vakantieparkmagazine.nl

Waanzinnige Woensdag Center Parcs actie met prijsvergelijking

Elke woensdag kun je bij Center Parcs een cottage boeken tegen een uitzonderlijk lage prijs. Er geldt altijd op=op, zie je dus een cottage tijdens de Waanzinnige Woensdag voor een leuke prijs die je aanspreekt, wacht dan niet en boek deze meteen voordat deze weg is!

Waanzinnige Woensdag Center Parcs is super aanbieding
Tip: Je kunt op woensdag 14 november 2018 een cottage boeken vanaf slechts € 201*. Deze woensdag vooral extra veel korting op een verblijf in de maand december (2018) en januari (2019) Tijdens je gehele verblijf heb je onbeperkt toegang tot subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met leuke zwemattracties zoals het golfslagbad en snelle glijbanen.
BEKIJK SNEL DE ACTIEPAGINA!

Prijsvergelijking: Boek tegen de laagste prijs tijdens Waanzinnige Woensdag!

Prijsvergelijking: Boek tegen de laagste prijs tijdens Waanzinnige Woensdag!
Wil je snel zien waar je het voordeligste kunt boeken? Kies hieronder het aantal personen en krijg direct de prijsvergelijking te zien!

Tip: Bij de Waanzinnige Woensdag actiedag van 14 november 2018 is er beschikbaarheid voor cottages tot maximaal 8 personen. Wil je met meer dan 8 personen op vakantie? Dat is mogelijk, boek in dat geval meerdere cottages.

Wat is Waanzinnige Woensdag?

De Waanzinnige Woensdag is een speciale actiedag van Center Parcs (ook wel bekend als Crazy Woensdag of Crazy Wednesday). De aanbiedingspagina is altijd actief op woensdag. Zodra het op woensdag 10.00u is kun je beginnen met boeken. De actiepagina toont super scherpe cottageprijzen tot 00:00u ’s nachts. Deze Center Parcs aanbieding is ideaal om een goedkoop weekendje weg, midweek of week op een bungalowpark te boeken. Leuk voor met zijn tweeën, samen de kids, vrienden of de hele familie.

Wanneer start en eindigt deze Center Parcs aanbieding?
De aanbiedingspagina start op woensdag om 10.00u en eindigt om 00.00u ’s nachts (woensdag op donderdag).

Wanneer kan ik het beste een cottage boeken?
De actiepagina wordt direct actief om 10:00u op woensdag en loopt tot ’s nachts 00.00u. Het grootste aanbod met bungalows tegen uitzonderlijk lage prijzen tref je dus direct aan zodra de actiepagina actief gaat. De actiepagina wordt op woensdag altijd druk bezocht door vakantieliefhebbers, daarom kun je het beste zo vroeg mogelijk boeken op woensdag wanneer je wilt kunnen kiezen uit een groot aanbod met cottages en Center Parks vakantieparken.

Waarom kiezen voor deze Center Parcs aanbieding?
Op Waanzinnige Woensdag kun je veel goedkoper een cottage boeken op een van de parken van Center Parcs. Of je nu kiest voor een weekend, midweek of week, alle prijzen zijn heel laag tijdens deze woensdag actiedag. Je kunt dus extra voordelig naar Center Parcs en genieten van een heerlijke vakantie inclusief onbeperkt toegang tot subtropisch zwembad Aqua Mundo. De actiepagina is trouwens niet alleen van toepassing op parken in Nederland, maar ook op die van België, Frankrijk en Duitsland. Bijvoorbeeld voor de parken Erperheide, De Huttenheugte, Port Zélande, Park Bostalsee en Le Bois aux Daims, ze staan er allemaal bij.

Toegang tot Aqua Mundo inbegrepen
Ook wanneer je een cottage boekt via de Waanzinnige Woensdag actie is je verblijf inclusief onbeperkt toegang tot het ECHTE subtropisch zwembad Aqua Mundo inbegrepen. Je hoeft dus GEEN losse toegangskaartjes te kopen voor het zwembad. Bij aankomst op het park ontvang je speciale tickets met een barcode waarmee je toegang krijgt tot het zwembad. Tijdens je vakantie bepaal je dus zelf wanneer en hoelang je graag wilt zwemmen (uiteraard wel binnen de openingstijden van Aqua Mundo).

