Fast Minute Dagen Center Parcs: Hoge korting meivakantie 2021

Tijdens de Fast Minute Dagen (t/m 8 april 2021) kun je met extra hoge korting jouw meivakantie 2021 boeken bij Center Parcs.

Fast Minute Dagen Center Parcs: Hoge korting meivakantie 2021
Bekijk Fast Minute Actie en boek met extra hoge korting!

Zo vind je snel de meest voordelige Fast Minutes

Center Parcs heeft voor de Fast Minute meivakantie 2021 actie Comfort, Premium, VIP en Exclusive cottages beschikbaar gesteld bij diverse vakantieparken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk voor 2 tot maximaal 8 personen.

Je kunt supersnel de meest voordelige Fast Minutes vinden door naar Fast Minutes gesorteerd op prijs te gaan (prijzen staan dan automatisch gesorteerd op prijs van laag naar hoog) of door hieronder het aantal personen te kiezen. Je komt dan direct op de actiepagina uit met super voordelige Fast Minutes voor het door jou gekozen aantal personen.

Voor hoeveel personen wil je de meest voordelige Fast Minutes zien?
2 Personen
3 Personen
4 Personen
5 Personen
6 Personen
7 Personen
8 Personen

9 Superleuke Center Parcs vakantieparken in Nederland

In verband met Corona en de bijbehorende reisbeperkingen kun je het beste jouw meivakantie bij een Center Parcs vakantiepark in Nederland boeken. Hieronder vind je een overzicht van alle 9 superleuke Center Parcs vakantieparken in Nederland.

1. De Eemhof, Flevoland
1. De Eemhof, Flevoland
De Eemhof is een perfecte vakantiebestemming voor familie met tieners. Het Park ligt aan een meer en heeft unieke activiteiten zoals een indoor speelhal Action Factory, Escape Room en Wakeboarden. Het Aqua Mundo blinkt uit met haar 4 glijbanen + surfsimulator. De luxe appartementen met uitzicht over het meer en woonboten zijn fantastisch.

2. Port Zélande, Zuid-Holland
2. Port Zélande, Zuid-Holland
Port Zélande is een leuk vakantiepark voor familie met kids en tieners. Het park heeft diverse unieke activiteiten zoals een indoor speelhal Adventure Factory, Klimparcours in blacklight en Kitesurfen. Het Aqua Mundo heeft o.a. 2 toffe glijbanen en een waterspeeltuin. De vernieuwde accommodaties en Nieuwe Generatie Kindercottages zijn super. Al met al een prachtig vakantiepark direct gelegen aan de kust en een meer.

3. De Kempervennen, Noord-Brabant
3. De Kempervennen, Noord-Brabant
De Kempervennen is een ideaal park voor families met tieners. Het vakantiepark ligt in een bosrijke omgeving aan een meer en heeft unieke activiteiten zoals een extra lange Zip Wire, Klimparadijs en Indoor skipiste. Het Aqua Mundo zwemparadijs heeft o.a. 2 glijbanen en een snorkelbad. Unieke vakantie? Boek dan eens een Eden cottage of woonboot.

4. De Huttenheugte, Drenthe
4. De Huttenheugte, Drenthe
De Huttenheugte is een perfect vakantiepark voor families met jonge kinderen. Het park ligt in een bosrijke omgeving aan een meer en heeft unieke activiteiten zoals een Outdoor avontureneiland en Indoor speelhal Action Factory. Het Aqua Mundo subtropisch zwembad heeft o.a. 2 glijbanen en een groot Kinder-doe-bad. Je kunt bij dit vakantiepark cottages tot 8 personen boeken.

5. Het Heijderbos, Limburg
5. Het Heijderbos, Limburg
Het Heijderbos is extra leuk voor families met kids en tieners. Het vakantiepark ligt aan een meer en midden in de natuur met heidevelden en bossen. Je kunt op dit park unieke activiteiten beleven zoals de Indoor speelwereld Jungle Dome en Indoor speelhal Action Factory. Het Aqua Mundo heeft o.a. 3 glijbanen inclusief de snelste wildwaterbaan van alle Center Parcs parken. Wil je een uniek verblijf? Boek dan eens een Eden cottage of Jungle Cabana.

6. Het Meerdal, Limburg
6. Het Meerdal, Limburg
Center Parcs Het Meerdal is een echt familiepark gelegen midden in de bossen. Dit vakantiepark heeft unieke activiteiten (b.v. indoor minigolf, BALUBA indoor speelparadijs, waterfietsen en Family Laser Battle), superleuk Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs (met o.a. bubbelbaden, kruidenbad, Kinder-doe-bad, golfslagbad, wildwaterbaan en glijbanen) en ligt prachtig in een bosrijke natuur en aan een meer. In het tropische centrum gebouw vind je 6 goede restaurants, supermarkt en diverse shops.

