Efteling korting op tickets of verblijf bij Bosrijk of Loonsche Land

De Efteling is een van de leukste attractieparken van Nederland, zelfs van de Benelux. De attracties zijn superleuk, het park is altijd netjes en het hele jaar door is er veel entertainment. Vakantiepark Efteling Bosrijk en het nieuwe Efteling Loonsche Land zijn fantastisch om te verblijven. Deze vakantieparken liggen pal naast het attractiepark. Wilt u graag korting op Efteling tickets en/of verblijf? Lees dan snel verder.

Korting Efteling Bosrijk

Korting op verblijf Efteling Bosrijk
Door gebruik te maken van één van Efteling Bosrijk aanbiedingen kunt u voordelig een vakantiehuis, appartement of groepsaccommodatie boeken bij Efteling Bosrijk. Alle aanbiedingen zijn inclusief entree Attractiepark De Efteling eindschoonmaak, energie- en watergebruik, handdoekenpakket en opgemaakte bedden bij aankomst.
BEKIJK EFTELING BOSRIJK AANBIEDINGEN

Korting Efteling Loonsche Land

Korting op verblijf Efteling Loonsche Land
Door gebruik te maken van één van Efteling Loonsche aanbiedingen kunt u voordelig een vakantiehuis boeken bij Efteling Loonsche Land. Alle aanbiedingen zijn inclusief entree Attractiepark De Efteling eindschoonmaak, energie- en watergebruik, handdoekenpakket en opgemaakte bedden bij aankomst. Goed om te weten: Een verblijf op Efteling Loonsche Land is mogelijk vanaf 31 mei 2017. Boeken is nu al mogelijk!
BEKIJK EFTELING LOONSCHE AANBIEDINGEN

Tip! Verblijf op een vakantiepark vlakbij de Efteling

Landal Het Vennenbos is bijvoorbeeld heel leuk om op te verblijven, dit vakantiepark ligt in de omgeving van De Efteling
Wilt u graag op een vakantiepark in de buurt van de Efteling verblijven? Dat kan! Er liggen diverse vakantieparken in de omgeving van de Efteling, o.a. van Landal GreenParks, Center Parcs, Roompot en Hogenboom.

Efteling tickets met korting

Wanneer u Efteling tickets met korting wilt kopen kunt u dat het beste online doen bij de Efteling zelf. Er zijn verschillende e-tickets die u online met korting kunt bestellen.

Korting op uw Efteling tickets? Koop ze online

Ticket
Een ‘gewoon’ ticket geeft toegang tot Attractiepark De Efteling. U ontvangt € 2,00 p.p. korting.

Ticket Extra
Bij dit ticket ontvangt u naast toegang tot het attractiepark fijne extra’s: koffie, thee, Chocomel of Fristi met muffin, Lunch (kleine friet met saus naar keuze, kroket, frikandel of kaassouflé + flesje frisdrank of panini + flesje frisdrank), 20% korting op een souvenir en u hebt een half uur eerder toegang tot de Efteling. U ontvangt € 2,00 p.p. korting.

Ticket Luxe
Dit is het meest luxe Efteling ticket dat u kunt kopen. U ontvangt naast toegang tot het attractiepark vele extra’s: koffie of thee (Fristi of Chocomel mag ook) met appelgebak, lunch (luxe belegd broodje naar keuze + flesje frisdrank), diner (pannenkoek naar keuze + glas frisdrank, bier of wijn + eenpersoons familietaartje bij Polles Keuken) of Hoofdgerecht naar keuze + glas frisdrank, bier of wijn + koffie/thee bij Panorama of Witte Paard. Ook ontvangt u 25% korting op een souvenir, u mag gratis parkeren en hebt een half uur eerder toegang tot Attractiepark De Efteling. U ontvangt € 2,00 p.p. korting.

Bij Ticket Extra en Ticket Luxe ontvangt u uiteindelijk meer korting dan die € 2,00 p.p. U ontvangt immers diverse extra’s: 20% korting op een souvenir en korting op eten en drinken.

Efteling abonnement

Nog meer voordeel met een Efteling abonnement

Gaat u graag regelmatig naar De Efteling? Dan is een Efteling abonnement een verstandige keuze. U ontvangt met uw abonnement vele voordelen. Zo ontvangt in het park 50% vriendenkorting op tickets, 5% korting op eten en drinken en 10% korting op souvenirs. Wilt u overnachten bij de Efteling? Ook dan ontvangt u voordeel, namelijk 25% korting op overnachtingen. Verder ontvangt u korting op musicals, events en op het Efteling Golfpark. En dat is nog niet alles! U kunt met uw Efteling abonnement gratis of met korting naar diverse andere attractieparken en dierentuinen.

