Grootste waterpark van België in Center Parcs De Vossemeren

Het waterpark in Center Parcs De Vossemeren is het grootste waterpark van België. Dit is een drijvend speelparadijs / stormbaan met een oppervlakte van 4000 m² en heeft meer dan 100 hindernissen.

Video

Aquapark De Vossemeren from PVCP on Vimeo

Het waterpark van Center Parcs De Vossemeren is een gigantisch waterspeelparadijs. De oppervlakte van het bouwwerk is maar liefst 4.000 m². Het waterpark bestaat uit meer dan 100 hindernissen met veel plezier voor jong en oud: springen, glijden, lachen en veel waterfun! In de video kun je goed zien hoe groot deze drijvende stormbaan is.

Waterpark Center Parcs De Vossemeren is drijvende stormbaan (speelparadijs)

Het waterpark van Center Parcs De Vossemeren (België) is open van begin mei tot eind september
Het waterpark van Center Parcs De Vossemeren (België) is open van begin mei tot eind september

De drijvende stormbaan bestaat uit meer dan 100 losse modules die aan elkaar gekoppeld zijn. Het speelparadijs heeft verschillende toffe hindernissen voor jong en oud. Zo zijn er grote piramides waar je in kunt klimmen, glijbanen waar je vanaf kunt roetsjen, zigzag-vormen, smalle bruggetjes en grote ballen die je moet ontwijken (vergelijkbaar met de touwbrug van Takeshi’s Castle bij Comedy Central).

Aan de veiligheid is natuurlijk gedacht. Alle onderdelen van het waterpark worden in de gaten gehouden door gediplomeerde badmeesters. Ook krijgt iedere deelnemer een zwemvest alvorens deze toegang krijgt tot het drijvende speelparadijs. Deze activiteit is voor iedereen vanaf 8 jaar.

Goed om te weten: Center Parcs De Vossemeren geeft bij deze activiteit aan dat zij het op prijs stellen wanneer je je 30 minuten van te voren aanmeld bij het Waterskicentrum. Deze activiteit is beschikbaar van mei tot september.

Tip: Je vindt deze zomer ook waterparken (Aqua Parks) bij Center Parcs Port Zélande (Zuid-Holland) en Center Parcs De Kempervennen (Noord-Brabant). De waterparken zijn geopend van begin mei tot aan het einde van de zomer.