Landal Elfstedenhart is nieuw vakantiepark in Friesland

Landal Elfstedenhart is nieuw vakantiepark in Friesland
Landal Elfstedenhart is een nieuw vakantiepark in de mooie provincie Friesland en ligt in de driehoek Bolsward, Harlingen, Makkum. Op het park staan 59 luxe en duurzaam gebouwde vakantiewoningen. Alle woningen hebben een ruime kavel.

Vakantie boeken bij Landal Elfstedenhart?

Het vakantiepark is nu nog volop in aanbouw. Zodra de boekingspagina door Landal wordt geopend kun je bij dit splinternieuwe vakantiepark jouw verblijf boeken.

De boekingspagina zal hoogstwaarschijnlijk straks beschikbaar zijn via:
landal.nl/parken/elfstedenhart/

Tip: Nu al op vakantie naar Friesland?

Wil je graag al eerder op vakantie naar Friesland? Landal GreenParks heeft al 3 mooie vakantieparken in Friesland.

Landal Esonstad
Landal Esonstad

Landal Esonstad is een prachtig vakantiepark met hele mooie bungalows in een typerende vestingstad en moderne terpwoningen aan het water. Het park ligt op steenworp afstand van Werelderfgoed De Waddenzee en grenst aan Nationaal Park Lauwersmeer.

Vakantiepark Esonstad heeft 144 accommodaties in Oudfriese stijl en 77 moderne terpwoningen. Er zijn diverse watersportmogelijkheden en er is een indoorspeelparadijs.

Landal Waterpark Terherne
Landal Waterpark Terherne

Landal Waterpark Terherne wordt omringd door water. Je kunt hier varen op de Friese meren en je eigen bootje aanmeren bij jouw accommodatie. Op het terras van je accommodatie kun je heerlijk tot rust komen. Dit vakantiepark biedt volop plezier voor jong en oud.

Vakantiepark Waterpark Terherne is gelegen aan de Terhernster Poelen, heeft 31 vrijstaande waterwoningen en heeft een eigen bootvehuur.

Landal Waterpark Sneekermeer
Landal Waterpark Sneekermeer

Landal Waterpark Sneekermeer is een waterrijk vakantiepark. Geniet van het uitzicht over het water vanaf je terras, gooi een hengeltje uit of vaar met een bootje. Dit park is heeft 68 vrijstaande waterwoningen, is mooi gelegen aan het Sneekermeer en heeft een eigen recreatiestrand.

Vakantiepark Waterpark Sneekermeer heeft vooral veel leuke watersportmogelijkheden waaronder surfboarden, sloep varen en zeilen. In de directe omgeving van het vakantiepark zijn diverse resaurants te vinden waar je lekker kunt eten en drinken. Kinderen kunnen zich opperbest vermaken in het Kameleondorp, Speelbos Journe of subtropusch Zwembad Swimfun (Sneek). Verder zijn er diverse wandel- en fietsmogelijkheden evenals de mogelijkheid om te golfen (Golfclub & Country Club Lauswolt).

3 Verschillende woningtypen

Landal Elfstedenhart krijgt drie verschillende woningtypen voor 2 tot 12 personen. Deze worden allemaal genoemd naar voormalige Elfstedentochtwinnaars. Alle woningen zijn duurzaam gebouwd, hebben veel ruimte rondom en zijn ook geschikt voor mindervaliden.

Vakantiewoning Type Angenent, Landal Elfstedenhart
1. Type Angenent

Vakantiewoningen voor 2 of 4 personen. Gelijkvloers.

Vakantiewoning Type Paping, Landal Elfstedenhart
2. Type Paping

Vakantiewoningen voor 6 personen

Vakantiewoning Van Benthem, Landal Elfstedenhart
3. Van Benthem

Vakantiewoningen voor 10 of 12 personen in ‘luxe’ en ‘comfort’ varianten.

Luxe vakantiewoningen
De luxe vakantiewoningen beschikken over een eigen sauna, overdekt terras met terrasverwarming en All Season barbecue.

Gelegen aan het water en eigen steiger
Vrijwel alle vakantiewoningen zijn gelegen aan het water (open vaarwater) en hebben een eigen steiger.

Circulair gebouwd, gasloos en warmtepomp
Deze circulair gebouwde woningen zijn gasloos en hebben een warmtepomp.

