vakantieparkmagazine.nl

Hof van Saksen korting: Last Minutes en Aanbiedingen

Hof van Saksen korting ontvangen? Boek veel goedkoper door te kiezen voor één van de last minutes of aanbiedingen.

Last Minutes

Maart / april last minutes: Vanaf € 339*Maart / april last minutes: Vanaf € 339*
Boek in maart of april extra voordelig een last minute bij Hof van Saksen. Een last minute is de beste keuze wanneer u snel op vakantie wilt en met extra hoge korting een vakantiehuis wilt boeken bij dit luxe vakantieresort.
BEKIJK MAART / APRIL LAST MINUTES

Hof van Saksen, Buitengewoon genieten, Reserveer direct

Aanbiedingen

Luxe midweekverblijfLuxe midweekverblijf: Vanaf € 299*
Hof van Saksen is een geweldige vakantiebeleving. Op Landal Hof van Saksen kunt u echt helemaal tot rust komen en genieten van alle luxe. Wilt u dit zelf graag een keer meemaken, maar dan wel tegen een voordelige prijs? Maak dan gebruik van de luxe midweekverblijf aanbieding.
BEKIJK AANBIEDING

Voorjaar 2018Voorjaar: Vanaf € 359*
Kies voor een heerlijke vakantie in het voorjaar bij Landal Hof van Saksen. U kunt genieten van alle luxe die dit park te bieden heeft. Boek nu uw vakantie in de periode van 2 maart tot 6 juli 2017 voor een aantrekkelijke prijs.
BEKIJK AANBIEDING

Lang paasweekend 2018Lang paasweekend: Vanaf € 649*
Boek nu alvast uw luxe paasweekend voor 2018 tegen een aantrekkelijke korting. Heerlijk met zijn allen genieten van een luxe vakantieverblijf, het paasontbijt en gezellig meedoen aan één van de paasactiviteiten.
BEKIJK AANBIEDING

Meivakantie 2018Meivakantie: Vanaf € 899*
Geniet van een heerlijk luxe meivakantie op het unieke vakantieresort Hof van Saksen. Boek nu alvast uw meivakantie 2018. Nu hebt u namelijk de grootste keuze uit accommodaties!
BEKIJK AANBIEDING

Moederdag 2018Moederdag: Vanaf € 718*
Zet moeder in het zonnetje door een vakantie te boeken bij Hof van Saksen. Ga overdag iets leuks doen zoals wandelen, fietsen of maak een leuke stedentrip en geniet ’s avonds in een van de top restaurants op het park van een heerlijk diner.
BEKIJK AANBIEDING

Hemelvaart 2018Hemelvaart: € 899*
Zet moeder in het zonnetje door een vakantie te boeken bij Hof van Saksen. Ga overdag iets leuks doen zoals wandelen, fietsen of maak een leuke stedentrip en geniet ’s avonds in een van de top restaurants op het park van een heerlijk diner.
BEKIJK AANBIEDING

Pinksteren 2018Pinksteren: Vanaf € 921*
Pinksteren hoeft helemaal niet saai te zijn, helemaal niet wanneer u kiest om heerlijk te genieten van een verblijf op het luxe resort Hof van Saksen. Op dit park is zoveel te doen, zowel jong als oud kunnen zich hier prima vermaken. En een verblijf in zo’n luxe boerderijwoning is echt iets wat u een keer ervaren moet hebben.
BEKIJK AANBIEDING

Vaderdag 2018Vaderdag: Vanaf € 459*
Extra leuke Vaderdag beleven? Boek dan eens een verblijf op Hof van Saksen en leg vader in de watten. Niet alleen voor vader is er van alles te doen op dit luxe resort, ook voor de rest van de familie. Onderneem leuke activiteiten en geniet van lekker eten en drinken.
BEKIJK AANBIEDING

Zomervakantie 2018Zomervakantie: Vanaf € 999*
Wanneer u graag een luxe zomervakantie wilt hebben, kies dan meteen voor Hof van Saksen. Een luxer vakantiepark dan dit gaat u niet vinden in Nederland. U kunt nu alvast uw zomervakantie 2018 boeken. Voordeel van vroegboeken: U hebt nu de grootste keuze uit luxe vakantiehuizen!
BEKIJK AANBIEDING

Nazomer 2018Nazomer: Vanaf € 618*
Geniet van een heerlijke nazomer vakantie in september of oktober. Dit zijn prima maanden om gezellig samen leuke activiteiten te ondernemen. Bij Hof van Saksen zit u wat dat betreft goed, want u kunt bij dit park kiezen uit een ruim aanbod met activiteiten, zowel binnen als buiten.
BEKIJK AANBIEDING

