Landal aanbiedingen 2024-2025

Landal aanbiedingen 2024 en 2025
Hier vind je een overzicht met alle Landal aanbiedingen voor 2024 en 2025 zoals Last Minutes, schoolvakanties en de seizoenen. Boek een villa, bungalow, huisje, cottage, appartement of chalet met korting.

Last Minutes

Ga er even lekker tussen uit met een Last Minute van Landal GreenParks. Je hebt op dit moment een ruime keuze uit parken in Nederland en het buitenland zoals België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Kies voor een park met veel faciliteiten of juist minder en zoek meer de rust op. De parken liggen op de mooiste locaties en je kunt een keuze maken uit diverse accommodaties: van een comfortabele bungalow tot hele luxe villa.
Bekijk Last Minutes

Meivakantie 2024

De meivakantie doorbrengen op een Landal park is een goede keuze! De meivakantie leent zich perfect om lekker te gaan wandelen, fietsen en bezig te zijn met andere leuke buitenactiviteiten zoals (mini)golfen, padel spelen, waterfietsen, vissen en nog veel meer. Dat kan bij Landal, omdat de parken op de mooiste locaties midden in de natuur liggen. Veel van deze parken zijn kind- en gezinsvriendelijk. Landal heeft bovendien een ruime keuze uit accommodatietypes: van comfortabele huisjes tot luxe villa’s én de meeste parken hebben veel binnen- en buitenactiviteiten en goede faciliteiten.
Bekijk meivakantie aanbieding

Pasen (Paasweekend) 2024

Vier een onvergetelijke Pasen op één van de mooie parken van Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark in Nederland of ga de grens over en verblijf op een park in bijvoorbeeld België of Duitsland. Je kunt jouw paasdagen beleven in een mooi vakantiehuis: van comfortabel chalet tot hele luxe vakantievilla. Op en rondom de parken is van alles te ondernemen zoals wandelen, fietsen, (mini)golfen, waterfietsen, Fun & Entertainment activiteiten, kinderboerderij bezoeken, zwemmen, bowlen, gamen en nog veel meer!
Bekijk Pasen aanbieding

Vroegboek aanbiedingen voor 2024 en 2025

Landal heeft diverse vroegboek aanbiedingen voor 2024 of 2025, bijvoorbeeld voor de schoolvakanties en de seizoenen. Wanneer je vroeg boekt heb je de ruimste keuze uit parken en accommodaties. Landal heeft een ruim aanbod met mooie parken en accommodaties in Nederland en het buitenland zoals België, Duitsland en Denemarken. Zodra je hebt geboekt kan de vakantievoorpret alvast beginnen!
Bekijk vroegboek aanbiedingen 2024 en 2025

Wintersport 2024

Geniet van een superleuke wintersportvakantie in de sneeuw in 2024. Bij Landal GreenParks kun je een fantastische skivakantie boeken! Je hebt een ruime keuze uit parken en accommodaties gelegen in de mooiste skigebieden van Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië. De parken beschikken over allerlei faciliteiten voor een extra aangenaam verblijf zoals een zwembad, indoorspeelparadijs, ijsbaan, restaurant, beauty & wellness en fitness.
Bekijk wintersport aanbieding

Vakantie in maart of april 2024

In maart en april kun je al genieten van de voorjaarszon in je accommodatie en de opbloeiende natuur tijdens een mooie wandeling of fietstocht door de natuur. Maart en april zijn bovendien rustigere en voordeligere maanden om een verblijf te boeken. Welk weertype het ook is, je kunt op en rondom de parken van Landal GreenParks diverse binnen- en buitenactiviteiten ondernemen zoals wandelen, fietsen, (subtropisch) zwemmen, (mini)golfen, fitness, bowlen, waterfietsen, gezellig uit eten gaan en nog veel meer.
Bekijk maart / april aanbieding

Voorjaar 2024 (maart, april, mei)

