Geen korting bij Landal via Postcodeloterij

Je kunt geen korting krijgen bij Landal via de Postcodeloterij. Het gaat dan specifiek om de Voordeelagenda van de Postcodeloterij die abonnees ontvingen en waarin diverse coupons zaten, waaronder voor korting op een verblijf bij Landal GreenParks.

© Afbeelding vakantieparkmagazine.nl - Een aanbieding is nog steeds dé manier om met voordeel bij Landal te boeken.
© Afbeelding vakantieparkmagazine.nl – Een aanbieding is nog steeds dé manier om met voordeel bij Landal te boeken.

Wat was de Landal korting via de Postcodeloterij?

Abonnees van de Postcodeloterij ontvangen ieder jaar een Voordeelagenda. Tegenwoordig heet deze ‘Voordeelagenda & -gids’. Daarin zitten altijd allerlei coupons voor kortingen voor o.a. musea, restaurants en pretparken.

Er was een tijd waarin in die Voordeelagenda ook een coupon zat waarmee je korting kon krijgen op je verblijf bij Landal GreenParks. Deze coupon zit er tegenwoordig niet meer bij. Misschien is dat ook beter? Omdat je zo geen ongelijke voordelen krijgt voor parkgasten. Dat geldt ook voor de 55+ korting die enkele jaren geleden is komen te vervallen.

Wildgroei aan valse Postcodeloterij kortingscode claims

De laatste tijd is er wel een probleem ontstaan en dat is de wildgroei aan valse kortingscode claims van couponsites die het doen voorkomen of je via hen nog Postcodeloterij korting bij Landal GreenParks zou kunnen krijgen.

Zodra je gaat zoeken op “Landal Postcodeloterij” komen de couponcode websites je tegemoet met valse beloftes dat je zo’n speciale Postcodeloterij korting kunt krijgen.

Wij willen mensen meer bewust maken hierdoor niet misleid te worden, want die korting ga je niet vinden.

(!) Ook voor 2024 is er geen officiële kortingsactie van Landal GreenParks in samenwerking met de Postcodeloterij.

Hoe kun je wel echt voordeel op je verblijf bij Landal krijgen?

Landal heeft gedurende het jaar aanbiedingen (waaronder last minutes) voor de seizoenen, schoolvakanties, feestdagen en bepaalde maanden.

Als je voordeel ontvangt op een verblijf dan is dit meteen herkenbaar aan de ‘Van-/Voorprijs’ die je kunt zien staan bij het aanbod met parken en accommodaties. Het verschil tussen deze beiden prijzen is de korting die je ontvangt. De aanbiedingsprijs wordt met een oranje kleur aangegeven. Zie je bij een bepaald verblijf alleen een prijs in het zwart staan, dan ontvang je geen voordeel.

Landal GreenParks werkt NIET met vaststaande kortingspercentages. Een uitzondering hierop zijn enkele aanbiedingen bij Hof van Saksen (is onderdeel van Landal): Spontaan ertussenuit (korting tot 30%) en Magische midweek (korting tot 30%).

De aanbiedingen bij landal.nl zijn gebonden aan een bepaalde aanbiedingsperiode. Indien je in aanmerking komt voor een bepaalde korting dan wordt dit voordeel automatisch toegepast tijdens het boeken. Je hebt hier GEEN coupon of code voor nodig, alles gaat automatisch.