Hof van Saksen 2019 Familievakantie Video

Neem een kijkje op vakantieresort Hof van Saksen en krijg een impressie van hoe leuk een familievakantie op dit vakantieresort kan zijn. Deze video is gemaakt in 2019 met een GoPro Hero 5 door Jarony de Joode.

Hof van Saksen is een heel leuk vakantieresort om gezellig met het hele gezin naartoe te gaan. Voor zowel jong als oud valt er op dit vakantiepark genoeg te beleven.

Of je gezin nu klein of groot is, er is altijd wel een vakantieboerderij waar je gezellig met zijn allen in kunt verblijven.

Super gezellig met zijn allen ontbijten aan de grote tafel in je boerderijwoning. Helemaal leuk natuurlijk wanneer iets te vieren valt. Gezellig de tafel versieren en met zijn allen feest vieren. Hof van Saksen is een unieke locatie om feest te vieren, verjaardag, zoveel jaar getrouwd, familiereünie. Bij dit vakantieresort maak je er een onvergetelijke ervaring van.

Wanneer je een rondje loopt op het vakantieresort dan zul je direct de glijbanen van het zwemparadijs opvallen. Het zwembad heeft 3 spectaculaire glijbanen voor echte avonturiers. Vanaf juli 2019 zijn er dit 4, de 3e speedslide is een trechterglijbaan.

Kinderen beleven veel speelplezier in het indoorspeelparadijs met o.a. een grote ballenbak en indoor voetbalveld. De grote rode glijbaan is leuk om snel vanaf roetsjen. Van deze glijbaan kun je tegelijk met zijn drieën afglijden, tof om eens een wedstrijdje te doen!

Na een hele dag plezier op het park kun je lekker gaan eten in je vakantieboerderij. Leuk voor gezinnen is het gourmetarrangement. Dit arrangement is inclusief alle benodigdheden voor een gezellig avondje gourmetten.

De volgende dag staat er weer een dag vol vakantieplezier voor de deur, maar voor de deur uitgaat, eerst nog even gezellig samen ontbijten. Natuurlijk kun je ook gezellig in de vakantiewoning zelf blijven en gezellig een spelletje spelen met een lekker glaasje fris erbij.

Tijdens je vakantie op Hof van Saksen moet je echt eens een bezoek brengen aan het zwemparadijs. Voor jong en oud is heel veel zwemplezier te beleven met o.a. toffe glijbanen, bubbelbad, wedstrijdbad, wildwaterbaan en verwarmd buitenbad. De wildwaterbaan is echt heel cool. Wanneer je van een snelle zwembadrit houdt, dan is de wildwaterbaan van Hof van Saksen leuker dan de Lazy River wildwaterbaan van Het Vennenbos. De wildwaterbaan van Hof van Saksen loopt van binnen naar buiten en terug. Omdat het water lekker van temperatuur is kun je het hele jaar door plezier hebben van deze zwemattractie.

Het binnenzwembad is echt groot. Je kunt hier in alle rust vrij zwemmen of baantjes trekken, het is maar net wat je leuk vindt. Voordeel van het grote binnenzwembad is dat je weinig tot geen last hebt van andere zwembadgasten. Speciaal voor de allerkleinsten is er een peuterbad waar ze in alle rust kunnen genieten van spetterplezier.

Aan de zijkant van het zwembad staan comfortabele ligstoelen. Hier kun je op je handdoekje even bijkomen van alle zwemplezier en genieten van een lekker drankje en hapje eten.

Wanneer je een grote fan bent van glijbanen is Hof van Saksen de vakantiebestemming om naartoe te gaan. Het zwembad heeft namelijk 3 unieke glijbanen met toffe LED-effecten. Voor je de glijbaan in gaat kun je zelf kiezen wat voor lichteffecten je wilt tegenkomen tijdens je rit naar beneden. Vanaf juli 2019 kun je genieten van een 4e toffe glijbaan, dat is een trechterglijbaan.

Toffe dag vol plezier gehad? Geniet ’s avonds gezellig met zijn allen van een lekker hapje en drankje in je vakantiewoning. Gezellig de kachel aan (kan met één druk op de knop) en genieten maar!

Tijdens je vakantie op Hof van Saksen kun je heerlijk wandelen met zijn allen. Het park is ruim van opzet, je hoeft dan ook niet per se het park af om een heerlijke wandeling te kunnen maken. Vooral een wandeltochtje rond het binnenmeer met strand is leuk om te doen. Ook ideaal wanneer je wilt gaan wandelen met jouw kleintje in de kinderwagen.

Een familievakantie bij Hof van Saksen is een onvergetelijke ervaring. Het is zo leuk dat je hoogstwaarschijnlijk snel weer een keer op vakantie wilt gaan naar dit mooie vakantieresort in Drenthe.

Tip: Wil jij ook jouw familiemomenten haarscherp vastleggen op beeld? Kijk dan eens naar de GoPro Hero 5.