Hof van Saksen Korting, Parkinformatie en Nieuws

Hof van Saksen Korting, Last Minutes, Aanbiedingen en Parkinfo
Hof van Saksen is één van de meest luxe vakantieparken in Nederland. Dit luxe vakantieresort ligt in het mooie Drenthe en is voor mensen die exclusief willen genieten en tot rust willen komen. Het park beschikt over luxe accommodaties en heeft een ruim aanbod met faciliteiten zoals diverse restaurants, overdekt zwembad met o.a. 4 snelle glijbanen en leuke binnen- en buitenactiviteiten.

Aanbiedingen

Nazomer: Tot 15% korting
Herfstvakantie: Tot 15% korting
Najaar: Tot 25% korting
Kerstvakantie: Tot 15% korting

Foto’s

Foto's

Video

Voordeliger op vakantie? Reserveer dan met Landal korting.

Faciliteiten & Activiteiten

Faciliteiten & Activiteiten

Accommodaties

Accommodaties

Plattegrond

Plattegrond

Nieuws

03/2019 – Nieuwe trechter glijbaan voor Hof van Saksen
Hof van Saksen krijgt een nieuwe trechter glijbaan. Dit wordt de langste trechterglijbaan van de wereld met een lengte van maar liefst 195 meter lang en 4 trechters. De nieuwe glijbaan wordt op 5 juli 2019 geopend.

11/2018 – Hof van Saksen Academy in 2019
In 2019 start de Hof van Saksen Academy. Dit is een opleidingstraject waarbij leerlingen één dag in de week theorielessen volgen en 4 dagen werken op Hof van Saksen. De opleidingen betreffen keuken en bediening. De praktijk- en theorielessen worden op het vakantieresort gegeven. Wanneer leerlingen willen verblijven (wonen) op het park is dat mogelijk.

10/2018 – Nieuwe attracties en accommodaties
Hof van Saksen wil gaan uitbreiden en vernieuwen. Het vakantieresort wil graag nieuwe vakantieboerderijen, speelattracties en horecavernieuwingen. In 2019 worden de 3 glijbanen uitgebreid met een nieuwe bandenglijbaan. De toren waar de 3 glijbanen op zijn aangesloten is al voorbereid op de komst van de 4e glijbaan.

Extra informatie

Kortingscode Hof van Saksen is er niet, wel aanbiedingen
Wanneer je opzoek bent naar een kortingscode voor Hof van Saksen, dan kun je beter kijken naar één van deze aanbiedingen om korting te krijgen, omdat er helemaal geen kortingscodes zijn voor Hof van Saksen.

Landal GreenParks heeft het hele jaar door speciale aanbiedingen voor Hof van Saksen. Je kunt dan denken aan een aanbieding voor de verschillende schoolvakanties zoals de voorjaarsvakantie en zomervakantie. Wanneer je snel op vakantie wilt gaan kun je het beste kiezen voor een last minute.

Het activeren van uw korting bij Hof van Saksen is eigenlijk heel eenvoudig. Je kiest een Hof van Saksen aanbieding om jouw korting te activeren en daarna kies je voor “Bekijk het aanbod” waarna je direct naar een gedeelte wordt gebracht waar de aanbiedingsprijzen staan. Korting wordt aangegeven met een oranje kleur. Is de prijskleur zwart? Dan is dat een reguliere prijs.

De aanbiedingsprijzen van Hof van Saksen zijn nog niet de uiteindelijke prijzen. Er komen namelijk nog kosten bij: reserveringskosten per reservering en toeristenbelasting. Deze kosten worden door Landal onder iedere aanbiedingsprijs weergegeven. De totale boekingsprijs krijg je te zien tijdens het reserveren. Wanneer je een aanbiedingsprijs ziet staan die je aanspreekt en je klikt op de “meer info” button en je klikt daarna op de “boeken” button, dan ga je naar het reserveringssysteem van Hof van Saksen. Hier kiest je jouw reisgezelschap en opties zoals of je een rookvrije en/of huisdiervrije boerderij wilt boeken. Hierna kun je voor extra opties kiezen: annuleringsverzekering en/of reisverzekering. Bij stap 3 ga je naar de prijsberekening. Hier krijg je de totaalprijs van jouw reservering te zien: huur, reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen.

Er zijn kortingscode websites die claimen een kortingscode voor Hof van Saksen te hebben, maar dit is onzin. Dat soort claims werken altijd op dezelfde manier: je moet op en button klikken om de kortingscode te claimen, er laadt een 2e scherm met aanbiedingen voor Hof van Saksen en uiteindelijk ben je terug bij af: geen kortingscode te bekennen.