waanzinnige Woensdag actiepagina op woensdag. Op andere dagen wordt geen aanbod getoond. Boek je bij Center Parcs park met een Aqua Mundo zwemparadijs? In dat geval heb je tijdens je gehele verblijf onbeperkt toegang tot dit superleuke subtropisch zwembad met leuke zwemattracties zoals een golfslagbad, snelle glijbanen, Kinder-doe-bad, wildwaterbaan, Water Playhouse en bubbelbaden.
Bekijk Waanzinnige Woensdag actiepagina

Je krijgt echt extra korting via de Waanzinnige Woensdag actiedag!

We gingen op onderzoek uit om antwoord te krijgen op de vraag of je echt voordeliger uit bent wanneer je via de Waanzinnige Woensdag actie je verblijf bij Center Parcs boekt of dat je net zo goed op een andere dag via het reguliere aanbod een verblijf kunt boeken.

Bekijk ons onderzoek: Is Center Parcs Waanzinnige Woensdag echt voordeliger?

Wat is Waanzinnige Woensdag?

De Waanzinnige Woensdag is een speciale actiedag van Center Parcs (ook wel bekend als Crazy Woensdag of Crazy Wednesday). De aanbiedingspagina is alleen actief op woensdag. Zodra het op woensdag 10.00u is kun je beginnen met boeken. De actiepagina toont super scherpe cottageprijzen tot 00:00u ’s nachts. Deze Center Parcs aanbieding is ideaal om een goedkoop weekendje weg, midweek of week op een vakantiepark te boeken. Leuk voor met zijn tweeën, samen de kids, vrienden of de hele familie.

Wanneer start en eindigt deze Center Parcs aanbieding?
De aanbiedingspagina start op woensdag om 10.00u en eindigt om 00.00u ’s nachts (woensdag op donderdag).

Wanneer kan ik het beste een cottage boeken?
De actiepagina wordt direct actief om 10:00u op woensdag en loopt tot ’s nachts 00.00u. Het grootste aanbod met bungalows tegen uitzonderlijk lage prijzen tref je dus direct aan zodra de actiepagina actief gaat. De actiepagina wordt op woensdag altijd druk bezocht door vakantieliefhebbers, daarom kun je het beste zo vroeg mogelijk boeken op woensdag wanneer je wilt kunnen kiezen uit een groot aanbod met cottages en Center Parks vakantieparken.

Waarom kiezen voor deze Center Parcs aanbieding?
Op Waanzinnige Woensdag kun je veel goedkoper een cottage boeken op een van de parken van Center Parcs. Of je nu kiest voor een weekend, midweek of week, alle prijzen zijn heel laag tijdens deze woensdag actiedag. Je kunt dus extra voordelig naar Center Parcs en genieten van een heerlijke vakantie inclusief onbeperkt toegang tot subtropisch zwembad Aqua Mundo. De actiepagina is trouwens niet alleen van toepassing op parken in Nederland, maar ook op die van België, Frankrijk en Duitsland. Bijvoorbeeld voor de parken Erperheide, De Huttenheugte, Port Zélande, Park Bostalsee en Le Bois aux Daims, ze staan er allemaal bij.

Toegang tot Aqua Mundo inbegrepen
Ook wanneer je een cottage boekt via de Waanzinnige Woensdag actie is je verblijf inclusief onbeperkt toegang tot het ECHTE subtropisch zwembad Aqua Mundo inbegrepen. Je hoeft dus GEEN losse toegangskaartjes te kopen voor het zwembad. Bij aankomst op het park ontvang je speciale tickets met een barcode waarmee je toegang krijgt tot het zwembad. Tijdens je vakantie bepaal je dus zelf wanneer en hoelang je graag wilt zwemmen (uiteraard wel binnen de openingstijden van Aqua Mundo).

Waanzinnige Woensdag actie ook in 2023 beschikbaar!
Ook in 2023 is de Waanzinnige Woensdag actie van Center Parcs beschikbaar. De actiepagina verschijnt alleen op woensdag van 10.00u tot 00:00u. Binnen dit tijdvak kun je tegen een extra hoge korting een cottage boeken op een van de Center Parcs vakantieparken.

Voorwaarden

De actiepagina is alleen beschikbaar op woensdag vanaf 10.00u. Zodra het op woensdag 00.00u is geweest verdwijnt het aanbod met weekend-, midweek- en weekprijzen. Je kunt alleen je bungalowvakantie met de speciale woensdagkorting boeken via internet. Telefonisch een boeking doen met korting kan niet.