Wat is de prijs van een Efteling abonnement en wat zijn de voordelen?
De prijs van een Efteling abonnement is afhankelijk van de leeftijd. Van 0 t/m 3 jaar is namelijk gratis. Daarom hebben we voor de nu volgende berekeningen de abonnementsprijzen erbij gepakt voor de leeftijd 4 t/m 59 jaar en voor 60+ / gehandicapten.

Indien betaling per maand
4 t/m 59 jaar: € 15,50 per maand
60+ / gehandicapten: € 11,50 per maand

Indien betaling per jaar
4 t/m 59 jaar: € 170 per jaar (€ 14,17 per maand)
60+ / gehandicapten: € 125 per jaar (€ 10,42 per maand)

(!) Controleer altijd even de actuele prijzen even op deze pagina van de Efteling.

Wilt u niet vastzitten aan een jaarabonnement, dan kunt u het beste kiezen voor betaling per maand, kijkt u vooral naar de kosten dan is een betaling per jaar iets aantrekkelijker.

Verschil betaling per maand en per jaar
4 t/m 59 jaar: U bespaart € 1,33 p.m. (€ 15,96 p.j.) extra bij betaling per jaar
60+ / gehandicapten: U bespaart € 1,08 p.m. (€ 12,96 p.j.) extra bij betaling per jaar

50% Vriendenkorting op tickets
De hoogste korting ontvangt u met uw abonnement nog wel op tickets voor vrienden die u meeneemt naar De Efteling, maar liefst 50%, niet slecht! Of u nu 1 vriend/vriendin of een hele vriendengroep meeneemt, deze korting bespaart gewoon veel geld.

25% Korting op overnachtingen
Ook de korting die u ontvangt op overnachtingen met een abonnement is hoog, maar liefst 25% korting. Zelfs wanneer u maar één nachtje weg boekt bespaart u dat een hoop geld.

Korting op souvenirs, eten & drinken
De 10% korting die u ontvangt op souvenirs en eten en drinken is mooi meegenomen als extraatje. De souvenirs in de winkeltjes van De Efteling zijn niet heel erg goedkoop, die 10% is dus mooi meegenomen. Wanneer u graag eet en drinkt in De Efteling is de 5% korting die u ontvangt met uw abonnement weer wat extra voordeel tijdens uw dagje uit. Helemaal wanneer u met het hele gezin iets gaat eten of drinken in het attractiepark.

Vanaf 3-4 bezoeken is een Efteling abonnement aantrekkelijker dan losse tickets

Hiervoor hebben we de e-ticketprijs opgezocht voor een gewoon ticket en die is € 35,50 p.p. Een ticket voor de maanden juli en augustus is € 37,50 per persoon. In deze maanden bespaart u met een abonnement dus nog 2 euro extra per Efteling bezoek uit!

Efteling abonnement met betaling per maand
Dan hebt u een abonnement eruit na: € 35,50 / € 15,50 = 2,3 oftewel na 3 bezoeken (indien 4 t/m 59 jaar). Bent u 60+ / gehandicapt dan hebt u een abonnement eruit na: € 35,50 / € 11,50 = 3 bezoeken.

Efteling abonnement met betaling per jaar
Dan hebt u een abonnement eruit na: € 35,50 / € 14,17 = 2,5 oftewel na 3 bezoeken (indien 4 t/m 59 jaar). Bent u 60+ / gehandicapt dan hebt u een abonnement eruit na: € 35,50 / € 10,42 = 3,4 oftewel na 4 bezoeken.

Efteling ticket aanbiedingen

HEMA korting op tickets voor het Efteling Midsummer Festival
HEMA heeft een actie waarbij u 5 euro korting kunt krijgen op tickets voor het Efteling Midsummer Festival (zaterdag 17 juni 2017). U kunt kiezen uit een combiticket met toegang vanaf 14.00u of avondticket met toegang vanaf 19.00u. Mocht u abonnementhouder zijn bij de Efteling, dan kunt u in dat geval beter kiezen voor de 25% korting aanbieding van De Efteling zelf, omdat u dan nog goedkoper aan tickets voor het Efteling Midsummer Festival kunt komen.

