Hof van Saksen ontbijtbuffet

Hof van Saksen ontbijtbuffet? Je kunt kiezen uit 3 mogelijkheden: Healthy Start ontbijt, Ontbijtservice en Dagelijks Ontbijtbuffet. Met alle drie deze arrangementen weet je zeker dat je de dag goed begint met een lekker ontbijt.

Het Hof van Saksen ontbijtbuffet vind je in Grand Cafe

Healthy Start ontbijt

Het Healthy Start Ontbijt een extra gezonde mogelijkheid om ’s morgens te genieten van een heerlijk ontbijtje. Deze bestaat uit lekkere verse ontbijtproductucten: muesli, Griekse tapyoghurt, speltbol, kaas, jam en vers geperste jus ’s orange.

Bekijk actuele prijs >

Ontbijtservice

Wil je liever in je vakantieboerderij ontbijten? Kies dan voor de ontbijtservice. Bij dit arrangement wordt iedere dag een heerlijk ontbijtje bij je vakantiewoning bezorgd. De Ontbijtservice bestaat uit o.a. lekkere verse broodjes uit de oven, vers geperste jus d’orange, gekookt eitje, diverse soorten beleg, fruit en een krant.

Bekijk actuele prijs >

Dagelijks Ontbijtbuffet

Het meest luxe ontbijtarrangement dat je bij Hof van Saksen kunt boeken is het Dagelijks Ontbijtbuffet. Deze bestaat uit een rijk assortiment met heerlijke ontbijtproducten zoals verschillende broodjes, jus d’orange, diverse soorten beleg, koffie en thee. Je ontbijt in de Havezate (Grand Café) op het vakantieresort.

Tip: Lekker uitgebreid ontbijten én korting? Kies dan voor het 3-daags ontbijtarrangement. Je boekt dan het Dagelijks Ontbijtbuffet arrangement voor 3 dagen. Dit is voordeliger dan los per dag reserveren. We hebben berekend hoeveel korting je bij dit 3-daags arrangement krijgt en dat is 15% korting op de normale ontbijtbuffetprijs.

Bekijk actuele prijs >

Restaurant Grand Café

Restaurant Grand Café heeft een prachtig uitzicht over het recreatiemeer
Wanneer je kiest voor het Dagelijks Ontbijtbuffet dan ontbijt je in de Havezate, Grand Café van Hof van Saksen. Het restaurant heeft een sfeervol interieur, uitstekende keuken, bijzondere wijnen en heeft een prachtig uitzicht over het recreatiemeer.

In het culinaire hart van de Havezate vind je Grand Café. Wanneer je kiest voor het Dagelijks Ontbijtbuffet kun je hier iedere morgen genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met de lekkerste ontbijtproducten zoals verse broodjes, verse sappen, diverse soorten beleg, koffie en thee. Grand Café heeft een adembenemend uitzicht over het recreatiemeer, fantastisch om hier te ontbijten!

Bij Grand Café kun je ook op andere momenten terecht dan een ontbijtje zoals voor een borrelplankje met lekker biertje of glas wijn uit de regio. Ook kun je hier genieten van een heerlijk 3-gangendiner. De gerechten zijn afgestemd op het seizoen, worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht, biologisch en zijn altijd lekker vers.

Bekijk menukaarten >