Waanzinnige Woensdag Center Parcs is hele goede aanbieding

Iedere woensdag kun je bij Center Parcs een cottage boeken met een extra leuke korting. Er geldt altijd op=op, zie je dus een cottage tijdens de Waanzinnige Woensdag voor een leuke prijs die je aanspreekt, wacht dan niet en boek deze meteen voordat deze weg is!

Waanzinnige Woensdag Center Parcs is hele goede aanbieding
Je krijgt alleen aanbod met parken en accommodaties te zien tegen extra scherpe prijzen op de Waanzinnige Woensdag actiepagina op woensdag van 12:00u tot 00:00u. Op andere dagen wordt dus geen aanbod getoond. Een verblijf dat je boekt via Waanzinnige Woensdag is inclusief onbeperkt toegang tot Aqua Mundo (ook op aankomst- en vertrekdag!) en eindschoonmaak accommodatie.
Bekijk Waanzinnige Woensdag actiepagina

Wat is Waanzinnige Woensdag?

De Waanzinnige Woensdag is een speciale actiedag van Center Parcs (ook wel bekend als Crazy Woensdag of Crazy Wednesday). De aanbiedingspagina is alleen actief op woensdag vanaf 12:00u ’s middags tot 00:00u ’s nachts. Deze Center Parcs aanbieding is ideaal om met een extra aantrekkelijke korting een weekendje weg, midweek of week op een vakantiepark te boeken. Superleuk om er even met zijn tweeën, het gezin, vrienden of de hele familie tussenuit te gaan en samen te genieten van een ontspannen verblijf.

Wanneer start en eindigt deze aanbieding?
De aanbiedingspagina start op woensdag om 12:00u ’s middags en eindigt om 00.00u ’s nachts (woensdag op donderdag).

Waarom juist kiezen voor deze aanbieding?
Op Waanzinnige Woensdag kun je een stuk voordeliger een cottage boeken bij Center Parcs. Of je nu kiest voor een weekend, midweek of week, het allemaal een stuk aantrekkelijke geprijsd dan normaal. De actiepagina is niet alleen van toepassing op parken in Nederland, maar ook op die van België, Frankrijk en Duitsland.

Hoeveel korting kun je krijgen bij deze aanbieding?
Center Parcs vermeldt geen exact kortingspercentage op de Waanzinnige Woensdag actiepagina. Aanbiedingen worden in een lijst getoond met een ‘Van/Voor prijs’. Het verschil tussen deze beiden is de korting die je krijgt. De hoogte van de korting is afhankelijk van diverse factoren zoals de lengte van het verblijf, reisgezelschap, park en accommodatietype.

Wanneer kan je het beste een accommodatie boeken?
De actiepagina wordt direct actief om 12:00u ’s middags op woensdag en loopt tot ’s nachts 00:00u. Het grootste aanbod met accommodaties tref je aan zodra de aanbiedingspagina actief gaat. De Waanzinnige Woensdag aanbieding wordt altijd druk bezocht door vakantieliefhebbers, daarom kun je het beste zo vroeg mogelijk boeken op woensdag.

Uit welke Center Parcs parken kun je kiezen?
Het is per woensdag verschillend wat het exacte aanbod met parken is. Als er beschikbaarheid is bij een bepaald park dan staat de parknaam aangegeven in de lijst met Center Parcs parken (onder ‘kies park’).

Uit welke accommodatietypes kun je kiezen?
Net als bij de parkkeuze geldt: het is per woensdag verschillend uit welke accommodatietypes je een keuze kunt maken. Dit is afhankelijk van het aanbod dat Center Parcs beschikbaar stelt die dag. Maar over het algemeen kun je een keuze maken uit Comfort, Premium, VIP en Exclusive cottages eventueel aangevuld met bijzondere cottages (b.v. woonboot en boomhuis) en/of hotelkamers en appartementen.

Inbegrepen bij je verblijf
Wanneer je een verblijf boekt via de Waanzinnige Woensdag aanbieding is dat inclusief BTW, toeristenbelasting + heffingen, eindschoonmaak, toegang tot Aqua Mundo zwemparadijs (of parkzwembad), gas en elektriciteit en waterverbruik. Bij de Comfort cottages zijn bedlinnen pakketten niet inbegrepen, maar die kun je optioneel bijboeken.

