vakantieparkmagazine.nl

Landal Hema Bungalowweken Bungalowvoucher weekend of midweek

Landal Hema Bungalowweken Bungalowvoucher weekend of midweek
Om de zoveel tijd is er een Landal Hema Bungalowvoucher actie (HEMA Bungalowweken). Bij deze aanbieding kun je een HEMA weekend- of midweekvoucher kopen waarmee je extra voordelig een bungalow bij Landal GreenParks kunt boeken.

centerparcs.nl/30-euro-extra-korting
Ontvang meteen € 30 korting wanneer je kiest voor een Center Parcs vakantie + je ontvangt tickets voor het Aqua Mundo zwemparadijs.

Wanneer is de eerstvolgende Landal HEMA Bungaloweken actie?

Vanaf maandag 1 oktober 2018 is de eerstvolgende Landal HEMA Bungalowweken actie. Je kunt bij deze aanbieding een verblijfsvoucher voor een weekend of midweek kopen en hiermee extra voordelig een vakantie boeken bij een Landal vakantiepark in Nederland, België of Duitsland (bekijk deelnemende parken). Vouchers zijn te koop bij de HEMA van 1 oktober t/m 28 oktober 2018.

07/12/2018 – Nieuwe bungalowvouchers in maart/april 2019?
Naar alle waarschijnlijkheid komen er weer nieuwe bungalowvouchers (nieuwe Landal HEMA actie) in maart of april 2019.

28/10/2018 – Beschikbaarheid parken en huisjes neemt snel af
Wanneer je een voucher hebt gekocht kun je het beste niet te lang wachten met boeken bij Landal. De beschikbaarheid van parken en huisjes neemt namelijk snel af direct nadat de actie is begonnen met HEMA. Vooral de meest populaire parken zijn binnen een mum van tijd volgeboekt. Zo is de beschikbaarheid van huisjes bij Landal Het Vennenbos binnen no-time weg.

28/10/2018 – Veel belangstelling voor weekendvouchers, midweekvouchers nog te koop op laatste dag
Ook dit maal zijn er weer veel Landal vouchers verkocht door HEMA. De weekendvouchers waren na slechts enkele dagen al uitverkocht. De midweekvouchers waren zelfs op de laatste dag (28 oktober 2018) nog online verkrijgbaar.

06/10/2018 – Weekendvouchers gaan weer als warme broodjes over de toonbank bij HEMA
Zoals bij iedere Landal HEMA actie gaan ook deze keer weer vooral de weekendvouchers als warme broodjes over de toonbank bij HEMA. In slechts enkele dagen zijn de weekendvouchers in de HEMA winkels al uitverkocht. Online zijn de vouchers nog wel te koop.

HEMA geeft aan dat je niet te lang moet wachten wanneer je nog zo’n weekendcoupon wilt hebben, want op=op. Dat klopt in dit geval zeker, want in voorgaande acties hebben we gezien dat vooral de weekendvouchers binnen enkele dagen zijn uitverkocht.

06/10/2018 – Landal stelt huisjes beschikbaar voor tijdens de feestdagen en voorjaarsvakantie?
Voucherkopers melden online dat Landal GreenParks extra vakantiehuisjes beschikbaar heeft gesteld voor tijdens de feestdagen en voorjaarsvakantie. Het zou gaan om deze twee weekenden: 21 december 2018 (kerstvakantie) en 1 maart 2019 (voorjaarsvakantie). Het is per park verschillend wat de exacte beschikbaarheid is m.b.t. aankomsten en accommodaties.

Prijzen

Midweekvoucher: € 135
Weekendvoucher: € 145

*Prijzen zijn inclusief bedlinnen, reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief toeristenbelasting per persoon per nacht en eventuele toeslag voor huisdieren en eventueel andere bijgeboekte extra’s/arrangementen. De aankomsten op basis van beschikbaarheid. Beschikbaarheid kan verschillen per vakantiepark en accommodatietype.