Actievoorwaarden op een rijtje
– Het aanbod is niet te annuleren en kan niet ingewisseld worden tegen contanten;
– Het is niet mogelijk om je boeking te wijzigen;
– Voor reeds gedane boekingen is de actie niet geldig;
– De actie is niet geldig i.c.m. andere (spaar)acties, waardebonnen, kortingen of in geval van annulering;
– De actie is niet geldig i.c.m. Friendsvoordelen;
– De getoonde prijzen gelden per cottage;
– Getoonde prijzen zijn inclusief BTW, toeristenbelasting en heffingen, eindschoonmaak, toegang Aqua Mundo, gas, elektriciteit en waterverbruik;
– De bedlinnen pakketten voor Comfort cottages zijn niet inbegrepen. Deze kunnen optioneel bijgeboekt worden.

Vraag & Antwoord

Is de Waanzinnige Woensdag actiepagina ook op andere dagen beschikbaar?
Nee, de Waanzinnige Woensdag actiepagina toont alleen op woensdag aanbod met parken en accommodaties. Op andere dagen is er geen aanbod beschikbaar en wordt er bovenaan de pagina “0 resultaat” getoond.

Ik wil graag op een andere dag met korting bij Center Parcs boeken, kan dat?
Ja dat kan! Je kunt in dat geval het beste gebruikmaken van één van de Center Parcs last minutes of aanbiedingen. Je boekt dan tegen scherpe prijzen en kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van korting.

Zijn de prijzen tijdens Waanzinnige Woensdag de laagste?
Dat ligt aan wanneer je wilt boeken, bij welk vakantiepark en wat voor accommodatie je wilt boeken. Het beste kun je de boekingsprijzen van de Waanzinnige Woensdag actie vergelijken met de last minutes of aanbiedingen van Center Parcs. Vaak levert het goed vergelijken van prijzen het meeste voordeel op.

Wat voor soort vakantie kan ik boeken wanneer ik gebruik maak van de Waanzinnige Woensdag actie?
Je kunt extra voordelig een weekend, midweek of week boeken via de actie. Je vakantie is altijd inclusief schoonmaakkosten van de accommodatie, diverse gratis activiteiten en toegang tot live entertainment in de Market Dome. Toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo is ook altijd inbegrepen (indien een Aqua Mundo op het park aanwezig is), je hoeft dus geen losse zwemtickets te kopen.

Kan ik uit alle Center Parcs parken kiezen?
Het is per woensdag verschillend wat het exacte aanbod met accommodaties en parken zal zijn. Als er beschikbaarheid is bij een bepaald vakantiepark dan staat deze bij de lijst met parken. Het gebeurt vaak genoeg dat je een keuze hebt uit alle Center Parcs parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Zijn er nog bijkomende kosten?
Ja, bovenop de boekingsprijs komen de volgende kosten: reserveringskosten, verplichte bedlinnen pakketten (indien je een Comfort cottage boekt in Nederland, België of Duitsland) en toeristenbelasting (afhankelijk van het park waar je naar op vakantie gaat).

Heeft Landal GreenParks, Roompot of Hogenboom een vergelijkbare actiedag?
Nee, Waanzinnige Woensdag is een unieke actiedag die alleen bij Center Parcs gevonden kan worden. Landal, Roompot en Hogenboom hebben geen vergelijkbare actiedag.

Waanzinnige Woensdag (=Crazy Wednesday) bij BungalowSpecials 1 dag langer

De naam Waanzinnige Woensdag zegt het eigenlijk al, deze actie is alleen op woensdag te vinden bij Center Parcs. Reisaanbieder BungalowSpecials mag deze actie nog 1 dag langer aanbieden, daar kun je de Waanzinnige Woensdag actie dan ook 2 dagen vinden. De aanbiedingspagina daar heet: “Center Parcs Crazy Wednesday“.

Op woensdag én donderdag kun je via de actiepagina voordelig een verblijf boeken bij Center Parcs. Je kunt kiezen uit vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk + 3 typen accommodaties: bungalow, vakantiehuisje of appartement ( bij Center Parcs ‘cottages’ genaamd). Prima actie, al kun je wellicht op woensdag net zo goed rechtstreeks bij Center Parcs boeken wanneer je van de Waanzinnige Woensdag actie gebruik wilt maken.