Center Parcs woonboot is een luxe vakantiehuis op het water

Wilt u graag eens in een hele bijzondere accommodatie overnachten? Kijk dan eens naar de Center Parcs woonboot. De woonboten zijn van alle gemakken voorzien en garanderen een luxueus verblijf.

Woonboot op Center De Eemhof, (Flevoland) Nederland
Woonboot op Center De Eemhof, (Flevoland) Nederland
Bekijk foto's

Woonboot op Center De Kempervennen, (Noord-Brabant) Nederland
Woonboot op Center De Kempervennen, (Noord-Brabant) Nederland
Bekijk foto's

Woonboot op Center Bispinger Heide, Duitsland
Woonboot op Center Bispinger Heide, Duitsland
Bekijk foto's

Bij een woonboot hebt u een heel vrij en luxe gevoel tijdens uw verblijf. De woonboten van Center Parcs zijn van alle gemakken voorzien zo beschikken ze o.a. over een luxe keuken met vaatwasser en NESCAFE Dolce Gusto, in de woonkamer een Flatscreen TV met Home Cinemaset en DVD-speler en u ontvangt diverse VIP-services: opgemaakte bedden, verzorgingspakket, handdoekenpakket, keukenpakket, gratis Wifi internet en zelfs dagelijkse broodjesservice.

Goed om te weten: Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in de woonboten. De woonboten zijn niet geschikt voor gasten met een beperkte mobiliteit i.v.m. de beperkte mobiliteit.

Woonboot op De Eemhof

Woonboot op De Eemhof
De woonboot op Center Parcs De Eemhof heeft een moderne inrichting en heeft 2 etages. De woonboten zijn zo ontworpen dat ze helemaal opgaan in hun natuurlijk omgeving. Deze accommodatie is van alle gemakken voorzien zo heeft de woonkamer een open haard en flatscreen TV met soundbar, luxe keuken met o.a. kookeiland en NESCAFE Dolce Gusto, 2 badkamers met luxe zoals een bubbelbad, Bluetooth Soundsystem, regendouche en lichttherapie, 2 toiletten, kindermeubels, aanlegplaats voor een eigen of gehuurde boot, privéterras met tuinmeubilair en tafelbarbecue.

Goed om te weten: Deze waterwoning op vakantiepark De Eemhof heeft een eigen aanlegplaats. Hier kunt u uw eigen of een gehuurde boot aanleggen. Wanneer u een boot wilt huren kunt u terecht bij De Eemhof Watersport & Beachclub. Op de steiger is een gemeenschappelijke lounge plek aanwezig. Het is mogelijk om een voorkeursligging door te geven tijdens het boeken.

VIP services inbegrepen:
– Bedden zijn opgemaakt bij aankomst
– Handdoekpakket (handdoek + badlaken) per persoon
– Keukenpakket (handdoek + vaatdoek)
– Wifi internet
– Dagelijks vers gebakken broodjes die worden bezorgd bij uw accommodatie
– Douche- en verzorgingspakket
– De mogelijkheid om iedere dag een gratis bezoek te brengen aan de sauna in zwemparadijs Aqua Mundo

Woonboot op De Kempervennen

Woonboot op De Kempervennen
De woonboot op Center Parcs Kempervennen is superleuk om in te verblijven. De woonboot is van alle gemakken voorzien zoals een woonkamer met flatscreen TV en Home Cinemaset en DVD-speler. In één van de slaapkamers is een tweede TV aanwezig. De keuken is heel compleet met o.a. een vaatwasser en NESCAFE Dolce Gusto. De badkamer beschikt over een douche, toilet een dubbele wasbak. Buiten kan een privédek met tuinmeubilair en barbecue gevonden worden. Vanaf uw privédek kijkt u uit over het meer.

Goed om te weten: Deze waterwoning op vakantiepark De Kempervennen is niet geschikt voor gezinnen met kinderen. Ook is er geen ruimte voor kindermeubilair in de accommodatie aanwezig. Woonboten met de nummers 309 en 310 hebben een andere indeling. Tijdens het boeken is het mogelijk een voorkeursligging door te geven.

