Center Parcs Korting 2021 Last Minutes en Aanbiedingen

Center Parcs Korting 2021 Last Minutes en Aanbiedingen
Center Parcs korting nodig? Boek je verblijf in 2021 met korting bij Center Parcs met één van deze last minutes of aanbiedingen.

Let op: Alle parkfaciliteiten gesloten t/m dinsdag 9 februari 2021

Let op: Alle parkfaciliteiten gesloten t/m dinsdag 9 februari 2021
Nederland zit opnieuw in een lockdown. Dat houdt voor Center Parcs dit keer in dat alle parkfaciliteiten gesloten moeten blijven t/m dinsdag 9 februari 2021. Het kan zijn dat parkfaciliteiten nog langer gesloten of beperkt geopend zullen zijn na die datum, maar dat wordt dan bekend gemaakt middels een persconferentie op TV.

Het is dus NIET mogelijk om bijvoorbeeld te gaan zwemmen in het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs, gebruik te maken van restaurants (eten laten bezorgen bij je cottage is wel mogelijk), bowlen, midgetgolfen of games in de Action Factory.

Rijksoverheid heeft met nadruk laten weten geen reizen naar het buitenland te boeken of naar het buitenland te gaan. Je mag WEL op vakantie naar een Center Parcs park in Nederland. Blijf zoveel mogelijk in je cottage op het Center Parcs vakantiepark waar je verblijft. Onderneem geen uitjes. Wandelen en fietsen is toegestaan, maar houdt je aan de regels zoals voldoende afstand houden!

Belangrijke informatie m.b.t Corona & Center Parcs:
centerparcs.nl/zorgeloze-vakantie

Welkomstaanbieding: € 25 extra korting

Welkomstaanbieding: Ontvang € 25 extra korting
Ontvang als nieuwe gast € 25 extra korting op je verblijf met de Center Parcs welkomstaanbieding. Deze korting mag gecombineerd worden met de 20% vroegboekkorting en/of 20% familie of 55+ korting. Boek je een verblijf bij een Center Parcs vakantiepark met subtropisch zwembad (Aqua Mundo)? Zwemtickets voor dit superleuke zwemparadijs zijn inbegrepen bij je verblijf!
Bekijk € 25 extra welkomstkorting

Last Minutes

Flexibele Last Minute: Boek nu, beslis later!
Flexibele Last Minute: Boek nu, beslis later!

Center Parcs heeft nu een speciale Boek nu, beslis later aanbieding. Bij deze actie kun je jouw last minute vakantie gratis omboeken wanneer je tot maximaal 1 week voor aankomst + je hebt de optie om slechts 10% van de boekingssom te betalen als je reserveert. Bij Center Parcs beleef je een heerlijk last minute verblijf met leuke binnen- en buitenactiviteiten!
Bekijk flexibele Last Minutes

Januari / februari Last Minutes: Tot 40% korting
Januari / februari Last Minutes: Tot 40% korting

Geniet van een heerlijk verblijf in januari of februari bij Center Parcs. Onderneem leuke activiteiten zoals zwemmen in het superleuke subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, activiteiten aan zee, tennissen, bowlen, midgetgolfen, klimmen en nog veel meer! Ook leuk heel leuk om te doen is lekker eten laten bezorgen bij je cottage. Bleef een onvergetelijk verblijf met jouw familie midden in de natuur. Boek nu jouw last minute voor januari of februari bij Center Parcs en ontvang tot 40% korting.
Bekijk januari / februari Last Minutes

Februari, maart, april Last Minutes: Tot 40% korting
Februari, maart, april Last Minutes: Tot 40% korting
Geniet van een heerlijk verblijf op één van de mooie Center Parcs parken en kom helemaal tot rust. Wil je graag leuke activiteiten ondernemen? De vakantieparken van Center Parcs liggen op de mooiste locaties midden in de natuur. Ideaal om mooie wandel- en fietstochten te maken. Op de parken is ook van alles te doen zoals klimmen, bowlen, golf, gamehouse, fitness, indoor speelparadijs, subtropisch zwemmen en nog veel meer. Boek een verblijf voor februari, maart of april en ontvang tot 40% korting!
Bekijk februari / maart / april Last Minutes

Winter Last Minutes: Tot 40% korting
Winter Last Minutes: Tot 40% korting
Ga er even heerlijk tussenuit in januari, februari of maart. Binnen en buiten is er genoeg te beleven. Ga bijvoorbeeld lekker subtropisch zwemmen in Aqua Mundo, onderneem diverse activiteiten zoals wandelen, fietsen, sporten (b.v. tennis, golf, voetbal, fitness, klimmen en boogschieten). Ook speciaal voor kinderen zijn er diverse leuke activiteiten zoals het indoorspeelparadijs, midgetgolf, gamehal, speeltuinen en nog veel meer. Boek nu je Last Minute verblijf voor de maand januari, februari of maart en ontvang tot 40%korting.
Bekijk winter Last Minutes