Herfstvakantie 2018Herfstvakantie: Vanaf € 968*
Geniet met het hele gezin van een heerlijke herfstvakantie op het luxe vakantieresort Hof van Saksen. Ontdek het uitgebreide aanbod met Spa & Wellness, ga lekker uit eten bij één van de vijf restaurants of geniet van het prachtige zwembad met o.a. wildwaterbaan en toffe glijbanen.
BEKIJK AANBIEDING

Najaar 2018Najaar: Vanaf € 416*
Bij hof van Saksen kunt u genieten van een heerlijk zorgeloze vakantie in het najaar. Geniet van de prachtige natuur en alle luxe dit dit prachtige vakantieresort te bieden heeft zoals een heel mooi design zwembad met snelle glijbanen, 5 culinaire restaurants, Kinder Academies, Spa & Wellness, Bounz® Arena, klimtoren en nog veel meer.
BEKIJK AANBIEDING

Kerstvakantie 2018Kerstvakantie: Vanaf € 505*
Geniet van een luxe en sfeervolle Kerst of Oud en Nieuw bij Landal Hof van Saksen. Dit luxe vakantieresort biedt voor ieder type vakantieliefhebber iets wils: veel faciliteiten, beauty & wellness en een groot activiteitenaanbod. Uw verblijf is incl. bedlinnen, opgemaakte bedden, handdoekenpakket p.p. en keukendoek-, koffie- en theepakket.
BEKIJK AANBIEDING

Winter 2019Winter 2019: Vanaf € 419*
In 2019 goed van start? Boek dan eens een luxe verblijf op Landal Hof van Saksen. Omdat u buiten de schoolvakanties boekt, kunt u uw weekend, midweek of week tegen een extra aantrekkelijke voorboeken prijs reserveren (periode: van 4 januari tot 15 februari 2019).
BEKIJK AANBIEDING

Voorjaarsvakantie 2019Voorjaarsvakantie 2019: Voorboeken voordeel
U kunt nu alvast uw voorjaarsvakantie voor 2019 bij Landal Hof van Saksen boeken met voorboeken voordeel. In de voorjaarsvakantie kunt u genieten van een heerlijke ontspannen vakantie in alle luxe. Voor jong en oud is er in de voorjaarsvakantie van alles te doen: van leuke, sportieve activiteiten tot Kinder Academies.
BEKIJK AANBIEDING

50% Of 80% korting op uw vakantie

50% Of 80% korting op uw vakantie
Wanneer u 2 aaneengesloten weken boekt bij Hof van Saksen ontvangt u 50% korting op de totale huurprijs laagst geprijsde week. Boekt u 3 aaneengesloten weken, dan ontvangt u 80% korting op de totale huurprijs van de laagst geprijsde week. Wanneer u een accommodatie gaat boeken wordt in de prijsberekening de lang verblijf korting automatisch toegepast wanneer deze van toepassing is. U hoeft hier verder niets voor te doen. Ook hier hebt u dus geen kortingscode of actiecode voor nodig.

Goed om te weten: De lang verblijf korting van Hof van Saksen is wel aan bepaalde voorwaarden gebonden, deze verschillen per jaar. Zo zijn er accommodatietypes die uitgesloten zijn van lang verblijf voordeel. Uw complete verblijf moet ook in de kortingsperiode vallen die in de tabel van het jaar waarin u boekt aangegeven staat. Daarnaast geldt dat de beschikbaarheid van deze korting beperkt is en dat prijswijzigingen zijn voorbehouden. Bekijk zeker even de voorwaarden van dit jaar alvorens u een verblijf van meerdere werken gaat boeken bij Hof van Saksen en gebruik wilt maken van lang verblijf voordeel.

Daarom is een last minute of aanbieding een goede keuze

Daarom is een last minute of aanbieding een goede keuze
Vakantieresort Hof van Saksen is een van de meest luxe vakantieparken van Nederland. Daarom liggen de prijzen van de accommodaties ook wat hoger in vergelijking met andere vakantieparken. Toch kunt u voor een aantrekkelijke prijs op dit vakantiepark verblijven door juist te kiezen voor last minute of aanbieding kunt u Hof van Saksen korting krijgen. Het is altijd verstandig om de vakantie die u wilt boeken op prijs te vergelijken door de eindprijzen van een last minute en aanbieding met elkaar te vergelijken. Tip: Een aantrekkelijke Hof van Saksen last minute is snel gevonden en in slechts enkele stappen geboekt dankzij het handige boekingssysteem van Landal.

