Jungle Cabana is hutje in Jungle Dome van Center Parcs Het Heijderbos

De Jungle Cabana is een hutje in de Jungle Dome (nagebouwd stukje oerwoud) van Center Parcs Het Heijderbos in Limburg. Er zijn Jungle Cabana’s voor 2 of 4 personen. Niet luxe, wel comfortabel. Bovendien is het een avontuur om mee te maken en niet duur om te boeken.

Jungle Cabana is back to basic

Jungle Cabana is back to basic
Jungle Lodge
De Jungle Lodge waarin u verblijft is back to basic, wat wil zeggen dat u slaapt in een eenvoudig tropisch hutje, gelukkig wel met comfortabele bedden (die zelfs zijn opgemaakt bij aankomst) en er liggen handdoeken klaar. De sanitaire voorzieningen zijn centraal geregeld, u deelt deze dus met andere Jungle Cabana gasten. Dat is even een puntje om rekening mee te houden. Wel ‘luxe’ is de privéveranda bij uw junglehuisje. Kunt u mooi vanaf een afstandje alles mooi in de gaten houden in de Jungle Dome of zijn het juist de dieren in de jungle die u in de gaten houden?

Midden in de Jungle Dome
De Jungle Cabana ligt gelukkig niet letterlijk in de middle of nowhere, maar midden in de Jungle Dome van het park Heijderbos. U kunt zelfs gebruikmaken van Wifi mocht u dat willen (helaas niet gratis, kaarten kunt u kopen bij de receptie van het park). Gelukkig maar dat Wifi mogelijk is, in de Jungle Cabana is namelijk geen televisie aanwezig. ’s Avonds zou de verveling toe kunnen slaan, alhoewel een lekker hapje gaan eten in één van de restaurants in de Market Dome, activiteiten en entertainment op het park meer dan voldoende zijn om een leuke avond te hebben.

Roken en huisdieren zijn verboden
Roken is niet toegestaan in de Jungle Cabana, ook wel begrijpelijk, sigarettenrook zou de dieren in de Jungle Dome geen goed doen (evenals uw buren) en aangezien uw hutje grotendeels gemaakt is van hout is het ook niet veilig. Niet alleen sigaretten en sigaren zijn verboden, ook huisdieren mogen de Jungle Cabana niet in. Mocht u dus bijvoorbeeld een hond mee op vakantie willen nemen, dan is de Jungle Cabana geen geschikte keuze.

Jungle Dome

Jungle Dome
Stukje nagebouwd oerwoud
De Jungle Dome is een stukje nagebouwd oerwoud met exotische dieren en planten en een unieke belevenis, zeker voor kinderen. Dit uniek stukje tropen midden in Limburg staat garant voor urenlang ontdekkingsplezier. Er is van alles te ontdekken: van watervallen tot touwbruggen en van tropische dieren tot tropische bomen en planten. Neem vooral eens deel aan de Jungle Expedition. Een ontdekkingstocht opgezet samen met het Wereld Natuur Fonds waarbij kinderen leren over het behoud van het oerwoud.

Overdag weinig rust
De Jungle Dome is niet de meest rustige plaats om uw vakantie door te brengen, tenminste overdag niet in ieder geval. Overdag zult u merken dat het er nogal druk kan zijn met parkgasten, met name kinderen die al het wonderschoon van de Jungle Dome willen ontdekken. Optimaal genieten van uw rust doet u pas na sluitingstijd.

Jungle Cabana alleen te boeken als Jungle Lodge arrangement
Het is alleen mogelijk om de Jungle Cabana te boeken als Jungle Lodge arrangement. Bij het arrangement slaapt u 1 nachtje in deze tropische accommodatie, uw verblijf bestaat uit 2 dagen. Bij aankomst ontvangt u een rugzak waarin een zaklamp en Jungle Lodge Gids zit. Ook ontvangt u tickets voor 2 dagen lang onbeperkt toegang tot subtropisch zwembad Aqua Mundo. ’s Morgens staat een lekkere ontbijtmand op u te wachten op uw veranda. Gelukkig hoeft u dus niet zelf de jungle door te slingeren opzoek naar bananen.

Het Heijderbos is één van de leukste Center Parcs parken

Het Heijderbos is één van de leukste Center Parcs parken
U en uw mede vakantiegangers zullen zich zeker niet vervelen bij Center Parcs Heijderbos. Dit is zeker één van de leukste parken die Center Parcs heeft. Dat komt vooral door de grote diversiteit aan activiteiten die ondernomen kunnen worden. Voor jong en oud zijn er leuke activiteiten, bijvoorbeeld: Kinder Academies, zwemmen in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, Beauty & Wellness, boogschieten, laser battle, elektrische bootjes, paintball, Kids Workshops, klimmen en nog heel veel meer. Lekker hapje en een drankje? Het Heijderbos heeft 8 eetgelegenheden.