Duinresort Dunimar (Roompot) Korting, Parkinformatie en Nieuws

Duinresort Dunimar (Roompot) Korting, Parkinformatie en Nieuws
Landal Dunimar is overgenomen door Roompot en heet vanaf 1 januari 2021 Duinresort Dunimar. Het park heeft nu 90 4- en 6-persoons vakantiewoningen. Roompot wil deze graag uitbreiden met 10 tot 20 vakantiewoningen. Ook zijn er plannen voor een centrumgebouw met faciliteiten. Dit vakantiepark ligt in Noordwijkerhout (Noord-Holland) vlakbij het Noordwijkerstrand.

Korting

Last Minutes: Tot 40% korting
Nazomer: Tot 50% korting
Herfstvakantie: Tot 35% korting
Kerstvakantie: Tot 25% korting

Vakantie boeken bij Dunimar is nu al mogelijk!

Vakantie boeken bij Dunimar is nu al mogelijk!
Je kunt nu al een verblijf bij Duinresort Dunimar boeken met aankomstdatum vanaf 1 januari 2021 bij Roompot. Een verblijf met aankomstdatum t/m 31 december 2020 kun je boeken bij Landal GreenParks.

Verblijf vanaf 1 januari 2021?
Bekijk Duinresort Dunimar ›

Verblijf t/m 31 december 2020?
Bekijk Landal Dunimar ›

Foto’s

Foto's

Video

Voordeliger op vakantie? Reserveer dan met Roompot korting.

Faciliteiten & Activiteiten

Faciliteiten & Activiteiten

Accommodaties

Accommodaties

Nieuws

26/05/2020 – Landal Dunimar overgenomen door Roompot
Landal Dunimar is overgenomen door Roompot. Vanaf 1 januari 2021 neemt Roompot de verhuur over van Landal GreenParks. De naam van het vakantiepark wijzigt van Landal Dunimar in Duinresort Dunimar. Roompot heeft plannen om het park met 10 tot 20 extra huisjes en een nieuw centrumgebouw met faciliteiten uit te breiden.

Vraag & Antwoord

Kan ik nu al een vakantie boeken bij Duinresort Dunimar?
Ja, dat is mogelijk. Een verblijf met aankomstdatum t/m 31 december 2020 kan bij Landal GreenParks (boekingspagina: Landal Dunimar). Een verblijf met aankomstdatum vanaf 1 januari 2021 kan bij Roompot (boekingspagina: Duinresort Dunimar).

Wanneer opent Duinresort Dunimar?
Dit vakantiepark opent onder de vlag van Roompot op 1 januari 2021.

Heeft Duinresort Dunimar faciliteiten en activiteiten?
Ja, maar dit zijn er op dit moment niet veel: minimarkt, broodjesservice, fietsverhuur (incl. elektrische fietsen), luchttrampoline, recreatieprogramma (in juli en augustus), sport-/speelveld(en), tafeltennis en vismogelijkheden. Roompot heeft wel plannen om een centrumgebouw aan te leggen waar diverse faciliteiten zijn te vinden. Onder die faciliteiten vallen wellicht een restaurant en zwembad.

Zijn huisdieren welkom?
Ja, huisdieren zijn welkom op dit vakantiepark (bijvoorbeeld hond of kat). Zorg er wel voor dat je de Roompot richtlijnen ten aanzien van huisdieren opvolgt. Duinresort Dunimar heeft twee typen vakantiewoningen: Bungalow 4 en Bungalow 6. Bij beide huisjes staat aangegeven dat je een vakantiewoning met voorkeur “huisdieren welkom” kunt boeken.

Extra informatie

Gepland: Uitbreiding van het park
Duinresort Dunimar heeft nu 90 vakantievilla’s. Roompot wil dit aanbod met 10 tot 20 extra vakantiehuisjes uitbreiden. Ze wil ook graag het park verder ontwikkelen en een nieuw centrumgebouw met faciliteiten realiseren. Welke faciliteiten er in dit centrumgebouw allemaal komen is (nog) niet bekend. Mogelijk gaat het om faciliteiten zoals een nieuwe receptie, zwembad en/of parkrestaurant.

Vraag naar meer faciliteiten
Dat Roompot vakantiepark Dunimar meer faciliteiten wil geven is een goed idee. Vanuit parkgasten is namelijk vraag naar meer faciliteiten. Zo zouden parkgasten graag zien dat er meer activiteiten voor kinderen zijn. Ook een parkrestaurant en zwembad staan hoog op het lijstje.

