Koos Fanweekend Roompot Weerterbergen

Het Koos Fanweekend is een fantastische vakantiebeleving voor kinderen van 4 t/m 8 jaar, maar ook oudere kinderen zijn welkom wanneer ze graag bij deze bijzondere happening aanwezig willen zijn. Het Koos Fanweekend vindt plaats van 24 t/m 27 mei 2019 op Roompot Weerterbergen. Dit leuke weekend zit vol met leuke, gratis activiteiten zoals dansen met Koos op muziek, kijken naar de voorstelling van Kindercircus Salto en kinderen ontvangen een goodiebag.

Koos Fanweekend Weerterbergen

Koos Fanweekend Weerterbergen
Roompot Weerterbergen is een bruisend vakantiepark. Er zijn veel leuke activiteiten te doen zoals fietsen, vissen, knutselen en zwemmen. Bij vakantiepark Weerterbergen kunt u wat dat betreft alle kanten op. Het park heeft diverse faciliteiten waaronder een buffetrestaurant, snackbar en pizzeria. Op het park staan gezellige vakantiehuisjes die van alle gemakken zijn voorzien. Er zijn zelfs vakantiehuisjes met een eigen steiger en roeiboot.

Weekend: Van 24 t/m 27 mei 2019
Locatie: Roompot Weerterbergen (Limburg)
Prijs: Vanaf € 232*
Keuze uit: 21 accommodatietypes
Waardering: 8,2**
BEKIJK AANBIEDING

 

*Deze prijs is inclusief reserveringskosten, exclusief toeristenbelasting (verschilt per park). Bedlinnen en eindschoonmaak zijn optioneel en zijn mee te boeken tijdens het maken van uw reservering. U kunt ook extra services bijboeken zoals opgemaakte bedden bij aankomst en voorkeursligging van uw accommodatie.

**Waardering is een gemiddeld cijfer op basis van gegevens zoals gezien bij Roompot.nl op 1 maart 2019.