(!) In tegenstelling tot wat sommige (reis)websites vermelden zijn de reserveringskosten (ook wel boekingskosten genoemd) tegenwoordig inbegrepen bij de prijs. Dit staat ook vermeld in de officiële FAQ van Center Parcs zelf! Ook worden de bedlinnenkosten vaak verkeerd vermeld door (reis)websites. Dat is alleen van toepassing als je een Comfort cottage boekt. De kosten per persoon zijn € 11,95 (2024).

Waanzinnige Woensdag actie ook in 2024 beschikbaar!
Ook in 2024 is de Waanzinnige Woensdag actie van Center Parcs beschikbaar. De actiepagina verschijnt alleen op woensdag van 12.00u tot 00:00u. Binnen dit tijdvak kun je met een aantrekkelijk korting een cottage boeken bij Center Parcs.

Voorwaarden

De actiepagina is alleen beschikbaar op woensdag vanaf 12:00u. Zodra het op woensdag 00:00u is geweest verdwijnt het aanbod met cottages en parken weer. Je kunt alleen online je verblijf met de speciale Waanzinnige Woensdag korting boeken.

Actievoorwaarden op een rijtje

  • Het aanbod is niet te annuleren en kan niet ingewisseld worden tegen contanten;
  • Het is niet mogelijk om je boeking te wijzigen;
  • Niet geldig voor boekingen die al gedaan zijn;
  • Geldig zolang het aanbod (=voorraad) dit toelaat;
  • Niet geldig i.c.m. andere (spaar)acties, waardebonnen, kortingen of in geval van annulering;
  • Niet geldig i.c.m. Friendsvoordelen;
  • Prijzen gelden per cottage;
  • Getoonde prijzen zijn inclusief BTW, toeristenbelasting + heffingen, eindschoonmaak, toegang Aqua Mundo, gas, elektriciteit en waterverbruik;
  • Bedlinnen pakketten voor Comfort cottages zijn niet inbegrepen, maar deze kun je wel optioneel bijboeken.

Extra informatie

Is de Waanzinnige Woensdag actiepagina ook op andere dagen beschikbaar?
Nee, de Waanzinnige Woensdag actiepagina toont alleen op woensdag aanbod met parken en accommodaties.

Ik wil graag op een andere dag met korting bij Center Parcs boeken, kan dat?
Ja dat kan! Je kunt in dat geval het beste gebruikmaken van één van de Center Parcs aanbiedingen.

Zijn de prijzen tijdens Waanzinnige Woensdag de laagste?
Dat ligt aan wanneer je wilt boeken, bij welk park en wat voor type accommodatie je boekt. Het beste kun je de boekingsprijzen van de Waanzinnige Woensdag actie vergelijken met de aanbiedingen van Center Parcs.

Wat voor soort verblijf kan ik boeken wanneer ik gebruik maak van de Waanzinnige Woensdag actie?
Je kunt extra voordelig een weekend, midweek of week boeken via de actie. Je vakantie is altijd inclusief schoonmaakkosten van de accommodatie, diverse gratis activiteiten en toegang tot live entertainment in de Market Dome. Toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo is ook altijd inbegrepen (indien een Aqua Mundo op het park aanwezig is), je hoeft dus geen losse zwemtickets te kopen.

Wanneer kan ik mijn accommodatie in?
Je kunt je accommodatie in vanaf 16:00u in Nederland, Duitsland en Frankrijk. In België vanaf 15:00u. Je kunt voor die tijd al arriveren op het park en inchecken. Tot je de accommodatie kunt openen zou je iets leuks kunnen ondernemen op het park zoals zwemmen in Aqua Mundo of iets eten en drinken in de Market Dome.

Wanneer dien ik te vertrekken?
Voor de dag van vertrek kun je tijdens het boeken kiezen voor maandag t/m zondag. Uiterlijk om 10:00u dien je je accommodatie verlaten te hebben. Voor zondag geldt uiterlijk 12:00u.