Luxe klasse is sterk van invloed op de boekingsprijs
Wilt u graag zo goedkoop mogelijk een weekend, midweek, week of langere vakantie bij Hof van Saksen boeken? Kijk dan goed naar de luxe klasse. Comfort is het voordeligste om te boeken. Ondanks dat dit de minst luxe klasse accommodatie is, zal u het aan luxe tijdens uw vakantie niet ontbreken. Zo beschikken comfort woningen namelijk over luxe zoals gratis wifi, Blu-Ray speler, LED flatscreen-TV, luxe badkamer, vaatwasser, Nespresso koffiemachine, keukendoekenpakket en koffie- en theepakket, handdoekenpakket per persoon etc. Luxe en extra luxe vakantiewoningen hebben bijvoorbeeld een 2e flatscreen-TV in één van de slaapkamers, sauna, Rituale doucheset en/of jacuzzi. Mocht u dit niet nodig hebben en tegen een zo laag mogelijke prijs willen boeken, dan is Comfort klasse meer dan voldoende voor een heerlijk ontspannen en luxe vakantie bij Hof van Saksen. Het is in ieder geval zo dat wanneer u toch voor de luxe klasse: luxe of extra luxe kiest u ook dan tegen met een aantrekkelijke korting kunt boeken.

Ook de verblijfsduur is sterk van invloed op de boekingsprijs
Wanneer u extra goedkoop een vakantie bij Hof van Saksen wilt boeken kunt u het beste kiezen voor een midweek i.p.v. een weekend of week. Vooral de weekenden zijn populair. Veel mensen met een baan kunnen niet op werkdagen op vakantie of moeten rekening houden met de schooldagen van hun kinderen en kiezen daarom voor een weekend of verblijf in een van de schoolvakanties. Dat maakt dat de midweken voor mensen die zelf hun vakantie ieder moment kunnen plannen wel zo aantrekkelijk.

Prijsverschil Comfort, Luxe en Extra Luxe accommodaties

Prijsverschil Comfort, Luxe en Extra Luxe accommodaties op Hof van Saksen
Bij Hof van Saksen kunt u kiezen uit drie luxe niveaus: comfort (C), luxe (L) en extra luxe (EL). De comfort accommodaties van Hof van Saksen zijn al heel luxe ingericht, maar wanneer u kiest voor luxe of extra luxe dan kunt u van nog meer extra’s genieten tijdens uw vakantie zoals een zonnebank, 2e flatscreen TV (slaapkamer) en Blu-ray-speler. Het is maar net hoeveel luxe u tijdens uw vakantieweek wilt. Maar hoe meer luxe u kiest, des te hoger de prijs. Vindt u vooral de prijs erg belangrijk, dan is een Comfort bungalow een uitstekende keuze m.b.t. prijs/kwaliteit verhouding. Maakt de prijs niet uit en vindt u luxe zoals een 2e TV op een van de slaapkamer belangrijk, kies dan zeker voor luxe of extra luxe.
Bekijk overzicht met accommodaties

Extra aantrekkelijke boekingsprijzen buiten de schoolvakanties

Extra aantrekkelijke boekingsprijzen buiten de schoolvakanties
Buiten de schoolvakanties kunt u met een extra aantrekkelijke Hof van Saksen korting een vakantiewoning boeken. Omdat de vraag naar vakantiewoningen in de schoolvakanties hoog is (met name omdat gezinnen met schoolgaande kinderen rekening moeten houden met de schoolvakantiedata) zorgt dat voor hogere prijzen. U zult op de boekingspagina van Hof van Saksen direct merken dat zodra u de schooldata vermijdt de prijzen een stuk lager zijn. Tip: Landal heeft op deze schoolvakantie pagina alle data van de schoolvakanties staan. Handig om ernaast te houden wanneer u bij Landal Hof van Saksen sneller een voordeliger verblijf buiten de schoolvakanties wilt boeken.

Onbeperkt toegang tot het prachtige design zwembad tijdens uw verblijf

Onbeperkt toegang tot het prachtige design zwembad tijdens uw verblijf
U hoeft geen losse zwemkaartjes te kopen om gebruik te kunnen maken van het grote zwembad op Hof van Saksen. U kunt tijdens uw vakantie onbeperkt (let wel even op de openingstijden) zwemmen in het design zwembad dat o.a. beschikt over een apart peuterbad, recreatiemeer met recreatiestrand en 107 meter lange wildwaterbaan.

