Kortingscode VakantieVeilingen.nl

Kortingscode VakantieVeilingen.nl, goedkoper online shoppen
Het internet staat vol met claims dat voor bepaalde reiswebsites er kortingscodes zijn, zo ook voor VakantieVeilingen.nl. In dit artikel gaan we opzoek naar of er voor VakantieVeilingen.nl echt kortingscodes beschikbaar zijn of niet.

Wanneer je opzoek gaat naar een kortingscode voor VakantieVeilingen.nl zal je al snel opvallen dat je meestal geen codes zult vinden, maar alleen aanbiedingen / acties. De meeste mensen die een kortingscode voor VakantieVeilingen.nl zoeken doen dat om te besparen op de veilingkosten van € 5 of € 10 per gewonnen veiling en/of verzendkosten die bij bepaalde artikelen geldt.

Gaming Deals Juni

De rest van je korting pak je immers al mee wanneer je met een veiling gaat meebieden, tenminste je hoopt voordeliger uit te zijn, bijvoorbeeld bij het meebieden op tickets voor een dagje uit.

Beste optie: Korting via de nieuwsbrief

Een van de beste tips om korting bij VakantieVeilingen.nl te krijgen is door je in te schrijven op de nieuwsbrief. Als er al een kortingscode wordt gelanceerd ga je dat als eerste vernemen wanneer je nieuwsbrieflid van VakantieVeilingen.nl bent. In het verleden is het al een paar keer voorgekomen dat er een exclusieve kortingscode via een nieuwsbrief werd verspreid. 9 Van de 10 keer betreft de nieuwsbrief een overzicht met actuele veilingen. Veel kortingscode websites claimen dat je via de nieuwsbrief de beste kortingen kunt krijgen. Daar sluiten we ons gedeeltelijk bij aan. De beste kortingen kun je ook gewoon krijgen wanneer je rechtstreeks naar de website van VakantieVeilingen.nl gaat of gebruikmaakt van de app.

Goed om te weten: Online vernamen we dat kortingscodes die via de nieuwsbrief van VakantieVeilingen.nl worden persoonsgebonden zijn en niet op algemene website worden geplaatst.

“Mis nooit meer een aanbieding met de VakantieVeilingen nieuwsbrief?”, veel gehoord op kortingscode- en aanbiedingen websites. Tenzij alle reclame meteen in je Gmail reclamefolder of spamfolder wordt gezet kan dit de beste manier zijn om snel op de hoogte te zijn van de nieuwste veilingen en eventuele kortingscodes. Als je niet op e-mails zit te wachten kun je net zo goed rechtstreeks naar de website van VakantieVeilingen.nl gaan of de app downloaden.

Bulkveilingen

Bulkveilingen zijn veilingen waarbij je extra goedkoop aan megaverpakkingen kunt komen, bijvoorbeeld met wasmiddel of vaatwastabletten. Ons advies bij deze actie is om heel goed te letten op gangbare prijzen voor deze pakketten voordat je gaat bieden. Grote webshops zoals Bol.com en Amazon.de bieden dezelfde bulkproducten vaak tegen hele aantrekkelijke prijzen aan. Houd ook bij de bulkveilingen goed rekening met de € 5 bijkomende administratiekosten + verzendkosten.

Gratis Vakantieveilingen app

Wow, gratis VakantieVeilingen.nl app. Tja, ten eerste is het eerder dat VakantieVeilingen.nl blij is wanneer zoveel mogelijk mensen hun app downloaden, omdat er dan meer wordt geboden op veilingen. Immers je pakt onderweg snel je mobieltje erbij om even mee te bieden op een veiling. Ten tweede zou het niet slim zijn wanneer er voor de app betaald zou moeten worden, want dat zou vrijwel niemand doen. Dus dat ie gratis is, is in dit geval niet meer dan logisch. Wanneer je dol bent op bieden op veilingen is de veiling app een leuke aanwinst voor je smartphone, maar het is dus geen korting zoals op kortingwebsites wel zo wordt gepresenteerd.

Gratis account bij VakantieVeilingen.nl

Tja, voor een ‘gratis account’ geldt hetzelfde als voor de ‘gratis app’. Het zou nogal gek zijn wanneer je voor een account zou moeten betalen bij VakantieVeilingen.nl. Je mag gewoon onbeperkt gratis meebieden op veilingen. Nou ja gratis… wanneer je de veiling wint zul je je gewonnen veiling toch echt moeten betalen. Een ‘gratis account’ wordt op verschillende dealwebsites aangeboden als korting voor VakantieVeilingen.nl, dat is onzin, een account is altijd gratis maar geeft je standaard geen extra korting.

