vakantieparkmagazine.nl

Efteling korting op tickets of verblijf bij Bosrijk of Loonsche Land

De Efteling is een van de leukste attractieparken van Nederland. De attracties zijn spannend en gevarieerd, het park is altijd netjes en het hele jaar door is er veel entertainment. Vakantiepark Efteling Bosrijk en het nieuwe Efteling Loonsche Land zijn uniek om te verblijven. Deze vakantieparken liggen pal naast het attractiepark. Wilt u graag korting op Efteling tickets en/of verblijf? Lees dan snel verder.

Attractiepark Efteling korting

Wanneer u Efteling tickets met korting wilt kopen kunt u dat het beste online doen. U kunt e-tickets op verschillende manieren online met korting kopen: rechtstreeks bij de Efteling, via de ANWB, met Air Miles of via een spaaractie zoals van de Albert Heijn.

Efteling Tickets via de ANWB
Efteling Tickets via de ANWB
Leden van de ANWB ontvangen € 2,00 korting p.p. op een Efteling e-ticket (bestellen kan t/m 11 februari 2018). Dit is evenveel korting als dat u ontvangt bij De Efteling zelf, u ontvangt daar ook € 2,00 p.p. korting per e-ticket.

e-Tickets
e-Tickets

– Korting p.p.: € 2,00
– Geldig: t/m 31 januari 2019 m.u.v. juli en augustus 2018

e-Tickets
e-Tickets juli / augustus

– Korting p.p.: € 2,00
– Geldig: van 1 juli t/m 31 augustus 2018

Air Miles inleveren
Air Miles inleveren
Spaart u Air Miles bijvoorbeeld bij de Albert Heijn of Praxis? Lever uw Air Miles dan in voor een Efteling e-ticket (met of zonder bijbetaling). U hebt al een Efteling e-ticket met korting vanaf 1000 Air Miles met bijbetaling van € 27,50. Levert u 3650 Air Miles in dan hoeft u niets meer bij te betalen.

Kinderen t/m 3 jaar gratis entree
Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot de Efteling, hier hoeft u dus geen tickets voor te kopen.

Helaas geen korting op parkeertickets
Het is mogelijk om vooraf uw uitrijkaart voor het parkeerterrein van de Efteling te kopen. Helaas ontvangt u hierop geen korting (jammer, want een parkeerticket van de Efteling is best prijzig). Wel kunt u tijd besparen omdat u geen parkeerticket meer hoeft te kopen bij de ingang van de Efteling. Parkeertickets zijn geldig t/m 11 februari 2018.

Actie afgelopen: Kortingscode ‘efteling2018’ voor 25% nieuwjaarskorting
De Efteling had een speciale kortingscode (nieuwjaarskorting) beschikbaar: efteling2018. Deze kortingscode kon gebruikt worden t/m 21 januari 2018. Toegangskaartjes die met deze kortingscode gekocht zijn, zijn geldig t/m 31 maart 2018.

Actie afgelopen: HEMA korting op tickets voor het Efteling Midsummer Festival
HEMA had een actie waarbij u 5 euro korting kon krijgen op tickets voor het Efteling Midsummer Festival (zaterdag 17 juni 2017). Er kon worden gekozen uit een combiticket met toegang vanaf 14.00u of avondticket met toegang vanaf 19.00u. Abonnementhouders konden beter kiezen voor de 25% korting aanbieding van De Efteling zelf, omdat tickets voor het Efteling Midsummer Festival dan nog goedkoper waren.

Actie afgelopen: Uitjekrant.nl, Abonneedagen in de Winter Efteling
Voor abonnees van Uitjekrant.nl was er een speciale Winter Efteling aanbieding. Hierbij kon men met 50% korting tickets kopen (incl. kaartje voor parkeren). Deze korting gold voor tickets voor de Winter Efteling (alleen geldig op de abonneedagen: 18 of 25 november, 2 of 3 december 2017). Hopelijk komt deze actie in 2018 weer beschikbaar.