Air Miles inleveren
Spaart u Air Miles bijvoorbeeld bij de Albert Heijn of Praxis? Lever uw Air Miles dan in voor een Efteling e-ticket (met of zonder bijbetaling). U hebt al een Efteling e-ticket met korting vanaf 1150 Air Miles met bijbetaling van € 25. Levert u 3650 Air Miles in dan hoeft u niets meet bij te betalen.

ANWB korting
Leden van de ANWB ontvangen € 2,00 korting p.p. op een Efteling e-ticket. Dit is geen aantrekkelijkere korting dan gewoon rechtstreeks de e-tickets te bestellen bij De Efteling, u ontvangt daar immers ook € 2,00 p.p. korting per e-ticket. Bovendien kunt u bij De Efteling ook nog kiezen voor ticket met extra’s (ticket extra of ticket luxe).

Actie inmiddels afgelopen: Uitjekrant.nl, Abonneedagen in de Winter Efteling
Voor abonnees van Uitjekrant.nl was er een speciale Winter Efteling aanbieding. Hierbij kon men met 50% korting tickets kopen. Deze korting gold voor tickets voor de Winter Efteling: 26 november & 3, 4 december 2016. Boekte men tickets voor de datum 26 november 2016 dan ontving men een Efteling Doeboekje bij vertrek + gratis parkeren.  Hopelijk komt deze actie in 2017 weer beschikbaar.

Kortingscode Efteling Tickets

Uw tickets met korting bestellen? Dat kan door op de ticketpagina van De Efteling het “plus-tekentje” aan te klikken naast “Actiecode: “. U kunt dit rechts bovenaan de pagina vinden, bij de tekstregel “Koop nu je tickets met korting, Aantal:, Gratis entree voor kinderen t/m 3 jaar)”.

Op dit moment is er GEEN kortingscode!
Wanneer u korting op uw Efteling tickets wilt ontvangen kunt u deze het beste rechtstreeks online bestellen bij de Efteling. Het heeft geen zin om te zoeken op bijvoorbeeld kortingscode websites, ook zij hebben GEEN kortingscodes al claimen sommigen van wel. Hieronder ziet u kortingscodes staan die onlangs zijn verlopen.

Kortingscode 65-jarig jubileum: efteling2017
Soort korting: 25% korting op tickets
Werkt deze code? Nee (deze actie liep tot 16 januari 2017)

Kortingscode: HOERA
Soort korting: 25% korting op tickets
Werkt deze code? Nee (actie is inmiddels voorbij)

Kortingscode: sodexo16
Soort korting: € 7,50 korting op entreekaartjes
Werkte deze code? Nee (actie is inmiddels voorbij)

Aanbiedingen Efteling Bosrijk & Loonsche Land

Maak gebruik van een aanbieding voor extra voordeel op uw verblijf bij Efteling Bosrijk

Roompot Efteling Arrangementen
U kunt kiezen uit twee Roompot Efteling arrangementen: Sprookjesachtig Genieten (incl. verblijf + Eftelingtickets) en Comfort arrangement (incl. verblijf, bedlinnen, eindschoonmaak en Eftelingtickets).

Efteling Bosrijk last minutes
Wanneer u kort van te voren uw verblijf boekt bij Efteling Bosrijk kunt u profiteren van last minute prijzen.

Efteling Loonsche Land last minutes
U kunt ook met last minute korting boeken bij Efteling Loonsche Land wanneer u kort van te voren boekt. Goed om te weten: Een verblijf op Efteling Loonsche Land is mogelijk vanaf 31 mei 2017, een verblijf boeken is nu al mogelijk.

15% Vroegboekkorting
Vroege boekers krijgen van De Efteling 15% vroegboekkorting op een verblijf op Vakantiepark Efteling Bosrijk.

Kerstarrangement
In oktober/november komt er altijd een kerstarrangement voor de Winter Efteling beschikbaar. Voor 2016 is deze inmiddels voorbij. De verwachting is dat er in oktober/november 2017 weer een nieuwe aanbieding is.

Oud & Nieuw arrangement
Wat geldt voor het kerstarrangement, geldt ook voor het Oud & Nieuw arrangement. De aanbieding voor 2016 is inmiddels voorbij. In oktober/november 2017 zal er weer een nieuwe aanbieding zijn.


© Foto’s Efteling en Landal GreenParks

Laat een reactie achter

*