vakantieparkmagazine.nl

Landal HEMA Bungalowweken bungalowvoucher weekend of midweek

HEMA Bungalowweken: Dat betekent dat u Landal Bungalowvouchers kunt kopen bij HEMA voor een weekend of midweek
De Landal HEMA Bungalowweken liepen van dinsdag 3 oktober tot midden november 2017. De verwachting is dat er maart of april 2018 weer nieuwe vouchers zullen zijn, kan zijn dat het iets later dan dat wordt. Landal GreenParks en HEMA hebben nog geen informatie over naar buiten gebracht over wanneer de bungalowbonnen weer beschikbaar zullen zijn. Hou deze pagina goed in de gaten wanneer u op tijd wilt weten wanneer de bungalowvouchers er weer zullen zijn. Wanneer de nieuwe actie (2018) beschikbaar is zullen er net als vorig jaar weekendvouchers en midweekvouchers beschikbaar zijn die online via HEMA Tickets besteld kunnen worden of gekocht kunnen worden in één van de HEMA winkels.

Wanneer beginnen de HEMA Bungalowweken 2018?

Het is voor alsnog niet bekend wanneer precies de HEMA Bungalowweken 2018 zullen zijn. Gezien data uit het verleden mogelijk in maart of april 2018. Het is ook even afwachten wat precies de voorwaarden van het kunnen besteden van de vouchers zullen worden + welke parken en vakantiehuisjes dit keer beschikbaar zullen worden gesteld door Landal GreenParks.

Update 9 maart 2018
Vooralsnog geen signalen bij Landal of bij HEMA of en wanneer de HEMA Bungalowweken 2018 beginnen. Zoals we hierboven al aangaven: gezien data van vorig jaar (2017) komen de voucher mogelijk in maart of april. Het kan ook zijn dat Landal besloten heeft te stoppen met de bonnen, maar dat lijkt ons wat stug aangezien dit een te populaire actie is om niet meer mee door te gaan.

Tip! Roompot heeft 2 GRATIS Vakantiecheques t.w.v. € 50 en € 25. Ook Center Parcs heeft een GRATIS kortingsvoucher t.w.v. € 30. Zowel Roompot als Center Parcs hebben hele leuke vakantieparken en mooie vakantiehuisjes in binnen- en buitenland!

Nu tot 36% vroegboekkorting* + Nog vele andere voordelen, Boek Nu

De HEMA Landal Bungalowvouchers actie (2017) is afgelopen

De HEMA Bungalowweken actie (2017) is afgelopen. Bij deze actie konden midweekvouchers (€ 129) en weekendvouchers (€ 139) gekocht worden. Tip: Met een last minute of aanbieding kunt u alsnog met korting bij Landal GreenParks een huisje boeken.

Met gekochte vouchers is het mogelijk om voordelig een 2-, 4-, 5- of 6-persoons bungalow te boeken bij Landal (verzilveren voor 8 januari 2018). De voucherprijzen zijn inclusief kosten voor bedlinnen, eindschoonmaak en reserveringskosten. De toeristenbelasting (p.p.p.n.) is niet inclusief, omdat dit afhankelijk is van het Landal vakantiepark waar u verblijft.

Wat is de HEMA Landal Bungalowvoucher?

De HEMA Bungalowweken is een speciale actieperiode waarbij een Landal Bungalowvoucher gekocht kan worden bij HEMA (online via HEMA Tickets of in de winkel) waarmee het mogelijk is om voordelig een weekend of midweek te boeken bij Landal GreenParks. U kunt kiezen uit een weekend- of midweekvoucher. De Landal bungalowvoucher kent wel enkele beperkingen. Zo zijn bepaalde periodes uitgesloten en er geldt een beperkt aanbod met Landal parken en bungalows waarbij u de HEMA voucher mag besteden.

Vakantieperiodes en feestdagen zijn uitgesloten
Helaas is het niet mogelijk om de Landal Bungalowvoucher van HEMA te gebruiken om goedkoop een weekend of midweek te boeken in de vakantieperiodes (=schoolvakanties) of feestdagen.

