Landal Drentse Lagune is nieuw luxe vakantiepark in Drenthe

Landal Drentse Lagune is nieuw luxe vakantiepark in Drenthe
Landal Drentse Lagune wordt een splinternieuw luxe Landal vakantiepark in de gemeente Midden-Drenthe. Het park ligt op een prachtige locatie vlakbij drie Nationale Natuurparken. Op het park komen 114 hoogwaardige vakantiewoningen en diverse voorzieningen zoals Beachclub-restaurant, overdekt zwembad en uitdagende spellen.

Vakantie boeken bij Landal Drentse Lagune

De verwachting is dat de boekingspagina beschikbaar zal komen op onderstaande pagina zodra een vakantie boeken mogelijk is:
https://www.landal.nl/parken/drentse-lagune

Hoogwaardige vakantiewoningen

Op het park komen 114 hoogwaardige vakantiewoningen met ruime percelen. Eigen strand en fraai uitzicht over het water.

De vakantiewoningen zijn voor 4- tot 24 personen en zijn boekbaar in Comfort, Luxe en Extra Luxe.

Vakantiewoningen voor 6 of meer personen krijgen meerdere badkamers. Dat maakt bewoning door meerdere gezinnen of groepen mogelijk.

De speciale kinderwoningen liggen juist NIET aan het water in verband met veiligheid.

Vakantiewoning met eigen strand?!

We moesten het nog eens opnieuw lezen toen we in het aankondigingsbericht van Landal GreenParks lazen: ‘vakantiewoningen met eigen strand’, want dat is wel heel uniek natuurlijk. Op de impressiefoto is inderdaad te zien dat de vakantiewoningen aan het water een eigen stukje strand hebben! Nu zijn er ook vakantiewoningen die dat niet hebben, zoals de speciale kinderwoningen. Dit is gedaan met het oog op veiligheid.

Landal GreenParks geeft in haar bericht tevens aan dat je kunt zwemmen vanaf het eigen zandstrand, maar ook kanoën, suppen of waterfietsen.

Faciliteiten

Landal Drentse Laguna krijgt een ontvangstreceptie, Beachclub-restaurant met zonneterras, overdekt zwembad, overdekte speelruimte met klimwand en uitdagende spellen en parkshop.

Waterpret staat centraal

Waterpret vormt een belangrijk onderdeel van het vakantiepark. Je kunt bij Landal Drentse Laguna zwemmen vanaf het eigen zandstrand, kanoën, suppen of waterfietsen. Ook komen er speeltoestellen, vissteigers, duinpannen en vogelkijkhut.

Omgeving

Landal Drentse Laguna komt op een bijzondere locatie bij brinkdorp Westerbork in de gemeente Midden-Drenthe. Het park ligt vlakbij drie Nationale Natuurparken: Nationaal Park Drents-Friese Wold, Aekingerbroek en Aekingerzand / Dwingelderveld.

In de omgeving ligt meer dan 1700 kilometer fietspad en eens zoveel wandelpaden. Parkgasten kunnen dan ook alle kanten op.

Tip! Breng tijdens je verblijf op vakantiepark Drense Laguna echt eens een bezoek aan Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

Wanneer kun je bij Landal Drentse Laguna verblijven?

Landal Drentse Laguna moet eerst nog gebouwd worden. Dit bouwen gebeurt in drie fases. Hierna volgt zo snel mogelijk de opening.

Fase 1
Fase 1 omvat 44 woningen. De bouw hiervan zal starten in februari 2021 (dat is de verwachting). In najaar 2021 worden deze opgeleverd.

Fase 2
Fase 2 omvat 35 woningen en horeca.

Fase 3
Fase 3 omvat de 35 resterende woningen en het zwembad.

Boekingspagina
De boekingspagina zal al een stuk eerder op actief worden gezet voordat het park opent zodat mensen alvast een vakantiewoning kunnen reserveren. Die boekingspagina zal waarschijnlijk beschikbaar komen op: https://www.landal.nl/parken/drentse-lagune

Opening
In de zomer van 2022 moet Landal Drentse Lagune helemaal gerealiseerd zijn.

Waarom dit nieuwe vakantiepark Landal Drentse Lagune?