Actie afgelopen: Spaar voor 10 euro korting op een Efteling kaartje bij Albert Heijn
Van 12 t/m 25 februari 2018 was het mogelijk om voor 10 euro korting op een Efteling kaartje te sparen. Volle Efteling-spaarkaart(en) kunt u inleveren tot en met 17 juni 2018 bij een Albert Heijn winkel bij u in de buurt. Met een volle spaarkaart kunt een Eftelingticket kopen voor € 28 i.p.v. € 38 (=€ 10 korting). Deze AH Efteling spaaractie wordt jaarlijks herhaald.

Efteling abonnement

Efteling abonnement
Gaat u graag vaker naar De Efteling? Dan is een Efteling abonnement een verstandige keuze. U ontvangt met uw abonnement vele voordelen. Zo ontvangt in het park 50% vriendenkorting op tickets, 5% korting op eten en drinken en 10% korting op souvenirs. Wilt u overnachten bij de Efteling? Ook dan ontvangt u voordeel, namelijk 25% korting op overnachtingen. Verder ontvangt u korting op musicals, events en op het Efteling Golfpark. En dat is nog niet alles! U kunt met uw Efteling abonnement gratis of met korting naar diverse andere attractieparken en dierentuinen.

Wat is de prijs van een Efteling abonnement en wat zijn de voordelen?
De prijs van een Efteling abonnement is afhankelijk van de leeftijd. Van 0 t/m 3 jaar is namelijk gratis. Daarom hebben we voor de nu volgende berekeningen de abonnementsprijzen erbij gepakt voor de leeftijd 4 t/m 59 jaar, 60 jaar en ouder en bezoekers met een beperking.

Indien betaling per maand
4 t/m 59 jaar: € 16,00 per maand
60 jaar en ouder: € 13,00 per maand
Bezoekers met een beperking: € 12,00 per maand

Indien betaling per jaar
4 t/m 59 jaar: € 175 per jaar (€ 14,58 per maand)
60 jaar en ouder: € 145 per jaar (€ 12,08 per maand)
Bezoekers met een beperking: € 130 per jaar (€ 10,83 per maand)

(!) Controleer altijd even de actuele prijzen even op deze pagina van de Efteling.

Wilt u niet vastzitten aan een jaarabonnement, dan kunt u het beste kiezen voor betaling per maand, kijkt u vooral naar de kosten dan is een betaling per jaar iets aantrekkelijker.

Verschil betaling per maand en per jaar
4 t/m 59 jaar: U bespaart € 1,42 p.m. (€ 17,04 p.j.) extra bij betaling per jaar
60 jaar en ouder: U bespaart € 0,92 p.m. (€ 11,04 p.j.) extra bij betaling per jaar
Bezoekers met een beperking: U bespaart € 1,17 p.m. (€ 14,04 p.j.) extra bij betaling per jaar

50% Vriendenkorting op tickets
De hoogste korting ontvangt u met uw abonnement nog wel op tickets voor vrienden die u meeneemt naar De Efteling, maar liefst 50%, niet slecht! Of u nu 1 vriend/vriendin of een hele vriendengroep meeneemt, deze korting bespaart gewoon veel geld.

25% Korting op overnachtingen
Ook de korting die u ontvangt op overnachtingen met een abonnement is hoog, maar liefst 25% korting. Zelfs wanneer u maar één nachtje weg boekt bespaart u dat een hoop geld.

Korting op souvenirs, eten & drinken
De 10% korting die u ontvangt op souvenirs en eten en drinken is mooi meegenomen als extraatje. De souvenirs in de winkeltjes van De Efteling zijn niet heel erg goedkoop, die 10% is dus mooi meegenomen. Wanneer u graag eet en drinkt in De Efteling is de 5% korting die u ontvangt met uw abonnement weer wat extra voordeel tijdens uw dagje uit. Helemaal wanneer u met het hele gezin iets gaat eten of drinken in het attractiepark.

