Kinderbungalows Landal Het Vennenbos zijn leuk en gezellig

Bij Landal Het Vennenbos kun je een keuze maken uit 2 soorten kinderbungalows: 4-persoonskinderbungalow 4CK en 6-persoonskinderbungalow 6CK. Beide kinderbungalows hebben een nieuw interieur en beschikken over de nodige comfort zoals een veel kinderfaciliteiten, flatscreen-TV, Wifi-internet, keuken met o.a. vaatwasser en combimagnetron, nette badkamer.

4-Persoonskinderbungalow 4CK

4-Persoonskinderbungalow 4CK, Landal Het Vennenbos
De 4-Persoonskinderbungalow 4CK heeft een mooi nieuw design. Het is een geschakelde bungalow geschikt voor maximaal 4 personen. Deze leuke kinderbungalow beschikt over de nodige luxe zoals veel kindervoorzieningen, tweede TV op één van de slaapkamers, kinderslaapkamer met stapelbed, terras met terrasmeubilair en picknicktafel, flatscreen-TV in de woonkamer, open haard, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat (4-pits), nette badkamer met ligbad.

Makkelijk is dat deze 4-persoonkinderbungalow beschikt over vele kindervoorzieningen: babybad, kinderbox, kinderbestek, aankleedkussen, kinderspeel-/slaapkamer met hoogslaper, kinderbed, kinderstoel, speciale veiligheidsvoorzieningen, kindveilige keukenkastjes, kindveilige kookplaat, kindveilige stopcontacten en speelgoed.

De 4CK kinderbungalows zijn gelegen vlakbij de speeltuin, Bollo Club en kinderboerderij (zie plattegrond Landal Het Vennenbos). Kies je voor meer luxe tijdens je vakantie én wil je graag met je bungalow vlakbij diverse kinderfaciliteiten zitten dan is de 4CK kinderbungalow ideaal.

Goed om te weten: Landal GreenParks geeft aan dat deze kinderbungalow geschikt is voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.

6-Persoonskinderbungalow 6CK

6-Persoonskinderbungalow 6CK, Landal Het Vennenbos
De 6-Persoonskinderbungalow 6CK heeft een splinternieuw design. Wanneer je met een reisgezelschap van maximaal 6 personen (incl. kinderen) op vakantie gaat en je wat meer vakantiegeld over hebt voor heel wat meer luxe, dan is dit dé accommodatie om voor te gaan. Deze accommodatie is circa 70 m² groot, geschakeld en heeft o.a. twee verdiepingen, inpandige berging, Wifi tegen betaling, drie slaapkamers, 2x flatscreen-TV, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat (4-pits), één badkamer met vlakke douche en veel kindervoorzieningen.

De 6CK kinderbungalow beschikt over de nodige luxe zoals 2x een flatscreen-TV, vaatwasser, inductiekookplaat (4-pits), combimagnetron, privé terras met o.a. terrasmeubilair en picknicktafel, badkamer met vlakke douche en veel kindervoorzieningen (veel meer dan de 4BKM kinderbungalow).

Deze kindervoorzieningen zijn aanwezig: aankleedkussen, commode, kinderbestek, kinderservies, toiletverkleiner, kinderwastafel, kinderspeel-/slaapkamer met stapelbed, kinderstoel, kinderopstapje, kindveilige kookplaat, kindveilige keukenkastjes, kindveilige stopcontacten, traphekje, Bollo spellentafel, speelgoed, jeu-de-boules-set, schoolbord, speelruimte en Swinx spelcomputer.

De 6CK kinderbungalows zijn gelegen vlakbij de kinderboerderij, Bollo Club en speeltuin (zie plattegrond Landal Het Vennenbos). Kies je voor meer luxe tijdens je vakantie én wil je graag met je vakantiehuisje vlakbij diverse kinderfaciliteiten zitten dan is de 6CK kinderbungalow ideaal.

Goed om te weten: Landal GreenParks geeft duidelijk aan dat de 6CK kinderaccommodatie geschikt is voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen. Het is eventueel mogelijk om een kinderbedje bij te plaatsen, al is de ruimte hiervoor wat beperkt.

Wifi is helaas niet gratis

Landal GreenParks heeft tegenwoordig best wel wat vakantieparken waar Wifi internet gratis is, helaas hoort Landal Het Vennenbos daar (nog) niet bij. Wanneer je wilt kunnen internetten kun je bij de receptie op het park Wifi vouchers kopen. Op internet gaan gaat eenvoudig: maak connectie met de Wifi van het park, start je internetbrowser en vervolgens kun je de code van de Wifi voucher invullen waarna je meteen kunt internetten.

Goed om te weten: Omdat Landal Het Vennenbos een bosrijk park is kan het zijn dat het Wifi internet soms wat slecht werkt. Ook bij grote drukte op het park is het internet niet al te best. Mocht je flinke problemen ondervinden met het internet tijdens je verblijf, meld dit dan bij de receptie op het park.