Verzilveren

Landal Hema Bungalowvoucher voor extra voordelig weekend of midweek
Vouchers kunnen besteed worden (=verzilveren) voor een 2, 4-, 5- of 6-persoons standaard vakantie-accommodatie (aanbod is afhankelijk van het park) op één van de geselecteerde vakantieparken van Landal GreenParks in Nederland, België of Duitsland. Let op: Je verblijfsvoucher dien je voor 7 januari 2019 te verzilveren voor een vakantie in de periode vanaf 26 oktober t/m 15 april 2019.

Weekendvoucher verzilveren
Heb je een HEMA Weekendvoucher kocht? Dan kun je die op deze pagina verzilveren voor een weekendverblijf.

Midweekvoucher verzilveren
Heb je een HEMA Midweekvoucher kocht? Dan kun je die op deze pagina verzilveren voor een midweekverblijf.

HEMA kortingscode kan worden ingewisseld
Wanneer je in het bezit bent van een HEMA kortingscode dan kun je die invullen bij het kopen van een Landal voucher. Kies eerst wat voor soort voucher(s) je wilt kopen en klik op ‘bestellen’. Hierna krijg je een overzicht te zien van je bestelling (=winkelmandje) en dan staat er een vakje ‘type hier de code’ waar je een HEMA kortingcode kunt invullen.

Goed om te weten: Kortingscode websites claimen HEMA kortingscodes te hebben, maar we hebben GEEN algemene code kunnen vinden. Als er al een kortingscode is, dan wordt deze door HEMA zelf verstrekt.

Uitgesloten vakantieperiodes

Met een Landal HEMA Bungalowbon kan in onderstaande vakantieperiodes geen accommodatie geboekt worden.

Kerstvakantie bij Landal GreenParks
Kerstvakantie:

21 december 2018 tot 7 januari 2019
TIP! Kerstvakantie korting:
Tot 35% korting (GEEN bon nodig!) >

Voorjaarsvakantie bij Landal GreenParks
Voorjaarsvakantie:

15 februari tot 4 maart 2019
TIP! Voorjaarsvakantie korting:
Tot 30% korting (GEEN bon nodig!) >

Deelnemende parken

Op dit volledige overzicht vind je alle deelnemende Landal parken in Nederland, België en Duitsland waar je je Landal HEMA Bungalowvoucher kunt besteden inclusief hoe ieder park wordt beoordeeld. Makkelijk, want zo zie je meteen hoe een park scoort bij andere parkliefhebbers. Bij iedere bungalowvoucher actie is het het aanbod met parken weer anders. Op deze parkpagina kun je precies zien welke parken met de meest recente actie meedoen.

Vraag & Antwoord

Wat zijn de HEMA Bungalowweken?
De HEMA Bungalowweken is een actie van Landal GreenParks en HEMA die om de zoveel tijd wordt herhaald. Enige tijd voor aanvang van deze aanbieding wordt bekend gemaakt wanneer de HEMA Bungalowweken zullen plaatsvinden.

Tijdens deze speciale weken is het mogelijk om bij een HEMA-winkel of online via HEMA Tickets een Landal Bungalowvoucher te kopen. Met deze voucher kun je extra voordelig een weekend of midweek boeken bij Landal GreenParks.

Er zijn acties geweest waarbij het ook mogelijk was een weekvoucher te kopen. Bij de meest recentie actieperiodes was het alleen mogelijk om een weekend- of midweekvoucher te kopen die gebundeld mochten worden tot een week indien je dat graag wilde.

Waar kan ik een Landal HEMA voucher kopen?
Je kunt een Landal HEMA voucher kopen bij één van de HEMA winkels of online via HEMA Tickets. Het is alleen mogelijk om bungalowvouchers bij HEMA te kopen en nergens anders, ook niet bij Landal GreenParks.

