Koos Konijn Foundation Vakantiehuis

In het weekend van 19 t/m 22 mei werd tijdens het Koos Konijn Fanweekend het allereerste Koos Konijn Foundation Vakantiehuis geopend.

Speciaal ingerichte vakantiewoning

De slaapkamer in het Koos Konijn Foundation Vakantiehuis is vrolijk en mooi.
Het Koos Konijn Foundation Vakantiehuis is een speciaal ingerichte vakantiewoning waarin gezinnen die het moeilijk hebben kunnen genieten van een zorgeloos en superleuke vakantie. Het vakantiehuis staat op vakantiepark Roompot Weerterbergen en is geheel gerestyled en beschikt o.a. over 2 speciale Koos Konijn-kamers voor kinderen.

Koos Konijn Foundation
De Koos Konijn Foundation is een initiatief van Roompot Vakanties. Sinds 2016 zet zij zich in voor zorgeloos plezier en geluk voor kinderen. De Foundation doet dit o.a. door vakanties te organiseren speciaal voor gezinnen niet het moeilijk hebben. Het Koos Konijn Foundation Vakantiehuis op Roompot Weerterbergen is een prachtig initiatief waarbij gezinnen 365 dagen per jaar kunnen genieten van een ontspannen vakantie.

Roompot Weerterbergen

Roompot Weerterbergen
Roompot Weerterbergen in Limburg is een echt familiepark in een bosrijke omgeving. Omdat er zoveel faciliteiten en activiteiten op het park zelf aanwezig zijn heeft dat als voordeel dat u het vakantiepark zelf niet af hoeft. Het subtropisch zwembad is mooi, groot en netjes. Het subtropisch zwembad heeft o.a. een golfslagbad, reuzenglijbaan van 52 meter lang met speciale lichteffecten, buitenbad en kinderbad met speeltoestel. De watertemperatuur in het zwembad is prima. Ook leuk is de indoor speeltuin waar kinderen uren kunnen klimmen en klauteren. Wilt u graag een hapje eten? Vakantiepark Weerterbergen heeft een ruime keuze uit diverse eetgelegenheden: restaurant (à la carte en buffet), eetcafé, pannenkoekenrestaurant en pizzeria.

Het gebruik van sport- en animatieactiviteiten op dit vakantiepark is gratis. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld knutselen met Koos Konijn en deelnemen aan sportactiviteiten en toernooien. Ook toegang tot het zwemparadijs is gratis. Tieners hebben gratis toegang tot de ChillZone. Deze ruimte is speciaal gemaakt voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Zij kunnen hier internetten, muziek luisteren, gamen, darten en chillen met andere jongeren.

Leuke activiteiten voor kinderen

– Bowlen
– Subtropisch zwemparadijs
– Glow in the dark minigolf
– Indoor-speeltuin
– Kano varen
– Waterfietsen
– Midgetgolf
– Recreatieruimte
– Speeltuinen
– Tafeltennis
– Sport- en speelvelden (o.a. voetbal en basketbal)
– Tennissen
– Vissen
– Koos Konijn (knuffelen, knutselen)

 

© Foto’s Roompot Vakanties