Fietsen huren bij de Hof van Saksen fietsverhuur


Bij de fietsverhuur van Hof van Saksen heb je een ruime keuze uit allerlei fietsen zoals gewone en elektrische fietsen, mountainbikes, tandems en loopfietsen. Het huren van een fiets is makkelijk en niet duur. Ook items zoals een bolderkar of buggy kun je huren.

Aanbod fietsverhuur

Hof van Saksen heeft een uitgebreide fietsverhuur met o.a. kinderfietsen, mountainbikes en elektrische fietsen. Ook kun je hier terecht voor o.a. fietsroutes en -kaarten, bolderkar en skelters. De fietsverhuur is op het vakantiepark zelf gevestigd. Makkelijk, want je kunt te voet vanuit je accommodatie naar de fietsverhuur lopen en je fietsen ophalen (en voor vertrek weer inleveren).

Fietsen:
+ Volwassen fiets
+ Kinderfiets
+ ATB (All-terrain bicycle)
+ Fat Bike
+ Elektrische fiets (E-bike)
+ Tandem
+ Bakfiets
+ Elektrische bakfiets
+ Ouder-kind tandem
+ Ouder-kind-kind Tandem
+ Loopfiets
+ Rolstoelbakfiets

Ook te huur:
+ Fietsroutes en kaarten
+ Kinderzitje
+ Bolderkar
+ Buggy
+ Skelter

Prijzen fietsverhuur

Overzicht actuele prijzen fietsverhuur
Hof van Saksen heeft een overzicht met de actuele prijzen voor het huren van een fiets beschikbaar. Hierop kun je precies zien wat alles kost om te huren.

Dag fietsverhuur (van 10.00 tot 22.00)
Een dag een fiets huren loopt van 10.00 uur ’s morgens tot 22:00 uur ’s avonds. Wanneer je een fiets gaat huren kun je een keuze maken uit: 1 dag, weekend, midweek of week.

Korting op de verhuurprijs
Een midweek of week zijn het voordeligste om een fiets te huren. In dat geval ontvang je +/- 25% korting op de huurprijs (in vergelijking met reguliere verhuur dagprijs). Een dag en weekend kennen gelijke tarieven per dag.

Fietsen huren?

Het is mogelijk om van tevoren je fietsen te huren zodat deze voor je klaar staan bij de fietsverhuur op het vakantiepark. Na het inchecken en het wegbrengen van je vakantiespullen naar je accommodatie kun je op je gemakje je fietsen gaan halen. Maak gebruik van de plattegrond om snel te zien waar je de fietsverhuur op het park kunt vinden.

Online
Je kunt je fietsen online mee reserveren wanneer je je vakantie gaat boeken bij Hof van Saksen. Dit kan bij de de stap “Extra’s” wanneer je de online boekingsprocedure doorloopt.

Wanneer je een midweek of week op vakantie gaat ben je het voordeligste uit met de fiets verhuurperiode: midweek of week. Dan krijg je +/- 25% korting op de reguliere dagprijs voor fietshuur. Zie voor de actuele prijzen de fietsverhuur prijslijst van Hof van Saksen.

Telefonisch
Neem contact op met het Contact Center wanneer je telefonisch een fiets wilt bijboeken voor je vakantie.

Vraag & Antwoord

Waarom een fiets huren?
Met de fiets ontdek je op een leuke manier het mooie Drenthe. Bovendien is het ook nog eens heel gezond om lekker te fietsen.

Je kunt bij de fietsverhuur ook terecht voor fietsroutes en -kaarten. Op deze manier ontdek je snel de mooiste fietsroutes die in de directe omgeving van het vakantieresort liggen.

Hof van Saksen heeft leuke omgevingstips waar je heen kunt gaan. Fiets bijvoorbeeld naar het Drents Museum, Boomkroonpad, Wildlands Adventure Zoo, Hunebeddencentrum Borger of Geopark de Hondsrug. Er zijn veel mooie en leuke bezienswaardigheden om te ontdekken!

Fiets huren bij Hof van Saksen of ergens in de omgeving?
Wij vinden persoonlijk dat je het beste een fiets kunt huren bij Hof van Saksen zelf. Je kunt de fietsen meteen ophalen bij de fietsverhuur op het park zelf en wanneer je vakantie om is breng je ze daar ook weer terug naar toe. Bovendien kent de fietsverhuur van Hof van Saksen heldere prijzen en verhuurvoorwaarden.

Waar kan ik de fietsverhuur van Hof van Saksen vinden?
De fietsverhuur van Hof van Saksen wordt op de parkplattegrond aangegeven als “Fietsverhuur en Adventure store (B12)” en bevindt zich in het centrumgebouw “De Brink”. Dit gebouw wordt aangegeven met het cijfer 2 (zie bovenzijde plattegrond).

In De Brink zijn ook de faciliteiten indoorspeelparadijs Harrewar, Academieplein, Bounz ® Arena, De Hang-Out, DVD-verguur, Wasserette, Edutainmentbalie, Bowling en Harrewar Terras gevestigd.

Ik heb mijn vakantie al geboekt, maar heb nog geen fietsen bijgeboekt? Kan ik alsnog fietsen huren?
Ja, dat kan. Je kunt achteraf extra’s bijboeken door in te loggen bij Hof van Saksen en hierna bij extra’s aan te geven dat je fietsen wilt huren. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met het Contact Center.

Ben je al op het park en wil je fietsen huren? Informeer dan bij de receptie of fietsverhuur op het park naar de mogelijkheden.

Wanneer moet ik de fietsen weer inleveren?
Een verhuurdag wordt gezien van 10.00 uur ’s morgens tot 22.00 uur ’s avonds. Zorg er dus voor dat je dit goed in de gaten houdt.

Voorbeeld: Stel je gaat een midweek (maandag tot vrijdag) op vakantie en je huurt fietsen voor een midweek. Dan kun je het beste de fietsen voor donderdag 22:00 uur inleveren. Op dag van vertrek hoef je dan niet eerst nog je fietsen in te leveren voor je kunt vertrekken naar huis (scheelt inpakstress).