Kunnen Belgen en Duitsers ook vouchers kopen?
Ja, ook Belgen en Duitsers kunnen voucher kopen. De HEMA bonnen zijn juist heel populair in België en Duitsland. Dat schijnt zelfs één van de redenen te zijn waarom de vouchers (vooral die voor een weekend) heel snel zijn uitverkocht.

Tip: Deze bungalowactie verschijnt naast hema.nl ook op hema.be.

Waar kan ik de vouchercode vinden?
De unieke vouchercode kun je vinden in het PDF-bestand dat je ontvangt per e-mail wanneer je een voucher online koopt (deze PDF-file zit als bijlage bij je aankoopbevestiging). Wanneer je de voucher hebt gekocht bij een HEMA-winkel dan kun je de unieke vouchercode vinden op je kassabon.

Ben ik echt voordeliger uit met een HEMA voucher?
Nee, je bent niet altijd voordeliger uit met een HEMA voucher, daarom geven wij als advies: prijzen goed vergelijken. In de meeste gevallen ben je met de voucher goedkoper uit wanneer je buiten de schoolvakanties op vakantie wilt gaan (goed om te weten: een HEMA Bungalowvoucher kun je niet besteden op schoolvakanties).

In sommige gevallen is het voordeliger om gebruik te maken van een last minute of aanbieding. Voordeel van een last minute of aanbieding is dat je niet beperkt wordt in je keuze vrijheid van accommodaties en vakantieparken, wat bij de voucher wel het geval is. Voor standaard bungalows is een voucher prima te gebruiken, maar wanneer je een ander type bungalow wilt boeken zoals een kinderbungalow of luxe bungalow met bijvoorbeeld een sauna of zonnebank kun je beter rechtstreeks bij Landal boeken.

Groot voordeel van boeken met een voucher is dat alle kosten al inbegrepen zijn (m.u.v. toeristenbelasting). Met zo’n voucher bespaar je meteen op kosten voor bedlinnen en reserveringskosten.

Hebben de Landal HEMA Vouchers bij iedere actie dezelfde prijs?
Nee, de Landal HEMA Vouchers hebben steeds een andere prijs per actie.

Prijzen Bungalowweken t/m 28 oktober 2018 (actie najaar 2018):
Weekendvoucher: € 135
Midweekvoucher: € 145

Prijzen Bungalowweken t/m 29 april 2018 (actie voorjaar 2018):
Weekendvoucher: € 169
Midweekvoucher: € 149

Bij welke Landal parken kan ik boeken met een HEMA voucher?
Het is afhankelijk van de lopende actie bij welke Landal parken je kunt boeken met een HEMA Voucher. Op dit overzicht met deelnemende vakantieparken kun je precies zien welke dat allemaal zijn.

Kan ik een Landal HEMA Voucher ook ergens anders kopen dan bij HEMA?
Ja, er zijn weleens mensen die hun voucher te koop aanbieden op Marktplaats. Let hierbij goed op tot welke datum je een voucher kunt verzilveren! Ondanks dat je vouchers tweedehands kunt kopen raden we je aan tijdens actieperiodes een bungalowvoucher altijd bij een HEMA-winkel of via HEMA Tickets te kopen.

Kan ik met een voucher ook een weekverblijf boeken?
Ja, maar dat is op basis van beschikbaarheid. In dat geval dien je een weekend- en midweekvoucher te kopen. Via het reserveringsformulier kun je dan een aanvraag bij Landal GreenParks indienen voor het boeken van een week. In het opmerkingenveld kun je al je vouchercodes vermelden + welke wensen je hebt m.b.t verblijfsperiode. Landal raadt aan om minimaal 2 verschillende aankomstdata en parken door te geven i.v.m. de beschikbaarheid.