Het zwembad van Hof van Saksen biedt heel veel zwemplezier. De 107 meter lange wildwaterbaan die helemaal langs buiten loopt is ontzettend gaaf. Verder valt er van alles te beleven in het zwembad. Zo kunt u met onderwaterscooters zwemmen, het is mogelijk om in een grote waterbubble over het water te lopen, er zijn diverse waterattracties (vanaf 18 juli 2017 ook 3 splinternieuwe glijbanen!) en whirlpools. Mocht het buiten lekker weer zijn, breng dan zeker eens een bezoek aan het recreatiemeer. Hieraan grenst een recreatiestrand. Het recreatiemeer is alleen toegankelijk voor parkgasten van Hof van Saksen.

3 Nieuwe glijbanen op Hof van Saksen voor nog meer zwemplezier.
3 Nieuwe glijbanen!
Vanaf 18 juli 2017 kunnen bij Hof van Saksen 3 nieuwe glijbanen beleefd worden bij het zwembad: gigantische trechter, indoor bandenglijbaan en indoor speedslide. Stuk voor stuk hele toffe glijbanen die het zwemplezier van het vakantieresort naar een nog hoger niveau tillen!

Leuke gratis extra’s

Leuke gratis extra's
Wanneer u een vakantie boekt bij Hof van Saksen ontvangt u een aantal leuke gratis extra’s: bedlinnen, bedden zijn opgemaakt bij aankomst, keukendoekpakket, badkamersetje en Koffie & Thee pakket. Ook ontvangt u gratis Wifi internet in uw accommodatie. Dat de bedden zijn opgemaakt bij aankomst geeft een extra luxe gevoel. Wanneer u arriveert bij uw vakantiewoning wilt u immers niet nog zelf de bedden moeten opmaken, al helemaal niet wanneer u wat later op het park aankomt. Bedlinnen, handdoeken en keukendoeken hoeft u niet zelf mee op vakantie te nemen, want ook die zijn inclusief en scheelt u bagageruimte en gewicht. Het koffie & theepakket is leuk meegenomen en heeft als voordeel dat u bij aankomst even een bakje koffie kunt drinken in uw vakantiehuis.

Vraag de gratis brochure 2017 aan of bekijk hem direct online

Vraag de gratis brochure 2017 aan of bekijk hem direct online
De nieuwe brochure van Hof van Saksen voor 2017 kunt u gratis aanvragen. Na aanvraag ontvangt u deze binnen enkele dagen in uw brievenbus. In de brochure kunt u veel informatie vinden over dit luxe resort en u kunt inspiratie opdoen. Mocht u graag meteen de brochure in willen zien dan is dat ook mogelijk, u kunt deze namelijk online downloaden in PDF-formaat. Deze optie is vooral ideaal wanneer u een tablet hebt. Tip: Kijk ook eens naar de gratis Landal Vakantieparken brochure voor nog meer inspiratie.

Hof van Saksen wint Zoover Awards 2017

Hof van Saksen wint Zoover Award
Tijdens de Zoover Awards 2017 is Hof van Saksen (onderdeel van Landal GreenParks) in de prijzen gevallen. Het luxe vakantieresort won de Zoover Award voor beste vakantie bungalowpark aanbieder large.

Hof van Saksen is bijzonder trots op de award en vindt het fantastisch dat gasten het park zo waarderen en hun stem hebben uitgebracht. De gemiddelde gasttevredenheid van het park krijgt een 8.7 en geeft aan dat parkgasten hun verblijf op het luxe vakantieresort zeer goed waarderen. Hof van Saksen blijft zichzelf continu ontwikkelen. Zo werden de afgelopen jaren al diverse vernieuwingen en innovaties doorgevoerd. De meest recente ontwikkeling op het park is de bouw van drie spectaculaire glijbanen die in het najaar geopend worden.

In 2016 won Hof van Saksen een Oranje Zoover Award, deze prijs wordt uitgedeeld aan vakantiepark aanbieders met accommodaties die een een 9 of hoger scoren. Hof van Saksen kreeg een 9,1. In 2015 won het luxe resort een bronzen Zoover Award en was publiekslieveling.

 

*Deze prijs is exclusief € 26 reserveringskosten per boeking en toeristenbelasting (€ 1,20 p.p.p.n.), inclusief BTW, bedlinnen, opgemaakte bedden, 1 handdoekenpakket p.p., keukendoekpakket en koffie- en theepakket.

© Foto’s Landal GreenParks

Laat een reactie achter

*