Deelnemende Landal parken
Hieronder vindt u de parken waar u de Landal Bungalowvoucher kunt besteden. U zult hieronder zien dat in totaal 23 Landal parken meedoen met deze HEMA voucheractie.

NEDERLAND
– Landal Aelderholt
– Landal Coldenhove
– Landal Heihaas
– Landal Heideheuvel
– Landal Het Land van Bartje
– Landal Hoog Vaals
– Landal Landgoed ’t Loo
– Landal De Lommerbergen
– Landal Miggelenberg
– Landal Orveltermarke
– Landal Rabbit Hill
– Landal Natuurdorp Suyderoogh
– Landal Twenhaarsveld
– Landal Het Vennenbos
– Landal Sonnenberg
– Landal Sluftervallei

BELGIË
– Landal Les Etoiles

DUITSLAND
– Landal Dwergter Sand
– Landal Eifeler Tor
– Landal Hochwald
– Landal Mont Royal
– Landal Warsberg
– Landal Wirfttal

Tip! Wilt u zeker weten dat u verblijft op een goed Landal park? Kijk dan eens naar dit overzicht met beste Landal parken.

Voucher prijzen
HEMA weekendvoucher: € 139*
HEMA midweekvoucher: € 129*

*Deze prijs zijn inclusief reserveringskosten, bedlinnen en eindschoonmaak, maar exclusief toeristenbelasting (p.p.p.n), de hoogte hiervan varieert per park).

Voucher kopen
U kunt één of meerdere Landal bungalowvoucher(s) kopen online via HEMA Tickets of in een HEMA winkel. De vouchers zijn dus niet te koop bij Landal zelf, hier kunt u de vouchers alleen verzilveren. Wanneer u een bungalowvoucher online gekocht hebt staat uw unieke vouchercode in de bijlage van de e-mail (PDF) die u hebt ontvangen ter bevestiging van uw betaling bij HEMA tickets. Heeft u de voucher gekocht in een HEMA-winkel dan kunt u de unieke vouchercode op de kassabon vinden.

Roompot Vroegboek Voordeel Weken, tot 40% vroegboekkorting

Landal HEMA Bungalowvoucher verzilveren

Landal HEMA Bungalowvoucher verzilveren
Het verzilveren van de Landal HEMA Bungalowvoucher gaat online via deze pagina van Landal. Voordat u gaat boeken kiest u eerst wat voor soort Landal Bungalowvoucher u hebt gekocht bij HEMA: een weekendvoucher of midweekvoucher. Bovenaan de actiepagina’s wordt u vriendelijk begroet door Landal en gefeliciteerd met de aankoop van uw voucher. De beschikbaarheid (bungalowaanbod) vindt u onderaan de actiepagina’s.

Data
Het verzilveren van uw HEMA weekend- of midweekvoucher kan t/m 8 januari 2018.

Beschikbaarheid
Met de vouchercode kunt u een weekend of midweek gaan boeken. Aan de onderzijde van de Landal actiepagina’s wordt de actuele beschikbaarheid weergegeven. Landal geeft aan dat deze beschikbaarheid niet gegarandeerd is en dat u binnen vijf dagen bericht ontvangt.

Reserveren
U kiest een aankomstdatum en het Landal park van uw voorkeur. Hierna selecteert u de groene prijs en klikt u op de button “Boeken”. Het accommodatietype is afhankelijk van met hoeveel personen u een aanvraag doet. Binnen vijf werkdagen wordt uw aanvraag door Landal GreenParks gecontroleerd en u ontvangt automatisch bericht. Wanneer uw reserveringsaanvraag akkoord is ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres een definitieve bevestiging + een factuur voor de restbetaling.

Tip: Let goed op het e-mailadres dat u tijdens het reserveren opgeeft!
Het is heel belangrijk om het e-mailadres dat u opgeeft tijdens het invullen van uw reserveringsaanvraag goed invult. Op dat e-mailadres ontvangt u namelijk de reserveringsbevestiging.

Meerdere vouchers verzilveren
Het is mogelijk om meerdere vouchers te verzilveren, u dient hiervoor echter wel een reserveringsaanvraag te doen met het HEMA reserveringsformulier.

