vakantieparkmagazine.nl

Waanzinnige Woensdag Center Parcs is super aanbieding

Elke woensdag kunt u bij Center Parcs een cottage boeken tegen een uitzonderlijk lage prijs. Er geldt altijd op=op, ziet u dus een cottage tijdens de Waanzinnige Woensdag voor een leuke prijs die u aanspreekt, wacht dan niet en boek deze meteen voordat deze weg is!

Tijdens de Center Parcs Waanzinnige Woensdag kunt u tegen uitzonderlijke prijzen een cottage boeken
Tip: U kunt op woensdag 11 juli 2018 een cottage boeken vanaf slechts € 290*. Deze woensdag vooral extra veel korting op een verblijf in de maand juli of augustus! Tijdens uw gehele verblijf hebt u onbeperkt toegang tot subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met leuke zwemattracties zoals het golfslagbad en snelle glijbanen.
BEKIJK SNEL DE ACTIEPAGINA!

Wat is Waanzinnige Woensdag?

De Waanzinnige Woensdag is een speciale actiedag van Center Parcs (ook wel bekend als Crazy Woensdag of Crazy Wednesday). De aanbiedingspagina is altijd actief op woensdag. Zodra het op woensdag 10.00u is is kunt u beginnen met boeken. De actiepagina toont super scherpe cottageprijzen tot 00:00u ’s nachts. Deze Center Parcs aanbieding is ideaal om een goedkoop weekendje weg, midweek of week op een bungalowpark te boeken. Leuk voor met zijn tweeën, samen de kids, vrienden of de hele familie.

Wanneer start en eindigt deze Center Parcs aanbieding?
De aanbiedingspagina start op woensdag om 10.00u en eindigt om 00.00u ’s nachts (woensdag op donderdag).

Wanneer kan ik het beste een cottage boeken?
De actiepagina wordt direct actief om 10:00u op woensdag en loopt tot ’s nachts 00.00u. Het grootste aanbod met bungalows tegen uitzonderlijk lage prijzen treft u dus direct aan zodra de actiepagina actief gaat. De actiepagina wordt op woensdag altijd druk bezocht door vakantieliefhebbers, daarom kunt u het beste zo vroeg mogelijk boeken op woensdag wanneer u wilt kunnen kiezen uit een groot aanbod met cottages en Center Parks vakantieparken.

Waarom kiezen voor deze Center Parcs aanbieding?
Op Waanzinnige Woensdag kunt u veel goedkoper een cottage boeken op een van de parken van Center Parcs. Of u nu kiest voor een weekend, midweek of week, alle prijzen zijn heel laag tijdens deze woensdag actiedag. U kunt dus extra voordelig naar Center Parcs en genieten van een heerlijke vakantie inclusief onbeperkt toegang tot subtropisch zwembad Aqua Mundo. De actiepagina is trouwens niet alleen van toepassing op parken in Nederland, maar ook op die van België, Frankrijk en Duitsland. Bijvoorbeeld voor de parken Erperheide, De Huttenheugte, Port Zélande, Park Bostalsee en Le Bois aux Daims, ze staan er allemaal bij.

Toegang tot Aqua Mundo inbegrepen
Ook wanneer u een cottage boekt via de Waanzinnige Woensdag actie is uw verblijf inclusief onbeperkt toegang tot het ECHTE subtropisch zwembad Aqua Mundo inbegrepen. U hoeft dus GEEN losse toegangskaartjes te kopen voor het zwembad. Bij aankomst op het park ontvangt u speciale tickets met een barcode waarmee u toegang krijgt tot het zwembad. Tijdens uw vakantie bepaalt u dus zelf wanneer en hoelang u graag wilt zwemmen (uiteraard wel binnen de openingstijden van Aqua Mundo).

Waanzinnige Woensdag actie ook in 2017 beschikbaar!
Ook in 2017 is de Waanzinnige Woensdag actie van Center Parcs nog beschikbaar. De actiepagina verschijnt alleen op woensdag van 10.00u tot 00:00u. Binnen dit tijdvak kunt u tegen een extra hoge korting een cottage boeken op een van de Center Parcs vakantieparken.

Voorwaarden

De actiepagina is alleen beschikbaar op woensdag vanaf 10.00u. Zodra het op woensdag 00.00u is geweest verdwijnt het aanbod met weekend-, midweek- en weekprijzen. U kunt alleen uw bungalowvakantie met de speciale woensdagkorting boeken via internet. Telefonisch een boeking doen met korting kan niet.

Actievoorwaarden op een rijtje
– Het aanbod is niet te annuleren en kan niet ingewisseld worden tegen contanten;
– Het is niet mogelijk om uw boeking te wijzigen;
– Voor reeds gedane boekingen is de actie niet geldig;
– Er geldt op=op (dat wil zeggen: de actie is geldig zolang de voorraad strekt);
– De actie is niet geldig i.c.m. andere kortingen, (spaar)acties, waardebonnen of in geval van annulering;
– De actie is niet geldig i.c.m. Friendsvoordelen;
– De getoonde prijzen gelden per cottage;
– Prijzen exclusief reserveringskosten en verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland,
toeristenbelasting en heffingen;
– De Comfort, Premium en VIP cottages evenals de hotelaccommodaties worden bij deze actie zonder services aangeboden. Dit zodat Center Parcs de prijzen van de Waanzinnige Woensdag zo laag mogelijk kan houden. Dit houdt in dat het bedlinnengoed, ontbijt en krant niet zijn inbegrepen bij het aanbod.

Ik wil graag op een andere dag met korting bij Center Parcs boeken, kan dat?

Ja dat kan! U kunt in dat geval het beste gebruikmaken van één van de Center Parcs last minutes of aanbiedingen. U boekt dan tegen scherpe prijzen en kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van korting.

 

*Boekingsprijzen informatie:
Center Parcs: Excl. verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten indien u een Comfort cottage in Nederland, België of Duitsland boekt (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen (varieert per park).