Beleef een onvergetelijke vakantie in het voorjaar (maart, april, mei). Trek erop uit te voet of met de fiets en zie de natuur opbloeien. Ook op het vakantiepark zelf is van alles te doen zoals gezellig zwemmen, uit eten gaan, midgetgolfen, waterfietsen, bowlen, fitness of wellness. Ook voor kinderen is er veel te doen zoals een Fun & Entertainment-programma en indoorspeelparadijs.
Bekijk voorjaar aanbieding

Vakantie in mei of juni 2024

Mei en juni zijn hele goede maanden om een verblijf te boeken. In deze maanden is het weer over het algemeen prima met aangename temperaturen. Ideaal, want dan kun je ook leuke buitenactiviteiten ondernemen zoals wandelen en fietsen (de natuur bloeit al volop), waterfietsen, varen en watersporten. Kinderen kunnen zich perfect vermaken in één van de buitenspeeltuinen, activiteiten ondernemen samen met het Fun & Entertainment-team of dieren bezoeken bij de kinderboerderij. Mei en juni zijn ook nog best rustige en voordelige maanden in vergelijking met de zomermaanden juli en augustus.
Bekijk mei / juni aanbieding

Hemelvaart (Hemelvaartweekend) 2024

Beleef een onvergetelijk verblijf met Hemelvaart bij Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark in het bos, aan de kust of in de bergen. Bij Landal kun je alle kanten op en er is daarom voor iedereen een passend verblijf te vinden op één van de meer dan 110 mooie Landal parken in binnen- en buitenland. Geniet samen met zijn tweetjes, het gezin of de hele familie van leuke activiteiten op of rondom het park zoals fietsen, wandelen, (midget-)golfen, tennissen, bowlen, gezellig uit eten gaan of citytrip.
Bekijk Hemelvaart aanbieding

Pinksteren (Pinksterweekend) 2024

Geniet op één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks van een heerlijk Pinksteren verblijf. Kies voor een park aan de kust, in de bergen of in het bos. Voor iedereen heeft Landal een passend verblijf op één van de ruim 110 vakantieparken. Beleef met de hele familie leuke activiteiten tijdens Pinksteren. Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen, gezellig uit eten, ga met elkaar de competitie aan op de bowlingbaan of sla een balletje op de minigolfbaan of 9-holes golfbaan.
Bekijk Pinksteren aanbieding

Voorzomer 2024

Geniet van de eerste zonnestralen op een park van Landal GreenParks in Nederland of het buitenland. De gemiddelde dagtemperaturen zijn tijdens de voorzomer heerlijk en dat leent zich perfect om leuke buitenactiviteiten te ondernemen zoals wandelen, fietsen, buitensporten, varen, gezellig een terrasje pakken, citytrip maken en nog veel meer. Wat dacht je van lekker buiten zitten en samen eten bij je accommodatie terwijl je kunt genieten van de mooie natuur rondom je accommodatie? Bij de parken van Landal kan het!
Bekijk voorzomer aanbieding

Zomer 2024 (juni, juli, augustus)

Geniet samen van een onvergetelijk verblijf in de zomer op één van de mooie Landal vakantieparken in binnen- of buitenland. Zowel op als rondom de vakantieparken is van alles te doen. Zo kun je heerlijk gaan wandelen of fietsen door de natuur. Op de parken zelf vind je leuke activiteiten zoals waterfietsen, boot varen, lasergunnen, fitness, tennissen, (mini)golfen, zwemmen en nog veel meer. Speciaal voor kinderen zijn er leuke activiteiten te ondernemen met het Fun & Entertainment-team, ook zijn er speeltuinen en kinderboerderijen.
Bekijk zomer aanbieding