Voorjaarsvakantie Last Minutes: Tot 40% korting
Voorjaarsvakantie Last Minutes: Tot 40% korting
Bij Center Parcs beleef jij de ideale voorjaarsvakantie, want het maakt niet uit wat voor weer het is. Er zijn altijd leuke binnen- en buitenactiviteiten te ondernemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het maken van mooie wandel- of fietstochten door de natuur, lieve dieren bezoeken op de Kinderboerderij, subtropisch zwemmen in het Aqua Mundo zwemparadijs, waterfietsen, bowlen, basketballen, midgetgolf of indoor speelparadijs. Tijdens de voorjaarsvakantie worden er bovendien extra speciale voorjaarsactiviteiten georganiseerd! Boek nu je voorjaarsvakantie last minute en ontvang tot 40% korting.
Bekijk voorjaarsvakantie Last Minutes

Weekend Weg Last Minutes: Tot 45% korting
Weekend Weg Last Minutes: Tot 45% korting
Even heerlijk twee dagen er tussenuit? Center Parcs heeft speciale Weekendje Weg last minutes beschikbaar met tot 45% korting. Ideaal voor een voordelig weekendje weg met zijn tweeën, het hele gezin of met vrienden. Op de Center Parcs parken kun je samen allerlei leuke binnen- en buitenactiviteiten ondernemen.
Bekijk weekend weg Last Minutes

2 Personen Last Minutes: Tot 45% korting
2 Personen Last Minutes: Tot 45% korting

Samen met zijn tweetjes op vakantie? Kies dan voor een last minute voor 2 personen. Ideaal voor een romantisch weekendje weg of gewoon om samen even heerlijk te ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven. Geniet samen van leuke binnen- en buitenactiviteiten. Ontvang tot 45% korting op je verblijf voor 2 personen.
Bekijk 2-personen Last Minutes

Villages Nature Paris: Een unieke samenwerking tussen Center Parcs en Disneyland Parijs, Boek nu

Aanbiedingen

Welkomstaanbieding: Ontvang € 25 extra korting
Welkomstaanbieding: Ontvang € 25 extra korting

Speciaal voor nieuwe gasten heeft Center Parcs een welkomstaanbieding. Deze is ook geldig voor last minutes. Bij de welkomstaanbieding ontvang je als nieuwe gast last minute korting + € 25 extra welkomstkorting. Verblijf je op een Center Parcs vakantiepark met subtropisch zwemparadijs (Aqua Mundo)? Tickets voor dit superleuke zwemparadijs zijn inbegrepen bij je verblijf!
Bekijk € 25 welkomstkorting

Speciale aanbieding: Boek nu, beslis later!
Speciale aanbieding: Boek nu, beslis later!

Center Parcs heeft nu een speciale Boek nu, beslis later aanbieding. Bij deze actie mag je gratis jouw vakantie omboeken tot maximaal 1 week voor aankomst + je hebt de optie om slechts 10% van de boekingssom te betalen als je reserveert (=aanbetaling). Je kunt nu dus extra flexibel jouw vakantie boeken! Bij Center Parcs beleef je een onvergetelijke vakantie met heel veel leuke binnen- en buitenactiviteiten!
Bekijk aanbieding

Vroegboeken: Tot 36% korting + 2 Extra's
Vroegboeken: Tot 36% korting + 2 Extra’s
Het is nu mogelijk om met tot 36% vroegboekkorting voordelig een cottage te boeken bij Center Parcs. Ook ontvang je activiteitencadeau t.w.v. € 30 en gratis voorkeursligging t.w.v. € 33. Maak snel gebruik van deze vroegboekkorting SuperDeal en geniet van een heerlijk verblijf incl. toegang tot zwemparadijs Aqua Mundo!
Bekijk vroegboekkorting

Vakantie in januari of februari: Tot 40% korting
Vakantie in januari of februari: Tot 40% korting

Geniet van een heerlijk verblijf in januari of februari bij Center Parcs. Onderneem leuke activiteiten zoals zwemmen in het superleuke subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, activiteiten aan zee, tennissen, bowlen, midgetgolfen, klimmen en nog veel meer! Ook leuk heel leuk om te doen is lekker eten laten bezorgen bij je cottage. Bleef een onvergetelijk verblijf met jouw familie midden in de natuur. Boek nu jouw vakantie voor januari of februari bij Center Parcs en ontvang tot 40% korting.
Bekijk aanbieding

