vakantieparkmagazine.nl

Fast Minute Dagen Center Parcs: Extra hoge korting kerstvakantie

Tijdens de Fast Minute Dagen (t/m 20 november 2018) kunt u met extra hoge korting uw kerstvakantie boeken bij Center Parcs.

Fast Minute Dagen Center Parcs: Extra hoge korting kerstvakantie
BEKIJK FAST MINUTE ACTIE EN BOEK MET KORTING!

Let op de klok, deze geeft aan hoelang de actie nog loopt

Let op de klok, deze geeft aan hoelang de actie nog loopt
De klok op de actiepagina geeft aan hoelang u nog de tijd hebt om extra voordelig een cottage te boeken. Zodra de klok ‘0’ aangeeft is de  Fast Minute actie voorbij. Wacht dus niet te lang met boeken, want voor u het weet is de aanbieding afgelopen en zijn de boekingsprijzen voor de kerstvakantie weer een stuk hoger.

Beschikbaarheid cottages
Bovenaan het gedeelte met boekingsprijzen staat: “Er zijn … resultaten die voldoen aan uw criteria”. Aan het cijfer op de plaats van … kan gezien worden hoeveel beschikbaarheid er nog is. Zodra u onder “Je zoekopdracht” opties kiest zoals park, aankomst en aantal personen, wijzigt dit getal naar het aantal resultaten dat overeenkomt met de vakantie die u met Fast Minute korting wilt boeken.

Keuze uit diverse parken, cottages types en luxe niveaus
U kunt kiezen uit Center Parcs parken in Nederland, België en Duitsland. De beschikbaarheid wijzigt naarmate de actie verloopt. Mocht het zo zijn dat bijvoorbeeld alle beschikbare cottages in Nederland bij deze actie bezet zijn, dan zal Nederland als vakantieland verdwijnen. Bij deze aanbieding kunt u kiezen uit diverse cottage types (Eden, Hotelkamer en Waterfront Suites VIP) en diverse luxe niveaus (comfort, hotel, premium en VIP). Tip: Mocht u een bepaalde maximale boekingsprijs in gedachten hebben, kies deze prijs dan bij het onderdeel “Filteren”. U kunt op die manier direct zien of er beschikbaarheid is op één van de Center Parcs bungalowparken voor de prijs die u in gedachte hebt.

Tip! Top 5 meest populaire vakantieparken bij deze actie
1. De Eemhof
2. Port Zélande
3. Limburgse Peel
4. De Kempervennen
5. De Huttenheugte
BEKIJK PARKEN GESORTEERD OP POPULARITEIT

Zo vindt u snel fast minutes met de laagste prijzen

Zo vindt u snel fast minutes met de laagste prijzen
Zelf ook al zijn de fast minutes scherp geprijsd, dan nog kan het zijn dat u tegen een zo laag mogelijke prijs wilt boeken. De laagste boekingsprijzen kunt u eenvoudig vinden door bovenaan bij de optie “Sorteer op…” te kiezen voor “Prijs: van laag naar hoog”. De boekingsprijzen worden in dat geval namelijk niet meer gesorteerd op populariteit, maar op boekingsprijs. Het kan nog makkelijker door op onderstaande button ‘Bekijk actieprijzen gesorteerd op prijs’ te klikken, u krijgt dan meteen een sortering op prijs te zien, wel zo makkelijk.

Tip! Top 5 meest voordelige vakantieparken bij deze actie
1. Park Eifel
2. Park Nordseeküste
3. Port Zélande
4. Bispinger Heide
5. De Huttenheugte
BEKIJK PARKEN GESORTEERD OP PRIJS

Fast Minute Dagen dit keer speciaal gericht op de kerstvakantie

Center Parcs houdt om de zoveel tijd de Fast Minute Dagen actie. Deze actie is bijvoorbeeld ook een keer geweest voor de herfstvakantie. Dit keer zijn de Fast Minute Dagen speciaal gericht op de kerstvakantie. Wanneer u dus heel graag een cottage wilt boeken voor de kerstvakantie tegen een extra hoge last minute korting, dan is deze actie een topper. Echt ideaal om goedkoper een weekendje, midweek of week weg te boeken. De Fast Minute dagen is een actie die opgezet is door Center Parcs voor snelle beslissers. “Fast Minute” is een woordspeling: Last Minute + Snel boeken (Fast), oftewel snel een last minute boeken tegen een extra aantrekkelijke boekingsprijs. En het mooie is… u hebt geen kortingscode of actiecode nodig.

Let even op de bijkomende kosten

De vanaf prijs vermeldt in de actie-afbeelding van Center Parcs is vanaf € 329. Deze prijs geldt voor een 4-persoons cottage, 3 nachten, 4 dagen inclusief verplichte kosten. De getoonde boekingsprijzen op de actiepagina zijn exclusief bijkomende kosten, deze kosten zijn verplicht.  Het gaat dan om reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8 per persoon), toeristenbelasting en heffingen (verschilt per park). Tip: Alvorens u uw cottage reservering definitief maakt laat Center Parcs u de totaalprijs zien, u weet dus altijd exact wat u moet betalen en u komt daardoor niet voor verrassingen te staan.

Goed om te weten: Ook bij deze aanbieding geldt dat uw verblijf inclusief onbeperkt toegang tot subtropisch zwembad Aqua Mundo is, u heeft dus GEEN bijkomende kosten voor zwemkaartjes.

Kan ik niet veel beter een gewone last minute boeken?

Kan ik niet veel beter een gewone last minute boeken?
Nee. Wanneer u een last minute wilt boeken voor de kerstvakantie kunt u het beste gebruikmaken van de Fast Minute Deal. Center Parcs heeft voor deze aanbieding een beperkt aantal cottages beschikbaar gesteld op parken in Nederland, België en Duitsland. Vandaar dat er bij deze actie duidelijk staat aangegeven Op=Op. De actie loopt t/m 20 november 2018. De Fast Minute Dagen actie geldt deze maal alleen voor de kerstvakantie, dus niet voor andere vakanties. Mocht u graag een cottage willen boeken met last minute korting voor een andere vakantie, dan kunt u het beste naar de last minute pagina van Center Parcs gaan of maak gebruik van één van deze kortingen.