Zomervakantie 2024

Op en rondom de Landal parken kun je in de zomer genieten van prachtige natuurgebieden en leuke buitenactiviteiten zoals fietsen, wandelen, zwemmen, golf, diverse watersporten en nog veel meer. Ook heel leuk om te doen is gezellig barbecueën of picknicken tijdens een heerlijke zomerdag. Wist je dat in de zomervakantie vooral de Landal parken aan de kust heel populair zijn? Bij die parken vind je de ultieme zomervakantiegevoel dankzij zon, zee en strand. Beleef een onvergetelijke zomervakantie bij één van de prachtige Landal parken in binnen- of buitenland en geniet samen van mooie avonturen!
Bekijk zomervakantie aanbieding

Nazomer 2024 (september)

Bij Landal GreenParks beleef je een fantastische nazomer vakantie (september) met keuze uit meer dan 110 parken in binnen- en buitenland. In de nazomer kun je nog genieten van een heerlijk zonnetje en dat leent zich perfect voor het ondernemen van leuke buitenactiviteiten zoals (midget)golf, tennis, waterfietsen, spelen in de speeltuin, bezoek brengen aan de dierenweide of het maken van een mooie wandel- of fietstocht. Mocht het buiten wat minder weer zijn, er zijn ook leuke binnenactiviteiten te ondernemen op het park.
Bekijk nazomer aanbieding

Herfstvakantie 2024

Beleef een onvergetelijke herfstvakantie op één van de meer dan 110 prachtige parken van Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark in de bergen, aan de kust of in het bos. Ook heb je een ruime keuze uit sfeervolle accommodaties (tot 32 personen). Op heel veel vakantieparken is een Fun & Entertainment-programma voor jong en oud en er zijn diverse binnen- en buitenfaciliteiten.
Bekijk herfstvakantie aanbieding

Najaar 2024

Geniet van alle mooie kleuren in de natuur en kom heerlijk tot rust in het najaar op één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks. Kies voor een vakantiepark in de bergen, aan de kust of in het bos. Bij Landal kun je alle kanten op. Ook heb je een ruime keuze uit prachtige accommodaties (tot 32 personen). Op heel veel vakantieparken vind je een ruim aanbod met diverse leuke binnen- en buitenfaciliteiten zoals bowlingbanen, gamehal, speelparadijs, zwembad, minigolf, waterfietsen, fitness, beauty & wellness, restaurants en nog veel meer.
Bekijk najaar aanbieding

Vakantie in november of december 2024

Echt even samen weg tijdens een verblijf in november of december. Geniet van het comfort van een vakantiehuis! Kies voor een verblijf in Nederland of ga de grens over en ga op vakantie in bijvoorbeeld het mooie België, Duitsland of Frankrijk. Bij Landal kun je een keuze maken uit veel mooie parken gelegen op de mooiste locaties zoals in de bossen, aan de kust of heuvellandschap. Veel parken hebben een uitgebreid aanbod met binnen- en buitenfaciliteiten zoals een zwembad, restaurant, winkels, sportmogelijkheden en speeltuinen.
Bekijk november / december aanbieding

Sinterklaas 2024

Geniet van het heerlijk avondje op één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks. Tijdens de sinterklaasperiode worden er allerlei leuke sintactiviteiten georganiseerd zoals sint lekkernijen bakken, pietenbezoek bij je bungalow en de leuke zoektocht naar de Gouden Pepernoot. Ook leuk om te doen is wandelen, fietsen of één van de parkactiviteiten zoals zwemmen, midgetgolfen of bowlen.
Bekijk sinterklaas aanbieding

Kerstvakantie 2024

Beleef een sfeervolle kerstvakantie bij Landal GreenParks. Tijdens de kerstvakantie zijn de Landal vakantieparken mooi verlicht, worden er diverse kerstvakantie-activiteiten georganiseerd en je kunt allerlei leuke binnen- en buitenactiviteiten ondernemen zoals samen uit eten gaan, diverse sporten (o.a. voetbal, basketbal, golf, handboogschieten en fitness), bowlen, (mini)golf, indoorspeeltuin(en), buitenspeeltuin(en), kinderboerderij bezoeken, (subtropisch) zwemmen, wandelen, fietsen en nog veel meer!
Bekijk kerstvakantie aanbieding