Februari, maart, april aanbieding: Tot 40% korting
Februari, maart, april aanbieding: Tot 40% korting
Geniet van een ontspannen verblijf op één van de mooie Center Parcs vakantieparken en kom helemaal tot rust. Wil je graag actief bezig zijn? De parken van Center Parcs liggen op de mooiste locaties midden in de natuur. Perfect om mooie wandel- en fietstochten te maken. Op de vakantieparken is ook van alles te ondernemen zoals klimmen, escape room, minigolf, bowlen, fitness, indoor speelparadijs, subtropisch zwemmen en nog veel meer. Ga er even lekker tussenuit in de maand februari, maart of april en ontvang tot 40% korting op je verblijf!
Bekijk aanbieding

Winteraanbieding: Tot 40% korting
Winteraanbieding: Tot 40% korting
Ga er even heerlijk tussenuit in januari, februari of maart. Ook in de winter is er binnen en buiten genoeg te beleven. Ga bijvoorbeeld lekker subtropisch zwemmen in Aqua Mundo, onderneem allerlei activiteiten zoals wandelen, fietsen, sporten (b.v. tennis, golf, voetbal, fitness, klimmen en boogschieten). Ook speciaal voor kinderen zijn er diverse leuke activiteiten zoals het indoorspeelparadijs, midgetgolf, gamehal, speeltuinen en nog veel meer. Boek nu je verblijf voor de maand januari, februari of maart en ontvang tot 40%korting.
Bekijk aanbieding

Voorjaarsvakantie 2021: Tot 40% korting
Voorjaarsvakantie 2021: Tot 40% korting
Bij Center Parcs beleef jij de ideale voorjaarsvakantie, want het maakt niet uit wat voor weer het is. Er zijn altijd leuke binnen- en buitenactiviteiten te ondernemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het maken van mooie wandel- of fietstochten door de natuur, lieve dieren bezoeken op de Kinderboerderij, subtropisch zwemmen in het Aqua Mundo zwemparadijs, waterfietsen, bowlen, basketballen, midgetgolf of indoor speelparadijs. Tijdens de voorjaarsvakantie worden er bovendien extra speciale voorjaarsactiviteiten georganiseerd! Boek nu je voorjaarsvakantie en ontvang tot 40% korting.
Bekijk aanbieding

Lang Paasweekend 2021: Tot 20% korting + Gratis Extra's
Lang Paasweekend 2021: Tot 20% korting + Gratis Extra’s
Geniet van een lekker lang paasweekend bij Center Parcs en trek er samen op uit. Beleef hoe de natuur weer opleeft en maak een mooie wandeling of fietstocht of ga kijken bij de pasgeboren dieren op de Kinderboerderij. Mocht het buiten wat minder weer zijn, dan zijn er ook nog genoeg leuke binnenactiviteiten op het vakantiepark te beleven zoals subtropisch zwemmen in Aqua Mundo, klimmen, gamen, tennis, Beauty & Wellness of ga gezellig uiteten in de Market Dome. In het paasweekend worden er leuke paasactiviteiten georganiseerd waaronder een heuse Paaseieren Zoektocht. Boek nu je Lang Paasweekend 2021 en ontvang tot 20% korting + 2 gratis extra’s (voorkeursligging + activiteiten cadeau).
Bekijk aanbieding

Meivakantie 2021: Tot 20% Korting + Gratis Extra's
Meivakantie 2021: Tot 20% Korting + Gratis Extra’s
Geniet met zijn allen van een leuke meivakantie. Samen zwemmen in het Aqua Mundo zwemparadijs, wandelen of fietsen of onderneem leuke binnen- en buitenactiviteiten op het vakantiepark zoals bowlen, waterfietsen, tennissen, midgetgolfen en lekker uit eten gaan in het parkrestaurant. Boek nu je meivakantie 2021 bij Center Parcs en ontvang tot 20% korting + 2 gratis extra’s (voorkeursligging + activiteiten cadeau).
Bekijk aanbieding

Hemelvaart 2021: Tot 20% Korting + Gratis Extra's
Hemelvaart 2021: Tot 20% Korting + Gratis Extra’s
Gezellig samen Pinksteren vieren bij Center Parcs. Maak een mooie parkwandeling, ga tropisch genieten in het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs of onderneem één van de vele andere leuke activiteiten op het park. Boek nu jouw Pinksteren weekend en ontvang tot 20% korting. Je krijgt bovenop deze korting ook nog 2 gratis extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. € 30 + Gratis voorkeursligging t.w.v. € 33.
Bekijk aanbieding

Pinksteren 2021: Tot 20% Korting + Gratis Extra's
Pinksteren 2021: Tot 20% Korting + Gratis Extra’s
Gezellig samen Pinksteren vieren bij Center Parcs. Maak een mooie parkwandeling, ga tropisch genieten in het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs of onderneem één van de vele andere leuke activiteiten op het park. Boek nu jouw Pinksteren weekend en ontvang tot 20% korting. Je krijgt bovenop deze korting ook nog 2 gratis extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. € 30 + Gratis voorkeursligging t.w.v. € 33.
Bekijk aanbieding

