Koos Fanweekend bij Vakantiepark Hunzedal (Roompot)

Koos Fanweekend bij Vakantiepark Hunzedal (Roompot)
Het Koos Fanweekend bij Vakantiepark Hunzedal (Roompot) is van vrijdag 20 september tot maandag 23 september 2019. Dit exclusieve weekend van Roompot Vakanties kun je met een boeken met een aantrekkelijke korting.

Het Koos Fanweekend is een fantastisch weekend speciaal voor kinderen. Tijdens dit weekend kunnen zij allerlei leuke activiteiten ondernemen samen met Koos Konijn. Alle parkgasten die dit weekend geboekt hebben krijgen gratis toegang tot diverse leuke activiteiten! Ook superleuk tijdens dit weekend: Koos Pyjamaontbijt en Koos Fanbuffet.

Bij Vakantiepark Hunzedal kun je een keuze maken uit comfortabele accommodaties: chalets of bungalows voor 4 tot 14 personen of ruime kampeerplaatsen.

Tip! Bekijk het fotoalbum van het vorige Koos Fanweekend

Programma Koos Fanweekend Vakantiepark Hunzedal

Het Koos Fanweekend van Vakantiepark Hunzedal is een goed gevuld programma met allerlei leuke gratis activiteiten. Wil je weten aan welke activiteiten je allemaal kunt deelnemen? Kijk dan eens naar het programma overzicht. Hierbij staat per dag precies aangegeven wat er allemaal die dag wordt georganiseerd.

Programma overzicht:
vrijdag 20 september 2019
zaterdag 21 september 2019
zondag 22 september 2019

Leuke extra’s

Je kunt jouw Koos Konijn Fanweekend nog specialer maken met leuke extra’s.

Koos Pyjamaontbijt
Koos Pyjamaontbijt

Het Koos Pyjamaontbijt (ontbijtbuffet) is op zaterdag en zondag ochtend in het Bruin Café vanaf 08.30u. Dit is een uitgebreid ontbijt met allerlei lekkers zoals verse broodjes, vers gekookt eitje, fruit, beleg, melk en Fristi. Koos Konijn komt ook een kijkje nemen tijdens het ontbijt. Tip: Trek je leukste, mooiste of gekste pyjama aan en maak kans op een leuke prijs!

Goed om te weten: Het Koos Pyjamaontbijt is in het Bruin Café om 08:30u op zaterdag 21 september en zondag 22 september 2019. Reserveren is noodzakelijk. Je kunt dit arrangement mee boeken tijdens het reserveren van jouw bungalow of via mijnroompot.nl.

Tip: Het Koos Pyajamaontbijt is gratis voor kinderen t/m 4 jaar! Volwassene € 9,95 en kinderen van 5 t/m 12 jaar: € 4,95.

Koos Fanbuffet
Koos Fanbuffet

Tijdens het Koos Fanweekend kun je genieten van het lekkere Koos Fanbuffet met allerlei lekkere gerechten: heerlijke salades, soepen, hoofdgerechten en desserts. Koos Konijn is ook aanwezig bij het Koos Fanbuffet. Voor alle kinderen heeft hij een toffe verrassing in petto!

Goed om te weten: Het Koos Fanbuffet is om 17:00u en 19:15u op zaterdag 21 september 2019. Reserveren is noodzakelijk. Je kunt dit arrangement mee boeken tijdens het reserveren van jouw bungalow of via mijnroompot.nl.

Tip: Het Koos Fanbuffet is gratis voor kinderen t/m 4 jaar! Volwassene € 22,50 en kinderen van 5 t/m 12 jaar: € 10,75.

Vraag & Antwoord

Wat is het Koos Fanweekend?
Het Koos Fanweekend is een speciaal door Roompot Vakanties georganiseerd weekend waarbij Koos Konijn en al zijn fans centraal staan. Het hele weekend worden er diverse leuke gratis activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen samen met Koos Konijn fansen, spelen en feesten.

Waar vindt het Koos Fanweekend plaats?
Het Koos Fanweekend Editie september 2019 vindt plaats op Vakantiepark Hunzedal (Drenthe). Dit vakantiepark is ligt op een prachtige locatie, ligt aan een recreatiemeer en heeft comfortabele accommodaties. Het is een veelzijdig vakantiepark en is een ideale vakantiebestemming voor jong en oud.