Winter 2025

Ga er in de winter even lekker tussenuit en geniet van een heerlijk verblijf op één van de mooie Landal parken in binnen- of buitenland. Ook in de winter kun je allerlei leuke activiteiten ondernemen op en rondom de vakantieparken zoals wandelen, zwemmen (tip: subtropisch zwemmen is extra leuk!), gezellig uit eten gaan, fitness, bowlen en voor kinderen zijn er speciale Kids activiteiten zoals het indoor speelparadijs, Fun & Entertainment-programma en dierenweide.
Bekijk winter aanbieding

Voorjaarsvakantie 2025

Een prachtige voorjaarsvakantie beleef je op één van de mooie parken van Landal GreenParks. Omdat de parken in mooie, natuurlijke omgevingen liggen zoals in de bossen, aan de kust of in de bergen kun je optimaal genieten van de natuur tijdens een wandeling of fietstocht. Je hebt bij Landal bovendien de keuze uit een ruim aanbod met accommodaties. Op en in de directe omgeving van de parken kun je allerlei leuke activiteiten ondernemen zoals wandelen, fietsen, golfen, zwemmen, uit eten gaan, bowlen, fitness en wellness.
Bekijk voorjaarsvakantie aanbieding

Waterpret op vakantie

Veel vakantieparken van Landal GreenParks hebben een leuk binnenzwembad of buitenzwembad (of allebei). Wist je dat er ook parken zijn met een subtropisch zwemparadijs en parken met accommodaties met een privé zwembad? Bij Landal is het aanbod met vakantieparken met een zwembad in ieder geval groot en gevarieerd, zowel in binnen- als buitenland.
Bekijk Landal parken met een zwembad

Subtropisch zwemplezier

Bij Landal GreenParks kun je ongeacht het weertype altijd lekker subtropisch zwemmen. 3 Vakantieparken in Nederland hebben een subtropisch zwemparadijs: Het Vennenbos (Noord-Brabant), De Lommerbergen (Limburg) en Hof van Saksen (Drenthe). Landal heeft ook nog 6 andere parken met een zwemparadijs. Deze parken zijn gevestigd in België, Duitsland, Zwitserland en Denemarken.
Bekijk Landal parken met een subtropisch zwembad

Vakantie met vrienden of familie in een grote accommodatie

Landal heeft grote accommodaties beschikbaar speciaal voor grote groepen. Ideaal voor wanneer je met vrienden of de hele familie op vakantie gaat. Je kunt een ruime keuze maken uit vakantiehuizen in Nederland en het buitenland voor 10 tot 32 personen. De grote accommodaties beschikken over veel leefruimte, privacy, meerdere slaapkamers, meerdere badkamers en eventueel met extra luxe zoals een sauna, bubbelbad (binnen en/of buiten), wasmachine, zonnebank en Auping boxsprings.
Bekijk grote accommodaties aanbieding

Bijzondere bestemmingen

Kijk zeker eens naar de bijzondere bestemmingen van Landal. Het gaat hierbij om parken gelegen op unieke locaties in binnen- en buitenland, hebben een gevarieerd aanbod met faciliteiten en activiteiten en je kunt een keuze maken uit mooie accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. Niet voor niets dat deze bestemmingen hele goede waarderingen krijgen van vakantieliefhebbers!
Bekijk bijzondere bestemmingen

Vakantie aan het water

Boek eens een verblijf bij één van de Landal waterparken en geniet van een fantastische vakantie aan het water. Bij deze vakantieparken heb je een heerlijk vrij uitzicht over het water vanuit je accommodatie, kun je genieten van een koel briesje tijdens warme dagen en bij het water zijn diverse leuke wateractiviteiten te ondernemen zoals boot varen, vissen en stand up paddling.
Bekijk nieuwste Landal waterparken

