Jonge gezinnen korting

Heeft u een gezin met jonge kinderen? Dan kunt u bij Center Parcs of Sunparks gebruikmaken van jonge gezinnen korting. Bij zowel Center Parcs als Sunparks mag deze korting gecombineerd worden met vroegboekkorting.

Center Parcs: 20% Familiekorting

Center Parcs: 20% Familiekorting
Bij Center Parcs heet de jonge gezinnen korting: Familiekorting en deze bedraagt 20%. Dit voordeel geldt voor familie of groepen waarbij in het reisgezelschap minstens één kind aanwezig is dat jonger is dan 13 jaar. U mag de familiekorting combineren met vroegboekkorting. Uw voordeel kan daarmee oplopen tot 40%. U dient wel rekening te houden met dat de familiekorting niet geldig is voor de schoolvakanties. In de schoolvakanties kunt u gebruikmaken van één van de andere Center Parcs kortingen.

Combineren met vroegboekkorting mag
Wanneer u gebruikmaakt van de vroegboekkorting ontvangt u 2 extra services: Activiteiten Cadeau t.w.v. € 30 en Gratis voorkeursligging van uw cottage. Boekingsprijzen zoals vermeld bij CenterParcs zijn exclusief verplichte kosten. Deze bestaan uit reserveringskosten, verplichte bedlinnen pakketten wanneer u een Comfort Cottage in Nederland, België of Duitsland boekt en toeristenbelasting + heffingen. Tijdens het boeken wordt u goed op de hoogte gehouden wat de totale prijs is die u betaalt voor uw vakantie bij Center Parcs.

Sunparks: 25% Jonge Gezinnen korting

Sunparks: Jonge Gezinnen korting
Omdat de Sunparks vakantieparken juist ook heel geschikt zijn voor jonge gezinnen heeft Sunparks Jonge Gezinnen korting. Voorwaarde is dat u een kind meeneemt op vakantie dat jonger is dan 12 jaar. Het kortingspercentage bedraagt 25%. Bij aankomst op het vakantiepark dient u de identiteitskaart of paspoort van het jongste kind als bewijs te laten zien. Een andere voorwaarde om voor deze korting in aanmerking te komen is dat u uw vakantie minimaal 2 maanden voor vertrekt boekt.

Combineren met vroegboekvoordeel mag
Wanneer u vroeg boekt bij Sunparks kunt u extra korting krijgen: vroegboekvoordeel. Net als bij Center Parcs geldt dat vroegboekkorting niet geldt in de schoolvakanties. Hoe vroeger u boekt, des te meer voordeel u ontvangt. Boekt u meer dan zes maanden voor uw vertrek dan ontvangt u 20% extra korting. Tussen de 4 en 6 maanden voor uw verblijf is dat 15% en bij 2 maanden voor uw aankomstdatum 10%. Boekingsprijzen bij Sunparks zijn inclusief de servicekosten: water, elektriciteit en tickets voor subtropisch zwembad Aquafun. Boekingsprijzen zijn exclusief verblijfs- en milieuheffing en verplichte dekbedhoes pakketten wanneer u een Select Vakantiehuis boekt.

Jonge gezinnen korting via BungalowSpecials.nl

Jonge gezinnen korting via BungalowSpecials.nl
BungalowSpecials.nl heeft speciaal voor jonge gezinnen een actiepagina beschikbaar met Jonge gezinnen Specials. Wanneer u één of meerdere (jonge) kinderen meeneemt op vakantie komt u in aanmerking voor hoge kortingen. Het maakt bij de Jonge gezinnen Specials niet uit of het uw (klein)kinderen, nichtjes, neefjes etc. zijn.

Safaripark & Vakantiepark Beekse Bergen: 20% Jonge gezinnen korting

Beekse Bergen: Vakantie met korting voor jonge gezinnen
Vakantiepark Beekse Bergen is heel leuk om naartoe te gaan als gezin met jonge kinderen. Op dit park kunt u genieten van een heerlijke familievakantie met kinderen. Het vakantiepark beschikt over diverse binnen- en buitenfaciliteiten voor het hele gezin en leuke gethematiseerde vakantiehuizen en vakantietenten. Een verblijf boeken bij Beekse Bergen is extra aantrekkelijk voor gezinnen met minimaal één kind t/m 11 jaar, want zij krijgen het hele jaar door 20% korting in deze vakantieperiodes.

Vakantiepark Dierenbos: 20% Jonge gezinnen korting

Vakantiepark Dierenbos: Profiteer van 20% jonge gezinnen korting
Vakantiepark Dierenbos is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met (jonge) kinderen. Op het park staan leuke gethematiseerde vakantiehuizen en er zijn diverse lieve dieren aanwezig op het park zoals zwijnen, herten, eekhoorns, alpaca’s en konijnen. Jong en oud kunnen veel plezier hebben op dit park dankzij de leuke binnen- en buitenfaciliteiten zoals de natuurspeeltuin, activiteiten van het animatieteam, dieren aaien en verzorgen op de kinderboerderij en Sportiom (zwemparadijs, fitness, lasergamen en schaatsen). Ouders met minimaal één kind met een leeftijd t/m 11 jaar ontvangen 20% korting op hun verblijf bij Dierenbos in deze vakantieperiodes.