vakantieparkmagazine.nl

Hof van Saksen korting: Last Minutes en Aanbiedingen

Boek met korting bij Hof van Saksen met één van de onderstaande last minutes of aanbiedingen.

Last Minutes

Juli / augustus last minutes: Vanaf € 429*Juli / augustus last minutes: Vanaf € 429*
Actieperiode: van 16 februari tot 6 juli 2018
BEKIJK JULI / AUGUSTUS LAST MINUTES

Aanbiedingen

Luxe midweekverblijf: Vanaf € 439*Luxe midweekverblijf: Vanaf € 439*
Geniet van een heerlijk midweekje weg op een luxe vakantieresort in eigen land.
BEKIJK AANBIEDING

Zomervakantie: Vanaf € 449*Zomervakantie: Vanaf € 449*
Actieperiode: van 6 juli tot 31 augustus 2018
BEKIJK AANBIEDING

Nazomer: Vanaf € 549*Nazomer: Vanaf € 549*
Actieperiode: van 31 augustus tot 12 oktober 2018
BEKIJK AANBIEDING

Herfstvakantie: Vanaf € 968*Herfstvakantie: Vanaf € 968*
Actieperiode: van 12 tot 26 oktober 2018
BEKIJK AANBIEDING

Najaar: Vanaf € 416*Najaar: Vanaf € 416*
Actieperiode: van 26 oktober tot 21 december 2018
BEKIJK AANBIEDING

Sinterklaas: Vanaf € 404*Sinterklaas: Vanaf € 404*
Actieperiode: van 16 november tot 7 december 2018
BEKIJK AANBIEDING

Kerstvakantie: Vanaf € 505*Kerstvakantie: Vanaf € 505*
Actieperiode: van 21 december 2018 tot 4 januari 2019
BEKIJK AANBIEDING

Winter 2019: Vanaf € 419*Winter 2019: Voorboeken voordeel
Actieperiode: van 4 januari tot 15 februari 2019
BEKIJK AANBIEDING

Voorjaarsvakantie 2019: Voorboeken voordeelVoorjaarsvakantie 2019: Voorboeken voordeel
Actieperiode: van 15 februari tot 1 maart 2019
BEKIJK AANBIEDING

Lang paasweekend 2019: Voorboeken voordeelLang paasweekend 2019: Voorboeken voordeel
Actieperiode: van 19 tot 23 april 2019
BEKIJK AANBIEDING

Meivakantie 2019: Voorboeken voordeelMeivakantie 2019: Voorboeken voordeel
Actieperiode: van 26 april tot 3 mei 2019
BEKIJK AANBIEDING

Hemelvaart 2019: Voorboeken voordeelHemelvaart 2019: Voorboeken voordeel
Aankomst 27 mei 2019
BEKIJK AANBIEDING

Pinksteren 2019: Voorboeken voordeelPinksteren 2019: Voorboeken voordeel
Actieperiode: van 7 tot 11 juni 2019
BEKIJK AANBIEDING

50% Of 80% korting op uw vakantie

50% Of 80% korting op uw vakantie
Wanneer u 2 aaneengesloten weken boekt bij Hof van Saksen ontvangt u 50% korting op de totale huurprijs laagst geprijsde week. Boekt u 3 aaneengesloten weken, dan ontvangt u 80% korting op de totale huurprijs van de laagst geprijsde week. Wanneer u een accommodatie gaat boeken wordt in de prijsberekening de lang verblijf korting automatisch toegepast wanneer deze van toepassing is. U hoeft hier verder niets voor te doen. Ook hier hebt u dus geen kortingscode of actiecode voor nodig.

Goed om te weten: De lang verblijf korting van Hof van Saksen is wel aan bepaalde voorwaarden gebonden, deze verschillen per jaar. Zo zijn er accommodatietypes die uitgesloten zijn van lang verblijf voordeel. Uw complete verblijf moet ook in de kortingsperiode vallen die in de tabel van het jaar waarin u boekt aangegeven staat. Daarnaast geldt dat de beschikbaarheid van deze korting beperkt is en dat prijswijzigingen zijn voorbehouden. Bekijk zeker even de voorwaarden van dit jaar alvorens u een verblijf van meerdere werken gaat boeken bij Hof van Saksen en gebruik wilt maken van lang verblijf voordeel.