Verblijf op de Wadden

Rust en ruimte kun je vinden op De Wadden! Landal GreenParks heeft 9 mooie vakantieparken op De Wadden, allemaal gelegen op prachtige locaties op deze eilanden. Je geniet bij deze parken van zowel een actief als ontspannen verblijf. Zowel op en in de directe omgeving van de vakantieparken is van alles te ondernemen zoals wandelen, fietsen, zwemmen, vissen en diverse watersporten.
Bekijk Landal parken op de Wadden

Ontdek nieuwe Landal parken

Ervaar de unieke verblijfsmogelijkheden die de nieuwe Landal parken bieden. Met prachtige accommodaties en moderne voorzieningen die je verblijf heerlijk aangenaam maken. Laat je verrassen door de talloze mogelijkheden voor ontspanning en vermaak die deze parken te bieden hebben. Geniet van alle nieuwigheid die je omringt, terwijl je het park en de omgeving te voet of per fiets verkent. En zoals je verwacht van een Landal ervaring, creëer je tijdens je verblijf onvergetelijke herinneringen die een blijvende indruk achterlaten, waardoor je steeds weer terugverlangt naar deze unieke ervaringen.
Bekijk nieuwe Landal parken

Arrangementvoordeel

Arrangementvoordeel
Landal arrangementen zijn aantrekkelijk om te boeken, omdat deze je extra voordeel en comfort geven tijdens jouw vakantie. Het gaat dan om de culinaire arrangementen (gourmet en BBQ), familie en actieve arrangementen (kids en fiets) en parkspecifieke arrangementen. Deze kun je tijdens het boekingsproces bij de stap “Extra’s” vinden en eenvoudig toevoegen tijdens het reserveren van jouw vakantie. Ook later toevoegen aan je verblijf is mogelijk.

Goed om te weten over de arrangementen
Landal GreenParks heeft onlangs haar arrangementen (tijdelijk) beperkt. Kon je eerst nog een keuze maken uit diverse arrangementen, op dit moment staat alleen nog het gourmet- en BBQ-arrangement aangegeven.

Gourmetarrangement
Lekker eten in je eigen accommodatie? Kies eens voor het gourmetarrangement. Hierbij ontvang je een gourmetstel (inclusief huur, exclusief borg), benodigde materialen, diverse soorten vlees, frisse salade, stokbrood en sauzen.

BBQ-arrangement
Bij het BBQ-arrangement ontvang je alles voor een gezellig avondje grillen buiten op het terras van je accommodatie. In de Landal-app kun je de mogelijkheden op het door jou gekozen vakantiepark zien en direct reserveren.

Kids-arrangement
Het kids-arrangement geeft voordeel op activiteiten en smullen, namelijk: een activiteit ondernemen met het Fun & Entertainment-team van Landal, een rondje midgetgolf spelen, wandelkaart- en route, stok en boerenzakdoek voor knapzak en versnaperingen.

Fietsarrangement
Wil je graag fietsen op vakantie maar geen last hebben van een vervelende fietsendrager met fietsen op de auto? Kies dan voor het fietsarrangement. Bij dit arrangement staat er bij aankomst op het park een huurfiets voor je klaar. Hiermee kun je de mooie omgeving op en en rondom het park verkennen. Het fietsarrangement is ook nog eens betaalbaar. Voor een lage prijs kun je een huurfiets uitkiezen, bijvoorbeeld een gewone fiets, e-bike of mountainbike.

Parkspecifieke arrangementen
Vrijwel alle Landal parken hebben een arrangement specifiek gericht op de omgeving of faciliteiten van het vakantiepark. Je kunt de parkspecifieke arrangementen vinden onder de stap “Extra’s” tijdens het boekingsproces. Je vindt daar een overzicht van alle mogelijke arrangementen op het vakantiepark van jouw keuze.

Vraag en Antwoord over Landal aanbiedingen

Hoe krijg ik korting bij Landal?
Landal GreenParks heeft last minutes voor wanneer je binnen nu en twee maanden op vakantie wilt gaan en aanbiedingen voor de seizoenen (voorjaar, zomer, herfst en winter) en schoolvakanties.

