Kamperen niet mogelijk bij Slagharen in 2024

Helaas is het in 2024 niet mogelijk om te kamperen bij Slagharen, omdat het campingterrein is weggehaald. Op dit terrein staan nu nieuwe vakantiehuizen: Rancho Grande en Rancho Grande Deluxe. Slagharen wil in de toekomst wel een nieuw campingterrein openen.

Campingterrein maakt plaats voor luxe vakantiewoningen

© Foto: Slagharen - Op het 'oude campingterrein' staan nu luxe vakantiewoningen: Rancho Grandes
© Foto: Slagharen – Op het ‘oude campingterrein’ staan nu luxe vakantiewoningen: Rancho Grandes

Het campingterrein bij Slagharen is na seizoen 2023 komen te vervallen. Dit was een viersterren-camping. Op het ‘oude campingterrein’ heeft Slagharen nieuwe accommodaties gerealiseerd: Rancho Grande en Rancho Grande Deluxe. Dit zijn luxe 8-persoons accommodaties.

Een verblijf is inclusief onbeperkt toegang tot Attractiepark Slagharen en Waterpark Aqua Mexicana.

Het is mogelijk om vanaf 26 april 2024 te slapen in deze nieuwe Rancho Grandes.

In de toekomst een nieuwe camping?

Slagharen heeft een vergunning aangevraagd voor het starten van een nieuwe camping. De plannen voor deze nieuwe camping zijn nog in ontwikkeling.

De nieuwe camping zou moeten komen aan de Zwarte Dijk. Dat ligt naast de parkeerplaatsen voor bezoekers van het park. Het aantal verblijfsplaatsen neemt maar minimaal toe. De oude camping had er 881, de nieuwe camping zou er 888 moeten krijgen.

Het is vooralsnog niet bekend wanneer de nieuwe camping zal worden aangelegd en wanneer deze zal openen.

Vast staat dat het in seizoen 2024 niet mogelijk is om te kamperen bij Slagharen.

Slagharen ontvangt Kids Vakantiegids Award voor beste camping bij een pretpark

Slagharen ontving onlangs de Kids Vakantiegids Award voor beste camping bij een pretpark.

Het is alleen nu wel zo dat Slagharen geen camping meer heeft. Daardoor waren campingliefhebbers op social media toch wat verbaasd.

Laten we niet vergeten dat deze prijs gebaseerd is op wat Slagharen in seizoen 2023 met haar camping heeft gepresteerd en dat was een goed resultaat. Ondanks dat de overgang naar een nieuwe camping wat ongelukkig uitkomt, is de prijs welverdiend.

Welke mogelijkheden heb je in 2024 om te slapen bij Attractiepark Slagharen?

© Foto: Slagharen - Toch een beetje het kampeergevoel? Kies voor een verblijf in een Colorado Mobilehome of Wigwam Deluxe.
© Foto: Slagharen – Toch een beetje het kampeergevoel? Kies voor een verblijf in een Colorado Mobilehome of Wigwam Deluxe.

Vanaf 29 maart 2024 (=start seizoen 2024) is het mogelijk om te verblijven op Vakantiepark Slagharen in één van de 11 accommodatietypes: van extra luxe vakantiehuis tot comfortabele mobilehome.

Toch een beetje kamperen bij Slagharen?
Helaas is het niet mogelijk om in 2024 te kamperen met een eigen caravan, camper of tent. Wel zou je eventueel een accommodatie kunnen kiezen welke een beetje in de buurt komt van kamperen. Dat is overnachten in een Colorado Mobilehome of Wigwam Deluxe.

Nieuwe accommodaties in 2024
De Rancho Grande en Rancho Grande Deluxe zijn de nieuwe accommodatietypes van Vakantiepark Slagharen. Een verblijf is mogelijk vanaf eind april 2024. Rancho Grande Deluxe is de meest luxe variant, omdat dit type over extra comfort beschikt zoals een sauna, Quooker kraan en Bluetooth geluidssysteem.