Landal Fun & Entertainment-team organiseert leuke activiteiten en tochten

Speciaal voor kinderen heeft Landal op haar parken een Fun & Entertainment-team. Samen met dit team kunnen kinderen leuke binnen- en buitenactiviteiten ondernemen, evenals deelnemen aan diverse tochten om de omgeving van de parken te verkennen.

Bekijk het actuele activiteitenoverzicht per park of bij aankomst op het park

Bekijk het actuele activiteitenoverzicht per park of bij aankomst op het park
Het programma met binnen- en buitenactiviteiten kan per Landal vakantiepark verschillen. Wilt u precies weten wat er op en rondom een Landal park allemaal te doen is? Klik dan bij het Landal park van uw keuze op het tabblad “op en rond het park”. Tip: Wanneer u aankomt op het park ontvangt u tijdens het inchecken een mapje met daarin het activiteitenoverzicht tijdens uw verblijf.

Tochten

Tochten
Wilt u graag de omgeving van het park verkennen samen met uw kinderen? Het hele jaar door worden verschillende tochten uitgezet in de omgeving van de Landal vakantieparken. Zo zijn er wandel- en fietstochten, fototochten en insecten- en kaboutertochten.

Voorbeelden van tochten
– Dierenweide
– Fotospeurtocht
– Ga op pad met de boswachter
– GPS-tour
– Huifkartocht
– Hutten bouwen
– Insectenspeurtocht & Insectenquiz
– Kaboutertocht
– Kidspaspoort
– Kompaslooptocht
– Natuurgids
– Natuurspeurtocht
– Vossenjacht

Leuke binnenactiviteiten

Leuke binnenactiviteiten
Ook binnen zijn er diverse leuke activiteiten die kinderen op de Landal parken kunnen ondernemen. Zowel jonge als wat oudere kinderen kunnen hiermee veel vakantieplezier beleven.

Voorbeelden van binnenactiviteiten
– Cupcakes decoreren
– Pannenkoek versieren
– Koekjes of taart bakken
– Knutsel een natuurmobiel of natuurcollage
– Familiebingo
– Lasergamen
– Knutsel inloopuur
– Maak een toverschilderij
– Knutsel een galamasker
– Laat je schminken in het schminktheater
– Maak een vogel- of voederhuisje
– Uren speelplezier in het indoorspeelparadijs

Sportieve activiteiten

Sportieve activiteiten
Actief bezig zijn? Op de Landal parken worden diverse sportieve activiteiten georganiseerd. Voor jong en oud is er genoeg te beleven. Ga bijvoorbeeld snorkelen, vlotten bouwen, midgetgolfen, boogschieten of bowlen, het kan allemaal.

Voorbeelden van sportieve activiteiten
– Aquabubble
– Aquajoggen
– Bowlen (wedstrijden)
– Buiten waterspellen spelen
– Duiken
– Fietsen
– Golfen
– Handboogschieten
– Klimmen
– Midgetgolf
– Pool party
– Snorkelen
– Speeltuinen
– Sport Arena
– Tennissen
– Veldsporten
– Vlot bouwen
– Voetballen
– Wandelen
– Zwemmen (Tip: Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen hebben een mooi subtropisch zwembad!)

Fun & Entertainment-programma het gehele jaar of alleen in de schoolvakanties

Fun & Entertainment-programma het gehele jaar of alleen in de schoolvakanties
Landal heeft 26 parken waar het hele jaar een Fun & Entertainment-programma aanwezig is en 85 parken waarbij alleen in de schoolvakanties een Fun & Entertainmentprogramma aanwezig is. Wanneer u het belangrijk vindt dat uw kinderen samen met het Landal team activiteiten kan ondernemen wanneer u op vakantie bent, let er dan goed op in welke periode uw vakantie valt en of het park waar u heen gaat dan een Fun & Entertainment-programma beschikbaar heeft, dat voorkomt teleurstellingen.

Gratis en betaalde activiteiten
Er zijn zowel gratis als betaalde activiteiten op de Landal vakantieparken. Mocht een activiteit betaald zijn, dan wordt dit duidelijk door Landal aangegeven bij de activiteit. Het reserveren van een activiteit kan bij de receptie op het park of bij het restaurant / bar (indien aanwezig). Bij Landal Heideheuvel bijvoorbeeld kunt u een bowlingbaan reserveren bij de bar van Bistro Woods op het park. Tip: Bij aankomst op het park ontvangt u een mapje met daarin o.a. het activiteitenoverzicht en vaak ook kortingscoupons waarmee u korting kunt krijgen op activiteiten zoals bowlen.