Wanneer is het Koos Fanweekend?
Het Koos Fanweekend vindt plaats van vrijdag 20 september t/m maandag 23 september 2019. Je kunt er ook voor kiezen om van je weekend een week vakantie te maken. Ook na het Koos Konijn weekend kun je genieten van het leuke sport- en animatieprogramma op Vakantiepark Hunzedal.

Voor wie is het Koos Fanweekend?
Het Koos Fanweekend wordt speciaal voor kinderen georganiseerd (doelgroep: 4 t/m 8 jaar) en hun ouders. Maar ook oudere zusjes, broertjes, opa’s en oma’s zijn natuurlijk welkom. En natuurlijk alle Koos Konijn fans, jong en oud!

Welke activiteiten vinden er zoal plaats tijdens het Koos Fanweekend?
Tijdens het Koos Konijn Fanweekend worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals welkomstopening van het weekend door Koos Konijn, ga op de foto met Koos, pyjama ontbijt, Roompot Clubdans, boogschieten, buks & pistool schieten, Knutsel Club, fossielen zoeken, wandelen over het blote voetenpad, klimmen, ondergronds Labyrint, vishengel maken, knikkertoernooi, huttenbouw, Kids DJ show, minidisco, broodjes bakken, kampvuur, skelterrace, Roompot Rangers, circusshow Sander & Friends en Koosfestijn.

Vakantiepark Hunzedal, Drenthe (Roompot)

Vakantiepark Hunzedal, Drenthe (Roompot)
Vakantiepark Hunzedal is een kindvriendelijk vakantiepark in Drenthe. Dit park wordt aangeboden door Roompot Vakanties.

Ruime keuze uit accommodaties en campingplaatsen
Het vakantiepark heeft een ruime keuze uit accommodaties (chalets, bungalows, safaritenten, ingerichte tenten, bungalowtenten en familievilla’s). Ook is er de mogelijkheid om een campingplaats te reserveren. Het park beschikt over diverse faciliteiten zoals een zwemparadijs, recreatiemeer, supermarkt, buffetrestaurant, pannenkoekenrestaurant, pizzeria, bowlingbanen, fietsverhuur, midgetgolf, Kids Club en waterfietsverhuur.

Hoge score: 8+
Vakantiepark Hunzedal krijgt een 8+ van parkgasten. Vooral de kindvriendelijkheid, animatie, zwemparadijs, eetgelegenheid en de schoonheid van het park scoren hoog.

Kindvriendelijk vakantiepark
Het is echt een fantastisch vakantiepark om als gezin met kinderen naartoe te gaan, want speciaal voor kinderen wordt er van alles georganiseerd. Het is dan ook een heel kindvriendelijk park. In de Kids Club kunnen ze heerlijk knutselen, tekenen en Koos Konijn ontmoeten. Koos Konijn loopt ook regelmatig over het park heen, zo zegt maakt hij ’s morgens een rondje over het park om iedereen te begroeten. Ook een recreatieprogramma, recreatieruimte, speeltuinen, sport-/speelveld(en), gratis sport en animatie, Kids Club, lasergame, trampoline en zwemparadijs zijn allemaal aanwezig op het park.

Zwemparadijs
In het zwemparadijs kun je uren zwemplezier hebben. Zo zijn er onder andere een stroomversnelling, glijbanen, peuterbad en buitenbad. Veiligheid staat voorop, in het zwembad is een gecertificeerde badmeester aanwezig.

Gratis bij jouw vakantie
Een groot aantal accommodaties van Vakantiepark Hunzedal beschikt over gratis Wifi internet. Wil je graag met je laptop, tablet of smartphone internetten dan is dat meteen vanaf de start tot het einde van je vakantie mogelijk. Sport- en animatie activiteiten zijn gratis toegankelijk, evenals toegang tot het zwemparadijs met buitenbad.

Nieuwe en gerestylde accommodaties
Vakantiepark Hunzedal heeft diverse nieuwe en gerestylde accommodaties. Zo staan er op het vakantiepark nieuwe vrijstaande chalets met een modern interieur en deze zijn van alle gemakken voorzien zoals een flatscreen TV, vaatwasser, gaskachel en infraroodsauna. Het is per chalet verschillend welke faciliteiten aanwezig zijn. Ook zijn er gerestylde vrijstaande bungalows met een fris nieuw interieur met warme kleuren. Ook deze bungalows zijn van alle gemakken voorzien zoals een flatscreen TV, comfortabele banken en stoelen, gratis Wifi, vaatwasser, combimagnetron en ruim terras met tuinmeubilair.