Efteling Bosrijk stopt met bezorging avondeten (Coronaperiode)

Efteling Bosrijk stopt met bezorging van avondeten (Coronatijd)
Het is niet meer mogelijk om eten (diner) te laten bezorgen bij je vakantiehuisje wanneer je op Efteling Bosrijk verblijft. Of bezorging van je diner bij je vakantiehuisje na de Coronaperiode wel weer mogelijk zal zijn is niet bekend.

Lees op deze website waarom niet:
https://www.looopings.nl/weblog/16011/Efteling-bezorgt-geen-avondeten-meer-in-vakantiehuisjes.html

Wat hield de maaltijdbezorging bij Efteling Bosrijk in?

Door de Corona-maatregelen in Nederland is het niet toegestaan om faciliteiten (waaronder restaurants) geopend te hebben. Afhaal en bezorging zijn wel toegestaan. Bij afhalen dient rekening gehouden te worden met de avondklok (zolang deze van toepassing is).

Alle Efteling restaurants zijn gesloten. De pizzabezorging service voor het laten bezorgen van eten zoals pizza’s en salades bij je vakantiehuisje op Efteling Bosrijk was nog wel beschikbaar. Maar deze service is nu gestopt.

Wat is de pizzabezorging service bij de Efteling?
Op de Eten & Drinken pagina van Efteling Bosrijk staat bij de service ‘Pizzabezorging’ dat je een pizza gratis kunt laten bezorgen bij je vakantiehuisje. Op de diner menukaart staan niet alleen pizza’s, maar ook andere gerechten zoals kipnuggets, hamburgermenu, verse pasta’s, salades en desserts.

Na de Coronatijd eten laten bezorgen wel weer mogelijk?

Het is niet duidelijk of je na de ‘Coronatijd’ wel weer eten kunt laten bezorgen bij je vakantiehuisje. Op de Eten & Drinken pagina van Efteling staat aangegeven dat je tijdens je verblijf kunt kiezen uit 3 mogelijkheden om te dineren: 1. Diner in het Eethuys, 2. Pizzabezorging of 3. Diner in de Efteling.

Tip! Bezorgontbijt: Lekker ontbijtje bezorgd bij je huisje

Tip! Bezorgontbijt: Lekker ontbijtje bezorgd bij je huisje
Je kunt nog wel een lekker ontbijt laten bezorgen bij je vakantiehuisje met de bezorgontbijtservice. Je kunt bij deze service je bestelling online of één van de bestelzuilen naast de receptie doorgeven. Je ontbijtje wordt dan bezorgd voor 08.00u bij de voordeur van je accommodatie. Op de ontbijt menukaart kun je zien wat je allemaal kunt bestellen.