Landal De Vlinderhoeve Korting, Foto’s, Parkinfo en Nieuws

Landal De Vlinderhoeve Korting, Foto’s, Video, Parkinfo en Nieuws
Landal De Vlinderhoeve is een nieuw vakantiepark van Landal GreenParks in Lochem (Gelderland). Het park ligt vlakbij Gorssel, Deventer en Zutphen. Het park is mooi gelegen in een groene omgeving, heeft een rustig karakter en beschikt over luxe bungalows met veel ruimte en privacy. Goed om te weten: Vakantiepark De Vlinderhoeve is in aanbouw. Dat wil zeggen, meer bungalows en faciliteiten volgen later.

Korting

Last Minutes: Tot 35% korting
Kerstvakantie: Tot 30% korting
Winter: Tot 45% korting

Foto’s

Accommodaties

Goed om te weten: Landal De Vlinderhoeve is in aanbouw. Bij opening van het park zijn twee typen accommodaties beschikbaar: Type 4C (voor maximaal 4 personen, boekbaar in 3 verschillende varianten) en Type 4-6C (voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen). Vakantiepark De Vlinderhoeve krijgt uiteindelijk 150 bungalows, te reserveren als diverse typen.

4-Persoonswoning: 4C, Comfort
4-Persoonswoning: 4C, Comfort

Vrijstaande 4-persoons vakantiewoning circa 60 m², 2 slaapkamers, was-/droogcombinatie, Nespresso koffiemachine, modern interieur.

4-6-Persoonswoning: 4-6C, Comfort
4-6-Persoonswoning: 4-6C, Comfort

Vrijstaande 4-6-persoons vakantiewoning circa 70 m², 2 slaapkamers, was-/droogcombinatie, Nespresso koffiemachine, modern interieur.

Plattegrond

Faciliteiten & Activiteiten

Let op: Landal De Vlinderhoeve is in aanbouw. Bij opening van het park in voorjaar 2019 zijn nog niet veel faciliteiten aanwezig. Later volgen andere faciliteiten: binnenzwembad, restaurant, indoorspeelplaats en adventure golf.

Faciliteiten bij opening aanwezig:
Broodjesservice
Wijngaard de Zessprong
Multifunctionelee sportveld
Tafeltennistafel
Bikes & More (fietsverhuur)
Midgetgolfbaan

Faciliteiten vlakbij het park:
Restaurant Loetje (Gorssel)
Restaurant Bij Jansen & Jansen (Gorssel)
Zwembad De Scheg (Deventer)
Zwembad De Berkel (Almen)
Openluchtzwembad De Boskoele (Gorssel)
Adventure Eefde (kartbaan, klimbos en klimrots)
Lochemse Golfclub (18 holes par 72 golfbaan)

Tip: Bij Zwembad De Berkel (Almen) kun je ook recreëren op het rivier De Berkel: waterfietsen, kano’s, SUP-planken

Faciliteiten die nog geopend worden:
Centrumgebouw
Overdekt zwembad
Adventure Golf
Indoorspeelplaats

Nieuws

05/2019 – Landal De Vlinderhoeve geopend
Het is nu mogelijk om een accommodatie te boeken bij Landal De Vlinderhoeve. Het gaat om luxe 4-persoonsbungalows in diverse uitvoeringen. Ondertussen wordt hard gewerkt aan de bouw van de faciliteiten zoals het overdekte zwembad, restaurant en indoorspeelplaats. Helaas is Landal GreenParks spaarzaam in het naar buiten brengen van informatie wanneer precies alles klaar is. Goed om te weten voor je gaat boeken: Je kunt op dit vakantiepark een fijne vakantie hebben, maar je zult wel merken dat het een vakantiepark in aanbouw is.

03/2019 – Opening Landal De Vlinderhoeve in april 2019
Er wordt hard gewerkt om Landal De Vlinderhoeve gereed te maken voor de opening op 26 april 2019. Bij opening zijn er ca 58 luxe 4-persoonsbungalows in diverse typen beschikbaar. In de loop van 2019 worden dit ca 150 bungalows en er komen diverse centrale faciliteiten zoals een binnenzwembad, restaurant en indoorspeelplaats.