Kerstboom in je accommodatie bij Center Parcs of Landal GreenParks

Zin om je kerstvakantie op een vakantiepark te vieren en wil je graag een kerstboom in je accommodatie? Bij Center Parcs of Landal GreenParks kan een kerstboom voor je geregeld worden.

Center Parcs: Kerstboom met of zonder decoratie

Vader, moeder en kinderen gezellig in een cottage bij Center Parcs. In het vakantiehuisje staat een gezellige kerstboom.
Bij Center Parcs bestel je een kerstboom eenvoudig mee wanneer je je kerstvakantie gaat boeken. Tijdens het boeken van je cottage vind je onder het kopje “Services”, “Kerstboom”.

Je kunt een kerstboom met of zonder decoratie bestellen. Bij aankomst op het park haal je jouw kerstboom op met de voucher die je ontvangt van Center Parcs.

Zo bestel je een kerstboom bij Center Parcs:
1. Ga naar de kerstvakantie actiepagina
2. Kies jouw ideale kerstvakantie
3. Ga naar het kopje “Services”
4. Kies bij “Kerstboom” voor toevoegen
5. Kies voor kerstboom met of zonder decoratie

Bij aankomst op het Center Parcs park van je keuze ontvang je een voucher waarmee je jouw kerstboom (al dan niet met versiering) kunt ophalen op het vakantiepark.

De warmste kerstvakantie beleef je bij Center Parcs
Je kerstvakantie doorbrengen bij Center Parcs is absoluut een onvergetelijke ervaring. Tijdens de kerstvakantie is er op alle vakantieparken van Center Parcs van alles te doen.

De parken zijn feestelijk versierd met Winter Wonderland-versieringen, er zijn vele winterse activiteiten, je kunt heerlijk uiteten gaan bij één van de culinaire restaurants op het park en op het vakantiepark kun je samen diverse leuke activiteiten ondernemen.

Boek nu jouw kerstvakantie bij Center Parcs en ontvang een leuke korting op jouw verblijf!

Landal GreenParks: Kerstboom staat klaar bij je accommodatie

Open haard en kerstboom met versieringen en pakjes bij de open haard in een vakantiehuisje van Landal GreenParks
Bij Landal GreenParks hoef je niet zelf je kerstboom op te halen, deze wordt alvast voor je klaar gezet op het terras van je accommodatie. Het optuigen van de boom doe je zelf.

Een kerstboom kan alleen vooraf gereserveerd worden. Vergeet niet om zelf lichtjes en versieringen mee te nemen, een niet aangekleden kerstboom is ook zo saai :). Bijvoorbeeld bij Bol.com vind je een ruim aanbod met mooie kerstversieringen.

Zo bestel je een kerstboom bij Landal GreenParks:
Het is niet heel duidelijk dit jaar (2019) hoe je een kerstboom bij Landal GreenParks kunt reserveren voor je kerstvakantie. In voorgaande jaren (2017 + 2018) was het zo dat je een reserveringsformulier voor de feestdagen kon downloaden. Het was per park verschillend of de “kerstboom in uw accommodatie” service beschikbaar was.

We hebben gekeken of je bij Landal net als bij Center Parcs eenvoudig een kerstboom met je online reservering kunt mee bestellen, maar de service “kerstboom in uw accommodatie” staat niet aangegeven bij de Extra’s.

Waarschijnlijk kun je deze service wel gewoon telefonisch bestellen via het Contact Service. Wat je het beste even kunt doen is contact opnemen met Landal GreenParks of bij het vakantiepark waar je je kerstvakantie wilt vieren de service “Kerstboom in uw accommodatie” beschikbaar is.

Kerstvakantie bij Landal is gezellig!
De kerstvakantie vieren bij Landal GreenParks is super gezellig. Voor jong en oud zijn er leuke kerstactiviteiten, in de omgeving van diverse parken zijn sfeervolle kerstmarkten en ook Oud en Nieuw vieren is een onvergetelijke ervaring. Boek nu je kerstvakantie bij Landal en ontvang een aantrekkelijke korting!

Tip: Houd je niet van vuurwerk? Kijk dan eens naar één van de vuurwerkvrije Landal parken.

Hof van Saksen: Kerstboom bij Christmas package?

Kinderen versieren en kijken naar kerstboom in vakantiehuis van Hof van Saksen
Wat geldt voor Landal GreenParks parken in het algemeen, geldt ook voor Hof van Saksen (dit resort is onderdeel van Landal): het is niet helemaal duidelijk of je wel/niet een kerstboom kunt bestellen dit jaar (2019).

We vonden een informatiepagina uit 2010 waarbij je een Christmas package kon bestellen. Dit pakket was inclusief een kerstboom. Met het Christmas package kon je buiten gewoon genieten van de kerst, in je eigen vakantieboerderij kon je een kerstboom met verlichting en kerstversiering krijgen. Je kon een keuze maken uit een ‘gewone package’ en ‘package de luxe’.

Wellicht is het mogelijk om een kerstboom voor je accommodatie op Hof van Saksen te reserveren via het Contact Center.

