Hondenbungalow Landal Miggelenberg

Hondenbungalow op Landal Miggelenberg (type 4CD) is ideaal voor mensen met een hond die graag een ontspannen vakantie willen hebben midden in de natuur. Deze bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen en 2 honden. De accommodatie beschikt over diverse hondenvoorzieningen zoals een bench, hondenmand, drink- en voederbakken en omheinde tuin.

4-Persoonshondenbungalow 4CD, Comfort, Vernieuwd

Hondenbungalow Landal Miggelenberg, 4CD voor maximaal 4-personen en 2 huisdieren
De 4-Persoonshondenbungalow 4CD is een Comfort accommodatie en is vernieuwd. Circa 50 m² groot, vrijstaand, geschikt voor maximaal 4 personen en 2 honden, 2 slaapkamers, flatscreen-TV, open keuken met o.a. vaatwasser en magnetron, badkamer met douchecabine en diverse hondenvoorzieningen.

Welkomstpakket voor jouw hond
Wanneer je de 4-persoonshondenbungalow 4CD boekt bij Landal Miggelenberg staat er bij aankomst een welkomstpakket voor jouw hond klaar in de bungalow.

Hondenvoorzieningen aanwezig in de bungalow
Hondenvoorzieningen aanwezig in de bungalow

Vooral ideaal is de aanwezigheid van hondenvoorzieningen in de hondenbungalow 4CD van Landal Miggelenberg: hondenbench, hondenafvalzakjesdispenser-/afvalemmercombinatie, kunststof hondenmand, omheining om de tuin en voeder- en drinkbak (in hoogte verstelbaar + gegalvaniseerd metaal).

Omheining in de tuin is ideaal
Omheining in de tuin is ideaal

De omheining in de tuin is echt ideaal, want zo kun je heerlijk rustig buiten op het terras van je bungalow van je vakantie wilt genieten zonder dat je bang hoeft te zijn dat je hond er vandoor gaat.

Hondenbungalows op Landal Miggelenberg

Hondenbungalows op Landal Miggelenberg
In totaal zijn er 5 hondenbungalows (type 4CD) op het bungalowpark zoals je ook kunt zien op de plattegrond van Landal Miggelenberg.

Nummer 152 vlakbij zandbak/speeltuintje, hondentoilet en wandeldoorgang

Nummer 137 vlakbij kleine vijver en zandbak/speeltuintje

Nummer 131 vlakbij wandeldoorgang, hondentoilet

Nummer 71 vlakbij zandbak/speeltuintje

Nummer 65 vlakbij zandbak/speeltuintje en ingang van het vakantiepark

Parkfaciliteiten voor honden

Parkfaciliteiten voor honden
Honden zijn welkom in het Brasserie restaurant op het park. Ook aanwezig zijn een hondendouche en hondenafvaldispenser op het park.

Brasserie is hondvriendelijk
Het is toegestaan om je hond mee te nemen naar de Brasserie op het park. Hier kun je zowel binnen in het restaurant als buiten op het terras genieten van een lekkere kop koffie, gebak, drankje en een hapje, lunch of diner.

Hondendouche
Bij het hoofdgebouw van Landal Miggelenberg vind je een hondendouche. Ideaal voor wanneer je graag een schone hond wilt hebben na een intensieve wandeling door de natuur. Het gebruik van de hondendouche is gratis. Goed om te weten: De hondendouche is in de winter gesloten.

Hondenafvaldispenser
Zowel poepzakjes als hondenafvaldispenser zijn beschikbaar op het park. Zorg ervoor dat je altijd de behoefte van je hond netjes opruimt en deponeert in de hondenafvaldispenser. Er is zelfs een hondenafvaldispenser bij de bungalow aanwezig.

Wandelen met je hond

Wandelen met je hond
Landal Miggelenberg ligt midden in het groen en wordt omringd door heuvels en bossen. Vanuit je bungalow loop je direct de natuur in.