Daarom is een last minute of aanbieding een goede keuze

Daarom is een last minute of aanbieding een goede keuze
Vakantieresort Hof van Saksen is een van de meest luxe vakantieparken van Nederland. Daarom liggen de prijzen van de accommodaties ook wat hoger in vergelijking met andere vakantieparken. Toch kunt u voor een aantrekkelijke prijs op dit vakantiepark verblijven door juist te kiezen voor last minute of aanbieding kunt u Hof van Saksen korting krijgen. Het is altijd verstandig om de vakantie die u wilt boeken op prijs te vergelijken door de eindprijzen van een last minute en aanbieding met elkaar te vergelijken. Tip: Een aantrekkelijke Hof van Saksen last minute is snel gevonden en in slechts enkele stappen geboekt dankzij het handige boekingssysteem van Landal.

Luxe klasse is sterk van invloed op de boekingsprijs
Wilt u graag zo goedkoop mogelijk een weekend, midweek, week of langere vakantie bij Hof van Saksen boeken? Kijk dan goed naar de luxe klasse. Comfort is het voordeligste om te boeken. Ondanks dat dit de minst luxe klasse accommodatie is, zal u het aan luxe tijdens uw vakantie niet ontbreken. Zo beschikken comfort woningen namelijk over luxe zoals gratis wifi, Blu-Ray speler, LED flatscreen-TV, luxe badkamer, vaatwasser, Nespresso koffiemachine, keukendoekenpakket en koffie- en theepakket, handdoekenpakket per persoon etc. Luxe en extra luxe vakantiewoningen hebben bijvoorbeeld een 2e flatscreen-TV in één van de slaapkamers, sauna, Rituale doucheset en/of jacuzzi. Mocht u dit niet nodig hebben en tegen een zo laag mogelijke prijs willen boeken, dan is Comfort klasse meer dan voldoende voor een heerlijk ontspannen en luxe vakantie bij Hof van Saksen. Het is in ieder geval zo dat wanneer u toch voor de luxe klasse: luxe of extra luxe kiest u ook dan tegen met een aantrekkelijke korting kunt boeken.

Ook de verblijfsduur is sterk van invloed op de boekingsprijs
Wanneer u extra goedkoop een vakantie bij Hof van Saksen wilt boeken kunt u het beste kiezen voor een midweek i.p.v. een weekend of week. Vooral de weekenden zijn populair. Veel mensen met een baan kunnen niet op werkdagen op vakantie of moeten rekening houden met de schooldagen van hun kinderen en kiezen daarom voor een weekend of verblijf in een van de schoolvakanties. Dat maakt dat de midweken voor mensen die zelf hun vakantie ieder moment kunnen plannen wel zo aantrekkelijk.

Prijsverschil Comfort, Luxe en Extra Luxe accommodaties

Prijsverschil Comfort, Luxe en Extra Luxe accommodaties op Hof van Saksen
Bij Hof van Saksen kunt u kiezen uit drie luxe niveaus: comfort (C), luxe (L) en extra luxe (EL). De comfort accommodaties van Hof van Saksen zijn al heel luxe ingericht, maar wanneer u kiest voor luxe of extra luxe dan kunt u van nog meer extra’s genieten tijdens uw vakantie zoals een zonnebank, 2e flatscreen TV (slaapkamer) en Blu-ray-speler. Het is maar net hoeveel luxe u tijdens uw vakantieweek wilt. Maar hoe meer luxe u kiest, des te hoger de prijs. Vindt u vooral de prijs erg belangrijk, dan is een Comfort bungalow een uitstekende keuze m.b.t. prijs/kwaliteit verhouding. Maakt de prijs niet uit en vindt u luxe zoals een 2e TV op een van de slaapkamer belangrijk, kies dan zeker voor luxe of extra luxe.
Bekijk overzicht met accommodaties

Extra aantrekkelijke boekingsprijzen buiten de schoolvakanties

Extra aantrekkelijke boekingsprijzen buiten de schoolvakanties
Buiten de schoolvakanties kunt u met een extra aantrekkelijke Hof van Saksen korting een vakantiewoning boeken. Omdat de vraag naar vakantiewoningen in de schoolvakanties hoog is (met name omdat gezinnen met schoolgaande kinderen rekening moeten houden met de schoolvakantiedata) zorgt dat voor hogere prijzen. U zult op de boekingspagina van Hof van Saksen direct merken dat zodra u de schooldata vermijdt de prijzen een stuk lager zijn. Tip: Landal heeft op deze schoolvakantie pagina alle data van de schoolvakanties staan. Handig om ernaast te houden wanneer u bij Landal Hof van Saksen sneller een voordeliger verblijf buiten de schoolvakanties wilt boeken.