Vanaf 3-4 bezoeken is een Efteling abonnement aantrekkelijker dan losse tickets

Hiervoor hebben we de e-ticketprijs opgezocht voor een gewoon ticket en die is € 36,00 p.p. Een ticket voor de maanden juli en augustus is € 38,00 per persoon. In deze maanden bespaart u met een abonnement dus nog 2 euro extra per Efteling bezoek uit!

Efteling abonnement met betaling per maand
Dan hebt u een abonnement eruit na: € 36,00 / € 16,00 = 2,25 oftewel na 3 bezoeken (indien 4 t/m 59 jaar). Bent u 60 of ouder dan hebt u een abonnement eruit na: € 36,00 / € 13,00 = 3 bezoeken. Voor mensen met een beperking geldt dat het abonnement eruit is na: € 36,00 / € 12,00 = 3 bezoeken.

Efteling abonnement met betaling per jaar
Dan hebt u een abonnement eruit na: € 36,00 / € 14,58 = 2,5 oftewel na 3 bezoeken (indien 4 t/m 59 jaar). Bent u 60 of ouder dan hebt u een abonnement eruit na: € 36,00 / € 12,08 = 3 bezoeken. Voor mensen met een beperking geldt dat het abonnement eruit is na: € 36,00 / € 10,83 = 4 bezoeken.

Kortingscode Efteling Tickets

Kortingscode Efteling Tickets
Er zijn op dit moment GEEN kortingscodes
Helaas zijn er op dit moment geen kortingscodes beschikbaar om goedkoper aan Efteling tickets te komen. Het beste kunt u op dit moment entreekaartjes kopen via de officiële bestelpagina van De Efteling. In dat geval ontvangt u € 2,00 per ticket korting. U hoeft geen kortingscode in te vullen om voor deze korting in aanmerking te komen. Deze korting wordt namelijk automatisch berekend in de ticketprijs tijdens het bestellen. Ook via de ANWB kunt u tickets met € 2,00 korting p.p. bestellen.

Nieuwjaarskortingscode: efteling2018
Soort korting: 25% korting op tickets
Werkt deze code? Nee (deze actie liep t/m 21 januari 2018)

Kortingscode 65-jarig jubileum: efteling2017
Soort korting: 25% korting op tickets
Werkt deze code? Nee (deze actie liep tot 16 januari 2017)

Kortingscode: HOERA
Soort korting: 25% korting op tickets
Werkt deze code? Nee (actie is inmiddels voorbij)

Kortingscode: sodexo16
Soort korting: € 7,50 korting op entreekaartjes
Werkte deze code? Nee (actie is inmiddels voorbij)

Tip! Verblijf op een vakantiepark vlakbij de Efteling

Tip! Verblijf op een vakantiepark vlakbij de Efteling
Wilt u graag op een vakantiepark in de buurt van de Efteling verblijven? Dat kan! Er liggen diverse vakantieparken in de omgeving van de Efteling, o.a. van Landal GreenParks, Center Parcs, Roompot en Hogenboom. Tip: Kijk ook eens naar de 7 vakantiepark alternatieven voor Bosrijk en Loonsche Land. Bij deze parken kunt u een leuk dagje attractiepark combineren met een aantrekkelijke boekingsprijs.
BEKIJK VAKANTIEPARKEN NABIJ DE EFTELING

Vakantiepark Efteling Bosrijk & Loonsche Land korting

Roompot Efteling Sprookjesachtig Genieten Arrangement
Roompot Efteling Sprookjesachtig Genieten Arrangement

Bij het Sprookjesachtig Genieten Arrangement verblijft u in een 4 of 6-persoons bungalow op Roompot Vakantiepark De Katjeskelder. Het arrangement is inclusief tickets voor de Efteling, onbeperkt toegang tot het zwembad, gratis sport- en animatie, reserveringskosten en toeristenbelasting.
BEKIJK ARRANGEMENT