Meerdere bungalows naast elkaar
Het is mogelijk om meerdere bungalows naast elkaar te reserveren. Landal geeft echter wel aan dat in dat geval een toeslag wordt berekend.

Wat is allemaal bij de bungalowvoucher van Landal inbegrepen en wat niet?

Inclusief
– Verblijf in een 2-, 4-, 5- of 6-persoons standaard accommodatie (dit varieert per park)
– Bedlinnen
– Reserveringskosten
– Eindschoonmaak

Exclusief
– Toeristenbelasting per persoon per nacht (dit varieert per park)

Kostendisclaimer Landal
Landal geeft het volgende aan: De prijzen zijn inclusief BTW en reseveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen per persoon, maar exclusief toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per vakantiepark).

Kinderbedlinnen
U zult zien dat kinderbedlinnen zal verschijnen op uw online kostenoverzicht, maar deze zullen niet op de factuur worden vermeld.

Algemene voorwaarden HEMA
Lees ALTIJD eerst goed de actuele algemene voorwaarden van HEMA door alvorens u een voucher gaat kopen bij HEMA en een boeking plaatst bij Landal GreenParks.

Subtropisch zwemplezier!

Landal Het Vennenbos en Landal de Lommerbergen doen ook mee met de HEMA Bungalowweken. Super, want alleen deze twee parken van Landal in Nederland hebben een subtropisch zwembad. Hier vindt u veel zwemplezier zoals snelle glijbanen, golfslagbad, bubbelbaden, Kids Jungle Bad en Lazy River. Wacht niet te lang met het boeken van een weekend of midweek met uw voucher bij Het Vennenbos of De Lommerbergen, want dit zijn altijd hele populaire parken om te boeken tijdens de HEMA Bungalowweken!

Handig om te weten

Unieke vouchercode
De unieke vouchercode kunt u vinden in de bijlage (PDF) bij de e-mail die u hebt ontvangen ter bevestiging van uw voucherbestelling van HEMA tickets. Wanneer u de bungalowvoucher(s) hebt gekocht in een HEMA winkel kunt u de unieke vouchercode vinden op de kassabon.

Data verzilveren
U kunt uw voucher verzilveren t/m 8 januari 2018 via landal.nl/hema.

Weekendvoucher hoort bij weekend en midweekvoucher hoort bij midweek
U kunt geen reservering maken bij Landal voor een weekend met de midweekvoucher, daar heeft u de weekendvoucher voor nodig. Het is daarom heel belangrijk dat u vooraf de juiste keuze maakt wanneer u een Landal bungalowvoucher gaat kopen: weekend of midweek.

Ik heb per ongeluk een midweekvoucher gekocht kan ik deze toch nog omruilen voor een weekendvoucher?
Nee, dat is niet mogelijk. Het is ook niet mogelijk om met uw midweekvoucher een weekend te boeken.

Beste tijd om te boeken
Het verzilveren van een voucher kan t/m 8 januari 2018. Landal geeft als advies om uw weekend of midweek uiterlijk 1 week voor uw geplande aankomst met uw voucher te verzilveren. De reserveringsaanvraag kan namelijk tot 5 dagen duren voordat deze door Landal wordt behandeld.

Op de dag van aankomst zijn aanvragen niet meer mogelijk
Wanneer u een aanvraag doet waarbij uw gewenste aankomstdatum binnen 3 dagen na aanvraagdatum ligt dient u telefonisch contact op te nemen met Landal GreenParks (0900-8842, €1 per gesprek + gebruikelijke belkosten). U dient hierbij uw HEMA vouchercode te vermelden.

1 Voucher = 1 Bungalow
U kunt met 1 voucher, 1 bungalow boeken, u kunt met één code dus niet meerdere bungalows reserveren. Wanneer u meerdere accommodaties wilt boeken dient u meerdere vouchers bij HEMA aan te schaffen.

1 Voucher = 1 Reserveringsaanvraag
U kunt met 1 voucher, 1 reserveringsaanvraag doen.

1 Voucher = 1 Bungalow voor 6 personen
Het maximaal aantal personen per bungalow is 6. Wilt u met meer dan 6 personen op vakantie naar Landal en gebruikmaken van de HEMA voucheractie, dan dient u meerdere vouchers te kopen bij HEMA.

