Landal accommodaties met 2 badkamers voor verblijf met meer comfort

Je kent het misschien wel: je gaat op vakantie er is maar één badkamer aanwezig in de accommodatie en dat zorgt voor lang wachten en ergernis. Vooral in de ochtend wanneer iedereen zich klaar wil maken om aan de dag te beginnen of ’s avonds laat wanneer iedereen naar bed wil.

Of misschien heb je weleens ervaren dat als je met een groter reisgezelschap op vakantie bent en er is maar één badkamer dat je te weinig privacy hebt of je stoort je aan je reisgenoten die de badkamer rommelig achterlaten en dan moet jij vervolgens nog gebruik maken van diezelfde badkamer.

© Foto: landal.nl - Een accommodatie met twee badkamers maakt je verblijf echt een stuk aangenamer. Bijvoorbeeld deze bungalow op Vakantiepark Coldenhove heeft dat. Ideaal voor een verblijf met een wat groter reisgezelschap.
© Foto: landal.nl – Een accommodatie met twee badkamers maakt je verblijf echt een stuk aangenamer. Bijvoorbeeld deze bungalow op Vakantiepark Coldenhove heeft dat. Ideaal voor een verblijf met een wat groter reisgezelschap.

Wanneer je kiest voor een accommodatie met 2 badkamers ben je meteen overal vanaf. Niet meer onnodig wachten, dus veel tijdwinst! Jij en je reisgezelschap hebben meer privacy en de ergernis over hygiëne is helemaal of grotendeels weg.

Landal heeft meer dan 100 parken met accommodaties die beschikken over een tweede badkamer!

Waarom een accommodatie met 2 badkamers?

Wanneer je met een groter reisgezelschap op vakantie gaat, dan kunnen meerdere badkamers handig zijn. Per twee mensen in het reisgezelschap kan een extra badkamer handig zijn.

Wij adviseren: Ga je met 4, 5 of 6 personen op vakantie dan is een tweede badkamer aan te raden. Ga je met nog een grotere groep op vakantie? Kies dan voor nog meer badkamers. Dat geeft zoveel meer comfort tijdens je verblijf!

Voordeel 1: Je hoeft niet lang op elkaar te wachten
Wanneer je steeds op elkaar moet wachten tot de badkamer weer vrij is kan dat onnodig veel tijd kosten.

Voordeel 2: Meer privacy
Het hebben van zo’n tweede badkamer geeft meteen een stuk meer privacy. Stel je bent bijvoorbeeld met nog een koppel op vakantie dan is het wel zo fijn als ieder koppel een eigen badkamer heeft. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor een gezin dat met kinderen op vakantie is. Meestal willen kinderen toch wel een eigen badkamer hebben. Zeker tieners willen over het algemeen meer privacy.

Reden 3: Hygiëne
Wanneer je meerdere badkamers hebt kan dat positief zijn voor de hygiëne. Iedere badkamer wordt door een minder aantal mensen gebruikt en zal daardoor minder snel vervuild raken.

Voor wie is een accommodatie met tweede badkamer makkelijk?

1. Gezinnen
Vooral voor gezinnen met tieners of pubers is zo’n extra badkamer heel fijn. Het geeft iedereen meer privacy en er kunnen minder conflicten ontstaan over wie wanneer de badkamer kan gebruiken. Vooral op momenten dat iedereen al snel klaar moet staan, omdat er iets ondernomen gaat worden, kan dat veel tijd schelen, omdat meer mensen zich tegelijk klaar kunnen maken.

Voor grote gezinnen is zo’n tweede badkamer eigenlijk gewoon een must. Je ziet bij grote gezinnen vaak dat ze thuis een extra badkamer hebben. Het is dan niet fijn om deze luxe op vakantie niet te hebben.

2. Koppels
Als koppels met elkaar op vakantie gaan is het wel zo fijn om meerdere badkamers te hebben. Zeker met het oog op privacy geeft dat meer rust. Bovendien scheelt het tijd, want hoeft je niet op elkaar te wachten. Dat niet alleen, het is een stuk prettiger wanneer je de badkamer niet met vreemden hoeft te delen.

