Landal De Vlinderhoeve Korting, Parkinformatie en Nieuws

Landal De Vlinderhoeve Korting, Foto’s, Parkinfo en Nieuws
Landal De Vlinderhoeve is een nieuw vakantiepark van Landal GreenParks in Lochem (Gelderland). Het park ligt vlakbij Gorssel, Deventer en Zutphen. Het park is mooi gelegen in een groene omgeving, heeft een rustig karakter en beschikt over luxe bungalows met veel ruimte en privacy.

Korting

Last Minutes: Tot 40% korting
Vroegboeken: Tot 40% korting
Herfst 2021: Tot 40% korting
Kerstvakantie: Tot 20% korting
Winter 2022: Tot 20% korting

Foto’s

Foto's

Video

Voordeliger op vakantie? Reserveer dan met Landal korting.

Faciliteiten & Activiteiten

Faciliteiten & Activiteiten

Accommodaties

Accommodaties

Plattegrond

Plattegrond

Nieuws

07/2020 – 6-persoonswoning 6C nu boekbaar
Bungalowtype 6-persoonswoning 6C is toegevoegd aan het aanbod met accommodaties van Landal Vlinderhoeve en is daarmee nu boekbaar. Dit is een vrijstaande bungalow met een oppervlakte van 85 m². Belangrijkste eigenschappen: 3 slaapkamers, modern interieur, rustige ligging en was-/droogcombinatie.

05/2019 – Landal De Vlinderhoeve geopend
Het is nu mogelijk om een accommodatie te boeken bij Landal De Vlinderhoeve. Het gaat om luxe 4-persoonsbungalows in diverse uitvoeringen. Ondertussen wordt hard gewerkt aan de bouw van de faciliteiten zoals het overdekte zwembad, restaurant en indoorspeelplaats. Helaas is Landal GreenParks spaarzaam in het naar buiten brengen van informatie wanneer precies alles klaar is. Goed om te weten voor je gaat boeken: Je kunt op dit vakantiepark een fijne vakantie hebben, maar je zult wel merken dat het een vakantiepark in aanbouw is.

03/2019 – Opening Landal De Vlinderhoeve in april 2019
Er wordt hard gewerkt om Landal De Vlinderhoeve gereed te maken voor de opening op 26 april 2019. Bij opening zijn er ca 58 luxe 4-persoonsbungalows in diverse typen beschikbaar. In de loop van 2019 worden dit ca 150 bungalows en er komen diverse centrale faciliteiten zoals een binnenzwembad, restaurant en indoorspeelplaats.