Tip: Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt op slechts 2,5 kilometer van het park. Landal Miggelenberg zelf ligt in een hele mooie bosrijke omgeving, je hoeft dus niet per se naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe om heerlijk te kunnen wandelen.

Honden welkom in de Brasserie

Honden welkom in de Brasserie
In de Brasserie zijn honden welkom. Je kunt in dit restaurant lekker ontbijten, lunchen of dineren. Op het terras kun je genieten van een heerlijk zonnige dag met lekker drinken en/of eten. Het terras heeft uitzicht op het Avonturenhof. Ideaal want kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen, terwijl jij rustig op het terras kunt ontspannen met de hond.

Is hondenbungalow 4CD de meest ideale bungalow om te boeken?

Ja en nee. De 4CD hondenbungalow van Landal Miggelenberg is ideaal voor wanneer je niet zelf allerlei hondenvoorzieningen met je mee op vakantie wilt nemen. Een hondenbench of hondenmand neemt al snel veel bagageruimte in beslag.

Hondenmand en hondenbench
Waar je wellicht wel even rekening mee moet houden is de grootte van de hondenmand en hondenbench die aanwezig zijn in de bungalow. Mogelijk is deze te klein of te groot voor jouw type hond. Wanneer je bijvoorbeeld een labrador of golden retriever meeneemt op vakantie het heel belangrijk dat de hond zich vrij kan bewegen in de bench. Heb je een kleine hond? Dan kan een grote mand niet fijn zijn om in te slapen.

Accepteert jouw hond ‘spullen van een ander’?
Kijk ook goed of jouw hond ‘spullen van anderen’ wel/niet accepteert. Mogelijk wil jouw hond gewoon zijn/haar vertrouwde mandje om in te slapen en/of eigen drink- en voederbakken. Als jouw hond zijn/haar eigen spullen wil kun je beter een ander type vakantiehuisje kiezen, want anders moet je de aanwezige hondenvoorzieningen eerst opbergen (neem ruimte in op een slaapkamer of kast) om vervolgens je eigen hondenspullen neer te kunnen zetten.

Maximaal 4 personen en 2 honden
De 4CD hondenbungalow is geschikt voor maximaal 4 personen en 2 honden. Misschien dat de bewegingruimte wat aan de kleine kant is wanneer je ook daadwerkelijk met 4 personen en 2 honden op vakantie gaat. De grootte van het vakantiehuisje is namelijk maar 50 m².

Ga je met een groter reisgezelschap dan 4 personen op vakantie?
In totaal zijn er 5 hondenbungalows beschikbaar op Landal Miggelenberg. Gezien het aantal huisjes op het park is dat niet heel veel. De hondenbungalows liggen ook best wel een eindje uit elkaar. Ga je met meer dan 4 personen op vakantie en neem je honden mee? Wellicht dat je dan beter voor een ander type huisje kunt kiezen, omdat je dan wel naast elkaar kunt zitten (voorkeursboeking en mits beschikbaar).

Kies de hondenbungalow die voor jou het meest ideaal ligt
Op de plattegrond van Landal Miggelenberg kun je precies zien waar de hondenbungalows liggen op het park. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hondenbungalow vlakbij een hondenuitlaatplaats en/of wandeldoorgang zodat je snel het bos in kunt gaan met je hond voor het maken van een mooie wandeling. Hou er wel rekening mee dat Landal GreenParks een toeslag rekent wanneer je een voorkeursboeking doet.

Omheining in de tuin van bungalow is fijn
De omheining in de tuin van je bungalow is fijn. Zo kun je met een gerust hart buiten zitten en je hond kan vrij rondlopen. Een unieke eigenschap om juist voor de 4CD hondenbungalow te kiezen. Ga je met een groter reisgezelschap dan 4 personen op vakantie op wil je een vrijere keuze hebben waar je met je huisje zit dan kun je ook voor een ander type bungalow gaan waar huisdieren mogen komen en dat je zelf een speciale grondpen met lijn voor honden meeneemt op vakantie. Je hond kan dan ‘vrij’ rondlopen zonder dat je bang hoeft te zijn dat ie ervandoor gaat.