Landal GreenParks voegt met het nieuwe luxe vakantiepark Landal Drentse Lagune een toppark op een unieke locatie aan haar aanbod toe.

Met dit park wordt een belangrijke kwaliteitsimpuls gegeven aan de regio Midden-Drenthe.

Vakantiepark Drentse Laguna past uitstekend in de uitbreidingsambities voor Nederland.

Landal GreenParks wil graag selectief groeien met nieuwe kwalitatief hoogwaardige parken.

De keuzemogelijkheden voor de gasten worden zo uitgebreid. Nederlanders gaan nu het liefst in eigen land op vakantie en gaan graag op vakantie op locaties met rust en ruimte.

In Nederland is nog voldoende ruimte voor groei.

Hoe reageren Landal fans op de aankondiging van Landal Drentse Lagune?

Veel enthousiasme
Er wordt over het algemeen met veel enthousiasme gereageerd op de aankondiging van het nieuwe, luxe vakantiepark Landal Drentse Lagune. Landal fans denken dat het echt een prachtig vakantiepark gaat worden.

Kritische vraag: Niet te veel Landal parken in Drenthe?
Wel zijn er wat fans die de kritische vraag stellen of er nu niet te veel Landal parken bij elkaar komen in Drenthe. Men zou graag ook wat meer Landal parken in Noord-Holland of Utrecht zien.

Betaalbaarheid?
Over de prijzen wordt meestal druk gediscussieerd. De ene vakantieganger maakt het niet uit wat het gaat kosten, terwijl de andere vooral ook de betaalbaarheid belangrijk vindt.

Tip! Wil je graag zo voordelig mogelijk je vakantie boeken bij Landal GreenParks?

Last Minutes zijn voordeliger om te boeken
Wil je verder vooruit boeken en voordeliger boeken, maak dan gebruik van één van de aanbiedingen.
Het overzicht met Landal kortingen laat je zien welke kortingen nu actief zijn.

Foto’s geven extra informatie over Drentse Lagune

Landal GreenParks heeft twee impressiefoto’s staan bij hun aankondigingsbericht over Landal Drentse Lagune. Hieruit kun je wat extra informatie halen over wat je kunt gaan verwachten van dit nieuwe luxe vakantiepark.

Tip! Meer foto’s zien?
Ga dan naar het aankondigingsbericht van Landal GreenParks over Drentse Lagune, scroll naar beneden en klik op de link “Voor informatie over investeringsmogelijkheden kijk op…”

Vakantiewoningen gelegen aan het water bij Landal Drentse Lagune
Impressiefoto 1:
Te zien is dat het gaat om grote vakantiewoningen met een mooie bouwstijl die opgaan in het landschap. De vakantiewoningen zijn gelegen aan het water en hebben een terras met eigen stukje zandstrand. Bij sommige terrassen is een rond bad te zien, waarschijnlijk gaat het hier om extra luxe vakantiewoningen met een bubbelbad op het buitenterras.

In de verte is te zien dat er een bootje ligt. Landal geeft in haar aankondigingsbericht aan dat je kunt zwemmen vanaf het eigen zandstrand evenals kanoën, suppen of waterfietsen.

Luchtfoto (impressiefoto) van Landal Drentse Lagune waarop de waterpartijen en ligging van de vakantiewoningen en faciliteitengebouwen goed zijn te zien
Impressiefoto 2:
Als straks Landal Drentse Lagune helemaal klaar is, dan is ook ook echt wel een prachtig groen en waterrijk vakantiepark. Veel van de vakantiewoningen zijn aan het water gelegen. De waterpartijen zijn mooi vormgegeven, het lijkt een beetje op een klaverblad.

Op deze foto is goed te zien dat niet alle vakantiewoningen aan het water gelegen zijn. De woningen aan de buitenrand kijken uit over het groene weiland en liggen tevens mooi beschut achter bomen.

Aan de achterzijde van het park staan twee grotere gebouwen aan het zandstrand. Waarschijnlijk gaat het hier om de centrale gebouwen waar de faciliteiten zullen zijn (ontvangstreceptie, Beachclub-restaurant met zonneterras, overdekt zwembad, overdekte speelruimte met klimwand en uitdagende spellen en parkshop).