vakantieparkmagazine.nl

Roompot Korting, Last Minutes en Aanbiedingen

Boek met korting bij Roompot Vakanties met één van de onderstaande last minutes of aanbiedingen.

Last Minutes

Last minutes mei / juni: Vanaf € 86*Last minutes mei / juni: Vanaf € 86*
Boek extra voordelig een vakantie in mei of juni vanaf € 86*. Deze maanden zijn niet alleen heel voordelig om een vakantie te boeken, de gemiddelde temperatuur in deze maanden is vaak ook al een stuk beter met regelmatig een lekker zonnetje. Bij Roompot kunt u een keuze maken uit een ruim aanbod met accommodaties en parken.
BEKIJK MEI / JUNI LAST MINUTES

Aanbiedingen

Voordelig op vakantie in juni of 1e week juli: Vanaf € 86*Voordelig op vakantie in juni of 1e week juli: Vanaf € 86*
Geniet voor de drukke zomervakantie periode van een voordelige vakantie in juni of de eerste week in juli. Kies uit diverse mooie vakantiehuisjes: chalets, bungalows of villa’s. Roompot heeft een heel groot aanbod met hele mooie vakantieparken in binnen- en buitenland.
BEKIJK AANBIEDING

Zomervakantie: Vanaf € 114*Zomervakantie: Vanaf € 114*
Boek nu alvast uw zomervakantie voor een aantrekkelijke boekingsprijs. De zomervakantie is één van de leukste vakanties van het jaar. Samen met zijn allen genieten van de zomerzon. Kies voor een vakantiepark aan de kust en geniet van zon, zee en strand of kies voor een park in de bossen en maak mooie wandel- en fietstochten.
BEKIJK AANBIEDING

Koos Fanweekend Weerterbergen: Vanaf € 144*Koos Fanweekend Weerterbergen: Vanaf € 144*
Het Koos Fanweekend vindt op Roompot Vakantiepark Weerterbergen plaats van 25 t/m 28 mei 2018. Een weekend boordevol gratis activiteiten. Boek nu alvast uw verblijf voor dit leuke kinderweekend. In september is er nogmaals een Koos Fanweekend, maar dan bij Roompot Hunzedal (zie hieronder).
BEKIJK AANBIEDING

Koos Fanweekend Hunzedal: Vanaf € 121*Koos Fanweekend Hunzedal: Vanaf € 121*
Het Koos Fanweekend vindt op Roompot Vakantiepark Hunzedal plaats van 21 t/m 24 september 2018. Een weekend boordevol gratis activiteiten. Boek nu alvast uw verblijf voor dit leuke kinderweekend. Wilt u graag in mei al naar het Koos Fanweekend? Dat kan bij Roompot Weerterbergen (zie hierboven).
BEKIJK AANBIEDING

Bospop 2018: Vanaf € 370*Bospop 2018: Vanaf € 370*
Combineer uw bezoek aan poprockfestival Bospop 2018 (14 en 15 juli 2018) met een verblijf op Roompot Weerterbergen. Deze aanbieding is inclusief: verblijf in een 4- of 6-persoons bungalow, super lekker Bospopbuffet op vrijdagavond, reserveringskosten en toeristenbelasting.
BEKIJK AANBIEDING

Weinfest Cochem 2018: vanaf € 284*Weinfest Cochem 2018: vanaf € 284*
Van 24 t/m 27 augustus 2018 vindt het Heimat- und Winefest plaats in Cochem. Een gezellig volksfeest dat vier dagen in het teken staat van wijnproeverijen, lekker eten en muziek. Op zondag is er een grote optocht door de stad en in de avond een gigantisch vuurwerk. Wilt u hier bij zijn? Boek een voordelig een verblijf bij Roompot.
BEKIJK AANBIEDING

Herfstvakantie: Vanaf € 94*Herfstvakantie: Vanaf € 94*
Wanneer u nu alvast uw herfstvakantie boekt, ontvangt u een extra aantrekkelijke vroegboekkorting. Even heerlijk een weekend, midweek of week ertussenuit in de herfst. Samen genieten van de mooie kleuren in de natuur, gezellig bij de open haard zitten in het huisje of leuke activiteiten ondernemen op het park.
BEKIJK AANBIEDING

Attractiepark aanbiedingen: Vakantie + Leuk dagje uit!Attractiepark aanbiedingen
Kijk zeker eens naar de attractiepark aanbiedingen van Roompot. Kies uit Toverland, Neeltje Jans, Diergaarde Blijdorp, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Safaripark Beekse Bergen of Wildlands Adventure Zoo Emmen.
BEKIJK ATTRACTIEPARK AANBIEDINGEN

Efteling arrangement, Verblijf inclusief dagje EftelingEfteling arrangement
Combineer uw vakantie bij Roompot De Katjeskelder met een dagje Efteling. Met het Efteling arrangement bent u voordeliger uit.
BEKIJK EFTELING ARRANGEMENT

Familievillavoordeel, Met de hele familie of grote groep vrienden voordelig op vakantieFamilievillavoordeel
Ga voordelig op vakantie met de hele familie of grote groep vrienden. De familievilla’s en groepsbungalows van zijn van alle gemakken voorzien en liggen op de mooie locaties in Nederland en het buitenland.
BEKIJK FAMILIEVILLAVOORDEEL

Groepskorting & Lang Verblijf KortingGroepskorting & Lang Verblijf Korting
Roompot heeft 2 speciale kortingen voor groepen en voor parkgasten die lang willen verblijven op een Roompot vakantiepark. Wanneer u 10 of meer vakantieverblijven boekt ontvangt u groepskorting. Boekt u een verblijf van minimaal 6 weken dan ontvangt u Lang Verblijf Korting.
BEKIJK GROEPS-/LANG VERBLIJF KORTING

2 GRATIS Vakantiecheques 2018

Vakantiecheque € 50 Korting
Vakantiecheque € 50 Korting
Boek minimaal 6 weken voor aankomst uw vakantie bij Roompot en ontvang € 50 extra korting op uw verblijf. Deze vakantiecheque is geldig voor alle aankomsten t/m 17 december 2018 en geldt ook voor de vakantieperiodes (=schoolvakanties). De € 50 Kortingscheque wordt automatisch geactiveerd wanneer u op onderstaande button klikt. De € 50 korting wordt namelijk alleen automatisch verrekend in de boekingsprijs wanneer u via de actiepagina uw vakantie boekt! Een kortingscode invullen is NIET nodig.
BEKIJK € 50 VAKANTIECHEQUE

Vakantiecheque € 25 Korting
Vakantiecheque € 25 Korting
Boek tussen de 6 en 3 weken voor aankomst uw vakantie bij Roompot en ontvang € 25 extra korting op uw verblijf. Deze vakantiecheque is geldig voor alle aankomsten t/m 17 december 2018 en geldt ook voor de vakantieperiodes (=schoolvakanties). De € 25 Kortingscheque wordt automatisch geactiveerd wanneer u op onderstaande button klikt. De € 25 korting wordt alleen automatisch verrekend in de boekingsprijs wanneer u via de actiepagina uw vakantie boekt! Een kortingscode invullen is NIET nodig.
BEKIJK € 25 VAKANTIECHEQUE

 

*De boekingsprijzen bij Roompot Vakanties zijn inclusief reserveringskosten. Alleen de gemeentelijke toeristenbelasting is niet bij de prijs inbegrepen.