Hoeveel korting ontvang ik bij Landal?
Landal werkt NIET met kortingspercentages. Als je al voordeel ontvangt op een bepaald verblijf dan wordt dit weergeven als “Nu v.a.” en “normale prijs” (zwarte/grijze kleur) + “aanbiedingsprijs” (oranje kleur). Het voordeel dat je ontvangt kun je eenvoudig berekenen door de “voor-prijs” af te halen van de “van-prijs”.

Hoeveel voordeel je ontvangt is afhankelijk van diverse factoren zoals reisgezelschap, verblijfsduur, verblijfsperiode, accommodatie, park en het moment waarop je boekt: bijvoorbeeld juist ver vooruit (=vroegboeken) of kort vooraf (=last minute).

Waar kan ik Landal kortingscodes vinden?
Op de website van Landal GreenParks kun je geen kortingscodes vinden. Je ziet automatisch de juiste boekingsprijzen wanneer je je vakantie bij Landal gaat boeken. Tip: Een gewone prijs wordt met een zwarte kleur aangegeven, een aanbiedingsprijs met een oranje kleur.

Kan ik ergens een Landal kortingscode invullen en korting krijgen?
Nee, Landal GreenParks heeft geen openbare kortingscodes.

Het beste kun je kijken bij de last minutes of aanbiedingen wanneer je tegen een aantrekkelijke boekingsprijs je verblijf wilt boeken in één van de seizoenen van het jaar of in één van de schoolvakanties.

Als je je vakantie gaat boeken doe je dat altijd tegen de actuele boekingsprijs. Tijdens het reserveren van je verblijf zie je steeds netjes in het boekingsoverzicht wat je verblijf precies gaat kosten.

Hoe kun je voordelig boeken bij Landal GreenParks?
De last minutes zijn ideaal voor wanneer je binnen nu en twee maanden op vakantie wilt gaan. De aanbiedingen zijn een goede keuze voor wanneer je wat verder in de tijd wilt boeken. De aanbieding zijn gerelateerd aan de seizoenen (lente/voorjaar, zomer, herfst/najaar, winter) en schoolvakanties (bijvoorbeeld zomervakantie en kerstvakantie).

Je kunt eenvoudig het complete aanbod met parken en accommodaties + aanbiedingsprijzen vinden door naar de Zoek & Boek pagina te gaan.

Specifieke kortingspercentages worden niet weergegeven door Landal, maar indien voordeliger boeken beschikbaar is wordt de boekingsprijs met een oranje kleur aangegeven. De originele prijs wordt doorgestreept vermeld. Het verschil tussen deze prijzen is de korting die je ontvangt op je verblijf.

Indien je de boekingsprijs echt belangrijk vindt kun je gebruik maken van de sorteer optie. Zet deze op “Laagste prijs” om de boekingsprijzen gesorteerd van laag naar hoog te zien.

Kan ik extra voordeel krijgen met de Landal Nieuwsbrief?
Landal stuurt regelmatig een interessante nieuwsbrief met o.a. de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

Wanneer je alle beschikbare aanbiedingsprijzen in één oogopslag wilt bekijken kun je het beste naar de Zoek & Boek pagina gaan. Aanbiedingsprijzen worden weergegeven in een oranje kleur. Naast de aanbiedingsprijs wordt de originele prijs doorgestreept getoond. Het verschil tussen deze prijzen is de korting die je krijgt op je verblijf.

Wat waren de Landal HEMA Bungalowweken?
Om de zoveel tijd had Landal GreenParks in samenwerking met HEMA een speciale actie: De HEMA Bungalowweken. Bij deze aanbieding kon je een weekend-, midweek- of weekvoucher kopen en daarmee extra voordelig een bungalow boeken bij Landal. De vouchers waren te koop in de HEMA winkels in Nederland en online via HEMA Tickets.