Roompot Efteling Comfort Arrangement
Roompot Efteling Comfort Arrangement

Bij het Comfort Arrangement verblijft u in een 4-, 6-, 8- of 12-persoons bungalow op Roompot Vakantiepark De Katjeskelder. Het arrangement is inclusief tickets voor de Efteling, onbeperkt toegang tot het zwembad, gratis sport- en animatie, opgemaakte bedden bij aankomst, eindschoonmaak van de bungalow, reserveringskosten en toeristenbelasting.
BEKIJK ARRANGEMENT

Voordeliger verblijf boeken bij Efteling Bosrijk incl. tickets via BungalowSpecials
Voordeliger verblijf boeken bij Efteling Bosrijk incl. tickets via BungalowSpecials

Boek een verblijf bij Efteling Bosrijk tegen een aantrekkelijke boekingsprijs via BungalowSpecials. Uw verblijf is inclusief onbeperkt entree tot het attractiepark.
MEER INFO & BOEK

Voordeliger verblijf boeken bij Efteling Loonsche Land incl. tickets via BungalowSpecials
Voordeliger verblijf boeken bij Efteling Loonsche Land incl. tickets via BungalowSpecials

Boek een verblijf bij Efteling Loonsche Land tegen een aantrekkelijke boekingsprijs via BungalowSpecials. Uw verblijf is inclusief onbeperkt entree tot het attractiepark.
MEER INFO & BOEK

Actie afgelopen: 1 dag + 1 nacht gratis
De 3=2 actie was een speciale aanbieding waarbij u 1 dag +  nacht gratis ontving. U kon kiezen uit een extra voordelig verblijf (herfst/winter) in een vakantiewoning, hotelkamer of appartement. Deze actie was geldig 13 oktober 2017. Hoogstwaarschijnlijk zal deze aanbieding medio september/oktober 2018 weer beschikbaar zijn.

25% Vroegboekkorting
Vroege boekers krijgen van De Efteling 25% vroegboekkorting (t/m 18 februari 2018) op een verblijf op Vakantiepark Efteling Bosrijk. Tip: Na 18 februari 2018 gaat de reguliere vroegboekkorting van 15% weer in.

Last Minutes
Wilt u graag snel naar De Efteling om een magisch verblijf te beleven? Kies dan voor een last minute aanbieding. U verblijft in een hotelkamer, vakantiewoning of appartement. Uw verblijf is inclusief onbeperkt toegang tot Attractiepark De Efteling (reguliere openingstijden van toepassing). Kinderen ontvangen diverse extra’s en kinderen t/m 3 jaar verblijven gratis.

Kerstarrangement 2017
Bij het kerstarrangement had men de keuze uit aankomst op 22, 24, 25 of 26 december 2017. Men kon overnachten in een vakantiewoning of hotelkamer. Het verblijf was inclusief ontbijtbuffet of het ontbijt werd bezorgd. Men ontving kaartjes voor onbeperkt toegang tijdens het verblijf tot de Winter Efteling. Het was mogelijk om een diner bij te boeken via het Efteling Contact Center (+31(0)416537777) of online.

Oud & Nieuw arrangement 2017
Het Oud & Nieuw arrangement bestond uit een verblijf in een hotelkamer in het Efteling Hotel of Loonsche Land hotel (2 nachten / 3 dagen). Aankomst was op 31 december 2017 en inclusief ontbijtbuffet OF in een vakantiehuisje / appartement op vakantiepark Bosrijk of Loonsche Land (4 nachten / 5 dagen) met aankomst op 29 december 2017. Het verblijf was inclusief toegang tot het Oud & Nieuw feest dat plaatsvond in de Efteling. Ook ontving men tickets voor onbeperkt toegang tot de Winter Efteling gedurende het verblijf. Het was mogelijk om een diner bij te boeken via het Efteling Contact Center (+31(0)416537777) of online.


© Foto’s Efteling en Landal GreenParks

Laat een reactie achter

*