Onbeperkt toegang tot het prachtige design zwembad tijdens uw verblijf

Onbeperkt toegang tot het prachtige design zwembad tijdens uw verblijf
U hoeft geen losse zwemkaartjes te kopen om gebruik te kunnen maken van het grote zwembad op Hof van Saksen. U kunt tijdens uw vakantie onbeperkt (let wel even op de openingstijden) zwemmen in het design zwembad dat o.a. beschikt over een apart peuterbad, recreatiemeer met recreatiestrand en 107 meter lange wildwaterbaan.

Het zwembad van Hof van Saksen biedt heel veel zwemplezier. De 107 meter lange wildwaterbaan die helemaal langs buiten loopt is ontzettend gaaf. Verder valt er van alles te beleven in het zwembad. Zo kunt u met onderwaterscooters zwemmen, het is mogelijk om in een grote waterbubble over het water te lopen, er zijn diverse waterattracties (vanaf 18 juli 2017 ook 3 splinternieuwe glijbanen!) en whirlpools. Mocht het buiten lekker weer zijn, breng dan zeker eens een bezoek aan het recreatiemeer. Hieraan grenst een recreatiestrand. Het recreatiemeer is alleen toegankelijk voor parkgasten van Hof van Saksen.

3 Nieuwe glijbanen op Hof van Saksen voor nog meer zwemplezier.
3 Nieuwe glijbanen!
Vanaf 18 juli 2017 kunnen bij Hof van Saksen 3 nieuwe glijbanen beleefd worden bij het zwembad: gigantische trechter, indoor bandenglijbaan en indoor speedslide. Stuk voor stuk hele toffe glijbanen die het zwemplezier van het vakantieresort naar een nog hoger niveau tillen!

Leuke gratis extra’s

Leuke gratis extra's
Wanneer u een vakantie boekt bij Hof van Saksen ontvangt u een aantal leuke gratis extra’s: bedlinnen, bedden zijn opgemaakt bij aankomst, keukendoekpakket, badkamersetje en Koffie & Thee pakket. Ook ontvangt u gratis Wifi internet in uw accommodatie. Dat de bedden zijn opgemaakt bij aankomst geeft een extra luxe gevoel. Wanneer u arriveert bij uw vakantiewoning wilt u immers niet nog zelf de bedden moeten opmaken, al helemaal niet wanneer u wat later op het park aankomt. Bedlinnen, handdoeken en keukendoeken hoeft u niet zelf mee op vakantie te nemen, want ook die zijn inclusief en scheelt u bagageruimte en gewicht. Het koffie & theepakket is leuk meegenomen en heeft als voordeel dat u bij aankomst even een bakje koffie kunt drinken in uw vakantiehuis.

Hof van Saksen wint Zoover Awards 2017

Hof van Saksen wint Zoover Award
Tijdens de Zoover Awards 2017 is Hof van Saksen (onderdeel van Landal GreenParks) in de prijzen gevallen. Het luxe vakantieresort won de Zoover Award voor beste vakantie bungalowpark aanbieder large.

Hof van Saksen is bijzonder trots op de award en vindt het fantastisch dat gasten het park zo waarderen en hun stem hebben uitgebracht. De gemiddelde gasttevredenheid van het park krijgt een 8.7 en geeft aan dat parkgasten hun verblijf op het luxe vakantieresort zeer goed waarderen. Hof van Saksen blijft zichzelf continu ontwikkelen. Zo werden de afgelopen jaren al diverse vernieuwingen en innovaties doorgevoerd. De meest recente ontwikkeling op het park is de bouw van drie spectaculaire glijbanen die in het najaar geopend worden.

In 2016 won Hof van Saksen een Oranje Zoover Award, deze prijs wordt uitgedeeld aan vakantiepark aanbieders met accommodaties die een een 9 of hoger scoren. Hof van Saksen kreeg een 9,1. In 2015 won het luxe resort een bronzen Zoover Award en was publiekslieveling.

 

*Deze prijs is exclusief € 26 reserveringskosten per boeking en toeristenbelasting (€ 1,20 p.p.p.n.), inclusief BTW, bedlinnen, opgemaakte bedden, 1 handdoekenpakket p.p., keukendoekpakket en koffie- en theepakket.

© Foto’s Landal GreenParks