Grote groepen korting bij Landal GreenParks

Gaat u met een grote groep op vakantie en wilt u voordelig boeken? Ontvang grote groepen korting bij Landal GreenParks! Kies uit grote bungalows of reüniebungalows.

3 Manieren voor grote groepen korting bij Landal

3 Manieren voor grote groepen korting bij Landal

1. Landal aanbiedingen
Landal heeft het hele jaar door aanbiedingen beschikbaar waarmee u veel goedkoper een accommodatie kunt boeken. Deze aanbiedingen zijn ook geldig voor de grote bungalows en reüniebungalows. Kies voor een aanbieding wanneer u enkele maanden of weken vooraf uw bungalowvakantie wilt boeken.
BEKIJK LANDAL AANBIEDINGEN

2. Landal last minutes
Een Landal last minute is heel aantrekkelijk wanneer u maximaal twee maanden van te voren uw bungalowvakantie wilt boeken. U boekt in dat geval namelijk met last minute korting. Het aanbod met groepsbungalows en reüniebungalows verschilt per maand wanneer u kiest voor een last minute. In de schoolvakanties wordt er veel geboekt, daardoor kan het zijn dat er minder aanbod is. Ziet u een last minute staan die voldoet aan uw wensen dan kunt u deze het beste zo snel mogelijk boeken, u weet dan zeker dat uw accommodatie voor u gereserveerd is.
BEKIJK GROTE BUNGALOWS LAST MINUTES BEKIJK REÜNIEBUNGALOWS LAST MINUTES

3. Meerdere bungalows naast elkaar: 10% korting
Wanneer u ervoor kiest om op een Landal park meerdere bungalows naast elkaar te reserveren dan ontvangt u 10% korting op de gehele boeking. Op het moment dat u meerdere bungalows gaat boeken bij Landal zal het reserveringssysteem dit herkennen en de korting toepassen op uw boekingsprijs. Het is mogelijk om tot 9 accommodaties naast elkaar te reserveren. Voordeel van het boeken van meerdere bungalows naast elkaar is dat u uw eigen privacy hebt, maar toch dicht bij elkaar bent tijdens uw vakantie.
BOEK MEERDERE BUNGALOWS MET 10% KORTING

Grote bungalows

Grote bungalows
Landal heeft vakantieparken die beschikken over grote bungalows vanaf 10 personen. In deze bungalows kunt u met zijn allen genieten van een heerlijke vakantie en toch alle ruimte hebben. Grote accommodaties zijn er tot 32 personen en deze zijn van alle gemakken voorzien.
BEKIJK ALLE LANDAL GROTE BUNGALOWS

Comfort
Wanneer de prijs van een bungalow voor u een belangrijk gegeven is, dan kunt u beste voor Comfort gaan. Bij dit type bungalow is meer dan genoeg comfort aanwezig voor een ontspannen vakantie. De grote bungalows van Landal met comfort klasse beschikken o.a. over faciliteiten (verschilt per accommodatie en park) zoals een vaatwasser, luxe koelkast, sauna, open of gesloten haard, Senseo koffiemachine en flatscreen TV (woonkamer + slaapkamer).

Luxe en Extra luxe
Op diverse Landal parken staan grote bungalows met luxe en extra luxe. Deze vakantiehuizen zijn fantastisch om in te verblijven. Zo vindt u in deze accommodaties luxe zoals een sauna, infrarood sauna, zonnebank, sunshower, vaatwasser, was-/droogcombinatie, meerdere badkamers, sfeerhaard en zelfs een overdekt privézwembad met jetstream is mogelijk. De luxe en extra luxe grote bungalows kunt u eenvoudig vinden op deze pagina (kies voor filter accommodatie > Luxe accommodatie).

Veel verschillende grote bungalows
In tegenstelling tot de reüniebungalows van Landal kunt u bij de grote bungalows kiezen uit veel verschillende type bungalows: boerderijwoning, kinderboerderij, villa, bungalow, chalet, groot vakantiehuis, appartement, penthouse, landhuis, waterwoning of watervilla. De grote bungalows zijn populair bij Landal, tijdig boeken is raadzaam alhoewel u zult zien dat de beschikbaarheid van deze type vakantiehuizen ruimer is dan bij de reüniebungalows, maar dat komt door het veel grotere aanbod.

