Junglebad Vakantiepark Beekse Bergen

Zwemmen in het mooie Junglebad van Vakantiepark Beekse Bergen is superleuk. Het is een overdekt zwembad met veel zwemplezier voor jong en oud. Het is geen subtropisch zwemparadijs, maar toch heeft het zwembad een leuke tropische sfeer dankzij de dierenprints op de muur en tropische planten. Het zwembad heeft een diverse zwemattracties: glijbanen, stroomversnelling en diverse waterelementen.

Junglebad Beekse Bergen is een leuk zwembad én is netjes

Junglebad Beekse Bergen is een leuk zwembad én is netjes
© Foto: beeksebergen.nl – Vooral voor kinderen (en ouders) is het Junglebad een superleuk zwembad

Bekijk zwembadfoto’s ›
Bekijk openingstijden ›

Alles ziet er netjes uit
Het zwembad en de facilitaire voorzieningen (kleedhokjes en douches) zien er netjes uit. Je dierbare spullen kun je veilig opbergen in één van de kluisjes. Zo kun je met een gerust hart gaan zwemmen.

Niet heel groot, wel veel zwemplezier
Het Junglebad is niet heel groot, maar wel overzichtelijk en groot genoeg om meer dan genoeg zwemplezier te beleven. Je hebt niet het idee dat het te benauwd en je hoeft niet bang te zijn dat er steeds iemand tegen je aan kan zwemmen of andersom. De grote ramen zorgen ervoor dat er veel licht aanwezig is in het zwembad en je hebt een mooi uitzicht over het Victoriameer.

Zitgedeelte
Wil je even bijkomen van alle zwempret? Bij het zwembad is een zitgedeelte aanwezig. Natuurlijk ook makkelijk voor alle papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die toezicht willen houden op hun (klein)kinderen. Ook in het zwembad aanwezig: kinderstoelen, kinderbox en automaten (frisdrank en snoep).

Peuterbad met 4 glijbanen en waterdieren

Speciaal voor peuters en kleuters is er een apart zwemgedeelte (peuterbad) met junglelook, leuke waterelementen zoals een waterspuitende krokodil en aap. Ook zijn er speelhutjes met 4 glijbaantjes. In het peuterbad kunnen de allerkleinsten in alle rust veilig spetteren in het water.

Junglebad met glijbaan en stroomversnelling

Het junglebad is net als het peuterbad in jungle look. Dit zwembad heeft een glijbaan waar zowel kinderen als volwassenen vanaf mogen.

Ook zijn er twee kokosnoten aanwezig die zich steeds vullen met water. Wanneer ze te zwaar worden vallen ze om en komt er een grote hoeveelheid water naar beneden. Superleuk om hieronder te gaan staan! Verder heeft het Junglebad een kleine stroomversnelling.

Het Junglebad maakt een verblijf op bungalowpark Beekse Bergen absoluut extra aangenaam.

Buiten zwemmen in het Victoriameer

Vakantiepark Beekse Bergen heeft geen buitenzwembad, maar wel je kunt wel buiten zwemmen in het Victoriameer. Bij dit meer ligt een klein strand waar je kunt zonnen en kinderen zandkastelen kunnen bouwen.

Ben je dol op waterplezier? Dan is dit ook leuk voor jou!

Maak ook eens een uitstapje met de boot vanaf de Afrika Club naar Speelland Beekse Bergen. Parkgasten van Vakantiepark Beekse Bergen hebben gratis onbeperkt toegang tot het Speelland. Het Speelland heeft een leuk avontureneiland en spannende waterattracties.

Avontureneiland
Beleef samen spannende avonturen op het Avontureneiland. Durf jij de oversteek te maken naar het eiland met het vlot? Ben je niet bang voor natten voeten? Maak dan een spannende tocht over de hangbrug. Op het eiland kun je gezellig picknicken met de hele familie en leuke activiteiten ondernemen zoals zelfverzonnen spellen of voetballen.

Stormbaan
Ben jij avontuurlijk ingesteld? Dan is de stormbaan zeker een attractie die je moet ondergaan. Hier kun je laten zien hoe behendig je bent. Om aan het einde van de Stormbaan te komen moet je verschillende obstakels overwinnen.

Waverider
In de Waverider kun je supersnel spetterplezier beleven! Bij deze carrousel attractie vliegen de waterspetters rond je oren. Deze attractie is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook volwassenen.

Waterglijbaan (2x)
Roetsj van de spannende waterglijbaan af. Omdat er twee glijbanen naast elkaar zijn kun je met zijn twee tegelijk naar beneden. Een wedstrijdje houden is natuurlijk superleuk!

Waterfietsen
De waterfietsen van een speelland zijn in de vorm van een zwaan. Je kunt zelf bepalen waar je heen wilt waterfietsen. Omdat het Victoriameer groot is, kun je uren plezier aan deze attractie beleven. De waterfietsen zijn in verschillende grootten beschikbaar (tot maximaal 5 personen per waterfiets).

Aquashuttle
De Aquashuttle is een hele spannende glijbaan met lanceringelement. Je gaat zitten op een plankje waarna je met hoge snelheid naar beneden roetsjt. Op het einde word je samen met je plankje gelanceerd en belandt je enkele meters verder op het water.

Splash
Spanning en sensatie kan gevonden worden bij de Splash. Je stapt in een bootje op 6 meter hoogte waarna je met een flinke snelheid naar beneden raast en in het water plonst.

Botsboten
Botauto’s op het water? Ja! Bij Beekse Bergen hebben ze botsboten. Bots erop los geef je tegenstander een nat pak met de waterspuit op je boot.

Waterpistolen
Waterpistolen plezier! Stuur met de waterstraal van je waterpistool de bal in de goede richting en probeer het eindpunt te bereiken.

Dagje zwemmen wanneer je geen parkgast bent?

Dat kan! Ook dagrecreaten en omwonenden kunnen zwemmen bij het Junglebad. Zwemkaartjes kun je kopen bij de receptie op het park (bij de ingang). Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot het zwembad. Wanneer je van plan bent een dagje te gaan zwemmen kun je het beste vooraf contact opnemen met Beekse Bergen om te vragen of het zwembad is geopend voor dagrecreanten / omwonenden (Tel. receptie: 088-9000321)

Openingstijden & Prijzen

Bekijk de actuele openingstijden wanneer je zin hebt om een heerlijke duik in het leuke Junglebad te nemen. Gasten van Vakantiepark Beekse Bergen hebben gratis toegang tot het zwembad. Dagrecreaten en omwonenden kunnen een zwemkaartje kopen bij de receptie op het park (bekijk actuele prijzen).

Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen
© Foto: beeksebergen.nl – Vakantiepark Beekse Bergen is één van de mooiste bungalowparken in Nederland

Vakantiepark Beekse Bergen is een fantastisch park om naartoe te gaan: Mooie vakantiehuisjes, prachtige dieren en diverse faciliteiten zoals de Afrika Club met leuke entertainment, Restaurant Kaapstad, een animatieteam, het Victoriameer met bootjes, Junglebad en Speelland.

Wanneer je een verblijf boekt bij het vakantiepark ontvang je een GRATIS AttractiePas. Hiermee ontvang je gratis Wifi + onbeperkt toegang tot 7 dagattracties (o.a. Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Dierenrijk en ZooParc Overloon) + korting op uitjes in de omgeving.

Zin in een verblijf bij Vakantiepark Beekse Bergen? Je kunt een keuze maken uit verschillende soorten accommodaties: van safaritent en boomhut tot junglelodge en jungalow.