Centrumgebouw

Het centrumgebouw krijgt een receptie en diverse speelruimtes (o.a. een Playstation Room). Het dak van dit centrumgebouw krijgt zonnepanelen voor de duurzame installaties.

Green Key

Bij oplevering is het park Green Key gecertificeerd. Het Centrum gebouw heeft duurzame installaties aangedreven door zonnepanelen en de vakantiehuizen zijn gasloos en hebben een warmtepomp.

Prachtige omgeving

Landal Elfstedenhart ligt in de mooie provincie Friesland, een waar paradijs voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.

Het vakantiepark grenst aan het Flietsterbosk (Natuurmonumenten) en openluchtzwembad Mounewetter. Vanuit het park loop je zo de natuur in. Uniek: Het is mogelijk om een deel van de Elfstedentocht te schaatsen, fietsen of wandelen.

De omgeving heeft weidse vergezichten en historische steden en dorpen. De vele meren, open vaarwaternetwerk en de Waddenzee zijn ideaal voor waterrecreatie.

Wat laat de parkfoto van Landal Elfstedenhart zien?

Circulaire ligging
Op de parkfoto van Landal Elfstedenhart (virtuele luchtfoto) is te zien dat dat de vakantiewoningen mooi circulair liggen. De woningen worden omringd door water. Ideaal voor waterrecreatie zoals varen en vissen.

Vakantiewoning met steiger
De vakantiewoningen aan het water hebben een eigen steiger. Je zou hier je eigen bootje aan kunnen meren. Dit bootje zal je op het park zelf of in de directe omgeving kunnen huren. Ook leuk om vanaf de steiger van je vakantiewoning te vissen.

Faciliteiten
Links boven is een voetbalveld te zien, een centrale parkeerplaats en het centrumgebouw met op een dak veel zonnepanelen. Deze zonnepanelen sturen de duurzame installaties aan. In het centrumgebouw is de receptie gevestigd, evenals diverse speelruimtes waaronder een Playstation Room.

Welke faciliteiten het park nog meer krijg is (nog) niet bekend. Zo is het nog niet bekend of het park een eigen restaurant krijgt en een zwembad. Wel bekend is dat het park vlakbij het bekroonde openluchtzwembad Mounewetter ligt. Omdat je heel goed kunt fietsen in de directe omgeving is onze verwachting dat er een fietsverhuur op het park aanwezig zal zijn.

In de cirkel vooraan is in het midden een speeltuintje aanwezig.

Grote vakantiewoningen met ruime tuin
De vakantiewoningen zijn groot, hebben een grote tuin en eigen parkeerplaats. De meeste vakantiewoningen zijn aan het water gelegen.

Bij een aantal vakantiewoningen is een terras met overkapping zichtbaar. Het gaat hier waarschijnlijk om de luxe vakantiewoningen. Landal GreenParks geeft namelijk in hun aankondigingsbericht aan dat de ‘luxe’ vakantiewoningen beschikken over een overdekt terras met terrasverwarming en een All Season BBQ. Fantastisch dat je het hele jaar lekker buiten kunt zitten op je eigen terras en nog kunt barbecuen ook!

Vanuit je accommodatie meteen de natuur in
Aan de rand van het vakantiepark is een groot bosgebied zichtbaar. Ideaal dat je zo vanuit je vakantiewoning de natuur instapt voor het maken van een mooie wandel- of fietstocht.

Woningen Landal Elfstedenhart te koop voor investeerders

De woningen op Landal Elfstedenhart kunnen gekocht worden door investeerders. Dirk Anbeek (Algemeen directeur van Landal GreenParks) zegt in het aankondigingsbericht dat het een interessante kans is in Nederland voor beleggers.

Mocht je interesse hebben in het kopen van een vakantiewoning van Landal Elfstedenhart, kijk dan naar de informatielink voor investeerders in het nieuwsbericht van Landal GreenParks.

In totaal worden er 59 luxe vakantiewoningen opgeleverd met een hoogwaardige afwerking. Parkgasten hebben een keuze uit verschillende woningtypen op een unieke locatie in Friesland. Hier kunnen parkgasten genieten van een heerlijke tijd met het gezin, geliefde of grote groep vrienden of familie. De omgeving biedt vele mogelijkheden, waaronder diverse waterrecreatie.