VIP services inbegrepen:
– Opgemaakte bedden bij aankomst
– Handdoekpakket (badlaken + handdoek) per gast
– Keukenpakket (handdoek + vaatdoek)
– Wifi internet
– Elke dag vers gebakken broodjes, bezorgd bij uw accommodatie
– Douche- en verzorgingspakket
– Breng iedere dag een gratis bezoek aan de sauna in subtropisch zwembad Aqua Mundo

Woonboot op Bispinger Heide

Woonboot op Bispinger Heide
De woonboot op Center Parcs Bispinger Heide zien er leuk uit en zijn van alle luxe voorzien. Zo is er in de woonkamer een flatscreen TV met Home Cinemaset en DVD-speler aanwezig. In één van de slaapkamers is een tweede TV aanwezig. De keuken is heel compleet uitgerust met o.a. vaatwasser en NESCAFE Dolce Gusto. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Lekker van het zonnetje genieten buiten? Dat kan op het dek met buitenmeubilair.

Goed om te weten: Deze waterwoning op vakantiepark Bispinger Heide is niet geschikt voor gezinnen met kinderen die jonger zijn dan 3 jaar. Het is mogelijk om extra kindermeubilair bij te boeken, evenals een voorkeursligging door te geven.

VIP services inbegrepen:
– Opgemaakte bedden bij aankomst
– Handdoekpakket (badlaken en handdoek) per gast
– Keukenpakket (handdoek en vaatdoek)
– Wifi internet toegang
– Iedere dag vers gebakken broodjes die bij uw accommodatie worden bezorgd

De meest luxe woonboot bij Center Parcs

De leukste woonboten
De woonboten op De Kempervennen, De Eemhof en Bispinger Heide zijn allemaal heel leuk. Er zijn verschillen: Zo hebben de woonboten op Bispinger Heide en De Kempervennen op één van de slaapkamers een 2e TV. Uniek bij de woonboot van Center Parcs De Eemhof is dat deze een aanlegsteiger heeft voor een eigen boot of gehuurde boot (boot kan gehuurd worden op het vakantiepark zelf).

De woonboten op De Eemhof zijn het meest luxe, want er zijn 2 etages, de keuken heeft een kookeiland, flatscreen TV met soundbar, 2 badkamers die heel luxe zijn uitgevoerd met bubbelbad, lichttherapie, regendouche, 2 toiletten en er is zelfs een Bluetooth Soundsystem aanwezig! Het design van de woonboot is echt prachtig, zowel van binnen als van buiten. De architectuur van de accommodatie gaat op een harmonieuze wijze op in de natuurlijke omgeving.

Uw verblijf is inclusief toegang subtropisch zwembad Aqua Mundo

Wanneer u een woonbootverblijf boekt bij Center Parcs ontvangt u zwemkaartjes voor subtropisch zwembad Aqua Mundo. Hier kan heel veel zwemplezier beleefd worden. Zo beschikt het zwemparadijs o.a. over zwemattracties zoals bubbelbad, golfslagbad en snelle glijbanen.

Aqua Mundo in vakantiepark De Eemhof
Aqua Mundo in vakantiepark De Eemhof
Aqua Mundo in De Eemhof is ontzettend leuk. Zo is er o.a. een spectaculaire Turbo Twister, golfslagbad en Discover Scuba (duiken in een tropische waterwereld). Er zijn ook enkele wellness faciliteiten zoals een sauna, bubbelbaden en Turks stoombad.

Waterattracties
– Flow Rider (surfen over de golven)
– Turbo Twister (naar beden in een rubberband vanaf 11 meter hoogte)
– Glijbanen
– Golfslagbad
– Lazy River
– Pool party
– Wildwaterbaan

Aqua Mundo in vakantiepark De Kempervennen
Aqua Mundo in vakantiepark De Kempervennen
Met hoge snelheid door het water in de wildwaterbaan, duiken, snorkelen en nog veel meer, het kan in het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs van De Kempervennen. Wilt u even heerlijk kunnen ontspannen? Dat kan in de sauna of in éém van de bubbelbaden.

Waterattracties
– Aqua Scooter
– Wild Water Rafting
– Glijbanen
– Golfslagbad
– Leven in Zee-bad
– Pool party
– Waterglijbanenrace
– Wildwaterbaan

Aqua Mundo in vakantiepark Bispinger Heide
Aqua Mundo in vakantiepark Bispinger Heide
Subtropisch zwembad Aqua Mundo in Bispinger Heide is superleuk. Zo is er een Drakenrots waar spannende zwemavonturen beleefd kunnen worden, een wildwaterbaan waar met topsnelheid vanaf gegaan kan worden en zo zijn er nog veel meer leuke waterattracties. Even ontspannen? Dat kan in één van de bubbelbaden.

Waterattracties
– Wild Water Rafting
– Glijbanen
– Golfslagbad
– Pool party
– Wildwaterbaan