Alleen comfort bungalows
Alleen comfort bungalows kunnen geboekt worden met de bungalowvoucher van HEMA. Het is niet mogelijk om een luxe huisje te boeken, ook niet met bijbetaling.

Toeslag bij meerdere bungalows naast elkaar
Wanneer u meerdere bungalows naast elkaar wilt boeken dient u rekening te houden met een éénmalige voorkeurstoeslag.

Weekend- + Midweekvoucher = Week
Landal geeft aan dat het mogelijk is om met een weekend- + midweekvoucher een week te boeken. U dient hierbij rekening te houden met de beschikbaarheid. U combineert in dat geval dus 2 vouchers. De aanvraag kan worden ingediend middels het reserveringsformulier. In het opmerkingenveld dient u beide unieke vouchercodes te vermelden. Landal merkt op dat i.v.m. beschikbaarheid u het beste minimaal twee verschillende parken en aankomstdata kunt aangeven.

Arrangementen en extra’s bijboeken
Het is mogelijk om diverse arrangementen en extra’s bij te boeken. Bij uw reserveringsaanvraag kunt u de extra’s toevoegen. Arrangementen en extra’s kunnen later nog toegevoegd worden aan uw reservering door na bevestiging van uw boeking te bellen met het Landal Contact Center (0900-8842, € 1 p.g. + gebruikelijke belkosten).

Wijzigen van uw verblijf is niet mogelijk
Helaas is het niet mogelijk om uw verblijf te wijzigen wanneer het gaat om park, type en datum. Arrangementen en extra’s zijn wel bij te boeken.

Uw verblijf annuleren kan niet kosteloos
Het is mogelijk om uw verblijf te annuleren, maar dit is niet kosteloos. De annuleringskosten zijn zelfs 100%. Bij annulering of no-show ontvangt u geen restitutie.

Inchecken & Uitchecken
U kunt vanaf 15.00u inchecken op de aankomstdag en voor 10.30u op de vertrekdag dient u uw vakantiehuisje weer verlaten te hebben.

Verblijfsduur
– Midweek: maandag t/m vrijdag (4 nachten)
– Weekend: vrijdag t/m maandag (3 nachten)

Aankomstperiode
De aankomstperiode is van 27 oktober 2017 t/m 26 maart 2018 (feestdagen- en vakantieperiodes zijn uitgezonderd). Voor alle aankomsten is een beperkte beschikbaarheid van toepassing en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Het verlengen van uw verblijf is niet mogelijk, maar…
Het is niet mogelijk om uw verblijf bij Landal te verlengen, maar wanneer u een tweede voucher hebt kunt u op basis van beschikbaarheid uw verblijf verlengen met deze tweede HEMA voucher. U kunt er ook voor kiezen om uw verblijf tegen het reguliere tarief te verlengen. Wanneer u dat wilt dient u contact op te nemen met het Landal Contact Center (0900-8842, € 1 p.g. + gebruikelijke belkosten).

Huisdieren
U kunt tegen kosten maximaal twee huisdieren meenemen. Of er huisdieren meegaan kunt u aangeven in de reserveringsaanvraag. U dient wel goed te letten op de beschikbaarheid per park en accommodatietypes (deze kunnen variëren voor huisdiervriendelijke huisjes). Aan het meenemen van een huisdier zijn kosten verbonden.

Kinderbed
In de meeste accommodaties is standaard een kinderbed en kinderstoel aanwezig. Het is mogelijk om bij Landal een kinderbed, tweede kinderbed en/of kinderstoel mee te reserveren tegen kosten.

71 Reacties

 • B.Burger schreef:

  Waarom staat er in het Hema reclame boekje van 5 t/m 25 oktober 2015 per bungalow max 6 personen 129.00 euro en op de site 139.00 euro.
  Is dit niet misleidend.

 • Redactie schreef:

  139 Euro was de prijs van de vorige actie van HEMA Tickets. Er is nu weer een nieuwe actie bij HEMA waarbij de prijs van een voucher 129 euro is voor een weekend- of midweekverblijf (maximaal 6 personen). Het heet dit keer geen ‘bungalowweken’, maar gewoon een HEMA voordeel ticket / voucher.