Waanzinnige Woensdag actie ook in 2018 beschikbaar!
Ook in 2018 is de Waanzinnige Woensdag actie van Center Parcs nog beschikbaar. De actiepagina verschijnt alleen op woensdag van 10.00u tot 00:00u. Binnen dit tijdvak kun je tegen een extra hoge korting een cottage boeken op een van de Center Parcs vakantieparken.

Voorwaarden

De actiepagina is alleen beschikbaar op woensdag vanaf 10.00u. Zodra het op woensdag 00.00u is geweest verdwijnt het aanbod met weekend-, midweek- en weekprijzen. Je kunt alleen je bungalowvakantie met de speciale woensdagkorting boeken via internet. Telefonisch een boeking doen met korting kan niet.

Actievoorwaarden op een rijtje
– Het aanbod is niet te annuleren en kan niet ingewisseld worden tegen contanten;
– Het is niet mogelijk om je boeking te wijzigen;
– Voor reeds gedane boekingen is de actie niet geldig;
– Er geldt op=op (dat wil zeggen: de actie is geldig zolang de voorraad strekt);
– De actie is niet geldig i.c.m. andere kortingen, (spaar)acties, waardebonnen of in geval van annulering;
– De actie is niet geldig i.c.m. Friendsvoordelen;
– De getoonde prijzen gelden per cottage;
– Prijzen exclusief reserveringskosten en verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland,
toeristenbelasting en heffingen;
– De Comfort, Premium en VIP cottages evenals de hotelaccommodaties worden bij deze actie zonder services aangeboden. Dit zodat Center Parcs de prijzen van de Waanzinnige Woensdag zo laag mogelijk kan houden. Dit houdt in dat het bedlinnengoed, ontbijt en krant niet zijn inbegrepen bij het aanbod.

Vraag & Antwoord

Is de Waanzinnige Woensdag actiepagina ook op andere dagen beschikbaar?
Nee, de Waanzinnige Woensdag actiepagina wordt door Center Parcs op ‘blank’ gezet op andere dagen dan woensdag.

Ik wil graag op een andere dag met korting bij Center Parcs boeken, kan dat?
Ja dat kan! Je kunt in dat geval het beste gebruikmaken van één van de Center Parcs last minutes of aanbiedingen. Je boekt dan tegen scherpe prijzen en kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van korting.

Zijn de prijzen tijdens Waanzinnige Woensdag de laagste?
Dat ligt aan wanneer je wilt boeken, bij welk vakantiepark en wat voor cottage je wilt boeken. Het beste kun je de boekingsprijzen van de Waanzinnige Woensdag actie vergelijken met de last minutes van Center Parcs. Vaak levert het goed vergelijken van prijzen het meeste voordeel op.

Wat voor soort vakantie kan ik boeken wanneer ik gebruik maak van de Waanzinnige Woensdag actie?
Je kunt een extra voordelig weekend, midweek of week boeken via de actie. Je vakantie is altijd inclusief schoonmaakkosten van de cottage, diverse gratis activiteiten en toegang tot live entertainment in de Market Dome. Toegang tot het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo is ook altijd inbegrepen, je hoeft dus geen losse zwemkaartjes te kopen.

Kan ik uit alle Center Parcs parken kiezen?
Ja, dat is het voordeel van de Waanzinnige Woensdag aanbieding, als er beschikbaarheid is bij een vakantiepark staat deze bij de lijst met parken. Het gebeurt vaak genoeg dat je een keuze hebt uit alle Center Parcs parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Zijn er nog bijkomende kosten?
Ja, bovenop de boekingsprijs komen de volgende kosten: reserveringskosten, verplichte bedlinnen pakketten (indien je een Comfort cottage boekt in Nederland, België of Duitsland) en toeristenbelasting (afhankelijk van het park waar je naar op vakantie gaat).

Heeft Landal GreenParks, Roompot of Hogenboom een vergelijkbare actiedag?
Nee, Waanzinnige Woensdag is een unieke actiedag die alleen bij Center Parcs gevonden kan worden. Landal, Roompot en Hogenboom hebben geen vergelijkbare actiedag.

 

*Boekingsprijzen informatie:
Center Parcs: Excl. verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten indien u een Comfort cottage in Nederland, België of Duitsland boekt (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen (varieert per park).