40%, 50%, 70% Korting?

De kortingen voor VakantieVeilingen.nl vliegen je om de oren op kortingscode- en aanbiedingen websites: 40%, 50%, zelfs 70%… Je zou bijna denken dat je het voor niets krijgt. Je korting is afhankelijk van de veiling waarop je biedt. Je kunt bieden vanaf € 1, maar vaste kosten komen er altijd bij, sowieso de € 5 veilingkosten (ook wel administratiekosten genoemd). Je kunt eenvoudig de werkelijke korting berekenen die je krijgt door eerst op te zoeken wat de dienst/artikel echt waard is. Daarna vergelijk je deze prijs met de uiteindelijke veilingprijs + verplichte bijkomende kosten x 100%.

50% Korting op uitjes

Volgens bepaalde kortingscode websites zou je 50% korting kunnen krijgen op uitjes. Je korting zou inderdaad kunnen oplopen tot dat percentage, maar hou er wel rekening mee dat de veiling bepaalt hoe hoog je korting op een dagje weg is. Hou ook de veilingkosten van € 5 altijd in het oog. Check ook goed de werkelijke prijzen van de uitjes voordat je begint met bieden, zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

50% Korting op sauna deals

Ook weer veel te zien op kortingscode websites is dat je 50% korting op sauna deals kunt krijgen. Wat zijn die sauna deals dan precies? In de rubriek ‘Sauna en Wellness‘ op VakantieVeilingen.nl staan tientallen veilingen voor sauna en beauty arrangementen / dagjes uit. Zo zijn er veilingen voor beautybehandelingen, dagje Thermen, saunabezoek, workshops make-up en wellnessresorts. Net als bij de dagjes uit geldt ook hier weer dat het kortingspercentage helemaal afhankelijk is van hoe een veiling loopt. Wat we wel zagen was dat je korting nog iets hoger kan zijn uiteindelijk dan 50%, dus ja het klopt dat je een hoge korting op ‘sauna deals’ kunt krijgen.

Tot 50% korting op koken en tafelen deals

Tot 50% korting scoren op potten en pannen (‘Koken en tafelen’ heet deze rubriek bij VakantieVeilingen.nl)? Hmmm… Dit is absoluut een rubriek waarbij je alvorens je gaat meebieden op producten in deze rubriek de werkelijke prijs online moet opzoeken. Waarde en adviesprijzen zeggen vaak bar weinig. Prijsvergelijkers zijn helemaal makkelijk om snel te zien welke prijs je het beste kunt bieden. Zo af en toe zit er dan weleens een veiling tussen waarbij je tot 50% korting (of zelfs nog iets meer krijgt).

Tot 60% korting op je hotelovernachting

Nog even en je kunt gratis overnachten in een hotel… dat is natuurlijk niet zo, maar je zou tot 60% korting moeten krijgen op een hotelovernachting bij VakantieVeilingen.nl volgens sommige deal websites. De veilinggroep ‘Hotels‘ is één van de meest populaire rubrieken van VakantieVeilingen.nl. Veel mensen boeken maar wat graag een nachtje weg in een hotel tegen een bodemprijs.

Dit is ook wel één van de rubrieken waar je de meeste korting kunt meepakken, maar ook hier geldt weer dat je heel goed de bijkomende kosten in de gaten moet houden + dat je goed checkt bij zowel het hotel als een prijsvergelijker wat de werkelijke kamerprijzen zijn. Zorg er ook goed voor dat je in de gaten houdt waar je precies op biedt. Je wilt immers niet terecht komen in een rommelig hotel met vieze hotelkamers (controleer dus reviews op een website zoals Zoover.nl of Trivago.nl). Dat je tot 60% korting kunt krijgen op een hotelovernachting is misschien wat aan de hoge kant, maar dat je een leuke korting kunt meepakken klopt wel.

Tot 50% korting op je Fletcher hotelovernachting

Volgens diverse aanbiedingen websites zou je tot 50% korting op je Fletcher hotelovernachting kunnen krijgen. Klopt dat ook? Fletcher Hotels biedt in ieder geval wel graag hotelkamers aan via VakantieVeilingen.nl. En het aanbod is zelfs nog divers ook: hotelovernachting combineren met een dagje wellness, slapen in een luxe hotelkamer, zelfs slapen in een verrassingshotel is mogelijk. Toegegeven, als je een beetje slim biedt kan je best een leuke korting halen uit een Fletcher veiling of dat echt tot 50% korting kan… er wordt zoveel geboden op hotelkamerveilingen dat je geluk moet hebben. Check wel eerst goed de hotelkamer prijzen via fletcher.nl of via een prijsvergelijker alvorens je gaat boeken. O ja, en ook hier geldt weer: let op de verplichte bijkomende kosten en op wat voor soort hotelkamer je biedt.