 • J. Etman schreef:

  goede morgen, even een vraagje: is het mogelijk een kinder bungalow te reserveren met de HEMA voucher en eventueel de meerprijs bij te leggen?
  Met vriendelijke groet, J Etman

 • Redactie schreef:

  Zojuist even de voorwaarden erbij gepakt. In de voorwaarden staat alleen vermeld dat er een kinderbed aanwezig is, maar voor de rest niets over kinderbungalows. Het is zeker een goede vraag van u. Het beste kunt u even contact opnemen met de klantenservice van Landal, hier kunt u alle contactgegevens vinden: http://www.landal.nl/nl-nl/contact

 • J. Etman schreef:

  dank voor uw reactie. J. Etman

 • Anton schreef:

  Zijn de 6 persoonshuisjes, in park Lommerbergen voor deze actie beschikbaar?

 • Redactie schreef:

  De beschikbaarheid van de bungalows kunt u vinden op de website van Landal. Indien er geen 6-persoons huisje staat aangegeven is deze niet boekbaar.

 • M. Vijverberg schreef:

  Is de midweek van van 28 december tot en met vrijdag 1 januari 2016 ook beschikbaar voor de HEMA actie?

 • kim schreef:

  Ik had graag een voucher besteld voor een weekendje, maar bij betaling kan ik niet verder omdat het enkel via nederlandse banken kan…. ik woon in belgië…. dit is dus niet mogelijk om vanuit belgië te bestellen? 🙁

 • Redactie schreef:

  @Kim
  Ik heb het even voor u nagezocht. Op de website van HEMA staat alleen betaalmethode iDeal aangegeven.

  Het beste kunt u even contact opnemen met HEMA:
  http://www.hema.nl/klantenservice/contact

  Een goede opmerking van uw zijde in ieder geval, vreemd inderdaad dat alleen iDeal mogelijk is.

 • Redactie schreef:

  @M. Vijverberg
  Op de website van Landal staat de exacte beschikbaarheid aangegeven. Tevens staat er: “m.u.v. vakantie- en feestdagenperiodes”, wat wil zeggen dat vakantie- en feestdagenperiodes uitgesloten zijn van de actie. Uw aangegeven periode valt voor zover ik kan beoordelen onder de feestdagenperiode kerstvakantie. Wat u wel zou kunnen doen is gebruik maken van een last minute van Landal. Echter is het wel zo dat de feestdagenperiodes al snel volgeboekt zijn.

 • Jean schreef:

  Goeieavond,

  Ik woon in Belgie.
  Ik vind niet in de site van Hema waar ik de voucher kan kopen?
  Bedankt bij voorbaat.
  JP

 • Redactie schreef:

  @Jean
  De voucher kan gekocht worden via hema.nl/tickets. Echter kan er alleen betaald worden met iDeal.

 • bakman schreef:

  Goedemiddag

  Komt er naast toeristen belasting echt helemaal geen andere kosten meer bij?

  Voor een huisje betaal ik dus 129 euro + toeristen belasting?

 • Anne schreef:

  Allo
  Voor Belgie is het op tickets.hema.be te bestellen 🙂

 • Redactie schreef:

  @Anne
  Super goede tip, dankjewel!

 • Redactie schreef:

  @bakman

  Op de website van HEMA staat:
  De prijzen zijn inclusief bedlinnen, eindschoonmaak en reserveringskosten, exclusief toeristenbelasting (p.p.p.n.) (de hoogte van de toeristenbelasting is variërend per park).

  Gezien de informatie van HEMA is bedlinnen, eindschoonmaak en reserveringskosten inclusief, maar alleen de toeristenbelasting (p.p.p.n.) is niet inbegrepen.

 • Ria Hoogerwerf schreef:

  Ik heb geen voucher ontvangen, mogelijk een fout van mij.
  Ik heb gisteravond een bestelling gedaan
  Kunt u dit alsnog naar mij sturen.