Luxe kerstvakantie? Vakantieresort Hof van Saksen is fantastisch!
Wanneer je graag je kerstvakantie in stijl wilt vieren is het luxe vakantieresort Hof van Saksen een hele goede keuze. Dit mooie park in Drenthe heeft comfortabele en luxe boerderijen waarin je samen kunt genieten van de leuke feestdagen en kunt ontspannen na een dag en avond vol leuke activiteiten.

Hof van Saksen heeft diverse culinaire restaurants waar je uitstekend kunt eten. Tijdens de kerstvakantie zijn er leuke kerstactiviteiten voor alle leeftijden. Zin om ultiem te ontspannen? Dat kan bij de Spa & Wellness. Boek je kerstvakantie bij Hof van Saksen en ontvang een aantrekkelijke korting op je verblijf.

Roompot: Geen kerstboom service

Mooie accommodatie van Roompot Vakanties omringd met groen gras en bomen
We hebben gekeken of het mogelijk is om bij Roompot een kerstboom te bestellen voor je kerstvakantie, maar bij de Extra’s zagen we geen kerstboom service staan. Op internet zijn wel reviews te lezen van vakantiegangers die in voorgaande jaren een kerstboom konden reserveren. Of dit in 2019 mogelijk is staat niet bij roompot.nl aangegeven. Het beste kun je even naar de Roompot klantenservice bellen om te vragen of je een kerstboom kunt bestellen voor jouw accommodatie.

Je zou als alternatief voor een vakantiepark met bomen kunnen kiezen. In een boom bij je vakantiehuisje kun je dan leuke lampjes hangen. Je hoeft dan zelf alleen leuke kerstlichtjes mee te nemen en je hebt meteen een gezellige kerstsfeer.

Wanneer je een vakantie boekt bij Roompot kun je het beste zelf een kerstboom gaan halen. Controleer wel even of het is toegestaan om een kerstboom te plaatsen in de accommodatie waarin je verblijft (contactinformatie). Zorg ervoor dat je je accommodatie altijd veegschoon achterlaat, anders kan Roompot een deel van je waarborg inhouden.

Voordelig én comfortabel op kerstvakantie? Roompot is beste keuze
Wanneer je voordelig op kerstvakantie wilt én je wilt veel comfort tijdens je verblijf dan is Roompot de beste keuze. Je kunt een keuze maken uit heel veel vakantieparken en mooie accommodaties. Op veel Roompot vakantieparken kun je zowel leuke binnen- als buitenactiviteiten ondernemen.

Tip: Het is bij Roompot mogelijk om diverse culinaire extra’s bij te boeken voor je kerstvakantie zoals een gourmetpakket, oudejaarspakket en/of kerstbrunch.

Slagharen: Geen kerstboomservice vakantiehuisje, wel kerstbomen op het park

Slagharen vakantiehuisje gelegen in een winters landschap
Net als bij Roompot konden we bij Slagharen geen kerstboomservice voor je vakantiehuisje vinden. Maar dat is eigenlijk niet zo erg, want het attractie- en vakantiepark van Slagharen zijn mooi versierd met kerstbomen en heel veel lichtjes.

Je kerstvakantie doorbrengen bij Slagharen is echt een unieke ervaring. Zodra je op het park arriveert krijg je meteen het kerstgevoel. Er zijn mooie versierde kerstbomen, heel veel lichtjes, gezellige vuurkorven en leuke ijsbaan Winter Western Village.

Superleuk om tijdens je kerstvakantie bij Slagharen naartoe te gaan is de Miracle of Lights lichtjesoptocht. Dit is een spectaculaire lichtjesshow door het attractiepark met aansluitend een spetterende show met laserstralen, projecties, fonteinshow, muziek en vuurwerk.

Tip: Je kerstverblijf bij Slagharen is inclusief toegang tot het attractiepark, Aqua Mexicana en ijsbaan Winter Western Village.

Zelf kerstboom en kerstversieringen meenemen op kerstvakantie?

Vrouw en man met kerstmuts op versieren kerstboom
Wil je graag een kerstboom voor je accommodatie tijdens de kerstvakantie en biedt het vakantiepark waar je verblijft geen kerstboom service aan? Koop een kerstboom in de omgeving van het vakantiepark waar je verblijft of neem zelf een kunstkerstboom en kerstversieringen mee.

Echte kerstboom kopen
Meestal kun je eenvoudig in de omgeving van het park waar je verblijft een kerstboomverkoper vinden. In Nederland kun je bijvoorbeeld terecht bij het tuincentrum, bouwmarkt of losse verkopers (kerstboomverkopers laten weten kerstbomen te hebben met een groot te koop bord bij een plantage met kerstbomen).

Kunstkerstboom mee op vakantie nemen
Je zou ook zelf een kunstkerstboom mee op vakantie kunnen nemen, al neemt dat natuurlijk wel bagageruimte in beslag. Je zou eventueel kunnen kiezen voor een wat kleinere kerstboom die je als klein pakket met je mee op vakantie kunt nemen. Ook een guirlande kan een idee zijn. Dat is een decoratieve kerstslinger. Die kun je ook optuigen met lichtjes en versiering. Of je kiest voor kerstdecoraties voor in jouw accommodatie waarmee je het heel gezellig kunt maken.

Tip: Bij Bol.com vind je een uitgebreid aanbod met kunstkerstbomen, guirlandes (decoratieve kerstslingers) en kerstdecoraties.