Extra veel korting op VakantieVeilingen.nl tijdens Black Friday of Cyber Monday?

Black Friday, Cyber Monday etc. je wordt bestookt met dit soort acties rond dit soort dagen. De korting die je bij VakantieVeilingen.nl krijgt is echt afhankelijk van hoe een veiling verloopt. Als jij een slim bod doet en de veiling wint + er zijn niet zoveel mensen die meebieden of veel hoger dan jij bieden, dan is kun je veel korting meepakken. Maar dat er op dagen als Black Friday of Cyber Monday extra korting zou zijn, nee, dat konden wij niet zien in ieder geval.

“Nog lagere prijzen op veilingen bij VakantieVeilingen tijdens BlackFriday”, ook zo’n mooie leus van kortingscode websites. Hoe kunnen de prijzen nou nog lager zijn als alle veilingen beginnen met € 1? Sterker nog, stel dat bijvoorbeeld een attractiepark tijdens Black Friday of Cyber Monday entreetickets tegen lagere prijzen aanbiedt, dan is de kans dat je meer korting meepakt via een veilingwebsite juist lager. Het kan zelfs zo zijn dat het op dat soort dagen aantrekkelijker is rechtstreeks bij de aanbieder te kopen in plaats van een veiling.

Maak gratis kans op € 100 op je bankrekening

Gratis kans maken op € 100 op je bankrekening, dat klinkt goed. Wat moet je daar voor doen? Deze actie gaat naar een ‘je bod = je lot actie’ die gehouden werd op VakantieVeilingen.be, dat is de Belgische versie van VakantieVeilingen.nl. Op 25 en 26 november 2018 kon je € 100 op je bankrekening winnen. Het enige wat je hoefde te doen is een bod plaatsen op een veiling naar keuze en hoe vaker je deelnam aan veilingen des te groter je kans. Dat “GRATIS” waar kortingscode websites bij deze actie mee strooien is een beetje overbodig, omdat je altijd gratis kunt meebieden op VakantieVeilingen.be. Maar goed, je hoeft geen lot te kopen, vooruit.

Bepaal je eigen prijs

Je eigen prijs bepalen bij VakantieVeilingen.nl? Ja, dat klopt wel. Jij bepaalt immers wat je over hebt voor bijvoorbeeld een vakantie, dagje uit of product. We geven we je wel als advies mee dat je goed online moet kijken wat een dienst of product echt waard is. Aan adviesprijzen of waardes heb je bijvoorbeeld niet altijd zoveel. Wil je bijvoorbeeld een dagje naar Slagharen en is hiervoor een veiling beschikbaar op VakantieVeilingen.nl? Check dan eerst even de actuele ticketprijzen bij Slagharen of controleer even of je met een aanbieding niet voordeliger uit bent. Let bij het meebieden ook altijd even op de bijkomende kosten zoals de verplichte veilingkosten van € 5 per gewonnen veiling.

Smullen op het strand met VakantieVeilingen.nl korting?

Met korting eten bij een strandpaviljoen aan de kust met VakantieVeilingen.nl korting? We kwamen deze korting tegen op Zoover, maar na het klikken op de aanbieding kwamen we niet terecht bij veilingen voor voordeliger eten bij een strandpaviljoen. Ook op het zoekwoord ‘strandpaviljoen’ geen zoekresultaten. Dat wordt zand eten? Gelukkig niet, want wanneer je zoekt op ‘strand‘ verschijnen er wel veilingen waaronder een veiling voor hotelovernachtingen inclusief ontbijt en ontbijten aan het strand in Scheveningen.

Promotiecodes / Promocodes?

Ja, dat is een andere benaming voor kortingscodes. Codes die een aanbieder gebruikt om zichzelf te promoten, vandaar de naam. Promotiecodes / Promocodes voor VakantieVeilingen.nl zijn dus exact hetzelfde als kortingscodes. Hoe je daar aan komt? Beste optie is je in te schrijven op de nieuwsbrief. Zelfs VakantieVeilingen.nl geeft aan geen kortingscodes te plaatsen op algemene websites, al zijn er in het verleden diverse kortingscodes daar wel op verschenen. Beetje verwarrend dus.