7. Limburgse Peel, Limburg
7. Limburgse Peel, Limburg
Limburgse Peel is een ideaal vakantiepark voor koppels en families met jonge kinderen. Het park ligt in een bosrijke omgeving en aan een meer. Attractiepark Toverland ligt vlakbij dit park! Ook is er een mooie 18-holes golfbaan. Het Aqua Mundo heeft o.a een interactieve glijbaan en Kinder-doe-bad. De vernieuwde (half-)vrijstaande cottages zijn een echte aanrader om te boeken.

8. Parc Sandur, Drenthe
8. Parc Sandur, Drenthe
Parc Sandur is een fantastische vakantiebestemming voor koppels en families met jonge kinderen. Het vakantiepark ligt aan een meer te midden van de heidevelden. heeft leuke activiteiten zoals fietsen, vissen en golfen. De ruime vrijstaande cottages op schiereilandjes zijn superleuk om in te verblijven.

9. Park Zandvoort, Noord-Holland
9. Park Zandvoort, Noord-Holland
Park Zandvoort is een mooi vakantiepark in Noord-Holland met een prachtige ligging aan de kust. Je kunt hier heerlijk uitwaaien aan het Noordzeestrand, leuke citytrip maken naar Haarlem of Amsterdam of toffe parkactiviteiten ondernemen zoals zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo (met o.a. 2 glijbanen, wildwaterbaan en watercinema), bowlen, minigolfen, sporten (b.v. squash, voetbal en fitness), boogschieten en nog veel meer. De vernieuwde cottages, thema cottages hotelkamers met zeezicht zijn heel leuk om te verblijven.

Fast Minute Dagen: Meivakantie 2021

Center Parcs houdt om de zoveel tijd de Fast Minute Dagen actie. Deze actie is bijvoorbeeld ook een keer geweest voor de voorjaarsvakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Dit keer zijn de Fast Minute Dagen speciaal gericht op de meivakantie.

Beste keuze (i.v.m. Corona): meivakantie 2021 in Nederland
In verband met Corona en de onzekerheid met reizen naar het buitenland kun je het beste je meivakantie boeken bij één van de 9 Center Parken in Nederland.

Wanneer je heel graag een cottage wilt boeken voor de meivakantie in Nederland tegen een extra hoge last minute korting, dan is deze actie echt heel goed. Ideaal om goedkoper een weekendje, midweek, week of twee weken weg te boeken.

De Fast Minute dagen is een actie die opgezet is door Center Parcs voor snelle beslissers. “Fast Minute” is een woordspeling: Last Minute + Snel boeken (Fast), oftewel snel een last minute boeken tegen een extra aantrekkelijke boekingsprijs. En het mooie is… je hebt geen kortingscode of actiecode nodig.

Let even op de bijkomende kosten

De vanaf prijs vermeldt in de actie-afbeelding van Center Parcs is vanaf € 299. Deze prijs geldt voor een 4-persoons cottage, 3 nachten, 4 dagen inclusief verplichte kosten. De getoonde boekingsprijzen op de actiepagina zijn exclusief bijkomende kosten, deze kosten zijn verplicht.

Het gaat dan om reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 9,25 per persoon), toeristenbelasting en heffingen (verschilt per park).

Tip: Alvorens je jouw cottage reservering definitief maakt laat Center Parcs je de totaalprijs zien, je weet dus altijd exact wat je moet betalen en je komt daardoor niet voor verrassingen te staan.

Goed om te weten: I.v.m. Corona zijn de meeste faciliteiten (o.a. de restaurants en subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo) op de vakantieparken gesloten. Het is nog niet bekend wanneer alle faciliteiten weer (gedeeltelijk) geopend worden. Controleer de FAQ Covid-19 van Center Parcs om te zien wat precies gesloten en open is.

Kan ik niet veel beter een gewone last minute boeken?

Nee. Wanneer je een last minute wilt boeken voor de meivakantie kun je het beste gebruikmaken van de Fast Minute Deal. Center Parcs heeft voor deze aanbieding een beperkt aantal cottages beschikbaar gesteld op parken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Vandaar dat er bij deze actie duidelijk staat aangegeven Op=Op. De actie loopt t/m donderdag 8 april 2021. De Fast Minute Dagen actie geldt deze maal alleen voor de meivakantie (2021), dus niet voor andere vakanties.

Mocht je graag een cottage willen boeken met last minute korting voor een andere vakantie, dan kunt je het beste naar de last minute actiepagina van Center Parcs gaan of maak gebruik van één van deze kortingen.