Extra veel leuke activiteiten tijdens de schoolvakanties

Extra veel leuke activiteiten tijdens de schoolvakanties
In schoolvakanties zoals de zomervakantie en kerstvakantie zijn er altijd extra veel leuke activiteiten en voorstellingen op de parken van Landal GreenParks.

Razende reporter
De razende reporter gaat op jacht naar nieuws voor het Landal journaal. Kinderen gaan bij deze activiteit op pad met een foto- of videocamera om mooie en bijzondere gebeurtenissen op het park vast te leggen. De beste filmpjes maken kans om te worden getoond in de recreatieruimte op het park.

Serge & Coco: De eerste schooldag
Coco, het aapje van Serge mag naar school. Kinderen mogen buikspreker Serge helpen bij de voorbereiding van Coco’s eerste schooldag. Een hele vrolijke voorstelling met goocheltrucs en liedjes.

Dolf Moed gaat op avontuur
Dolf wil super graag visser worden net zoals zijn vader. Kinderen veranderen in de dromen van Dolf in matrozen en worden mee op avontuur genomen langs het reusachtige spookschip: De Albatros.

Lekker koken en smullen in de Kinderkookbus
Kinderen mogen zelf eten koken in de Kinderkookbus (Kinderkookbuzz) en daarna lekker opeten. De Kinderkookbus is een Amerikaanse schoolbus waarin kinderen als echte koks aan de slag gaan. Deze activiteit staat garant voor een uur lang plezier en is heel leerzaam!

Expeditie Landal
Ga op een superleuk avontuur met Expeditie Landal. Kinderen gaan allerlei uitdagende proeven aan en moeten het oordeel van de eilandraad ondergaan. Expeditie Landal heeft veel weg van Expeditie Robinson waarbij teams met elkaar de strijd aangaan. Samenwerking, creativiteit en behendigheid zijn nodig om als team te winnen. Is uw kind een echte Robinson?

Show: Kraak de kluis
Een avontuur waarbij inspecteur Mast een geheimzinnige kluis probeert te openen.

Show: HuubTV
Toffe goochelshow met jongleer-act, diabolo-act en interactieve goocheltrucs. Deze goochelshow wordt gedaan door Huub Cooijmans.

Show: Magic Hamid
Magic Hamid is een combinatie van show en spektakel. Hamid is een top entertainer die kan goochelen als de beste. In zijn show combineert hij humor, trucs en ballonfiguren. Iedere show is weer magisch en verrassend.

Live muziek: Guido Staps
Guido speelt prachtige covers van o.a. Bruce Springsteen, U2 en andere pop- en rock covers.

Live muziek: Marcel Kramer
Marcel Kramer kent een uitgebreid repertoire en daarom is er voor iedereen wel iets leuks: jazz en blues, rock & roll en nog veel meer.

Live Muziek: Kai Sonnhalter
Geniet van de mooie muziek van Kai Sonnhalter. Zijn eigen muziek heeft hij geschreven terwijl hij op wereldreis was. Ook speelt hij prachtige covers. Een bijzonder avondvullend programma.

Live muziek: Myk Sno
Myk Sno heeft een unieke stem en is een getalenteerd zanger. Hij zingt klassiekers zoals van Lionel Richie, Kool & The Gang en Marvin Gaye. Ook nieuwere songs passeren de revue zoals Hey Soulsisters en I’m Yours.

De pianoartiest: Iris
Iris is een ware pianoartiest en kan allerlei pianomuziek spelen: van top 40 hits tot prachtige eigen composities.

Actieve workshops
Volg actieve workshops: boksen, voetbal, basketballen (clinic van ex-basketbalprof Henk Pieterse) en boogschieten (Shoot out Archery Tag).

Spannende verhalen
Rogier de Avonturier is een verhaal dat gaat over Rogier en professor Ron. Beleef zijn meeslepende avonturen door heel Nederland. Een andere leuk verhaal is die van Poppentheather: Egel en de Trollebol. Kinderen worden hierbij mee op avontuur genomen naar het bos van Egel en de Trollebol. Dit is een muzikale en kleurrijke voorstelling gericht op jonge kinderen.

Actief bezig zijn
Superleuke activiteiten waarbij actief bezig zijn centraal staat: DJ Battle, Expeditie Landal, Cajon Workshop en de Techniekfabriek.

SUP-Clinic
Tijdens de SUP-Clinic leert u om rechtopstaand op een surfplank te staan. Met de lange peddel kunt u zich voortbewegen in het water.

 

© Foto’s Landal GreenParks