Voor faciliteiten nu (nog) aangewezen op de omgeving
Wanneer je boodschappen nodig hebt of je wilt iets ondernemen dan ben je nu nog aangewezen op de omgeving van het park. Wellicht dat dit anders wordt wanneer er een centrumgebouw aanwezig is op het park. Het is alleen even afwachten welke faciliteiten in dit gebouw aanwezig zullen zijn. Er is in ieder geval vraag vanuit parkgasten naar meer activiteiten voor kinderen, een restaurant en zwembad.

Comfortabele vier- en zespersoonswoningen
Duinresort Dunimar beschikt over 90 vier- en zespersoonswoningen. Roompot wil hier 10 tot 20 extra vakantiehuisjes aan toevoegen. Deze vakantiewoningen beschikken over veel comfort voor een heerlijk ombezorgde vakantie. Zo beschikken de huisjes over comfortabele boxspringbedden, Nespresso-apparaat en zonnig terras.

Vakantiehuisjes hebben veel comfort
Het comfort van de vakantiehuisjes is prima in orde. De boxspringbedden liggen fijn en verder is er voldoende aanwezig om een relaxte vakantie te kunnen vieren. Zo beschikt de keuken over een vaatwasser, Nespresso koffiemachine en magnetron, in de woonkamer staat een flatscreen-TV en ook vloerverwarming en Wifi zijn aanwezig. De badkamer ziet er netjes uit en beschikt over een fijne douchecabine.

Huisjes zijn schoon
Schone huisjes is wat vakantiegangers heel belangrijk vinden. Bij aankomst wil je immers meteen van je vakantie kunnen genieten. De huisjes van Vakantiepark Dunimar worden op het gebied van schoon zijn goed beoordeeld.

Tip: Mocht het zo zijn dat je huisje toch niet helemaal naar jouw zin is schoongemaakt, maak hier dan melding van bij de receptie op het park. Op deze manier kan het parkpersoneel ervoor zorgen dat de schoonmaakdienst bij je huisje langskomt om extra schoon te maken.

Kindvriendelijk
Het is een kindvriendelijk vakantiepark dankzij de sport-/spelveld(en), luchttrampoline, tafeltennis, vismogelijkheden en recreatieprogramma (in juli en augustus).

Autovrij
Het park is autovrij. Dat wil zeggen dat alleen op de aankomst- en vertrekdag parkgasten de auto bij de vakantiewoning mogen parkeren om in en uit te laden. Hierna dient de auto op de centrale parkeerplaats gezet te worden. Omdat het vakantiepark autovrij is kunnen kinderen op het park vrij spelen en fietsen.

Ideaal park voor rustzoekers
Wanneer je graag tot rust wilt komen, dan is dit vakantiepark ideaal. De huisjes hebben een fijn terras waar je kunt genieten van het vrije uitzicht. Vooral wanneer de tulpenvelden in bloei staan, is het extra speciaal om te verblijven op dit vakantiepark.

Vlakbij het strand
Duinresort Dunimar ligt op slechts 3 km afstand van het Noordwijkerstrand. Het hele jaar kun je genieten van dit mooie strand. Vooral in de warme zomermaanden is het genieten blazen met wandelen langs de waterlijn, zandkastelen bouwen, zeediertjes vangen, vliegeren of lekker afkoelen in het verfrissende zeewater.

Zwemmen
Wil je graag zwemmen tijdens je vakantie? Helaas heeft Duinresort Dunimar geen eigen zwembad. Wel kun je een frisse duik nemen in de zee bij het Noordwijkerstrand. Liever zwemmen in een zwembad? Vlakbij het park (in Katwijk) ligt een subtropisch zwembad: Aquamar. Dit subtropisch bad heeft o.a. een wildwaterbaan en glijbaan. Heel leuk zwembad voor jong en oud.

Boodschappen nodig?
Heb je boodschappen nodig tijdens je verblijf? Vlakbij vind je diverse supermarkten waar je voordeliger boodschappen kunt doen dan de minishop op het park zelf (dat is vrijwel altijd zo), voor extra gemak betaal je namelijk vaak wat meer. Daarom is de minishop vooral geschikt wanneer je even snel iets nodig hebt of wanneer je niet naar een supermarkt buiten het park wilt gaan.

Personeel is vriendelijk en behulpzaam
Veel parkgasten spreken hun waardering uit voor de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel van het park. De verwachting is dat ondanks het park van eigenaar wisselt (van Landal GreenParks naar Roompot) dat dit zo zal blijven. Dit omdat het personeel bij andere vakantieparken aangeboden door Roompot goed gewaardeerd wordt.