Kinderboerderij Center Parcs De Eemhof

De kinderboerderij van Center Parcs De Eemhof is een superleuke activiteit voor (gezinnen met) kinderen. De kinderboerderij heeft veel lieve dieren zoals geiten, konijnen, ezels, varkens en kippen. De kinderboerderij ligt op het vakantiepark zelf en is een gratis activiteit en is leuk voor het hele gezin.

Center Parcs De Eemhof heeft veel leuke activiteiten. Bekijk alle activiteiten >

In de bovenstaande video krijg je een impressie van hoe een bezoekje aan de kinderboerderij van Center Parcs De Eemhof is. Zodra je het hekje van de kinderboerderij opent komen de dieren zoals lieve geitjes je al tegemoet. Je vindt allerlei soorten dieren op de kinderboerderij zoals kippen, hanen, ezels, bokjes, en geitjes. De dieren lopen vrij om je heen en veel dieren vinden het fantastisch om gekroeld te worden. Ook leuk om te bekijken is het grote konijnenhok, hier zitten superveel konijnen! Het is best wel een groot terrein waar alle dieren rondlopen, je bent dus niet zomaar uitgekeken!

Zoals je op de plattegrond van Center Parcs De Eemhof kunt zien ligt de kinderboerderij vlakbij de High Adventure Experience, Adventure Golf, Sportarena, Bungee Trampoline, Hangout, Boogschietbaan, Action Factory, House of Games en Cool Factor Laser Battle vinden.

Tip: Wanneer er nieuwe diertjes worden geboren op de kinderboerderij wordt hier op de Facebook pagina van De Eemhof of centerparcsforum.nl wordt melding van gedaan.