 • Redactie schreef:

  @Ria
  Vakantiepark Magazine is een online magazine. Ik neem aan dat u de voucher bij tickets.hema.nl hebt besteld? U kunt met HEMA contact opnemen betreffende uw bestelling. De contactgegevens kunt u vinden op: http://www.hema.nl/klantenservice/contact

 • sandra schreef:

  goedenmiddag .

  kun je voor een meerprijs ook een 8 persoons bungalow huren met de voucher ??

 • Redactie schreef:

  @Sandra
  Indien er geen 8-persoons huisje staat aangegeven is deze niet boekbaar.

 • Toos Fils schreef:

  landal
  Ik doe niet aan internet bankieren
  Hoe los ik dat op?
  En is er ook nog personeelkorting van de Hema

 • Redactie schreef:

  @Toos Fils
  Op de website van tickets.hema.nl staat dat u middels iDeal kunt betalen, dat is helaas via internetbankieren.
  M.b.t. de Voucheraanbieding van HEMA kunt u het beste contact opnemen met HEMA: http://www.hema.nl/klantenservice/contact

 • De Brucker. Hollyoak schreef:

  Wij zijn pensioen leeftijd en zo graag een bungalow vakantie

 • Redactie schreef:

  @De Brucker
  Een last minute of aanbieding van Landal is ook leuk om te boeken.

 • sabine schreef:

  Is er op de site tezien hoeveel huisjes beschikbaar zijn.
  Ik wil 2 huisjes van 6 pers. boeken omdat we met 11 personen zijn.
  Ik wil niet voor de verrassing komen te staan dat ik na de aanschaf van de vouchers er maar bv 1 huisje voor 6 pers. beschikbaar is

 • Redactie schreef:

  @Sabine
  Hele goede vraag! Ik zou in dit geval even contact opnemen met het Contact Center van Landal: 0900-8842 (€ 1 per gesprek). Zij kunnen als het goed is zien wat de exacte beschikbaarheid is, zodat je een beeld krijgt of je 2 huisjes van 6 personen achter elkaar kunt boeken. Landal is ook via Twitter snel te bereiken: https://twitter.com/landalnl

 • Piet schreef:

  Geachte

  Ik wil een bungalow huren via Hema. Nu geld de prijs voor standaard huisjes. Kun je tegen bijbetaling bv een open haard er bij reserveren?
  Indien aanwezig.

 • Redactie schreef:

  @Piet
  Wanneer er een open haard in het huisje zit, hoeft hier voor zover ik weet niet extra voor bijbetaald te worden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Landal Heideheuvel.
  Het beste kunt u even contact opnemen met het Contact Center van Landal: 0900-8842. Zij kunnen u direct informatie geven zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Mariette schreef:

  Is het ook mogelijk om een week te boeken met de Hemavoucher?

 • Redactie schreef:

  @Mariette
  Gezien de verzilveringsvoorwaarden van Landal niet, er staat:
  De HEMA voucher is geldig voor een weekend- of midweekverblijf

 • I. Oost schreef:

  Hallo,

  Zijn de huisjes rolstoel toegankelijk ?

  Met vriendelijke groet Ilse

 • Redactie schreef:

  @I. Oost
  Er zijn vakantiehuisjes beschikbaar die rolstoel toegankelijk zijn. Informatie over alle beschikbare bungalows kunt u vinden op: landal.nl

 • Prins schreef:

  Vraag;
  Ik heb 2 tickets gekocht, maar nu zijn er geen huisjes voor 6 personen meer beschikbaar! En wij wilden met ons gezin van 12 gebruik maken van de tickets.
  Wat nu? Kan ik mijn geld terug krijgen? Want ze zijn voor ons nu niet meer te gebruiken?

 • Redactie schreef:

  @Prins
  Het beste kunt u even contact opnemen met de klantenservice van HEMA of Landal GreenParks.

 • Fred schreef:

  Ik probeer al vele malen de link hierboven te gebruiken om naar het hema deel van landal website te gaan, maar zonder succes. Is deze afgesloten omdat er geen huisjes meer beschikbaar zijn? Ik heb al wel 129 euro betaald

 • Redactie schreef:

  Beste Fred,
  Ik heb de link gecontroleerd, deze stond verkeerd naar de website van Landal.

