Kinderbungalows Landal Het Vennenbos

Bij Landal Het Vennenbos kun je een keuze maken uit 3 soorten kinderbungalows: 4-persoonskinderbungalow 4BKM, 4-persoonskinderbungalow 4CK of 6-persoonskinderbungalow 6CK.

4-Persoonskinderbungalow 4BKM

4-Persoonskinderbungalow 4BKM, Landal Het Vennenbos
De 4-persoonskinderbungalow 4BKM is een eenvoudige, maar wel gezellige bungalow die over voldoende comfort beschikt om je vakantie ontspannen door te komen. Deze accommodatie is circa 57 m² groot, geschakeld, gelijkvloers en heeft o.a. twee slaapkamers, één badkamer met ligbad, Wifi tegen betaling, open haard, flatscreen TV en diverse kindervoorzieningen.
Goed om te weten: Landal GreenParks geeft duidelijk aan dat de 4BKM kinderaccommodatie geschikt is voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen.

De 4BKM kinderbungalow is niet luxe. Zo is er geen vaatwasser aanwezig en de magnetron is geen combimagnetron. De badkamer heeft bovendien alleen een ligbad met een douchegordijn (niet fijn). Het design van deze bungalow is nodig aan vervanging toe, maar daar staat tegenover dat deze bungalow voordelig is om te boeken. Wel zijn er diverse kindervoorzieningen aanwezig: babybad, kinderbox, kinderbestek, kinderspeel-/slaapkamer met hoogslaper, kinderbed, kinderstoel, speciale veiligheidsvoorzieningen en speelgoed.

De slaapkamer voor de twee volwassenen is redelijk groot en heeft een tweepersoonsbed. De kinderspeel/-slaapkamer is wat aan de kleine kant, maar is dankzij de hoogslaper toch een leuke slaapkamer voor kinderen en er is ook nog wat ruimte om rustig te kunnen spelen (speelgoed is aanwezig, als is dit wel wat eenvoudig).

De 4BKM kinderbungalows zijn gelegen vlakbij de kinderboerderij, speeltuin en Bollo Club (zie plattegrond Landal Het Vennenbos). Wanneer je graag in een kinderbungalow wilt verblijven vlakbij deze kinderfaciliteiten dan is de 4BKM kinderbungalow ideaal.

4-Persoonskinderbungalow 4CK

4-Persoonskinderbungalow 4CK, Landal Het Vennenbos
De 4-Persoonskinderbungalow 4CK heeft een mooi nieuw design. Het is een geschakelde bungalow geschikt voor maximaal 4 personen. Deze leuke kinderbungalow beschikt over de nodige luxe zoals veel kindervoorzieningen, tweede TV op één van de slaapkamers, kinderslaapkamer met stapelbed, terras met terrasmeubilair en picknicktafel, flatscreen-TV in de woonkamer, open haard, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat (4-pits), nette badkamer met ligbad.

Goed om te weten: Landal GreenParks heeft aan dat deze kinderbungalow geschikt is voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.

Makkelijk is dat deze 4-persoonkinderbungalow beschikt over vele kindervoorzieningen: babybad, kinderbox, kinderbestek, aankleedkussen, kinderspeel-/slaapkamer met hoogslaper, kinderbed, kinderstoel, speciale veiligheidsvoorzieningen, kindveilige keukenkastjes, kindveilige kookplaat, kindveilige stopcontacten en speelgoed.

De 4CK kinderbungalows zijn gelegen vlakbij de speeltuin, Bollo Club en kinderboerderij (zie plattegrond Landal Het Vennenbos). Kies je voor meer luxe tijdens je vakantie én wil je graag met je bungalow vlakbij diverse kinderfaciliteiten zitten dan is de 4CK kinderbungalow ideaal.

6-Persoonskinderbungalow 6CK

6-Persoonskinderbungalow 6CK, Landal Het Vennenbos
De 6-Persoonskinderbungalow 6CK heeft een splinternieuw design. Wanneer je met een reisgezelschap van maximaal 6 personen (incl. kinderen) op vakantie gaat en je wat meer vakantiegeld over hebt voor heel wat meer luxe, dan is dit dé accommodatie om voor te gaan. Deze accommodatie is circa 70 m² groot, geschakeld en heeft o.a. twee verdiepingen, inpandige berging, Wifi tegen betaling, drie slaapkamers, 2x flatscreen-TV, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat (4-pits), één badkamer met vlakke douche en veel kindervoorzieningen.

Goed om te weten: Landal GreenParks geeft duidelijk aan dat de 6CK kinderaccommodatie geschikt is voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen. Het is eventueel mogelijk om een kinderbedje bij te plaatsen, al is de ruimte hiervoor wat beperkt.

De 6CK kinderbungalow beschikt over de nodige luxe zoals 2x een flatscreen-TV, vaatwasser, inductiekookplaat (4-pits), combimagnetron, privé terras met o.a. terrasmeubilair en picknicktafel, badkamer met vlakke douche en veel kindervoorzieningen (veel meer dan de 4BKM kinderbungalow).

Deze kindervoorzieningen zijn aanwezig: aankleedkussen, commode, kinderbestek, kinderservies, toiletverkleiner, kinderwastafel, kinderspeel-/slaapkamer met stapelbed, kinderstoel, kinderopstapje, kindveilige kookplaat, kindveilige keukenkastjes, kindveilige stopcontacten, traphekje, Bollo spellentafel, speelgoed, jeu-de-boules-set, schoolbord, speelruimte en Swinx spelcomputer.

De 6CK kinderbungalows zijn gelegen vlakbij de kinderboerderij, Bollo Club en speeltuin (zie plattegrond Landal Het Vennenbos). Kies je voor meer luxe tijdens je vakantie én wil je graag met je vakantiehuisje vlakbij diverse kinderfaciliteiten zitten dan is de 6CK kinderbungalow ideaal.

Wifi is helaas niet gratis

Landal GreenParks heeft tegenwoordig best wel wat vakantieparken waar Wifi internet gratis is, helaas hoort Landal Het Vennenbos daar (nog) niet bij. Wanneer je wilt kunnen internetten kun je bij de receptie op het park Wifi vouchers kopen. Op internet gaan gaat eenvoudig: maak connectie met de Wifi van het park, start je internetbrowser en vervolgens kun je de code van de Wifi voucher invullen waarna je meteen kunt internetten.

Goed om te weten: Omdat Landal Het Vennenbos een bosrijk park is kan het zijn dat het Wifi internet soms wat slecht werkt. Ook bij grote drukte op het park is het internet niet al te best. Mocht je flinke problemen ondervinden met het internet tijdens je verblijf, meld dit dan bij de receptie op het park.