Mag ik ook een huisdier meenemen wanneer ik via de HEMA actie boek?
Ja, je kunt tegen extra kosten maximaal 2 huisdieren meenemen op vakantie. In je reserveringsaanvraag kun je aangeven of en hoeveel huisdieren meegaan. Alles is wel op basis van beschikbaarheid. De kosten per huisdier zijn € 5,50 per nacht.

Kan ik mijn weekend of midweek verblijf verlengen?
Ja, dat is niet mogelijk. Je kunt een weekendvoucher en midweekvoucher combineren om een week te boeken. Het is ook mogelijk om met een tweede voucher een langere vakantie te boeken. Ook dit is op basis van beschikbaarheid. Je kunt er ook voor kiezen om je verblijf te verlengen tegen het reguliere tarief. In dat geval dien je contact op te nemen met het Contact Center van Landal GreenParks: 0900-8842 (gebruikelijke belkosten).

Vanaf wanneer is het mogelijk om in te checken?
Vanaf 15.00 uur op de aankomstdag.

Vanaf wanneer dien ik uitgecheckt te zijn?
Voor 10.30 uur op de vertrekdag.

Kan ik mijn geboekte verblijf later nog wijzigen?
Nee. Je kunt je verblijf niet wijzigen van park, type accommodatie of datum.

Kan ik mijn geboekte verblijf annuleren?
Nee. Landal GreenParks geeft aan dat annuleren niet kosteloos is. De annuleringskosten zijn zelfs 100%. Bij annulering of no-show (dat wil zeggen je komt niet opdagen) ontvang je geen geld terug.

Kan ik extra’s en arrangementen bijboeken?
Ja, ook wanneer je boekt via de HEMA bungalowactie kun je extra’s en arrangementen bijboeken. Dat kun je doen tijdens je reserveringsaanvraag. Op de pagina landal.nl/arrangement vind je alle informatie over alle extra’s en arrangementen van Landal GreenParks.

Ik heb een voucher gekocht, maar ik kan zelf niet op vakantie, mag ik deze doorverkopen?
In de voorwaarden van Landal GreenParks konden wij geen beperking vinden welke aangeeft of je wel of niet een voucher mag doorverkopen. Bij iedere Landal HEMA actie verschijnen er op Marktplaats advertenties van mensen die hun voucher willen verkopen aan iemand anders, omdat ze zelf niet op vakantie kunnen gaan b.v. wegens onvoorziene omstandigheden. Mocht je je voucher willen verkopen, dan zou je bijvoorbeeld op een verkoopplaats als Marktplaats je voucher te koop kunnen zetten.

Kan ik HEMA cadeaukaarten inwisselen om een voucher te kopen?
Ja dat kan, maar voor zover de informatie op internet bekend is: online kun je HEMA cadeaukaarten niet inwisselen maar in de HEMA winkel wel. Het beste kun je even navraag doen bij de HEMA winkel waar je een voucher wilt kopen.

Heeft de HEMA ook kortingsvouchers van andere vakantiepark aanbieders zoals Center Parcs of Roompot?
Nee, de HEMA heeft alleen kortingsvouchers voor een vakantie bij Landal GreenParks. Tip: Center Parcs heeft wel de unieke Waanzinnige Woensdag actiedag waarbij je op woensdag extra voordelig een cottage kunt boeken.

Kan ik voordat ik een voucher koop zien bij welke parken en uit welke huisjes ik kan kiezen?
Nee, je kunt voordat je een voucher gaat kopen niet precies zien wat de beschikbaarheid is m.b.t. parken en huisjes. Wel kun je zien welke Landal parken meedoen met deze actie in het parkoverzicht.

Kan ik ook een luxe huisjes boeken met een voucher?
Nee, je kunt met een voucher alleen een standaard huisje boeken. Het is ook niet mogelijk om tegen betaling een upgrade te krijgen van een standaard naar luxe huisje. Wanneer je een luxe huisje met korting wilt boeken, kun je het beste gebruikmaken van één van deze Landal kortingen.