 • Marjon schreef:

  Er wordt bovenin gemeld dat er geen 5/6 pers. Bungalows meer zijn, maar toch staan deze wel in de beschikbare periodes vermeld, kan het dan nu wel, aangezien dat veel beter uit komt met drie schoolgaande kinderen . Bedankt voor uw reactie.

 • Redactie schreef:

  Beste Marjon, de beschikbaarheid van de Landal HEMA actie staat aangegeven op de boekingspagina van Landal.

 • Margareth van Wijk Beekelaar schreef:

  Goedemorgen,

  Ik ben helaas te laat om een voucher te kopen, was in de veronderstelling dat deze actie net als vorig jaar (toen heb ik 3 voucher gekocht) ook weer in de maand feb/maart van start zou gaan.
  Nu zou ik heel graag weer voucher willen kopen, komen deze nog?

  En een vraag aan andere mensen wie heeft een weekend voucher die om welke reden dan ook niet gebruikt wordt, (van de vorige actie) die ik kan gebruiken op 19-2-2016 t/m 22-2-2016 ik zou deze dolgraag van u overnemen ?

 • Redactie schreef:

  Beste Margareth,

  Helaas is (nog) niet bekend of in de maand feb/maart weer een HEMA voucheractie beschikbaar is voor Landal. Mocht dat het geval zijn dan kunt u dat op onze website zien. Eventueel zou u ook op Marktplaats kunnen kijken of er vouchers voor Landal worden aangeboden. Meestal zijn er wel mensen die zelf niet op vakantie kunnen gaan of extra vouchers hebben ingekocht.

 • Margareth van Wijk Beekelaar schreef:

  Dank u wel voor de reactie, op Marktplaats heb ik al gekeken, jammer genoeg tot nu toe niets gevonden. mvg Margareth

 • Carla Braam schreef:

  Mag je ook een hond meenemen in zo’n huisje..???
  Groetjes Carla

 • Redactie schreef:

  Ja, mits dit een bungalow is waar huisdieren in mogen. In dat geval is punt 25+26 van toepassing van de veelgestelde vragen (zie PDF-document van Landal).

 • Helga Cairo schreef:

  Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling, die ik gisteren heb geplaatst. Hoe kan dat?

 • Redactie schreef:

  Hiervoor kunt u contact opnemen met het Contact Center van Landal GreenParks via 0900-8842.

 • Corrie schreef:

  Zijn de Hema vouchers nog steeds te koop? Ik kan zo niets vinden op de Hema website en jullie link hierboven gaat naar de Landal site ipv de Hema site.

 • Redactie schreef:

  Vriendelijk bedankt voor uw reactie. De HEMA Bungalowweken zijn vandaag gestopt bij HEMA Tickets. Gekochte vouchers kunnen worden ingeleverd op de actiepagina van Landal GreenParks. Mogelijk komt er over een aantal maanden weer een nieuwe Landal aanbieding bij HEMA.

 • AWeel schreef:

  Wil mij graag aanmelden voor de aanbiedingen wanneer de vakantie huisjes beschikbaar zijn ,kan dat?
  Groeten A Weel

 • Redactie schreef:

  @Aweel
  Vriendelijk bedankt voor uw reactie. U kunt zich aanmelden via: https://www.facebook.com/vakantieparkmagazine/ wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden van het meeste actuele kortingsnieuws. Het enige wat u hoeft te doen is de pagina op Facebook te liken.

 • P.Booms schreef:

  Ik heb een zes persoon,s accommodatie op park Vennenbos voor twee personen kan ik een derde persoon meenemen.
  M.V.G Peter Booms

 • Redactie schreef:

  Beste Peter,
  Als het goed is wel, echter dient u wel bij reservering aan te geven dat u met drie personen naar het park gaat i.v.m. kosten zoals toeristenbelasting. Tip: Landal Vennenbos heeft een rechtstreeks e-mailadres: vennenbos@landal.nl. Wanneer u hier naartoe mailt krijgt u antwoord van een medewerker van dit park.