3. Groepen
Als je als groep op vakantie gaat dan is een extra badkamer onmisbaar. Zeker met wat grotere groepen kun je te maken krijgen met lang wachten en dat kan al snel zorgen voor ergernissen. Helemaal wanneer je mensen in de groep hebt die een hele dag sportief bezig zijn en na het sporten graag willen douchen of in badderen.

4. Mensen die heel erg gesteld zijn op hygiëne
Wanneer je hygiëne heel belangrijk vindt kan het echt vervelend zijn om een badkamer met anderen te moeten delen. Over het algemeen geldt dat wanneer je meerdere badkamers hebt, iedere badkamer minder snel vies wordt en minder kans op allerlei rommel.

Is de keuze voor een accommodatie met tweede badkamer overdreven als je maar met twee personen bent?

Nee hoor dat hoeft helemaal niet. Stel er is een reisgezelschap van twee personen. ’s Avonds willen deze personen uit eten gaan. Alvorens op restaurant te gaan willen zij zich netjes klaarmaken.

Nu wil de ene persoon graag even douchen en de andere persoon wil graag in bad. Als je dan 1 badkamer hebt dan moeten zij op elkaar wachten. Met 2 badkamers kunnen zij zich tegelijkertijd klaarmaken. Scheelt een hoop tijd en wellicht ook ergernis.

Het is maar net wat jij en jouw reisgezelschap belangrijk vinden om aan comfort te hebben tijdens je verblijf.

Wij vinden in ieder geval dat een tweede badkamer veel extra comfort toevoegt aan je verblijf!

Hoe kun je snel alle Landal parken zien met accommodaties met 2 badkamers?

Stap 1: Ga naar de landal.nl/bestemmingen/parken pagina.

Stap 2: Kies bij ‘Filters’ bij ‘Indeling’ voor ‘Aantal badkamers: 2’

Stap 3: Je krijgt nu een overzicht te zien met alle Landal parken die accommodaties hebben met 2 badkamers.

Maar het kan veel sneller!
Bekijk het overzicht met alle Landal parken met accommodaties met 2 badkamers ›

Liever meteen alle accommodaties zien in plaats van parken?
Bekijk het overzicht met alle Landal accommodaties met 2 badkamers ›

Hoe kun je per accommodatie zien of er 2 badkamers aanwezig zijn?

Aan de hand van een voorbeeld laten we zien hoe je snel kunt zien of een accommodatie 2 badkamers heeft.

Stel je kiest voor Vakantiepark Miggelenberg. Dit park heeft namelijk 8-persoons 8CE bungalows met een tweede badkamer.

Manier 1: Staat aangegeven onder ‘Sanitair’

Onder het kopje ‘Sanitair’ zul je zien staan:

1. Badkamer met douchecabine en wastafel.

2. Badkamer met ligbad en wastafel op de eerste verdieping.

Manier 2: Bekijk de plattegrond van de accommodatie

Landal heeft bij ieder accommodatietype een plattegrond staan waarop je kunt zien wat de indeling is.

De ligging van de badkamers wordt hierop natuurlijk ook aangegeven.

Om bij het voorbeeld van de 8-persoons bungalow 8CE te blijven: op de plattegrond zul je zien dat er een badkamer op de benedenverdieping aanwezig is en een badkamer op de eerste verdieping.

Accommodaties met 2 badkamers op de begane grond? Dat kan!

Landal heeft een prima aanbod met vakantieparken met accommodaties waarbij 2 badkamers op de begane grond aanwezig zijn.

Een accommodatie waarbij de badkamers op de begane grond aanwezig zijn, komt de toegankelijkheid ten goede. Je hoeft immers geen trappen meer te lopen om bij een badkamer te komen. Ideaal voor wanneer jij of iemand in je reisgezelschap mobiliteitsproblemen heeft, al wat ouder is of omdat je dat gewoon fijn vindt.

Nog een voordeel: Als er mensen de accommodatie instappen die helemaal vies zijn na een activiteit zoals door de modder fietsen, door het bos lopen tijdens slecht weer of dagje strand, dan kan men meteen onder de douche stappen of in bad gaan. Handig!

Bekijk het overzicht met alle accommodaties met 2 badkamers op de begane grond ›