Fast Minute Dagen Center Parcs: Hoge korting kerstvakantie 2022

Tijdens de Center Parcs Fast Minute Dagen (t/m 24 november 2022) kun je met hoge korting jouw kerstvakantie 2022 boeken.

Fast Minute Dagen Center Parcs: Hoge korting kerstvakantie 2022
Bekijk Fast Minute Actie en boek jouw kerstvakantie met hoge korting!

Wat is de Fast Minute Dagen actie?

De Fast Minute Dagen actie is voor snelle beslissers die graag voordelig op vakantie willen gaan, in dit geval: kerstvakantie 2022. Bij Center Parcs vind je altijd wel een leuke kerstvakantie die bij je past.

Extra leuk voor tijdens je kerstvakantie zijn de cottages met open haard waar je lekker bij kunt opwarmen of één van de bijzondere accommodaties (pony cottages, Dieren in het bos cottages en wellness cottages).

Tijdens je vakantie kun je heerlijk tot rust komen in je cottage. Zin om actief bezig zijn tijdens je verblijf? Dat kan! Zo kun je gaan wandelen of fietsen door de natuur, subtropisch zwemmen tussen de palmbomen in het Aqua Mundo zwemparadijs, bowlen, gamen in de gamehal, tennissen, minigolf, klimmen, laser battle, Segway-rijden, fitnessen en nog veel meer. Ook heel leuk om te doen is gezellig uit eten gaan bij één van de restaurants in de Market Dome.

Zo vind je snel de meest voordelige Fast Minutes

Center Parcs heeft voor de Fast Minute kerstvakantie 2022 actie Comfort, Premium, VIP, Exclusive, hotelkamers en appartementen beschikbaar bij diverse vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk voor 2 tot maximaal 8 personen.

Je kunt supersnel de meest voordelige Fast Minutes vinden door naar Fast Minutes gesorteerd op prijs te gaan (prijzen staan dan automatisch gesorteerd op prijs van laag naar hoog) of door hieronder het aantal personen te kiezen. Je komt dan direct op de actiepagina uit met super voordelige Fast Minutes voor het door jou gekozen aantal personen.

Voor hoeveel personen wil je de meest voordelige Fast Minutes zien?
2 Personen
3 Personen
4 Personen
5 Personen
6 Personen
7 Personen
8 Personen

Center Parcs vakantieparken waar je uit kunt kiezen

VAKANTIEPARKLANDBIJZONDERHEDEN
Het HeijderbosNederland5 Birdies
De EemhofNederland5 Birdies
Port ZélandeNederland4 Birdies
Park ZandvoortNederland4 Birdies
Het MeerdalNederland4 Birdies
De HuttenheugteNederland4 Birdies
De KempervennenNederland5 Birdies
Limburgse PeelNederland3 Birdies
Parc SandurNederland3 Birdies
Terhills ResortBelgiëBirdies waardering binnenkort
Les ArdennesBelgië3 Birdies
De VossemerenBelgië5 Birdies
ErperheideBelgië4 Birdies
Park De HaanBelgië4 Birdies
Bispinger HeideDuitsland5 Birdies
Park BostalseeDuitsland4 Birdies
Park HochsauerlandDuitsland4 Birdies
Park NordseeküsteDuitsland3 Birdies
Park AllgäuDuitsland3 Birdies
Le Lac d'AiletteFrankrijk5 Birdies
Les Trois ForêtsFrankrijk5 Birdies
Villages Nature® ParisFrankrijk5 Birdies
Les Bois-FrancsFrankrijk5 Birdies
Les Hauts de BruyèresFrankrijk5 Birdies
Le Bois aux DaimsFrankrijk5 Birdies

Center Parcs vakantieparken die je niet kunt kiezen
Bij deze Fast Minute Dagen actie (kerstvakantie 2022) kun je niet kiezen voor deze Center Parcs vakantieparken: Park Eifel (Duitsland) en Les Landes de Gascogne (Frankrijk).

Tip! Wil je toch graag in de kerstvakantie naar één van deze vakantieparken? Boek dan je vakantie met last minute korting.

Mag gecombineerd worden met Friends-voordelen

Wanneer je 3 verblijven in 36 maanden boekt bij Center Parcs word je een Center Parcs Friend. Je ontvangt dan leuke extra’s voor tijdens je vakantie: extra vroege incheck mogelijkheid (early check-in), korting in de shops, welkomstverrassing en je ontvangt aantrekkelijke aanbiedingen voor je volgende vakantie.

Niet geldig in combinatie met…

De Fast Minute Dagen korting is niet geldig in combinatie met de Vroegboek-, Familie- of 55+ Korting, ActiviteitenCadeau, gratis voorkeursligging, VakantieVoordeelKaart en andere aanbiedingen en reeds gemaakte boekingen.

Let even op de bijkomende kosten

De vanaf prijs, vermeldt in de actie-afbeelding van Center Parcs, is vanaf € 299. Deze prijs geldt voor een 4-persoons Comfort cottage op Parc Sandur met aankomst 6 januari 2023 (3 nachten, 4 dagen inclusief verplichte kosten). De getoonde boekingsprijzen op de actiepagina zijn inclusief verlichte kosten (toeristenbelasting, heffingen en eindschoonmaak).

Goed om te weten: Het aanbod van de actiepagina is exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en overige heffingen en toeslagen. Op de boekingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. (Prijs)wijzigingen onder voorbehoud.

Kan ik niet veel beter een gewone last minute boeken?

Nee. Wanneer je een last minute wilt boeken voor de kerstvakantie kun je het beste gebruikmaken van de Fast Minute Deal. Center Parcs heeft voor deze aanbieding een beperkt aantal cottages beschikbaar gesteld op parken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Vandaar dat er bij deze actie duidelijk staat aangegeven Op=Op. De actie loopt t/m donderdag 24 november 2022. De Fast Minute Dagen actie geldt deze maal alleen voor de kerstvakantie (2022), dus niet voor andere vakanties.

Mocht je graag een cottage willen boeken met last minute korting voor een andere vakantie, dan kunt je het beste naar de last minute actiepagina van Center Parcs gaan of maak gebruik van één van deze kortingen.