 • Aniek schreef:

  Beste

  Is er al bekend of en wanneer er weer een Hema Landal actie komt?

  Met vriendelijke groeten

  Aniek

 • Redactie schreef:

  Beste Aniek,
  Voor zover we weten: binnenkort, maar over hoeveel weken precies, is nog niet bekend.
  Het is wel zo dat de bon slechts voor een beperkt aantal parken en accommodaties geldt en uiteindelijk het voordeel niet heel veel scheelt met wanneer u kiest voor een aanbieding van Landal zelf waar wel alle parken en accommodaties voor gelden.

 • Redactie schreef:

  Beste Aniek,
  Vanaf maandag 3 oktober 2016 is de Landal bungalowvoucher weer verkrijgbaar bij de HEMA. U kunt kiezen uit een weekend- of midweekvoucher.

 • Lianne schreef:

  Als ik de voucher koop, kan ik dan ook een weekend boeken met aankomst op donderdag i.p.v. vrijdag?
  Groeten, Lianne

 • Redactie schreef:

  Hoi Lianne,
  Ik denk niet dat dat gaat. Maar voor het geval dat kunt u het beste even contact opnemen met het Contact Center van Landal GreenParks via 0900-8842.

 • Elizabeth schreef:

  Waar kan ik vinden welke parken meedoen aan de HEMA actie?

 • Redactie schreef:

  @Elizabeth
  U kunt dit vinden op: landal.nl/hema

 • Nancy schreef:

  Wanneer zijn er terug bungalowweken?
  Februari, maart. Wij willen graag begin april naar het Vennenbos gaan!

  MVG Nancy

 • Redactie schreef:

  @Nancy
  Het is nog niet bekend wanneer er weer Landal bungalowvouchers beschikbaar zullen zijn bij HEMA. De subtropische korting van Landal (tot maximaal 35% korting) is ook geldig voor begin april. U krijgt ook korting tijdens de schoolvakanties en deze actie geldt alleen voor Het Vennenbos en De Lommerbergen. Mogelijk dat dit een aantrekkelijk alternatief voor u is.

 • C.van Weel schreef:

  Kan ik de voucher ook in de winkel kopen als deze weer worden aangeboden

 • Redactie schreef:

  @C.van Weel
  Ja, dat is mogelijk. U kunt de vouchers kopen bij iedere HEMA winkel in Nederland.

 • Zuijlekom schreef:

  ik probeer de hele ochtend al een voucher te kopen maar de site doet het niet, als ik klik op de bungalowweken dan gebeurd er niets en krijg tussendoor steeds worst scenario… Hoop dat ik straks als ik op mijn werk ben aangekomen nog steeds kan boeken…..

 • Redactie schreef:

  @Zuijlekom
  Balen dat de site van HEMA tickets het vanmorgen vroeg nog niet deed. Wat we zelf hadden gezien is dat de actie het afgelopen weekend nog niet beschikbaar was (advertentie wel). Misschien dat de actie op maandag ochtend vroeg ook nog niet geactiveerd was door HEMA. De Landal Bungalowvouchers kunnen nu wel gekocht waren zagen we net.

 • Wikke schreef:

  Zijn met de vouchers ook extra toegankelijke (minder valide) bungalows te boeken?

 • Redactie schreef:

  @Wikke
  Het beste kunt u daarvoor even contact opnemen met het Contact Center van Landal: 0900 – 8842 (€ 1 per gesprek + de gebruikelijke belkosten). In de voorwaarden staat hierover namelijk niets vermeld.

 • j aanstoot schreef:

  is het ook mogelijk om in zeeland iets te boeken

 • Redactie schreef:

  @j aanstoot
  Nee, helaas is dat niet mogelijk. Aan de HEMA Bungalowwekenactie nemen geen Landal parken in Zeeland deel.

 • linda schreef:

  ik heb online de tip gekregen van hema om de folders en de site komende weken in de gaten te houden. ze kon geen concrete datum zeggen (mag natuurlijk ook niet) maar op korte termijn komen ze weer…

 • Redactie schreef:

  @Linda
  Bedankt Linda voor het delen van deze informatie :).

Laat een reactie achter

*