Verlopen kortingscodes VakantieVeilingen.nl

Om de zoveel tijd verschijnen er dus weleens kortingscodes van VakantieVeilingen.nl online. Kortingscode websites zijn dan altijd zo slim om deze te blijven presenteren op hun websites alsof deze codes nog steeds gebruikt kunnen worden. Er zijn altijd mensen die toch nog gaan proberen of verlopen kortingscodes werken. Ben jij dat ook van plan? Doe geen moeite, verlopen kortingscodes werken echt niet meer wanneer je ze invult op VakantieVeilingen.nl. Hieronder kun je zien welke kortingscodes VakantieVeilingen.nl uitgegeven heeft in het verleden.

Wat ons opviel is dat bepaalde kortingscodes in dezelfde hoedanigheid werden herhaald, bijvoorbeeld de kortingscode voor € 10 veilingtegoed van 2015 werd herhaald in 2017.

€ 10 veilingtegoed
Actief t/m: 17 juni 2017
Kortingcode: ENJOYGQFLRK9C

€ 5 veilingtegoed
Actief t/m: 5 september 2016
Kortingscode: BULKWEEKFAZPY474

€ 5 korting op veilingkosten
Actief t/m: 31 oktober 2015
Kortingscode: VVVER

€ 10 veilingtegoed
Actief t/m: september 2015
Kortingcode: ENJOYGQFLRK9C

€ 1 korting via de app
Actief t/m: onbekend, maar deze code is verlopen
Kortingscode: APP18J

€ 5 korting
Actief t/m: onbekend, code is verlopen in 2014
Kortingscode: VV2014

€ 10 korting
Actief t/m: onbekend, maar deze code werkt niet (april 2018)
Kortingscode: VOORJOU!YEY24AX

€ 5 korting
Actief t/m: onbekend, maar deze code werkt niet (april 2018)
Kortingscode: WELKOM!LEM5HDS

€ 5 korting
Actief t/m: onbekend, maar deze code werkt niet (april 2018)
Kortingscode: WELKOM!FCJVYG3

Verlopen actie 2019: € 5 Gratis TOTO tegoed

Van 11 t/m 27 oktober 2019 is er een TOTO-actie bij VakantieVeilingen.nl voor € 5 gratis TOTO tegoed. Je ontvangt een TOTO-voucher wanneer je een veiling hebt gewonnen. Hierop staat een unieke code en een beschrijving hoe je die € 5 kunt activeren. Deze € 5 korting wordt ook wel een Free Bet genoemd. Je moet je voucher wel op tijd activeren.

De actie loopt t/m 27 oktober 2019 en je moet de voucher voor 4 november 2019 activeren via TOTO. Alleen deelname wanneer je 18 jaar of ouder bent en woont in Nederland. Er zou sprake zijn van een beperkte beschikbaarheid van codes, maar die beperktheid zal net als bij andere acties allemaal wel meevallen. Laat je niet opjagen is ons advies.

Verlopen actie 2018: Fox Sport Eredivisie Cadeau bij je veiling

Wanneer je een veiling won bij VakantieVeilingen.nl ontving je FOX Sports Eredivisie van KPN cadeau bij je veiling. Wat je moest doen is een veiling winnen in de periode van 15 t/m 29 november 2018 + ingeschreven staan voor de nieuwsbrief van VakantieVeilingen.nl Nadat je een veiling had gewonnen ging je in je account naar ‘Gewonnen veilingen’. Je betaalde dan je gewonnen veiling. Binnen 24 uur ontving je een actiecode per e-mail om deze prijs in ontvangst te nemen.

Bij de actie stond dat deze duurde t/m 29 november 2018 en dat op=op gold omdat er maar een beperkt aantal codes beschikbaar waren. Gezien de actie ook op 29 november 2018 nog te zien was zal het met de beperktheid van de actiecodes wel meevallen. Actiecodes konden ingewisseld worden t/m 7 december 2018. VakantieVeilingen.nl gaf als tip dat wanneer je de topwedstrijd Feyenoord-PSV wilde zien dat je je actiecode voor 1 december voor 12.00u geactiveerd moest hebben.

Persoonlijk vonden we de actie ‘je bod is je lot‘ van VakantieVeilingen.be een leukere actie. Bij deze actie kon je kans maken om € 100 op je bankrekening te ontvangen. Maar goed, voor voetballiefhebbers kan deze Fox Sport actie leuk zijn.