Boeken kan voor een weekend, midweek, week of langer
U kunt kiezen uit verschillende verblijfsduren wanneer u een grote bungalow gaat boeken bij Landal GreenParks. Zo kunt u kiezen uit een weekend, midweek, week of langer (anderhalve week of twee weken). Handig om te weten: Boekt u twee aaneengesloten weken op hetzelfde park? Dan ontvangt u 50% korting op de laagst geprijsde week! De korting wordt automatisch door het reserveringssysteem herkend wanneer u aan het boeken bent.

Reüniebungalows

Reüniebungalows
Reüniebungalows zijn heel leuk wanneer u samen met het hele gezin of vriendengroep op vakantie gaat. U huurt vier vrijstaande bungalows waarvan drie dienen als huisje om in te slapen en één huisje welke is ingericht tot huiskamer met ruime keuken. Dit heeft als voordeel dat u zich even kunt terugtrekken wanneer u wat privacy wilt hebben. Een Landal Reüniebungalow huren kan op Landal Heideheuvel, Landal Heihaas, Landal Miggelenberg (16 personen) en Landal Twenhaarsveld (18 personen).
BEKIJK ALLE LANDAL REÜNIE BUNGALOWS

Reüniebungalow Heideheuvel
Reüniebungalow Heideheuvel
– Type 18C
– Aantal personen: 18
– Luxe klasse: Comfort

De 18-persoonsreüniebungalow op Landal Heideheuvel zijn vier bij elkaar gelegen accommodaties. Drie daarvan dienen als slaapaccommodatie. De vierde bungalow is een huiskameraccommodatie welke is ingericht als grote woonkamer geschikt voor 18 personen en er is een grote eetkeuken.

Reüniebungalow Miggelenberg
Reüniebungalow Miggelenberg
– Type: 18C
– Aantal personen: 18
– Luxe klasse: Comfort

Op Landal Miggelenberg ligt een 18-persoonsreüniebungalow. Dit zijn vier bij elkaar gelegen accommodaties. Drie van de vakantiehuisjes dienen als slaapaccommodatie, één als huiskameraccommodatie. Deze laatste is ingericht als grote huiskamer geschikt voor 18 personen + grote eetkeuken.

Reüniebungalow Twenhaarsveld
Reüniebungalow Twenhaarsveld
– Type: 18C
– Aantal personen: 18
– Luxe klasse: Comfort

Landal Twenhaarsveld heeft een 18-persoonsreüniebungalow. Het zijn vier bij elkaar gelegen vakantiehuisjes. Drie hiervan dienen als slaapaccommodatie, één als huiskameraccommodatie + grote eetkeuken.

Reüniebungalow Heihaas
Reüniebungalow Heihaas
– Type: 16C
– Aantal personen: 16
– Luxe klasse: Comfort

Hele mooie 16-persoonsreüniebungalow op Landal Heihaas. Alle vier de bij elkaar gelegen accommodaties zien er schitterend uit. Drie bungalows dienen als slaapaccommodatie en één als huiskameraccommodatie geschikt voor 16 personen + grote eetkeuken.

Gezellig samen eten
De reüniebungalows bestaan uit vier bij elkaar gelegen vakantiehuisjes. Een van de huisjes heeft een grote huiskamer en heeft een extra grote keuken. Hier kunt u voor het hele reisgezelschap lekker eten koken. In de zeer ruime eethoek kunt u gezellig samen eten aan een lange eettafel. In de woonkamer is een grote flatscreen TV aanwezig met video/DVD-recorder. Is het lekker weer buiten? Op het terras bij de bungalow is plaats voor iedereen. Op het terras is het toegestaan om te barbecueën.

Boeken kan voor een weekend, midweek of week
De belangstelling voor de reüniebungalows van Landal is groot. Daarom kunt u het beste op tijd reserveren. Omdat deze groepsaccommodaties maar beperkt beschikbaar zijn, zult u zien dat veel weekenden al zijn volgeboekt omdat deze door anderen ver vooruit worden geboekt. Op tijd boeken is bij dit type bungalow dan ook echt een must.

Zakelijk verblijf reserveren

Zakelijk verblijf reserveren
Wilt u graag een uniek bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of teambuilding programma organiseren? Kijk dan eens naar een zakelijk verblijf bij Landal GreenParks. Uw verblijf kunt u combineren met een kookclinic, sportief programma feestavond, barbecue of wandeling met boswachter. U kunt bij Landal een zakelijk verblijf boeken tot 3.000 personen. Het behoort zelfs tot de mogelijkheid om uw eigen vakantiepark te huren. Het reserveren van een zakelijk verblijf kan via Landal Business Line.