Hof van Saksen ontbijtbuffet

Hof van Saksen ontbijtbuffet? Je kunt kiezen uit 2 mogelijkheden: het dagelijks ontbijtbuffet in self-service restaurant Al Fresco (=ontbijtarrangement) en ontbijtservice van de Noordermarkt. Met deze ontbijtarrangementen weet je zeker dat je de dag goed begint met een lekker ontbijt.

Het Hof van Saksen ontbijtbuffet vind je in self-service restaurant Al Fresco gevestigd in Havezate (hoofdgebouw van het vakantieresort)
Het Hof van Saksen ontbijtbuffet vind je in self-service restaurant Al Fresco gevestigd in Havezate (hoofdgebouw)

Ontbijtbuffet (ontbijtarrangement)

Het meest luxe ontbijtarrangement dat je bij Hof van Saksen kunt boeken is het Dagelijks Ontbijtbuffet van self-service restaurant Al Fresco. Dit ontbijtarrangement uit een rijk assortiment met heerlijke ontbijtproducten zoals verschillende broodjes, jus d’orange, diverse soorten beleg, koffie en thee. Je ontbijt in restaurant Al Fresco dat gevestigd is in de Havezate, het hoofdgebouw van Hof van Saksen.

Bekijk actuele prijs >

Tip: Lekker uitgebreid ontbijten én geld besparen? Kies dan voor het 3-daags ontbijtarrangement. Je boekt dan het Dagelijks Ontbijtbuffet arrangement voor 3 dagen. Dit is voordeliger dan los per dag reserveren. We hebben berekend hoeveel korting je bij dit 3-daags arrangement krijgt en dat is 15% korting op de normale ontbijtbuffetprijs.

Ontbijtservice

Wil je liever in je vakantieboerderij ontbijten? Kies dan voor de ontbijtservice van de Noordermarkt. Bij dit arrangement wordt iedere dag een heerlijk ontbijtje bij je vakantiewoning bezorgd. De Ontbijtservice bestaat uit o.a. lekkere verse broodjes uit de oven, vers geperste jus d’orange, gekookt eitje, diverse soorten beleg, fruit en een krant.

Bekijk actuele prijs >

Healthy Start ontbijt

Kies je voor de ontbijtservice van Noordermarkt dan kun je ook kiezen voor Het Healthy Start Ontbijt. Dit is een extra gezonde mogelijkheid om ’s morgens te genieten van een heerlijk ontbijtje. Deze bestaat uit lekkere verse ontbijt producten: muesli, Griekse tapyoghurt, speltbol, kaas, jam en vers geperste jus ’s orange.

Bekijk actuele prijs >

Tip! Restaurant Grand Café

Restaurant Grand Café
In het culinaire hart van de Havezate (hoofdgebouw van Hof van Saksen) vind je Grand Café (in de Havezate is ook self-service restaurant Al Fresco aanwezig). Het Grand Café heeft een adembenemend uitzicht over het recreatiemeer, fantastisch om hier te eten en drinken!

Bij Grand Café kun je terecht voor een borrelplankje met lekker biertje of glas wijn uit de regio, lunchen of genieten van een heerlijk diner. De gerechten zijn afgestemd op het seizoen, worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht, biologisch en zijn altijd lekker vers.

Bekijk menukaarten >