Zomervakantie 2021: Tot 20% Korting + Gratis Extra's
Zomervakantie 2021: Tot 20% Korting + Gratis Extra’s
Zeg ja tegen een zomervakantie vol plezier en kies voor een onvergetelijke vakantie bij Center Parcs. Onderneem samen leuke activiteiten zoals wandelen, fietsen, subtropisch zwemmen, klimmen, Family Laser Battle, Escape Room, minigolf, bowlen, lekker uit eten gaan in het parkrestaurant, golfen of water- en strandsporten. Boek nu jouw zomervakantie en ontvang tot 20% korting + 2 gratis extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. € 30 + Gratis voorkeursligging t.w.v. € 33.
Bekijk aanbieding

Herfstvakantie 2021: Tot 20% Korting + Gratis Extra's
Herfstvakantie 2021: Tot 20% Korting + Gratis Extra’s
Beleef een onvergetelijke herfstvakantie vol kleur. Geniet bijvoorbeeld van lekker wandelen of fietsen door de bossen of langs de kust. Op de parken van Center Parcs is ook van alles te doen zoals waterfietsen, tennis, bowlen, zwemmen, lasergamen, klimmen, vissen, midgetgolfen en nog veel meer! Boek nu jouw herfstvakantie en ontvang tot 20% korting + 2 gratis extra’s: ActiviteitenCadeau t.w.v. € 30 + Gratis voorkeursligging t.w.v. € 33.
Bekijk aanbieding

Schoolvakanties 2020/2021: Tot 20% korting + 2 Gratis Extra's
Schoolvakanties 2020/2021: Tot 20% korting + 2 Gratis Extra’s
Boek een vakantie die valt in de schoolvakantie en ontvang tot 20% korting op jouw boeking + activiteiten cadeau (tot 3 activiteiten t.w.v. € 30) + Gratis voorkeursligging van jouw cottage (t.w.v. € 33).
Bekijk schoolvakantie korting

Pretpark aanbiedingen: Superveel vakantieplezier!
Pretpark aanbiedingen: Superveel vakantieplezier!

Center Parcs heeft de Center Parcs Meerdagenpas, hiermee krijg je onbeperkt toegang tot een pretpark tijdens jouw verblijf. Op dit moment kan gekozen worden uit: Wildlands, Toverland en Plopsa Indoor.
Bekijk pretpark aanbiedingen

Waanzinnige Woensdag: Extra veel korting!
Waanzinnige Woensdag: Extra veel korting!

Woensdag is een belangrijke dag bij Center Parcs. Op deze dag ontvang je namelijk extra veel voordeel tijdens de Waanzinnige Woensdag. Elke woensdag kun je een cottage boeken tegen een uitzonderlijk scherpe prijs.
Bekijk woensdag actiepagina

55+ Korting: 20% Korting voor 55+ én daar bovenop tot 20% vroegboekkorting!
55+ Korting: 20% Korting voor 55+ én daar bovenop tot 20% vroegboekkorting!
Speciaal voor families of groepen met minstens één volwassene van 55 jaar of ouder heeft Center Parcs 55+ korting. Wanneer je jouw vakantie 2 maanden van tevoren boekt mag je de 55+ korting combineren met tot 20% vroegboekkorting! Ook ontvang je ActiviteitenCadeau (t.w.v. € 30) + Gratis Voorkeursligging (t.w.v. € 33).
Bekijk 55+ korting

Familiekorting: 20% Korting voor families én daar bovenop tot 20% vroegboekkorting!
Familiekorting: 20% Korting voor families én daar bovenop tot 20% vroegboekkorting!

Speciaal voor families of groepen met minstens één kind jonger dan 13 jaar heeft Center Parcs Familiekorting. Wanneer je jouw vakantie 2 maanden van tevoren boekt mag je de Familiekorting combineren met tot 20% vroegboekkorting! Ook ontvang je ActiviteitenCadeau (t.w.v. € 30) + Gratis Voorkeursligging (t.w.v. € 33).
Bekijk familiekorting

Speciaal voor jonge gezinnen: Baby Vakantie!
Speciaal voor jonge gezinnen: Baby Vakantie!

Voor jonge gezinnen is er de speciale Baby Vakantie aanbieding. Je ontvangt bij deze aanbieding een aantrekkelijke korting én babymeubels in je cottage (b.v. babybedje, kinderstoel en traphekje), gratis Babyservicepakket (op een geselecteerd aantal parken) en keuze uit flexibele aankomstdagen en verblijfsduur.
Bekijk Baby Vakantie