De Landal HEMA bungalowvouchers waren aantrekkelijk wanneer je voordelig een vakantie wilde boeken buiten de schoolvakanties. De vouchers waren namelijk niet te gebruiken voor schoolvakanties. Aan de bonnen zaten ook nog enkele andere voorwaarden vast zoals dat je alleen standaard bungalows kon boeken en je had niet de keuze uit het volledige aanbod met vakantieparken.

De Landal HEMA Bungalowweken bestaan niet meer, kies in plaats daarvan uit één van de last minutes of aanbiedingen.

Kan ik korting krijgen bij Landal via de ANWB?
Nee, dat is niet mogelijk. In het verleden is er een speciale Landal aanbieding geweest die werd aangeboden door ANWB aan haar leden.

Kan ik korting krijgen bij Landal door Air Miles in te wisselen?
Nee, dat is niet mogelijk. In het verleden was het mogelijk om voordeliger te boeken bij Landal GreenParks wanneer je een bepaalde hoeveelheid Air Miles inwisselde, maar men is hiermee gestopt.

Kan ik korting krijgen bij Landal via de Postcodeloterij Voordeelagenda (coupon)?
Nee, dat is niet mogelijk. In voorgaande jaren zat in de Postcodeloterij Voordeelagenda (alleen voor leden) een coupon waarmee je voordeliger je verblijf kon boeken bij Landal GreenParks. Ook in de meest recente Postcodeloterij Voordeelagenda’s van 2023 en 2024 kun je geen coupon meer vinden.

Is een vakantie boeken via BungalowSpecials goedkoper dan direct bij Landal.nl zelf?
Meestal zijn de prijzen van BungalowSpecials en Landal.nl zijn hetzelfde. Soms boek je net even iets goedkoper via BungalowSpecials.

De grootste keuze uit bungalowtypes heb je via Landal.nl zelf, voor sommige parken staan op BungalowSpecials namelijk niet alle bungalowtypes vermeld, dat geldt ook voor het aanbod met parken waar je kunt boeken.

Wat is een Baby Special bij BungalowSpecials?
Wanneer je een Landal vakantie boekt via BungalowSpecials kun je kiezen voor een Baby Special. Bij zo’n Special (=aanbieding) ontvang je een gratis kinderpakket. Dit pakket, speciaal voor gezinnen met kleine kinderen, bestaat uit een kinderbed (exclusief bedlinnen) en een kinderstoel.

Heeft Landal 55+ korting?
Nee, Landal GreenParks heeft geen 55+ korting. Wel heeft zij last minutes (voor vakantie binnen nu en 2 maanden) en aanbiedingen (o.a. voor seizoenen en schoolvakanties) beschikbaar. Landal biedt geen 55+ korting aan, omdat zij geen onderscheid wil maken in leeftijd wanneer iemand een verblijf gaat boeken.

Heeft Landal 65+ korting?
Nee, Landal GreenParks heeft geen 65+ korting. Het beste kun je de keuze maken voor één van de last minutes (voor vakantie binnen nu en 2 maanden) of aanbiedingen (o.a. voor seizoenen en schoolvakanties). Landal biedt geen 65+ korting aan, omdat zij geen onderscheid wil maken in leeftijd wanneer iemand een verblijf gaat boeken.

Kun je bij Landal een vakantie boeken vanaf € 99?
De meest actuele check die we gedaan hebben om te zien of je een vakantie vanaf € 99 kunt boeken bij Landal GreenParks was op woensdag 17 januari 2024. Het antwoord is NEE. Wij konden GEEN boekingsprijs vinden voor een verblijf vanaf € 99 voor de komende paar maanden. De voordeligste verblijven die wij konden vinden hadden een boekingsprijs van tussen de € 150 en € 250*.

*Deze prijs is inclusief eindschoonmaak, huur, bedlinnen (2), toeristenbelasting (2) en reserveringskosten.

(!) Boekingsprijzen bij Landal GreenParks worden sinds eind 2022 inclusief alle bijkomende kosten getoond. Boekingsprijzen kunnen op ieder moment wijzigen en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.